Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

Ako si zarobiť
SamerLP
Zdravím chcel by som sa spýtať je mi trpápne trošku písať tento topic chcel by som si kupit dom len problrem je v tom som pilot aj v dobrej firme ale terza strasne malo zarabam a ako som videl ceny domov doť vela mega a ja ani nemam jedno mega poradil by niekdo nejak prosím lebo dosť tažké je si zarobiť všetci maju aj majú aj 10 mega a iny zase nie Sad
Franta95
já dělám levely a celkem si s tim i vydělám, nebo s něčím obchoduj, kup něco levně a prodej to za víc
herkulles
zo zaciatku musis zarabat robenim Levelov... neskor zacni obchodovat z autami, nemovitostami, firmamy... adt.
SamerLP
no ok terza som level 3 ale robim v jednej firme a ked mam robit novinara musim odist z firmy ci nie? Smile
xenon
Citácia
SamerLP napsal:

no ok terza som level 3 ale robim v jednej firme a ked mam robit novinara musim odist z firmy ci nie? Smile

Nemusíš
Bobis
Citácia
SamerLP napsal:

Záleží na šéfovi, když jsi u novinářů, a půjdeš dělat rybáře, tak pak se musíš domluvit s šéfem, jestli tě nevyhodí.. Smile
pavol5231
Alebo by si mohol byť môj otrok rofl zaplatím ti
Zimbabwe
nejlepší je policajt na vydělávání,ale i Yakuza či R.mafie neni špatná,když dobře makáš můžeš za den vydělat i mega..já když jsem tam pracoval tak jsem s přehledem vydělal za den alespoň 1 mega.
TheMajo
Skús zamestnanie Ruská Mafia a napíš mi na servery zoberiem ťa do firmy s celkom rozumním platom. Inak musíš robiť kšefty kúp napríklad auto za 1 mega a predaj ho za 1,5 mega. Alebo si zarábaj akciami ak ti ide napr. kopec smrti tak si môžeš slušne zarobiť.
SamerLP
no uvidim lebo teraz som u pilota mam aj letecký preukaz a možno ked tam ozvem sa do PM Smile
a čo robí taký ruský mafian lebo ešte som taku pracu nerobil? Sad
Upravil SamerLP dňa 26.08.2013 19:57
asthenic
Buguj, niekedy to nevyjde, ale dá sa zarobiť. *Pivo*
RedGinger
Střídej práce tak že budeš dealer zasadíš si mariuhanu tu zaleješ pohnojíš změníš povolání a 30 min můžeš přebírat nemovky yakuza nebo ruská mafie.Takhle to dělej celej den pokud máš VIP tak máš 2 pole na farmě a za jedno pole máš tak 70-100 g mariuhany+ ještě tu máš přebírání nemovek to si vyděláš za den kolem jednoho milionů.Trávu prodáš 1g za 5000$ třeba.Pokud vypěstuješ 200 g za reálný den mariuhanu a prodáš ji za 1 mega tak máš za celý den vyděláno 2 mega dá se říct.
Didmy23
SamerLP :D poradím ti takto choď za Yakuzu alebo ruskú mafiu a preberaj podniky rýchlo tak získaš najvyššiu hodnosť a budeš za jedno rpebratie dostávať 5k (bez firmy) taktiež ti v chate bude pisat kto co vykrada a ked vojdes do nemky ktoru niekto vykrada a je pod tvojou ochranou a zabijes ho dostanes odmenu a + v balicku smrti zvykne byt pekna sumicka z vykradania obchodov :D postastilo sa mi az 100k :D
SamerLP
aha dakujem za rady tak to sa mi asi zide skor ten rusky mafian alebo zbieranie tej marihuany lebo pilot ako viem je to takan ormalna praca a moc asi nezaraba takže je to oničom a je ešte nejaka mafianska firma okrem yakuzy lebo jedne pisal neviem presne meno ze on by ma zobral do jeho firmy... takže neviem či je ich viac či len jedna Smile
Upravil SamerLP dňa 26.08.2013 20:11
RedGinger
Citácia
SamerLP napsal:

keby som vedel ako "bugovať" ale radšej ais pojdme k tej ruskej maffii ešte raz sa spýtam čo sa robí vruskej mafifi odpovie niekdo prosím? Smile

To co v Yakuze přebíráš nemovky.:D
Zkus si přečíst můj příspěvek sice je to na dlouhý běh ale vyplatí se.
SamerLP
prečital osm si ho a mudre rady dakujem a terza som upravil tne moj povodny o bugovaniu takže Smile aj ten si prosím ty prečitaj Smile
RedGinger
V každém městě kromě LS jsou firmy jak od Yakuzy tak Ruské mafie.
V SF jsou obě firmy jak Yakuzy tak Ruské mafie poblíž warpu.
V LV jsou východně od warpu když se díváš z mapy v menu.
Koukni do /firmy tam budou šéfové a názvy firem.Pokud by i to ti nepomohlo zkus dát /taxi a vyber si taxikáře co má víc jak +500 a víc bodů dejme tomu +700 je nejlepší a víc.Ti maj přehled kde co je ale takových je málo.
SamerLP
no taxikara by som nepotreboval mam vlastne auto mensie lacne dost som kupil v drazbe takze ale uvazujem ze pojdem asi k yakuze lebo ma najviac laka lebo najviac ju poznam a vyzera na dobru firmu no ešte pozistujem aké su dalšie mafianske firmy dakujem všetkým Smile
MrDurexXx
Zarábaj ako Yakuza/ruská mafia Smile preberaj podniky Smile a keď daaký podnik má ochranku 1-30h. tak si to niekde zapís keď pôjde prepadnúť skús to kúpi a vieš to predať za trojnásobok hodnoty od mesta Smile
ja som takto zarobil už asi 60mg Smile a mám nachrattých eln cez 100h.
alebo sa nauč daaký závod naspameť Smile a vytvor ho napr: za 1-3mg Smile niekto sa určite pripojí potom ho stačí vyhrať Smile
SamerLP
Dakujem za rady terza som u xakuzy firme aj amestani a bavi ma to neni to vobec tažýké len preberas stale benzinky a tak proste celkom dobry zarobok je aj zatedy maly lebo mam malo bodov u prace ale tak casom sa to zvysi fakt dajume za všetky rady poprosím Administrátora/Moderátora o Lock!
Upravil SamerLP dňa 27.08.2013 23:22
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
7 Hlasov
18%
Skyrace
9 Hlasov
23%
Deathmatche
3 Hlasov