Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Projekt SP Help (podruhé)
Yamborghini
Zdravím,
někteří si určitě pamatujete na můj projekt SP Help, byla to jednoduše řečeno stránka s různými radami a návody k Super Pařbě.

[img]http://sp.maweb.eu/obrazky/sp_logo_small.png[/img]
Web bude na stránce sp.maweb.eu, tedy minimálně prozatím.

Rozhodl jsem se tento projekt obnovit, ale tak trochu jinak.

První velká změna bude možnost podat si dotaz, vlastně něco jako na serveru /dotaz, bude zde možnost přihlášení (posílání dotazů půjde i bez něj), dále zde bude moci každý napsat návod k čemukoli ohledně serveru, případně i webu.

Toto bude takový základ, o čem vlastně projekt bude, každopádně tam bude více možností, které zveřejním někdy později a časem budou přibývat.

Samozřejmě ke správě všeho toho budu potřebovat schopné moderátory, kteří budou schvalovat návody a odpovídat na dotazy, proto Vás poprosím, pokud máte zájem o tuto pozici, napište do komentářů, abych věděl, kolik lidí by o to mělo zájem.

Autoři těch nejlepších návodů budou za svou práci odměňováni, moderátoři nejspíše také. (přeci jen na serveru nehraji, takže moc peněz také nemám)

Jednou za čas se může na webu objevit i nějaká soutěž o zajímavé ceny.

No každopádně než se do všeho pustím, chtěl bych vědět Vaše názory a počet lidí, kteří by byly ochotní moderovat web a nebo mi případně pomoci s vývojem.
Upravil/a Yamborghini dne 19.09.2013 20:23
Mikull
Napíšu ti na skype.
pavol5231
Kludne ja Smile s niečim som ti aj tam pomohol. Mám nato čas a budem odpovedať len slušne Smile
Yamatino108
Lúbi sa mi to tak nech sa ti to vydarí SmilePalec nahoru
Tr1xmy
Ako EX - administrátor by som sa rád pripojil. Smile
DjShOckis
Já by bych se taky rád připojil dárku Smile
Grafiku a PHPko ovládám :3
Deynor
Klidně se připojím. heheheee Napíšu ti na skypu ;)
Upravil/a Deynor dne 19.09.2013 16:33
HeWhoMustNotBeNamed
Klidně, ale doménu, ani mysql z bezp. důvodů nedáme.
NeXus
Já jsem už jednou tohle Pixelovi psal, i ty dotazy jsem měl později v plánu, ale dostal jsem uplně stejnou odpověď a ani se tomu nedivim. Stejně pořád ubývají důvodu proč to dělat:

- Hráči mají /dotaz = odpověď ihned přímo ve hře
- Hráči se mohou zeptat v sekcích k tomu určených
- Mohou se zeptat i v SB
- Ubyl například ceník aut, protože ceny jsou pohyblivé
- A vlastně pokud je třeba nějaké informace hráčům sdělit, takse s tím jde na webu do novinky, vytvoření topicku, vytvoření jednoduché stránky na SP webu.
Fantasy
Dobrý nápad, tohle nováčkům hodně pomůže *Dobrá práce*
DoMiNo
Vypadá to dobře,klidně Ti pomůžu. Smile
dpq7WImm8w
Jestli chceš, klidně ti helpnu. Palec nahoru
Yamborghini
Web bude na stránce sp.maweb.eu, tedy minimálně prozatím. Občas až se bude něco testovat, bude spuštěný. Až odvedu nějaký kus práce udělám nějaký nábor moderátorů, vyberu jich odhaduji tak 10, potom se uvidí, jestli to bude hodně, nebo naopak málo.

[img]http://sp.maweb.eu/obrazky/sp_logo_small.png[/img]
pavol5231
Hlásim sa Smile
Yamborghini
Citace
pavol5231 napsal:

Hlásim sa Smile

Nemusíš 2x... :D
RedGinger
Skvělý projekt
Pokud budeš potřebovat s něčím pomoc tak jsem k dispozici přeci ti to dlužim.
NeXus
Samozřejmě zájem pomoct taky mám, dříve jsem měl i nějakej ten obsah když jsem chtěl aby se to zavedlo ale už jsem to asi smazal...
ViktoreK
Jsem rád, že jsi projekt obnovil. Mohl bych aktualizovat mapy, co jsem ti posílal, a opět bych rád k tomuto projektu přispěl.
_MaraS
Taky určitě pomůžu, když bude zapotřebí Smile
Yamborghini
V teamu jsou zatím: Mikulliny, NeXus, RedGinger, ViktoreK, Detroit, Deynor, Tr1xmy a DoMiNo.

Pokud bude potřeba více lidí, ještě nějaké přiberu, ostatním se omlouvám.

Mám hotový už nějaký návrh designu a programovat web začnu co nejdříve, ale zatím 100% neřeknu, kdy bude zhruba web hotový.
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
7 Hlasů
18%
Skyrace
9 Hlasů
23%
Deathmatche
3 Hlasů
8%