Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

Nevím si rady
Koldy
Ahoj , já opravdu nevím co by bylo lepší si koupit buď PS3 nebo Xbox 360 ?

Poprosil bych každého o vyjádření a aby mi třeba poslal odkaz na jednu z těchto konzolí , kde je to levné Smile

Děkuju .

// Kolika gb je lepší koupit abych tam moh mít +- 10her ?
UnknownGamer
Nemám ani jedno ani druhé, ani po tom moc netúžim, ale kedy som si mal vybrať tak určite XBOX
Polaco
Taktéž budu kupovat a volil jsem taky mezi PS3 a Xboxi a beru Xbox :D
stinG_
Zdravím, určite xbox ten ma lepšiu grafiku ako PS 3
Koldy
Spoiler
http://alza.cz/microsoft-xbox-360-250gb-fifa-14-bundle-new-reface-xbox-2013-d468844.htm

Takže beru tenhle - Dobrý ? :D
RaSTa
Citácia
Koldy napsal:

Spoiler
http://alza.cz/microsoft-xbox-360-250gb-fifa-14-bundle-new-reface-xbox-2013-d468844.htm

Takže beru tenhle - Dobrý ? :D

Mě by stačil
Koldy
Ok díky Smile
Brutalus
Rozhodně PS3, ale nevím jestli se Ti to vyplatí když vyšel PS4, pomalu přestanou vydávat hry...
KENGURAK
Možem ti odporučiť PS3 Smile super konzola,super grafika internet zadarmo čiže za MO nič neplatis (na krabicu potrebuješ Goldman Card) PS: krabica nemá lepšiu grafiku ako PS3 majú rovnaku Smile ale nwm už by som na tvojom mieste čakal na PS4
Ruda
Kup si PS4 - slíbili podporu jedné nejmenované stránce pro dospělé.

Ale jinak k věci, já sám konzole nemám a nepodporuju, ale hafec kámošů je má a doporučil bych ti tedy spíš Xbox.
Bratek
Citácia
Ruda napsal:

Kup si PS4 - slíbili podporu jedné nejmenované stránce pro dospělé.

Ale jinak k věci, já sám konzole nemám a nepodporuju, ale hafec kámošů je má a doporučil bych ti tedy spíš Xbox.

a od kud máš tu informaci o podpoře ? hm.. co ? :D

K věci, já osobně bych si radši koupil PC ..
_Sh0ck_
Počkej na PS4.
Teczka83
mám zkušenosti, že XBOX se po pár dnech rozbil. Přidřela se ta mechanika a zlikvidovalo mi to hru. Možná vadný kus, ale od té doby raději PS3, no dnes už bych asi šel do PS4
ViNceNzoSvK
Xbox ONE sa nepredviedol dobre a ak chces mat aj do buducna hry tak PS4.
Greplik
Ja jsem dostal asi tak pred mesicem dostal PS3 a jsem nadmíru spokojený.
LeGacy
Tak poviem ti to takto z mojej skúsenosti. Tiež som sa rozhodoval medzi týmito dvoma exemplármi.

Pomocou YT videí, som zistil, že Xbox 360 má lepšiu grafiku. Tak som si kúpil Xbox 360 Slim 250GB. Mal som problém s tým, že moc hučí. Aj to sa vyriešilo tak, že som si nainštaloval hru na HDD a teraz je to pri hraní také tiché, ako keď je vypnutý. PS3 sa ževraj prehrieva, ja som na Xboxe zatial taký problém nemal.

Nainštalovanie hry GTA V mi zabralo okolo 8GB, takže 250GB verzia bohate stačí. Kúp Xbox.
Koldy
No některý tu psali , že by měli přestat vycházet hry , protože tu máme XBOX One a PS4 no to já si nemyslím a určitě podle mě ty hry budou vycházet tak 3-4 roky a to mi bude v bohatě stačit , protože za 3-4 roky budu rád , že budu stíhat školu :D

Všem děkuju co sem napsali , já sem se rozhodl pro Xbox 360 - 250gb a doufám , že to bude správná volba Smile
LeGacy
Je to totálna blbosť, lebo tvorcovia Xboxu by sa o*ebali. Pól sveta používa Xbox 360, takže hry na to prestanú vyrábať vtedy, keď to nezvládne.
ViNceNzoSvK
Citácia
Koldy napsal:

Všem děkuju co sem napsali , já sem se rozhodl pro Xbox 360 - 250gb a doufám , že to bude správná volba Smile

Ja si myslím ,že to je určite správna volba.
Koldy
To já si myslím taky Smile
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
7 Hlasov
18%
Skyrace
9 Hlasov
23%
Deathmatche