Informace o serveru
Číst diskuzi
Vánoce jsou za dveřmi. Soutěž o 20mega a 60 dní VIP.
|
|
Ruda |
Přidané 23.11.2013 22:38
|
![]() ![]() Příspěvků: 2692
Založený: 15.03.13
|
Vánoční soutěž by [R]uda_[K]ral Zdravím, jelikož se blíží Vánoce, tak jsem se rozhodl pojat to trošku ve štědrém duchu. Momentálně plánuji soutěž o hodnotné odměny na Facebooku, ale tam má pár z vás ban, tak jsem si rozhodl připravit ještě jednu tady. Na Facebooku je soutěž daleko lehčí, tady to bude trošku obtížnější. O co budeme hrát? Tak jako na Facebooku i zde bude akce o 20,000,000$ a VIP na 60 dní. Celkem mě tedy během Vánoc oberete o 40,000,000$ a 120 dní VIP, což mě vůbec nevadí, alespoň o těch Vánocích můžu bejt štědrý. Dále se bude během vánoc konat spousta příležitostí jak získat moje peníze. Ale tyto dvě soutěže tu chci mít s předstihem. Jak se zapojit do soutěže? 1. Možnost = Napsat vánoční příběh ve kterém budu vystupovat já. 2. Možnost = Krátká básnička, opět něco ve vánočním stylu a s mojí postavou. 3. Možnost = Video, Videodpověď - formou klasického vlogu, nemusíte nutně vystupovat vy samotný, nebo to může být i video ze hry, ale musí to mít nápad, nechám to na vás. 4. Možnost = Najít si na google obrázek Ice Cuba, upravit to ve photoshopu a dát tomu vánočního ducha. (Nemusíte splnit všechny možnosti, ale zároveň můžete mít pouze jeden výtvor v každé kategorii.) Klidně mohou být i další možnosti, kreativitě se meze nekladou. Na facebooku je soutěž poněkud nudná, zde to bude alespoň zajímavější a věřím, že ceny za to stojí. Výhra: Vyhlášení soutěže proběhne 24. 12. 2013, budu zde hodnotit NEJLEPŠÁ DÁLO z každé kategorie a následně z těchto 4 věcí vyberu to nejlepší, které získá celkovou odměnu. Máte skoro měsíc na to, abyste mě ohromili, takže si dejte záležet, přeju hodně zdaru a Veselé Vánoce(I když je listopad, ale Tesco už je má taky teď) // Edit: Ještě chci doplnit, že můžete soutěžit ve všech 4 kategoriích, ale v každé můžete mít pouze jeden výtvor, takže pokud uděláte něco z každé kategorie tak máte 4x větší šanci na výrhu. // Edit2: Práce dávejte prosím do tohoto topicu. Upravil/a Ruda dne 23.11.2013 23:40 |
|
|
ViNceNzoSvK |
Přidané 23.11.2013 22:42
|
![]() ![]() Příspěvků: 419
Založený: 29.10.12
|
Heh zaujimave ,urcite to motivuje vela hracov. |
|
|
KENGURAK |
Přidané 23.11.2013 22:44
|
![]() ![]() Příspěvků: 11
Založený: 12.11.13
|
Chcel by si vystupovať v postave anjelika alebo certika? ![]() |
|
|
Patazz |
Přidané 23.11.2013 23:00
|
![]() ![]() Příspěvků: 983
Založený: 14.08.12
|
1.Byl jednou jeden malý chlapec jménem Rudík, který měl hrozně rád ježíška, protože se těšil, že dostane vždycky hodně hraček. Jednoho dne, nastaly vánoce, Rudík byl tak natěšený, že ani nemohl spát. Rudíkovi rodiče neměli moc peněz na pořádné dárky. Odbylo 5 hodin večer, sešli se jako rodina a začali se připravovat k rozbalování. V tu ránu přišel Rudík ke stromečku a nikde žádné dárečky. Začal plakat, myslel si že ho nikdo nemá rád, protože nic nedostal.¨ Přišla k němu maminka a zašeptala mu do ouška - ''Rudíku, sešli jsme se tu jako celá rodina, všichni zdraví a šťastní, to je pro nás ten nejvetší dárek''. A ještě tenčím hláskem mu pošeptala - ''Přeci jenom ti Ježíšek něco donesl, podívej se za okno''. Rudík bežel za okno a tam byl táta a ten mu řekl, Rudíku tady ti dávám hodinky které se předávají z generaci na generaci, opatruj je jako správný chlap ! Až budeš starší, vzpomeneš si na mě. Rudík nechápal, a byl smutný že nedostal ještě žádný dáreček. Najednou slyšel jak někdo klepal na dveře, šel se podívat do kukátka a tam nic neviděl, tak otevřel. Na rohožce ležela krabička se vzkazem. Podívej se na hodinky ze zadu. Rudík se podíval a tam bylo napsáno - ''Važ si více zdraví než dárků'' . Otevřel krabičku a tam bylo pěkné červené autíčko. Ale už si začal uvědomovat že dárečky nejsou všechno, tak dal autíčko menšímu bráškovi a běžel za rodinou, pořádně se obejmul a byl strašně rád že dostal takový dárek. 2. Jednoho dne začalo sněžit, a malý rudík se začal strašlivě těšit. Vánoce byly za rohem, že byl občas vídán santa se sobem. Obloha bílá jako sníh, štědrý den byl na dlaních. |
|
|
ViNceNzoSvK |
Přidané 23.11.2013 23:07
|
![]() ![]() Příspěvků: 419
Založený: 29.10.12
|
Niaky rychli ![]() |
|
|
Patazz |
Přidané 23.11.2013 23:08
|
|
5 a 6 a 7 ![]() |
|
|
KENGURAK |
Přidané 23.11.2013 23:08
|
![]() ![]() Příspěvků: 11
Založený: 12.11.13
|
Citace ViNceNzoSvK napsal: Nemusí urobiť všetky možnosti ![]() |
|
|
imkovrabel |
Přidané 23.11.2013 23:14
|
![]() ![]() Příspěvků: 298
Založený: 26.01.13
|
To video aké treba urobiť video? |
|
|
Patazz |
Přidané 23.11.2013 23:17
|
|
to je na tobě |
|
|
imkovrabel |
Přidané 23.11.2013 23:20
|
|
Ale neco o rudovi ne? |
|
|
WendiS |
Přidané 23.11.2013 23:30
|
![]() ![]() Příspěvků: 742
Založený: 13.02.13
|
Rozhodl jsem se podpořit nadané umělce a ukázat jim, že se nemusí stydět předvést. Zde má letošní vánoční tvorba. 2. Možnost = Krátká básnička, opět něco ve vánočním stylu a s mojí postavou. Báseň se jmenuje příznačně: "Vánoce bez Rudy nestojí prostě za nic." U stromku jsem si prdnul, od svíčky pak celej chytnul. To je zase nuda, chybí zde jenom Ruda. 4. Možnost = Najít si na google obrázek Ice Cuba, upravit to ve photoshopu a dát tomu vánočního ducha. Tento výtvr jsem nazval Ježyžeg v lochu. ![]() |
|
|
Brutalus |
Přidané 23.11.2013 23:32
|
![]() ![]() Příspěvků: 1016
Založený: 27.10.13
|
Jaký téma na to video ? Taky mě to zajímá ![]() |
|
|
Ruda |
Přidané 23.11.2013 23:36
|
|
Dobrá, ještě to tam doplním. Video by mělo být něco kolem SP a taktéž mojí osoby, prostě abych si měl jak ověřit, že to není fake a zároveň aby to bylo vtipný. Může to být klasický vlog nebo přímo video ze hry, ale musí to mít nějaký nápad, nebo smysl, to už ale nechám na vás. |
|
|
kwixxo |
Přidané 23.11.2013 23:50
|
![]() ![]() Příspěvků: 1
Založený: 17.10.13
|
1. Bol jeden Rudík, ktorý sa tešil na vianoce lebo mal rád hračky. Jedného dňa chcel vydet Santu a 24.12.20013 18:56 sa ho vydal hladať na severný pól. No lenže miesto toho zablúdil do Ameriky, zrazu mu bolo velmi teplo no, bol velmi smutný a myslel si že už nikdy neuvidí rodičov. Ale ked si tam prenajmol hotel za 1$ na 24 hodínhned po 1hodine išiel von a premýšlal, no a zrazu sa tam objavil Santa a odviezol ho naspeť domov.Mlaý Rudík sa rozhodol že už nikdy nebude chcet ísť hladať Santu. 2. Jedného dne byl Rudík za rohem, čakal Santu myslel si že prijde honem. Jenže Santa byl pomalej a Rudík ospalej. A tak Santa prijel a Rudík práve odjel. Keď sa Rudík zobudil darčeky byli pod stromem a Santa byl za rohem. 4. |
|
|
_Ego |
Přidané 23.11.2013 23:53
|
![]() ![]() Příspěvků: 791
Založený: 30.03.13
|
máme to dát sem nebo do sz? |
|
|
Brutalus |
Přidané 23.11.2013 23:57
|
![]() ![]() Příspěvků: 1016
Založený: 27.10.13
|
Citace Ruda napsal: Ale nemusí to být vánoční, right ? |
|
|
HaGrid |
Přidané 23.11.2013 23:58
|
![]() ![]() Příspěvků: 117
Založený: 17.09.13
|
Wow Ruda roztomilý, aký to čas nastal. Hviezda nám osvietila Betlehemskú maštal. Pospiechaj Rudo, neomeškaj sa. Ale hlavne osprhcujsa. Počúvajte novinu: Už sú narodený. ATomas a Ruda, v jasliach uložený. Vďaka Rudovi SP durime, vzdávajme a klaňajme sa mu V tomto čase radostnom, vďaky vzdajme Rudovi.. Óó svätý Ruda na čele SP stojí, ako Fugi pri peknom ohňostroji. A pekná Xena z okná hladí kde Pixel zase kadí. Rudové vianočné schopnosti privedú superpařbu k mladosti. Smetyxove dotazy z flaše, Admin CzSK okamžite zmaže. Upravil/a HaGrid dne 24.11.2013 16:20 |
|
|
Ruda |
Přidané 23.11.2013 23:59
|
|
Video je jediná věc, kde nemusí být vánoční tématika. :-) Jinak dávejte to sem do topicu přímo. |
|
|
imkovrabel |
Přidané 24.11.2013 00:08
|
|
[bcolor=#00cc00]Bol raz jeden král ktorý sa volal ruda a mal rád vianoce i ked už bol starší. Každé vianoce strávil v svojom hrade so svojou rodinou a rozmýšlal čo keby zabil santu a stal sa santou on. Ale nikdy to neskúsil bál sa že ho zabije santa a nie on jeho. Tak už roky rozmýšlal a nakoniec zistil že santa má rôzne choroby lebo je moc starý, a tak sa rozhodol o dlhú túru do santovy dedinky. Po ceste stretol niekolkých ludí ktorý mu bránili v ceste ale on sa nezastavil a išiel ďalej, až došiel na prvú zastávku. Tam stretol santových škriatkov ktorý sa ho moc báli lebo vedeli iba vyrábať darčeky a nič viac. Tak ich nechal napokoji a išiel ďalej. Vidí predsebou santovu dedinku a tam sa zastaví a pozerá ako nikdo iný. Hádajte čo tam vidí. Vymretú santovu dedinku s odkazom nový santa je _____. Tak sa rozhodol hladať ďalej ale teraz už nového santu. Nemusel hladať dlho až ho našiel a bol to jeho brat ktorého vyhodil z jeho hradu. Tak a potom ruda začal rozmýšlať čo by asi urobil. A na koniec ho napadla jedna vecička. Za jeho bratom boli C4 Nálože mal iba 1 možnosť tak dotoho strelil. Všetko vybuchlo okrem rudu a jeho brata (si mysleli oni ale boli mrtvý). Potom si všimly že sú odcuzení k životu spolu na večnosť zato čo urobili.[/bcolor] [bcolor=#ff3300]Ruda nemal vyhodiť svôjho brata z jeho královstva a jeho brat nemal napadnúť santu.[/bcolor][bcolor=#ffff00] Kvôly ich činom pykajú večne.[/bcolor][bcolor=#00ffcc] Ako ste tento príbeh pochopily vy?[/bcolor][bcolor=#66ff33] Napíšte mi PM/SZ[/bcolor] |
|
|
elcoolion |
Přidané 24.11.2013 00:25
|
![]() ![]() Příspěvků: 310
Založený: 26.07.13
|
1.Byl jednou jeden Ruda, nesnášel Vánoce a celé to vánoční období. Proč? Když byl malý tak mu Ježíšek nic nepřinesl přesto že Ruda v něj věřil. A byly to jeho nejsmutnější vánoce ze všech jeho vánoc. Dalšího dne ale se stalo něco opravdu neobyklého. Zazvonil zvonek u dveří a když Ruda přiběhl ke dveřím tak jenom zíral. Něco tak úžasného nikdy neviděl. Byl to muž velký jako hora všude samej sval a povídá: Ahoj Rudo! Já jsem Santa a ty si zasloužíš opravdové vánoce, vyser se na Ježíška je to jenom český blud, v Americe máme něco lepšího jako je Ježíšek jsem to já Santa! Nesu ti kopu dárků a hlavně šek. Rudovi bylo pouze 11 tak nechápal. Dostal šek na 20 $ a Ruda to pochopil tak že má Santu kopnout mezi nohy a šek si nechat. Tak učinil. Santa nechápavě koukal. Odešel a pak se stala jedna věc. Ruda se probudil. A večer po velké štědrovečerní hostině našel pod stromečkem kopu dárků od Ježíška o kterém tak pochyboval. 2. Jó Ruda ten v jednom kuse zlobil, když šel do školy každýho by zbil. Jednoho krásného dne šel do školy všude sníh, a najednou viděl na zemí líh. Vypil tento líh a byl zněho sníh, jedna malá vločka nezbila by ani cvrčka. A tak si jen padal v zimní krajině, až dopadl k babině. Babina ho vzala k sobě, a po letech řekla teď já půjdu k tobě. Tak Babina a Ruda vločkovis, šli k Rudovi pod mostis. Koncis básničkys ![]() 4. https://img.tpx.cz/uploads/Ice-Cube.jpg Upravil/a elcoolion dne 24.11.2013 00:32 |
|
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
7 HlasůSkyrace
9 HlasůDeathmatche
3 HlasůParkoury
4 HlasůAkce smrti
2 HlasůDerby
0 HlasůTuning sraz
3 HlasůMám rád/a všechny druhy akcí