Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Report Crash
Rachtak
Nevíte proč mě to crashuje ? Mám Crack a furt mě to crashuje GTA mám z týhle stránky http://ulozto.cz/xLcVTB7K/gta-san-anrdeas-rar Mám Windows XP chystám si koupit Windows 7 pokud víte o GTA které necrashuje piste a dejte odkazy děkuji.Rachtak Omg
Rachtak
Citace
Rachtak napsal:

Nevíte proč mě to crashuje ? Mám Crack a furt mě to crashuje GTA mám z týhle stránky http://ulozto.cz/xLcVTB7K/gta-san-anrdeas-rar Mám Windows XP chystám si koupit Windows 7 pokud víte o GTA které necrashuje piste a dejte odkazy děkuji.Rachtak Omg
Rachtak
Citace
Rachtak napsal:

Nevíte proč mě to crashuje ? Mám Crack a furt mě to crashuje GTA mám z týhle stránky http://uloz.to/xcyrz3v/gta-san-andreas-rar Mám Windows XP chystám si koupit Windows 7 pokud víte o GTA které necrashuje piste a dejte odkazy děkuji.Rachtak Omg
Zkusim to stáhnout z nova jinak uz nevim Sad
Druck
Skús zmeniť kompabilitu , mám win 8 a dokým som ju nezmenil gta mi nespustilo . Tiež crashovalo . Klikni na gta, potom aj na samp pravým a tam daj vlastnosti kompabilita a zmen si ju na tvôj win..
Rachtak
menil jsem a nic nic vsichni rikaji Windows98/Windows Me to stejne crashovalo daval jsem jine zkusil jsem dat i bez zadne kompaability nic nepomohlo Sad
Rachtak
Prosil bych odkaz nebo dalsi rady stahuji to znova tak piste co vás napadá prosim Sad
Druck
Pokukaj na youtube návody, tiež som si to tam odtial urobil .
Rachtak
no a všechny šli na tuhle stránku tak ja už nevim Sad
Fellaz
Prý jeden s důvodů padání hry, by mohlo být zapříčeno S0beitem, tak ho zkus odinstalovat, jestli náký máš.
xenon
Ja mam taký istý problém..
Ps. Sobeit nemám..
Rachtak
s0beit nemám
Bony
Nechci ti nic říkat ale tenhle topic patři do NEZAŘADITELNÝ. Tady se jen řeší chyby návrhy na serveru pokud neumíš číst. + nemluvím o tom že tu nahrabáváš příspěvky pomocí QUOTE citace.

Jinak asi přesně jak říkají: s0beit, modely aut atd.. je následkkem padání hry. Aby ti to nepadalo msíš mít čistě GTA a SAMP
Upravil/a Bony dne 17.02.2014 17:47
Skiper
Keď to s0beit neni,tak ak máš modely aut v hre,skús ich dať preč.
Teczka83
Hra Ti bude padat i když tam nic nebudeš mít. Já tam nic nemám a stihne mi to spadnou minimálně jednou do hodiny. A do teď mi nikdo nevysvětlil proč.
ShadowCze
Smaž si všechny naskinované auta/skiny/cesty atd. a uvidíš jak ti to půjde --- pokud nemáš nic tak reinstal doporučuji ti to stáhnout s nejvíc ověřených torentů a to je cztracker takže to stáhni od tamtaď + určitě bude mít v sobě 100% funkční crack. A uvidíš že ti to půjde suprově.
Rachtak
Jo takže zbavit se všech načistych aut no v tom gta ta mtoho je požehnaně -_-
Rachtak
ale kdyz upravuju motorky tak to v ggm mi zmizej nebo jak jednoduse odstranim skiny ze odinstaluju ggm ?
Rachtak
Jak odstranik skin ?
Rachtak
Nemá někdo čistý gta ono prostě už ej takhle stažený Sad
Frenk98
Rachtáku - za 1. nespamuj ;)
za 2. Tohle bych vůbec nezveřejňoval :D Protože se vystavuješ riziku za pirátství (nemalé pokuty)
za 3. kluci ti tady radili ...

Jak odstraníš skiny ? vymaž vše a když už nechceš za hru platit, tak stáhni 100% čisté ;)
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
7 Hlasů
18%
Skyrace
9 Hlasů
23%
Deathmatche
3 Hlasů
8%