Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

"Cheateři" při GR?
Pitras
Zdravím,
poslední dobou, nevím proč, se objevil nějaký nový trend že všichni na mě, Dangera a Trepkina nadáváte, že máme podle vás hacky nebo jiné zvýhodnění.
To soudíte podle jednoho videa a vlastních zkušeností? Opravdu?
Jedna nejmenovaná osoba (však vy víte) to už neunesla a natočila o nás video, které nás mělo pošpinit a dokázat že jsem cheateři. Video působí na váš hodně důvěryhodně když si tam někoho objedeme při GR. Video se rozneslo skoro do všech gangů a teď jsme podle vás cheateři. Dobře, když myslíte ale opak je pravdou. To, že si vás tam objedeme znamená že máme hacky? Když jsem se na to koukal, v 80% to byly lagy a 20% normálně čisté objíždění.

Video zde:

0:10, Trepkin nenarazil do zadní strany auta od Grizzlyho ale, do levé části jeho kola, podívejte se na to detailně, poté když vjedete na ten oblouk a hráč vás tlačí nahoru, akorát vás to zrychlí a takové přetlačování vede často k SH bugu. Všimněte si jak to Trepkina zrychlilo když na něj najel Grizzly. Už chytali SH bug.

0:20, klasické lagy. Dangerovi to akorát škubalo, SH by vypadal úplně jinak...

0:30, oba se srazili. Možná to vypadá nějak zrychleně ale starty u obou byli stejné. Kdyby měl Danger rychlejší akceleraci, už by byl před Podrazakem, ale nikoliv, Podrazak ho ještě stihl chytnout.

0:35, pozdější reakce na blok od Xkola, stihl Trepkina narazit tak, aby ho ještě otočil o most, jelikož měl Trepkin plnou rychlost Buffala, hráč co jede pomaleji nemá moc šanci na blok. Tuto situaci nechápu co je na tom divného.

0:48, klasický SH bug když se dva hráči do sebe bugnou.

1:02, tam nevidím nic, akorát Podrazak při natáčení lag tak hra škubla a vypadalo, jakoby Trepkin na mostě zrychlil.

1:13, toto dělám při každém GR když jedu Rally, co ti je na tom podezřelé? Tlačili jsme se do sebe ale já při tom bloku nešel do smyku, tudíž jsem jel rovně a předjel jsem tě. V pozadí někdo blokoval Dangera. Tady hráč, co Dangera blokoval zpomalil, proto ho Danger taky předjel.

1:30, Podrazak nestihl odjet pryč od hořícího auta protože ještě narazil do Trepkina a Danger měl prázdnou cestu, dívej kolik tam bylo času...

1:40, normální zrychlení. Když jsem jel do kopce, maximálně jsem škubnul tak to vypadalo jako zrychlení.

1:50, asi jsem slepý, ale vidím tak velký kulový.

2:00, zase nic. Danger to akorát rozkouřil na plnou rychlost protože byl na rovince, nakonec ho Podrazak bez problému bloknul.

2:10, kde Danger narazil do zad? Neviděl jsem ani jednu srážku. Opět chytl Danger lagy jako u 0:20.

To video je hodně kreslené. Když točíte video, hru máte zpomalenou vždy. Často se ve videu objevovaly lagy.

Jednotlivé vyjádření členů:

Pitras

Už rok jezdím aktivně každý den GR, nahrál jsem na GR přes 5000 g. bodů. Nikdy semnou nebyly problémy s nějakým cheatingem ani lagama. Bohužel mi říkáte že jsem lager když GR prohrajete a nepodíváte se třeba kolik je na serveru lidí nebo že lagy má skutečně každý, někdo více, někdo méně. Co když máte ty lagy třeba vy? Ne. Lagy má každý tak to už kruci pochopte. Pokračuji...
9 měsíců jsem byl v AT abych hlídal server před výtržností a hlavně cheatingem. Jsem odpůrce cheatů. Dále nesnáším když někdo dává na GR F8,ESC a podobné ubohosti. V životě jsem žádnou tuto možnost nepoužil a už vůbec ne CHEATY! To, že vám připadá podezřelé moje jízda na některých GR neznamená že mám cheaty. Pořád takto jezdím, nikdy jste mi nic takového nenapsali a najednou jsem ten nejhorší já. Zamyslete se... Kdybych opravdu nějaké cheaty měl a přišlo by se na to, myslíte že bych byl opravdu tak blbý a používal je dál? Já vidím na serveru ty reakce co tam pořád píšete. Viděli jste jedno video a už tu házíte na nás špínu. Říkáte mi že jsem cheater i teď, ale můžete pochopit že já pořád jezdím a budu jezdit stejně? Kdykoliv dáte semnou GR, já pořád pojedu stejně. Nevím jak vám dokázat že jsem čistý. Možná se moje jízda změnila a vy ji vidíte jako jízdu od cheatera, ale říkám vám že to tak není. V životě jsem neměl na SP ban, nebyly semnou problémy a teď budu cheatovat před očima zkušených závodníků abych vyhrával 50 RS? Opravdu si myslíte že jsem tak tupý? Hodněkrát jste nás porazili a když vyhrajeme, jsme cheateři, lageři a špíny. S takovými záhady při GR se setkávám denně a už jsem si na to zvykl. Kdybych si točil každé GR, taky poskládám pěkné video ale nemám důvod.

Danger

Zdravím.

Já zde píšu k tomuto topicu, protože mě to dost štve, jakou hnusárnu proti nám udělal tento hráč, který natočil toto video. Ano dobře, natočil video kde nás uvedl k tomu, že máme upravený
handling nebo že máme nějaké zvýhodnění hry, cheaty, speedhack, tank mod apod. při GR. Po prvé jak sem viděl toto video, čuměl sem s otevřenou hubou. Jakože fakt ?
Opravdu ? Je to tak, že nás natočil takto podrobně tento hráč a dal si záležet na tom, aby tam všechno do puntíku vysvětlil co v něm jakože je, aby se ukájel na tom, že to dá ještě na YouTube ? Příjde mi to jako největší
hnusárna v dějinách videií na SP při GR. Je to dokonce horší, než ty Rutimové videa, pokud si někdo z Vás pamatuje. Já bych si nikdy v životě nedovolil, i kdyby sem věděl, že
ten hráč má ty největší lagy na serveru, NIKDY bych ho nenatočil a nedal bych ho na YT, abych tvrdil, že má SH a podpobné věci. Fakt hnus tohle video. Já si pamatuju na ty časy,
když JÁ a RUTIM, že jsme vyhrávali skoro každé GR za sebou v 18th a potom v OD, ach ty časy. Ano, neměl sem v té době lagy, já teď lagy mám a vím o tom a snažím se to řešit.
Byl jsem opravdu i u poskytovale netu a už to nejde více zrychlit ten internet, je zajímavé, že před půl rokem nebo před rokem a před 2ma rokama sem nikdy žádné lagy neměl. Opravdu divné.
Mrzí mě to, že mám lagy, opravdu, i mě se jezdí blbě, když vím, že jsem někoho outnul při GR lagem, fakt se za toto stydím, ale přesto chci GR jezdit, fakt lagy někdy opravdu nemám. Ale, musím uznat, že lagy už jsou u mě zmírněné, nevím jaký je Váš na toto názor.
Někdy mám lagy takové, že i napíšu někomu z gangu při GR, že to klidně zrušíme, když jedu v lagu. Když je člověk v lagu, to znamená to, že to vypadá jako tank mod. Určitě už to někdo z vás
měl. Že když jel hráč GR, tak mu to nebralo CP a dojel do cíle bez toho, aby někoho na trati zahlédl, že ho jde blokovat. Projede cílem a jede furt dál a neodpojí ho to ze závodu a musí jít relog.
Ale ten jeho gang ten RS vyhraje. Toto je ten zmiňovaný "tank mod", přitom je to jenom ... (jak bych to nazval) ... extra-lag. Ale zpátky k tomu videu, ten člověk se snaží docílit toho,
že v tom videu máme upravený handling a s0beit. Nechápu, nikdy v životě sem na SP žádný SH nepoužil, já ani nevím kde se a jak se ten handling upravuje nebo co to je. Já se chci bránit. Protože tohle
video mě dostalo a vytočilo. Nevím zda nám věříte, že já, Pitras a Trepkin8 žádné "ČÁTY" nemáme, klidně natočím 20 GR jak jedem a vyhráváme a dám to na YT, pokud mi někdo nevěří. Opravu nevím
Co k tomuto mám více dodat, příjde mi to všechno jako vtip. Ale mě nikdo nezlomí tím, že mi napíše, že mám lagy a že mám SH apod. Ano, lagy mám, tak mi to už víckrát nepište. Nikdy nikdo nepojede
to GR čistě, nikdy, prostě to nejde. Taky někdo z vás má třeba ty lagy a ani o tom nevíte a neřeším to u vás, taky mám pár vyhlídnutých hráčů, kteří ty lagy mají a nějak jim to nepíšu a nenadávám jim do PM nebo dokonce do Global Chatu... a ruku na srdce, že ten kdo jezdí GR, měl někdy ty lagy. To mu se nikdy nevyhnem.
Štve mě to a snažím se to fakt řešit. Když mi teď někdo píše např.: "zase lagy no joooo danger" "bez lagů by jsi nic neudělal" "ach ty zase laguješ jako *****" apod. Ne já na toto vážně nebudu radši ani odpovídat,
protože to nemá cenu se stím dotyčným hádat a zbytečně vyvolávat na serveru hádky, radši tohle fakt ignoruju a vím, že dělám dobře že to ignoruju, takže nemá to cenu mi to psát. Já to vím a snažím se stím něco dělat.
Snad mě chápete. Malá ukázka zde od nejmenovaného hráče, radši nebudu zveřejňovat jeho jméno, abych sem nebyl za udavače:

img.tpx.cz/uploads/dasadsdasdasdasdasdssdssdsdasdasasd.png

To je asi tak všechno, co bych k tomu napsal, věřte mi nebo nevěřte, ale chci se bránit, že tohle video, je opravdu jenom blbá sranda a jsou tam pouze lagy a žádné cheaty.
Rád bych z tama vysvětlil každou situaci při GR co tam byla, ale to už za mě udělal Pitras. Já vážně žádné cheaty při GR nemám a nikdy neměl a kdybych nějaké měl, admini nejsou přece slepci a
hned by za ty 2 roky (nebo jak dlouho jezdívám GR) na to přišli zda-li mám nějaké zvýhodnění pomocí cheatů nebo ne. To je celé moje vyjádření, vážně tomu nemůžu uvěřit,
že si teď díky tomuto všichni myslí, že jsme nějací cheateři.

S pozdravem DangeR_!

Trepkin8

Tak ešte niečo k tomuto poviem aj ja.Na servry hrám už dosť dlho celkom myslím 2 roky.GR jazdím dosť dlhu dobu no vlastne skoro od začiatku môjho hrania.Mám cez 3000 gang bodov a to je tak akurát.Nik proti mne a môjmu jazdenie nič nemal aspom som to neregistroval.No v poslednej dobe proti mne stále niekto niečo má.Ty máš FlyHack pretože ma eGGy raz na rally blokol do vody a postupne som sa vyškriabal.Potom extrémne zrýchlenie čo je totálne blbosť.Dajme tomu že ešte SH buger,ale povecme si narovinu kto pri GR nemal SH ? Ja si myslím že toto video je totálna blbosť.Ano možno som tam mal extra zrýchlenie a neviem čo ešte,ale nebol to zámer.Podraz ale pekné video si spravil.Keby sa rozhodnem taktiež točiť každé GR myslíš si že by som stoho nedokázal vybrať čo si spravil?Nič proti ale Grizzly mi dal dosť krát SH a to isté aj ty.Aj ty si mal pár krát velké zrýchlenie.Myslím že ani tebe by sa napáčilo keby teraz spravím niečo podobné a všetci budú o tebe hovoriť Sh atď..Keď som začal jazdiť jazdil som vždy férovo a vždy aj budem.Nemám za účel Cheatovať.Berem vás všetkých čo tu na mna nadávate ako skvelých racerov a nemám za účel nahrávať a robiť videá čo ste kedy a ako spravili.

Pokud tady k tomu někdo chcete něco říct, nebojte se a napište na to svůj názor. Jen vám zdůrazňuji že žádné cheaty nemáme, to vám odpřísáhneme a nějakým videem nás nezlomíte. Pokud si myslíte že máme cheaty, ok, myslete si to dál. Doufám že tady jsou ještě lidé, co nám věří a nebudou se bát chodit nadále snámi GR a vymlouvat se na nějaké ubohé cheaty.
Sh1TeRkO
Názor mám taký, že to čítať celé nebudem. Len jedno. Celé toto je zbytočné. Sám vieš kde je pravda, tak načo toto riešiť. Fakt.

Nie som v žiadnom gangu - nehrám GTA.
Upravil/a Sh1TeRkO dne 15.03.2014 14:02
stinG_
To je tak keď niekto nevie prehravať

Som v gangu ale len for fun :D
Gang je spookyho: Dobrzy Gracz či ako to ma. (RS je tam 50)
Upravil/a stinG_ dne 15.03.2014 14:08
Pitras
Citace
Eddo napsal:

Názor mám taký, že to čítať celé nebudem. Len jedno. Celé toto je zbytočné. Sám vieš kde je pravda, tak načo toto riešiť. Fakt.

Chtěli jsme tady veřejně vyjádřit názor a vysvětlit že jsme čistí. Věř mi, že by ti nebylo příjemně aby tě každý bral za cheatera.

Smoukys, jezdíme pořád stejně a pořád budeme. Asi jsi ale celý topic nečetl a máš pořád svoji hlavu. Nebudu ti brát názor, je mi to jedno. Já na lagy doplatil XXX krát, kolikrát mě lidi outli jen díky lagu.
Napíšeš nám:
Citace
nejsou to lagy je to něco jiného.

a potom:
Citace
Ani už nemá cenu proti vám jezdit protože u vás platí : Kdo lagne vyhraje.

Hochu, ty fakt nepřemýšlíš.

Gang: Veni Vidi Vici
Upravil/a Pitras dne 15.03.2014 14:30
Sh1TeRkO
No na to, aby som sa obhajoval na XYZ slov. Fakt nie. Je to virtuál. Tichá závisť. Ver že to tak funguje. Proste si to otoč vo svoj prospech. Nezvládnu prehrať, tak hladjú výhovorky a urážky. Takto to bolo pred rokmi, teraz a bude to tak. Kým vieš, kde je pravda, môžeš sa na to zvysoka.

Upravil/a Sh1TeRkO dne 15.03.2014 14:02
Spam_
1:28 Sa mi zdá celkom rýchle cúvanie Dangra..

We can´t Stop
Upravil/a Spam_ dne 15.03.2014 15:05
Ragnar
Trepkin, není normalné,abych tě hodil do vody a stal u tebe 15 secund a kontroloval tě jestli nahodou nevyjedeš, ale byl jsi uplne dole na dno, a nebyla šance to vyjet, tak jsem šel brat CP, a ty z ničeho nic jsi už v serpentinach, kdyz jsem se asi po 18Secund vratil k té vodě, a závod si dojel v nejakem normalnem času 3:00 takže můj názor na to, že flyhack nemáš nezmeniš.

Pitras: http://youtube.com/watch?v=d3NXGVMU5r...gA1xQRplLg 0:17 je jako co? Lag zase?

GANG: West Side Thug Life
Upravil/a Ragnar dne 15.03.2014 15:21
Pitras
Citace
Spam_ napsal:

1:28 Sa mi zdá celkom rýchle cúvanie Dangra..

Asi proto, protože sandking má rychlou akceleraci při couvání...

Eggy, taky jsem byl hodněkrát hluboko ve vodě a záhadou jsem to i párkrát vyjel. Pořád musíš mačkat W než ti zaberou kola.

Díky moc že jsi tady dodal to video. Taky jsem to viděl. Proč u skoro každého videa od Podrazak škubeme? Co když to škube třeba jemu. Když točíš GR nemáš hru tak plynulou. Když jsem ho objel a Podraz se otáčel, všimni si lagy té kamery... Dále, když mě blokoval, dostal jsem se na takový menší kopeček, jak jsem to sjížděl, měl jsem vyšší rychlost než podraz, si všimni auta od Podraze.

Upravil/a Pitras dne 15.03.2014 14:31
Ragnar
Trepkin - ten závod jsi šel CP, to bych asi nešel pro CP ne? Mysli. A nestla jsem u tebe 5 secund.

GANG: West side thug life
Upravil/a Ragnar dne 15.03.2014 15:22
PazZ
Video v kvalitě nokie 3310(ano vím že nemá fot'ák je myšleno ironicky,kdyby náhodou někdo nepochňáp) to za 1 a za 2 Pitrase a i Dangera znam tak dlouho že prostě nevěřim že oni by něco měli stojim za tim že sou poctivý a věřím jim . Stojim za váma kluci lidi prostě neumí prohrávat a tak dělaj takový videa s pochybními důkazy . Celé je to nesmysl a vraška
Já na videu vidím prostě jen dobré závodníky a ty druhý kteří si neumí přiznat že nemaj eště takovej "skill" Takže sou nevinní

A na závěr rada pro podrazáka : Doporučuji lepší internet protože to vypadá že máš internet od Ufona :D

Jsem gangu : Horalky
Upravil/a PazZ dne 15.03.2014 14:09
Pitras
Zakecávám to framem snad? Vysvětlení jsem dodal nahoře.
Rudo, nemám sílu to vysvětlovat pořád znova, přečti si to pod videem, tam jsem to celé rozebral.
PazZ
Tuhy - Za svim názorem si stojim ale tuto no zakecam to tak že možná měl lagy :D Nic víc mě nenapadá celkem si mě odzbrojil
Jsem gangu : Horalky
Upravil/a PazZ dne 15.03.2014 14:09
Pitras
Citace
Ruda napsal:

Já chci jenom vysvětlit, jak je možný to zrychlení z videa z bridge od Podrazaka(Pitras SH) + to na tom Rally co jsem popsal výše.

Já ti říkám že jsem to vysvětlil v komentářích, najdi si to.

Pitras
Psal jsem to Eggymu, tady to máš zkopírované:
Citace
Díky moc že jsi tady dodal to video. Taky jsem to viděl. Proč u skoro každého videa od Podrazak škubeme? Co když to škube třeba jemu. Když točíš GR nemáš hru tak plynulou. Když jsem ho objel a Podraz se otáčel, všimni si lagy té kamery... Dále, když mě blokoval, dostal jsem se na takový menší kopeček, jak jsem to sjížděl, měl jsem vyšší rychlost než podraz, si všimni auta od Podraze.

Vím že Rudo budeš mít svoji pravdu, oba víme jak to mezi náma je, ty budeš mít vždycky svou pravdu a já zase svojí. Takže to nikam nevede. Si o mě mysli že jsem cheater, já s tím nic udělat nemůžu. Tady člověk při GR někoho objede a už je cheater.

Fellaz
Danger se slušně teleportuje, pomocí lagů, to je pravda no. :D
Jinak to zrychleni tím Sandkingem couváním je normálním, jde to udělat i mimo GR, má to strašně rychlou akcelerakci.
Ale já spíš nevím proč to furt řešíte, tak jestli má podle vás SH, či další zvýhodnění tak s ním nejezděte. Víte že má lagy? Tak s ním jezděte, ale vy prostě s němi jezdíte a potom si stěžujete v chatu jaký jsou lageři, cheateři i když to o nich víte.
Můj názor dle videí je že si občas dopomůžete.
Čistě nezkušený, divácký názor. Smile

Gang: The Warrirors
Upravil/a Fellaz dne 15.03.2014 14:42
Sh1TeRkO
Lebo medzi prípadnými lagmi z logu zistíš, kedy bol SH.

Upravil/a Sh1TeRkO dne 15.03.2014 14:03
Yamatino108
Ja Pitrasovi a spol.verím.Nechce sa mi veriť že by bol taký na hlavu.Proste má len lagy.Myslím že toto je len vyplakávanie hráča ktorý sa nevie zmieriť s tým že prehráva.Ale myslím že z vašej strany sú to zrejme silné lagy.Hold ste s týmto museli počítať čo si tu budeme hovoriť.
//edit:Niesom v žiadnom gangu.
Upravil/a Yamatino108 dne 15.03.2014 14:12
Pitras
Sakra ale já vím že to vypadá jak SH, když se na to dívám taky to na mě tak působí. Kdybych měl SH, myslíte že to tady budu tak rozebírat? To těžko... Mě to připadá že tam má vliv i lagy od Podraze, můžeme mu třeba škubat my a pak to vypadá že máme SH. V tom videu jak jsem si ho objel taky šly vidět lagy, byl tam mírný zásek a potom jsem ho předjel a vypadalo to jako SH, přitom jsem měl větší rychlost a lepší úhel pro objetí. K tomu ještě Podrazak měl nízkou rychlost.

Skiper
Ja im veriím.Pochybujem,že by mali nejaké tie "číty".Vyhrali už tolko GR,že až až.
To video čo dodal Tuhy:No neviem,mne to príde akoby sa to podrazákovi laglo a v tom ho Pitras predbehol,mal tam aj dobrý uhol na tú akciu.A podrazákova rýchlosť bola vtedy malá.

Nechápem prečo stále rozoberáte Zeliho(aj keď o nom tu teraz reč neni),Danger,Pitrasa.Trepkina.Jednoducho je to partia,ktorá to vie a trénuje.Boli sme v DC,vyhrali GR a v chate ihneď !jooo danger zasa na šporáku" a iné urážky.Včetne od IB pri územiach.Ale to je minulosť.
Teraz si založili druhý gang a zasa im to ide a ,zasa máte proti ním nejaké namietky.A dali ste si otázku,že problém môže byť vo Vás?...Že to neviete tak dobre ako to vedia oni?
Nepríde mi to normále,že stále sa navážate do tých istých ludi.
Trepkin=SH,Danger="šporák"lagy,Zeli=Rhino,Pitras=SH
Gang Veni Vidi Vici.
Upravil/a Skiper dne 15.03.2014 16:55
Pitras
Citace
Patazz napsal:

nějaky zrychleni nezrychleni, tihle kluci sou cisty, nevim proc to resite, mate mindraky? reste si svoje veci a je nechte na pokoji, ubozaci co nevedi co maj delat za pc

Díky patazz, jeden z mála lidí co to dokáže pochopit. Ale ti co nás nemají rádi, pro ty jsme cheateři.

Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
8 Hlasů
19%
Skyrace
9 Hlasů
21%
Deathmatche