Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Nemovitosti (správce nemovitostí) - návrh
Rewqa
Docela dlouho mě štve, že některé nemovitosti, zvlášť ty lukrativnější, vlastní lidi, kteří na server nepřijdou jak je rok dlouhej a pouze se jednou za čas staví a naklikají si hodiny. Přijde mi to vůči ostatním docela nefér a nemovky pak leží ladem. Jako třeba reklamka na /ls, majitele sem snad v životě na serveru neviděl a to hraju docela pravidelně. Napadly mě dvě varianty jak to vylepšit.

1. Vybral by se jeden nebo více adminů a ti by hlídali zda dotyčný majitel nemovky je aktivní nebo ne. Pravidla by platila stejně jako u firem. 10 dní neaktivita a nazdar, nemka by se pak vydražila a peníze by šly třeba do rozpočtu.

2. Nastavil by se max. počet hodin co by šel naklikat. 10 dní - 240 hodin. Tahle varianta by byla asi nejlepší, admini by s tím neměli žádnou práci a nemovka by propadala sama městu a hráči by měli možnost se o ní potom "poprat".

Myslím, že některé nemovky (reklamky, hotely, benzínky) jsou opravdu zbytečně drženy hráči, kteří již nejsou aktivní a jenom si naklikávají hodiny. Takhle by měl každý větší šanci koupit nějakou lepší nemovku.
Strny
Naprostá blbost , někdo například nemá čas na hraní a už je ve starším věku ale furt vidí šanci se ke hře vrátit . Prostě tu nemovitost už jednou získal a tak si jí nechá . Co když někdo pojede na dovolenou na 14 dní ? U firmy se to přehlídne ale kdyby se ta nemka taky musela zálohovat tak by admini nedělali nic jiného , vůbec se mi to nelíbí . Naklikat 240 hodin a konec ? k čemu by pak byli PSLOTY se zvýhodněným naklikáváním hodin . To by si to kvůli tomu nikdo nekoupil protože 240 hodin je na pár minut po 1 hodině . To je prostě zase zmenšení počtu zakoupených PSLOTŮ protože znám dost lidí co si to kupují hlavně kvůli tomu . Zdá se mi to jako strašná blbost . Tu nemovitost si člověk koupil a má právo jí vlastnit a né být nějak omezován . + Acc mu zmizí tak jako tak po měsíci když nepřijde Smile Takže tady není co řešit . Nesouhlasím Špatný
Carter_
Něco takového tu bylo,oni si na ty nemovky vydělali a platí si ochranku tak si jí takhle drží protože nemaj čas hrát atd takže je zbytečněj nějakej správce
Strny
Citace
Carter_ napsal:

Něco takového tu bylo,oni si na ty nemovky vydělali a platí si ochranku tak si jí takhle drží protože nemaj čas hrát atd takže je zbytečněj nějakej správce

:D Hezky si zkrátil můj názor
Carter_
Já ho psal když ty jsi to vložil tak sem to neviděl no :D
Strny
áá jé , já se nechal unést a komentoval jsem fifuv návrh s názvem Opět sloty i když byl v hide :/ Nechci pozastavení !! Pláču
soach
já bych s tímhle i souhlasil s tím aby byl spravce na nemovitosti klidně bych se toho i ujal...

chceš firmu musiš bejt aktivni tak proč by to nemělo platit i u nemovitosti
Rewqa
Však firmu si taky jednou koupím a mám právo jí vlastnit ne? Je to podle mě úplně ten samej případ.
Jenom mě prostě štve fakt, že k počtu lidí co na serveru hrajou, je těch nemovek prostě málo + když ještě připočtu pár nemovek, který jsou v podstatě nepoužitelný. Přijde mi nelogický aby si někdo tu nemovku jen tak držel, když nehraje. Jen tak pro nic.
A navíc pokud vím, tak u firem se taky nic "nezálohuje" a když je šéf 10 dní neaktivní, firma se zruší bez nároku na náhradu, i když do ní dal pár desítek/ne stovek mega.
S těma pslotama sem to nedomyslel, to je pravda. Tak to udělat tak, že kdo by měl PSlot, tak by se ho to netýkalo. Bez Pslotu by to bylo tak jak sem to navrhoval.
Strny
Nemovitost je prostě nemovitost . Ve firmě máš členy a musíš se starat o to aby to vydělávalo a lidi byly aktivní . Nemovitost slouží pro ostatní i když majitel není online. od toho to je . Je to blbost .. A firma se dá zálohovat když atomasoj napíšeš SZ že jedeš pryč Smile ale kdyby musel zálohovat nemku a tak .. tak by to prostě bylo moc . Protože ten kdo to teď má takto tak by stejně jen furt psal že to chce zálohovat . A ATomas jim vlastně musí vyhovět nebo by aspoň měl .
Rewqa
Firma taky slouží pro ostatní, i když majitel není online.
Vzhledem k tomu, že právě u nemovky nemusíš dělat zhola nic, teda kromě naklikávání hodin a jenom ti na účet jdou prachy, je to podle mě adekvátní úprava. Třeba to i podpoří prodej pslotů.

BTW: Nevim jak je to teda s těma firmama v praxi, ale v pravidlech od Viktorka je napsáno, že firma se po 10 denní neaktivitě maže a že v případě delší nepřítomnosti si musí majitel zajistit záskok na svoje vlastní riziko. Nic o zálohování se tam nepíše.

Citace
2a) Plánujete-li delší neaktivitu, předejte někomu dočasně velení, za které si však sami zodpovídáte.
Strny
Ale ATomas ti nebude vzdorovat pokud ho slušně poprosíš o zálohování . Aspoň si to myslím
Rewqa
No nevim, myslím si, že teď už to tak v praxi nefunguje. To by to taky teda potom bylo v rozporu z pravidly.
Strny
To je jedno , prostě celkově je to blbost , lidi si tu nemovitost koupí a ochranka je od toho aby jim ta nemovitost vydržela . Nemusejí se o ní starat protože za ní taky hodně utratily . Tak jako třeba Firma s výdělkama jako reklamní kancelář takovou hodnotu nemá . A to proto že se o ní člověk musí starat nabírat členy vyhazovat neaktivní atd .. Od toho se také odvozují ty ceny těch nemovitostí . Prostě všechno jak to bylo tak to zašlo a lidi si na to zvykli Smile Nevidím důvod měnit zrovna toto .
Nosferatu
Rozhodně nesouhlasím Špatný

// Pozastavený

Citace
19. - V nahlášených chybách na serveru / návrzích na vylepšení serveru je přísně zakázáno komentovat pouhým smajlíkem, smajlík není komentář! u nesouhlasu je povinností uvádět důvod a co se týká chyb - není potřeba komentovat, pokud k tomu nemáte připomínku.

Upravil/a stinG_ dne 18.06.2014 07:25
LuKi_
Nesouhlasím je to totální blbost.. 10 dní ochranka,takže já na leto pojedu na 14 dní někde pryč,koupím si měsíc před tím nemovku, která mě stala 700 mega a já o ni příjdu? Možná Tě sere, že zrovna ty nemáš nemovitost, ale takto to nemusíš dělat.Oba návrhy se mi vůbec nelíbí.
img.tpx.cz/uploads/gpgifwcs.gif
andyyzz
To nic nevyřeší. Majitel se přihlásí do hry akorát místo jednou za 1 měsíc, jednou za týden. A stejně jen nakliká hodiny a off. Souhlasem jen, kdy6 správce bude brát v úvahu i dobu po kterou je majitel online. SprávněŠpatný
SeeD
Ja sa prikláňam ku názoru Strnyho takže Špatný
Load
Docela se mi to libí,víc by se ty nemky střídaly,souhlas ! ;)
Anonym
Blbosť ked chceš zarobiť tak makaj a nie návrhy ako by si sa nabalil Špatný
LEO
Tady asi někdo upadl hlavou o zem, nemovky se kupují od toho, aby se o ne člověk nemusel starat, taky od toho ty pořádny nemovky stojí stovky milionů narozdil od firem, o ktery se člověk musí starat.To by bylo fakt hezky 10 dni neaktivita a nemovka za např. 500mg pryč.Majitele nemovitosti si musí hlídat akorát neaktivitu, před smazaním učtu, to je myslim měsíc a to, že se tu jednou za měsíc napřiklad majitel žluté reklamky ukaže je jeho věc a tobě po tom nic není, on si na to vydělal a nezakladal tupy návrhy s doměním, že mu ta reklamka spadne sama z nebe!!!
NESOUHLASÁM
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
9 Hlasů
19%
Skyrace
12 Hlasů
26%
Deathmatche
3 Hlasů