Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Lee - Konec!
metju22
Jednoduchá a fajn vizitka. V poho hráč Smile
MilouchCZ
Čau kámo a díky za označení. Je s tebou sranda. Jak jsi teď trénoval, tak můžu říct, že se z tebe stal jeden z nejlepších a nejkvalitnějších hráčů serveru...Díky, jsem rád, že jsem poznal borce, na kterého nikdy nezapomenu :D Btw vizitka povedená. Smile
Lee
metju22: díky Smile

Milouch: co říct, ty děkuješ mě, ale nevím, jestli já mam děkovat tobě.. :D Kvůli tobě jsem neskončil a začal jsem se vypracovávat tam, kde teď jsem, takže DÁKY Smile

Tumik: Díky šéfe, už od začátku na SP jsem si myslel, že jsi fajn člověk, poslední dobou se moje myšenky čim dál tim víc naplňujou.

Zawy: Co na to mám odpovědět... snad jen 550, cs
Menezeris
fake dodafkar :D lxs vizitka 2012

Citace
Lidi, na které se nezapomíná!!

kde sem? na krale zapomenes .. pfff
Floatin
Kde začať :D Poznám ťa z drift scény,kde si patril medzi top ludí,potom sme sa nejak nekamarátili,až keď som ťa spoznal zase na SP,si fajn týpek,ďakujem za označenie
Zetko
Pekná vizoš Lee ! ;)
Joseph_CZ
PATRIK HEGR, dobra vizitka, frajer :D
Baseball
Lee, luxus vizitka, nemám s tebou problem . Patříš do "složky" dobří hráči superparby.

Praha jo? Jaká :D (takeeeee Praha (8))
Lee
Díky awesome :D

Joseph: TY SES PATRIK HEGR!

Froostx: Díky

Baseball: díky, jinak jsem z Průhonic :D
FaSTeR
Zdravím, pěkná,barevně propracovaná vizitka. Podle toho co píšeš Smile) musíš být poměrně pohodový hráč Smile
JamesBonG
Díky za označení.
Nice kámoš vždy si mi pomohl.
RuliiKkO
Sewas, díky za označení. Hráč v pohodě, vizitka pěkná a kvalitní "děva" :D Správně
Si te metes conmigo, nos metemos nosotros contigo. Boss

Just enjoying life. Casual cs pleer, hockey enjoyer, f1 lover and also old man.
Ghost_Hunter
Pěkná vizitka Smile
Brumla
Pohodový hráč a vizitka super. ;)
MaTy
Takže Lee Pusa zažili jsme toho spolu dost :D trošku to pošťuchování, ale všeme jsme se museli smát :D
Dost dobrej hráč na SP B)
Přeju hodně štěstí a ať ti to na SP vydrží! Smile

There's more to me than just this jersey I wear, and that's Christ living inside of me.
-Stephen Curry

img.tpx.cz/uploads/zachranujugangsystem.png
Chotycansky
Borec na SP Smile Díky za označení ..... Jsem rád že si šel k nám do OD Smile Co se týče chování tak naprosto inteligentní člověk, kterej to má jako 1 z mála v hlavě v pořádku Smile Tak ještě jednou danke za označení a good luck B)
Teczka83
"Kámoš" jak fík. "Prodám ti dům v PC" Ok, prodám rychle svůj a najednou "Jééé promiň on stihnul přijít kámoš, kterýmu jsem to slíbil" Facepalm
Lee
Všem dík za coment, Teczko, od te doby jsem se změnil, už nejsem zm*r, co vidí všude výdělek.. Navíc to bylo úplně jinak, už jsem myslel, že ten druhe oj ten dům nejeví zájem Smile
Mayo
Pekná vizitka,nadpisy. V poho týpek ;)
Fenixs_cz
Hezká vizitkaSmile
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
11 Hlasů
19%
Skyrace
14 Hlasů