Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

ThePro - Ten Trápny Rapper
imkovrabel
Zdravím všetkých dlho som sa neozval no... a do hry sa už ani nevrátim fakt sorry no... ale začal som rapovať a dosť by sa mi hodila podpora zdielanie a tak... zatial som urobil len 1 skladbu ale trvalo mi to len 2 hodiny získať beaty, text, nahrať to, vytvoriť obrázok v photoshope a potom to zeditovať.. berem aj kritiku ktorá určite bude pretože sám viem že je mnoho vecí ktoré treba vylepšiťSmile

Prvá Skladba tu:

https://youtube.com/watch?v=c73ccsMQZCE

Druhá Skladba tu:

https://youtube.com/watch?v=BIdqDbhBKlM
Upravil/a imkovrabel dne 14.07.2015 12:48
_Ego
asi jenom jedna rada, vyser se na to
imkovrabel
Prdonn DíkSmile

VaciQ ZabudniSmile
Ruda
Tohle je amatérizmus. Rým tam chybí, sice se to snažíš dávat na sílu do rytmu beatu, ale zní to jak básnička pro děti. Text dává smysl tak z poloviny, co se týče kvality tak to je děs a hrůza. Nahrané je to podle mě na mikrofon od sluchátek a hlasitost hlasu neodpovídá hlasitosti beatu. Prostě jde vidět že to je první video, neříkám že člověk co začíná by měl diktovat jak Separ, ale tyhle první pokusy bys neměl ani dávat na internet, protože upřímně tohle je fakt tragédie.
imkovrabel
Ruda Chápem ťa a ďakujem za radySmile
Rosta
Taky nechapu proc to hned davas na internet. Zatim bys mel trenovat jen doma a az z toho neco bude to dat na net. Navic kvalita toho hlasu je priserna.
imkovrabel
Chápem... A mikrofón už plánujem kúpiť ale najprv budem potrebovať textára...
SVKDominus
Kámo, kukaj sem. Spolužiak si povedal, že skúsi zarapovať Smile Ak to bude aspoň ako jeho, potom to sem dávaj celkovo na web ;) Jeho druhý song a vlastný text. Rap nie je o textoch iných, ale o svojom, ako sa dokážeš presadiť. Zarapovať dokáže väčšina, ale text napísať len niekto ;)
Ukážka/motivácia/2nd song: KLIK :D

Inak, na tvojom mieste by som skúšal rapovať a nie recitovať ;)
Peace
imkovrabel
domhus32 ďakujem konečne niekto kto mi poradil a nie len ponižovalSmile
rikardo
je to hrozné, poviem ti úprimne. Smile
imkovrabel
Slonis to hovorí každý ale nie každý dokáže poradiť.
MaReK_
Dejte tomu muži rohlík. Nemůžu
king

3.5.2011 Správně
3.5.2012 Správně
3.5.2013 Správně
3.5.2014 Správně
3.5.2015 Správně
3.5.2016 Správně
3.5.2017 Správně
3.5.2018 Správně
3.5.2019 Správně
3.5.2020 Správně
3.5.2021 Správně
3.5.2022 Správně
3.5.2023 Správně
3.5.2024 Správně
3.5.2025 Správně

king
rikardo
Citace
imkovrabel napsal:

Slonis to hovorí každý ale nie každý dokáže poradiť.

btw. myslíš si že niekto tvoj "rap" počúva? :D :D :|
imkovrabel
Nie... A zatial to ani nechcem chcem rady a nie slávu... Nechcem byť slávny kvôli sračke.
Ruda
Sehnat textaře? Tak na to se vykašli. Raper by měl psát texty sám.
imkovrabel
Dobre Ruda... Už som to pochopil... Len sa mi pár ludí hlásilo..:D Ale je to pravda raper by si to mal písať sám inak to je oničom.
Yamamoto
Flow na nic, hlas by možná šel trochu dát dokupy... rada -> nedávej to na youtube dokud to trochu nebude vypadat ke světu Na hlavu
Franta95
Oproti ostatním si právě myslim, že je dobře, žes to sem dal, protože takhle ti právě můžou poradit lidi ostatní a do začátku se hodí každá rada.

Ačkoliv rap nemusim, dokážu uznat lidi, který jsou schopný skoro na fleku vymyslet nějakej rým, co má smysl. Tohle by měl podle mě ovládat každej, kdo to chce dělat. Stáhnout si z netu hudbu, projet texty ostatních a splácnout to dohromady by za 2h dokázal každej jouda. V tvym případě je to ještě splácnutý blbě. Podle mě by si měl hodně zaparacovat úplně na všem... Hlavně pořádně zapracuj na textu a aby se to rýmovalo a to smysluplně. Potom by asi nebylo od věci zkusit si udělat vlastní hudbu, těch programů je na to hodně a není těžký se s tim naučit. Já bych asi nemohl něco někde stáhnout, přidat tam svoje mluvení a vydávat to za svý. A nejdůležitější věc je projev, na tom budeš muset zapracovat asi nejvíc, musíš se do toho vžít, působit sebevědomě a nečíst text... Bude to chtít mnohem víc než 2h, ale to platí o všem, když se něčemu chceš věnovat.
imkovrabel
ďakujem všetkým za radu piatok by mi mala dojsť výbava v hodnote 180 € a potom natočím novú skladbu ktorá bude už k svetu, prosím vaše trápne predsudky si nechajte pre sebaSmile Ešte tento týždeň vyjde nová skladba na youtube.com/imkovrabel tak čekujte!
RiX
Když něco chceš, tak za tím jdi a kašli na ostatní ( tím teď konkrétně myslím ty pseudohatery nahoře ).. Ať to jsou virtuální $$ na SP, diplom z vejšky, nebo v tvém případě ten rap.. Je to jen o tom, kolik času a snahy do toho dáš.
Hodně štěstí.
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
7 Hlasů
18%
Skyrace
9 Hlasů
23%
Deathmatche
3 Hlasů