Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

(ATomas) Něco na zamyšlení
mkj
Zdravím, nevím kam jinam to dát pač v navrzích se nemohou vyjádřit všichni a mě zajímá právě hlavně názor všech co si tohle přečtou až do konce. Jelikož jsem tady dostal ban tak jsem hrál po večerech na jiným serveru, cizím, taky realná země. Co se týče po technický stránce se SP nemůže rovnat, synchronizace, hitbox, lagy a tyhle věci, prostě katastrofa. Ale, co se mi tam hrozně líbilo, ta jednoduchost, která na sp není ale vím že před hoodně dlouhou dobou byla. Tady vám teď k postup k nějakýmu "vybudování" účtu ulehčuje ohromný množství příkazů a tím se taky tak trochu šidíte o tu hru. O čem je taxikář když vlastně na SP se využívá jen tak že napíšete honem rychle /zakaznik a pak buď /lv /ls nebo /sf a má 15 klacků na účtě a takhle pořád dokola, to vás to jako fakt baví? Vám to nepřijde škoda? Tam žádný zákazník není, tam jsem si zavolal jen /taxi, jemu jsem se automaticky označil a čekal jsem minutu než přijel a odvezl mě tam kam jsem chtěl, a to se mi hrozně líbilo, to stejný mechanik, zdravotník a tyhle práce. Žádné zaměstnání tam nemělo vlastní zbraně, prostě bez zbraní, jediná možnost jak je získat tak ammunation. Taky není žádný střílení deaglem ze spolujezdce, jako tomuhle nerozumím, na serveru je denně 300 lidí a teď každej prostě jede g a deagle, pak se bojíte odstartovat nějakou misi aby jste nepotkali nějakýho vymaštěnce kterej vás zruší během 2 sekund, nebo hitman, zajímalo by mě schválně kdo loví hitmana bez spolujezdce kterej by neměl deagle, nemáte šanci se nějak ubránit, prostě nechápu proč to zrovna na tomhle serveru je ještě povolený. Jde mi spíše o to co si o tom myslíte vy a ATomas, jakej je jeho názor, jestli mě chápete, než realizování nebo změny těhlech věcí, protože vím že je 1% šance že by se s tím něco začalo dělat. SP je technicky bezkonkurenční i když spousta nadává na lagy a bugy a já nevím co všechno, zkuste si zahrát někde jinde to si pak vytrháte vlasy jak je to zalagovaný a zabugovaný ale co se týče hry SP bezkonkurenční podle mě rozhodně není. Takže do toho, budu rád za vaše názory pač tohle mě fakt dost zajímá.
_Ego
Každej server by měl být něčim odlišným od těch ostatních, sp je v tomhle. Já bych nic neměnil, nevadí mi že má každý ty nejlepší zbraně. Ba naopak, aspoň není nuda.
Reggie_
Citace
VaciQ napsal:

Každej server by měl být něčim odlišným od těch ostatních, sp je v tomhle. Já bych nic neměnil, nevadí mi že má každý ty nejlepší zbraně. Ba naopak, aspoň není nuda.
Přesně tak Správně Mně to takhle vyhovuje, a možná je to tím, že hraji pouze na SuperPařbě.
Vizitka | Rozhovor

URL steam.mmosvc.com je zakázana.
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=21825
mkj
Citace
VaciQ napsal:

//edit: Nevím, myslím si že SP je odlišná už jen tím že tu všechno funguje jak má, hráči hrají na serveru kde je poměrně kvalitní, oproti jiným serverům bombovej ping.
Upravil/a mkj dne 22.08.2015 05:10
Baseball
Tak bych řekl že ATomas to budoval tou cestou kterou popisuješ ale když mu to ukradli tak musel změnit přístup ohledně vývoje aby byl odlišný. Jinak podle mě je bezkonkurenční ve své kategorii v Česku a na Slovensku.
Franta95
Naprosto souhlasím, zrovna nedávno se řešilo, že by se zrušily warpy pro taxi, ale nakonec z toho nic nebylo. Přijde mi, že se ke všemu ve hře dostane člověk až moc snadně. Nic není vzácný, dříve když měl někdo sandking a vilu ve vw, všichni na něj koukali s otevřenou pusou. Dneska už na to takhle koukat nejde, pěknej dům i auto si pořídíš po pár dnech hraní. Sice ceny pořád rostou, ale už tam není taková ta rovnováha, auta se drží na stejných cenách, ale třeba nemovitosti jsou přeceněný až to bolí.

Ale stejně se nic nezmění, všichni jsou už zvyklí, že jde všechno skoro samo a automaticky, takže si myslím, že se ATomas do žádných velkých úprav nepustí.
mkj
Citace
Franta95 napsal:

Naprosto souhlasím, zrovna nedávno se řešilo, že by se zrušily warpy pro taxi, ale nakonec z toho nic nebylo. Přijde mi, že se ke všemu ve hře dostane člověk až moc snadně. Nic není vzácný, dříve když měl někdo sandking a vilu ve vw, všichni na něj koukali s otevřenou pusou. Dneska už na to takhle koukat nejde, pěknej dům i auto si pořídíš po pár dnech hraní. Sice ceny pořád rostou, ale už tam není taková ta rovnováha, auta se drží na stejných cenách, ale třeba nemovitosti jsou přeceněný až to bolí.

Ale stejně se nic nezmění, všichni jsou už zvyklí, že jde všechno skoro samo a automaticky, takže si myslím, že se ATomas do žádných velkých úprav nepustí.

Přesně tohle myslím, úplně přesně, dřív stál Sandking a barák přes 200 mega, moje první auto tady bylo Clover a dům nějaká ošuntělá bouda a byl jsem rád když mi zbylo jen tak tak. Neříkám zrušit warpy, je tu spousta jiných věcí které by se dali změnit ale vím jakej ATomas k tomuhle bude mít přístup, proto by mě zajímal jeho názor, pač jak píšu, SP taková byla, teď tu všechno máme na zlatém tácu.
TimG
Citace
Franta95 napsal:

Čo dodať.. svätá pravda.
mkj
Citace
Baseball napsal:

Tak bych řekl že ATomas to budoval tou cestou kterou popisuješ ale když mu to ukradli tak musel změnit přístup ohledně vývoje aby byl odlišný. Jinak podle mě je bezkonkurenční ve své kategorii v Česku a na Slovensku.

To je hlavně věc názoru, já si myslím že je, ale po technické stránce. SP už je tak dlouho že nějakej tenhle topic nemá žádnou váhu jelikož hráči jsou a budou, vynáší to a vynášet to bude, proto chci vědět hlavně to ATomasovo vyjádření, jestli mu nepřijde tak trochu škoda. Mě na SP se smazal účet několikrát a vůbec mě to neštve, protože teď mám opět 20 hodin a +10 mege (ano opravdu jen prací), v podstatě ani ne za den jsem si vydělal na barák s autem.
Baseball
Jo no to je v háji, dříve jsem makal 100 hodin abych měl těch zadělanejch 10 mg.. a teď ? ....
FaSTeR
- Upřímě, tě nechápu.. Mluvíš tu o složitosti sp, ale přitom Sp není moc složitá. Říkáš, že by se to mohlo udělat tak a tak, ale proč ? Proč by měl taxi za tebou přijet místo /zakaznik a warpu ? Vždyť tohle je ta jednoduchost, warpnout se. Proč jezdit z LS do LV, když se tam potřebuješ rychle dostat ? Warpneš se, tohle není žádná složitost, naopak, tohle tu hru dost zlehčuje.

- To s těma zbraněma a střílením, na tomhle se zakzládají nejmíň 3 zaměstnání, Voják,Terorista,Policista co by dělali, kdyby nemohli 3 sednout do auta a jet společně zatýkat a zabíjet? Vím, i mě to občas naštve, když k tobě přijedou a rozestřílí ti auto, ale co nadělám ? Je to jejich styl práce. Kdyby jsi u zaměstnání nedostal zbraně, jak by jsi se mohl bránit např. u narušení mise ? Kdyby jsi pokaždé po respawnu musel jezdit pro zbraně a kupovat je, hráči, kteří by vlastnili ammunation by denně vydělali miliony. A k čemu kupovat zbraně a utrácet, když přijde borec s RPG rozstřelí tě a zbraně stejně nemáš. Tohle změnu nevyžaduje.. Smile

Citace
Přesně tohle myslím, úplně přesně, dřív stál Sandking a barák přes 200 mega, moje první auto tady bylo Clover a dům nějaká ošuntělá bouda a byl jsem rád když mi zbylo jen tak tak. Neříkám zrušit warpy, je tu spousta jiných věcí které by se dali změnit ale vím jakej ATomas k tomuhle bude mít přístup, proto by mě zajímal jeho názor, pač jak píšu, SP taková byla, teď tu všechno máme na zlatém tácu.

- V tomhle máš pravdu, ale asi nemůžeš srovnávat tehdejší Sp a dnešní. Za tu dobu proběhlo tolik změn, vyměnil se celý kolektiv,styl práce atp.. Ano, dříve stál sultán 250m a dům dalších 500, ale taky kolik bylo na serveru miliard ? Nespočetně.. Spoustu nabugovaných peněz atp..

Podlě mě si na SP najde každý to svoje, dělá to,co ho tam baví, nemělo by jse hrát jen pro herní $ to je ztráta času, hru hraješ pro zábavu, nezapomínej/te! Smile
Upravil/a FaSTeR dne 22.08.2015 18:54
andyyzz
Někdy v 2013 roce jsem taky hrál na nějakým serveru s RZE 7.9. A víte co? Cítil jsem se moc osaměle.
Teczka83
Hraju tu od září 2010. Skoro pět let. 4x jsem adminoval. A máš pravdu, tenkrát byla SP úplně jiná. Bylo míň příkazů a to jak pro hráče, tak pro adminy. Neexistovaly žádné firmy. Prostě si každé zaměstnání dělal sám na sebe. Bylo víc akcí, protože nebylo tak náročné je udělat. Nebylo žádný gr a tak podobně. Nebylo to tak upjatý jako je to dneska. Včera jsem od ameliho viděl, jak někomu píše "warp life". To tenkrát bylo minimálně. Většinou sis tam přišel pro auto, jinak nebyl vůbec důvod se tam zdržovat. Nejvíc co mě chybí, tak je /setloc a /setport pro hráče. Byly k mání jetpacky. Byl tu jeden ostrov, kde ses mohl vyřádit do bezvědomí (zbraně, jetpacky, zdraví...). Tím pádem to minimálně obtěžovalo hráče-pacifisty. Dělaly se akce for fun. I když tam nebyla možnost výhry, tak se jich účastnilo hodně hráčů...a to neexistovaly rampy. A je toho mnohem víc... Jenže dnešek nemůžeš srovnávat s minulostí. Dneska jsou hráči naučení tenhle systém a kdyby jim ho atomas odebral, tak by polovina spáchala sebevraždu, někdo by skončil na psychiatrii a zbytek by seděl v koutě, bouchal hlavou o zeď a plakal smíchy. A taky je tu počet. Pamatuju že tu ve špičce hrávalo 70-100 lidí a v noci jsme tu bývaly tři a to bylo hodně...
LuKi_
Y.. Když hráči si nedoukážou dupnout, nedoukážou si otevřít tu zasranou hubu tak samozřejmně, že se budou dělat totální ..., nebudou se opravovat chyby, protože stejně nikdo neřekne ani půl slova.. Budou pořád neustále lagy, však co, je to chyba našich modemů, ale to, že mám 100 mb/s a ku.... výkonný PC a na SP mám lagy (y).. Je to naše chyba.. Ale když zajdu na zahraniční servery, kde je 600 hráču tak nemám ani lag, jak zajímavé. /sellpremium (y) další příkazek, který se už "opravuje" víc jak 5 měsíců, super ATomasi.. A než začneš něco psát, zamysli se co děláš.. A ten příspěvek jsem psal předtím, než jsem dostal ban, takže takové kecy si můžeš nechat někde jinde.. Máš hráče totálně v ****i, hlavní je jak si mastíš kapsu
img.tpx.cz/uploads/gpgifwcs.gif
_Ego
Jestli chcete, aby byly zrušený warpy, /zakaznik ap. tak to rovnou nemusíte tady hrát, ale jít do reálního světa. Hra je od toho aby ses odreagoval a zapomněl na problémy ve škole, práci, životě... Místo obtěžování abych jezdil z jednoho konce mapy na druhý, dám /lv a počkám pár sekund..

A Luki, že si nikdo neotvírá hubu? Divíš se? Od tebe, jakožto ex-admina bych tuhle větu nečekal, protože asi bys měl vědět jaký jsou za to tresty.. Já mám 3- 50ti hodinový bany jenom proto, že jsem napsal svůj názor.
mkj
Citace
VaciQ napsal:

Jestli chcete, aby byly zrušený warpy, /zakaznik ap. tak to rovnou nemusíte tady hrát, ale jít do reálního světa. Hra je od toho aby ses odreagoval a zapomněl na problémy ve škole, práci, životě... Místo obtěžování abych jezdil z jednoho konce mapy na druhý, dám /lv a počkám pár sekund..

A Luki, že si nikdo neotvírá hubu? Divíš se? Od tebe, jakožto ex-admina bych tuhle větu nečekal, protože asi bys měl vědět jaký jsou za to tresty.. Já mám 3- 50ti hodinový bany jenom proto, že jsem napsal svůj názor.

No dobře tak tyhle kecy si sbal a přestaň sem do toho tahat nějakej realnej život to s tím nemá absolutně nic společnýho prosímtě.. Nemůžu
Baseball
Když už je tu debata, ono je problem také to ze k návrhům nereknete ani prd. To je Škoda protože vice hlav víc ví. Sice by to pridelalo atomovi práci ale myslím ze by to za to dalo.

#Tablet
_Ego
Citace
mkj napsal:

Citace
VaciQ napsal:

No dobře tak tyhle kecy si sbal a přestaň sem do toho tahat nějakej realnej život to s tím nemá absolutně nic společnýho prosímtě.. Nemůžu

jedinej kdo tu do hry tahá realnej život jste vy
RiX
Rozjeli jste tu zajímavý téma, než začnu, tak bych jen chtěl říct to, že ATomas si to podle mě ani nepřečte, server už od začátku dělá pouze k obrazu svému, to si koneckonců můžete ověřit v sekci Zamítnuté návrhy.. V týhle sekci utopil i super topiky, který měly možnost ten server alespoň z pohledu hráčů vylepšit. Z jeho pohledu samozřejmě je všechno stylem "Nein, nein, nein!".

K tomu cos začal ty.. Spekulovat o tom, jestli je lepší "stará SP", nebo ta, na který hrajeme teď se říct nedá, protože dřív tu byl uplně jinej kolektiv, 3x míň lidí, jiná konkurence a podle mě i ATomas SP bral z jinýho pohledu.. O tom jak je aktuální SP složitá.. Já osobně jsem poznal celý mod až na gang systém za cca 150h, s tím že jsem za tu dobu už měl všechny levely a práce na plno.. To ovšem bylo před 2 roky, o kolik je to složitější teď říct nedokážu, protože mně už to třeba vůbec nepřipadá i s těmi novinkami, které přichází s každým restartem.. Každopádně myslim si, že na SP toho potřebuje nováček poznat hodně, aby věděl, jak efektivně vydělávat, jak funguje ta nesmyslně složitá garáž, jaké auto si může zaparkovat, a tak podobně.. Na SP to nijak nepřichází ve vlnách, že to toho nováčka provází, na tomhle našem milovanym serveru má každej uplně jinou cestu, jak se s modem seznámí.. Bohužel ti méně inteligentní ( většinou s nižním věkovým průměrem ) to mají o dost těžší, protože polovina z nich určitě ani nenavšítila web.. To už je ovšem jejich problém, SP sice tu cestu pro začátečníka nemá nejlehčí, ale zase pro lidi jako já je to větší zábava, protože něco co je jednoduchý a zmáknu za den je pro mě ten další den už nudný..

K tomu co napsal Luki.. Ego to dost vystihl, ty, jakožto někdo, kdo měl nějakou dobu práva, by měl nejlíp vědět, jak to tady chodí. Konkrétně s tím vyjadřováním se.. Podle mě je skoro nemožný, aby člověk, co má vlastní názor a nebojí se ho vypustit z pusy, měl čistej suspect. Dřív byl, podle mýho, AT víc jako parta fajn lidí, co se starali o to, aby se těch zbylejch 200 hráčů na serveru bavilo. Jak to vypadá teď? Až na pár vyjímek ( poklona vám ), to tam je jak jedna velká banda karieristů, kteří se snaží předhánět ve statistikách jak jen to jde, honí se za co nejvyšším postem i za cenu, že podrazej nějakýmu svýmu "kolegovi" nohy.

A tohle neni vůbec o tom, že se snížil věkovej průměr SP, ba naopak, podívejte se v kolika letech se k právům dostal třeba Pixel nebo Black, a už v tý době byli na uplně jiný mentální úrovni, než je teďka polovina těch "skoro dospělejch" atmynů..

Chtěl si názory? Užij si čtení..
Peace.

Citace
A mimochodem, tohle je simulace toho, co ATomasovi nejspíš probíhá hlavou, když čte návrhy.
tkrenek007
Taky názor ALE:
za asi 3 hodinky hraní jsem pochopil celý systém reálné země a celé superpařby...
a tak nechápu co to tu píšeš že to ke nepřehledné... spíše NEPŘEHLÉDNUTELNÉ jak se superpařba rozjela jako řítící se vlak...
superpařbu lze přirovnat k poslednímu vlaku na poslední ostrov neinfikovaný nejákou nákazou...
fakt nevím proč tu píšeš tohle...
asi jsi jeden z těch kteří ,,mají obaby,, z rze8 a zůstali na rze 7.4 (viz. Historie superpařby...)

Ale je to taky názor Smile
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
8 Hlasů
19%
Skyrace
9 Hlasů
21%
Deathmatche
3 Hlasů