Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

[GRAFIKA] Soutěž o design na Facebook
CzSK
// Koukám že se nikomu do toho moc nechce, tak zvýšené odměny

Zdravím,

mám tu pro Vás soutěž o herní peníze.
Vaším úkolem je vytvořit profilový a timeline obrázek (oba jsou nutností kvůli ladění). Je možnost udělat více verzí stejně jako to dříve udělal darkwarmaster - jeho a další díla naleznete samozřejmě na Facebook skupině.

Zde jsou rozměry obrázků:
Profilový obrázek: 180x180
Timeline obrázek: 851x315

Na obrázku by měla být IP serveru (play.superparba.eu:7777), url webu (superparba.eu), dále i odkaz na podporu (support.superparba.eu). Jako doplňující by mohl být e-mail kde si hráči můžou požádat o UnBan na facebook (FacebookSP@post.cz).
Je to hodně informací ale dá se to, viz. tento obrázek

img.tpx.cz/uploads/15289_741289649276484_3436737670817237536_n.png

Jako téma obrázku je samozřejmě GTA ovšem, je jedno jaký díl. Samozřejmě budu raději za San Andreas.
Pak je tu i vedlejší akce pro grafiky, samozřejmě taky o nějaké herní peníze. Informace Vám ale pošlu na skype: Kostra16.

Takto se budou hodnotit první 3 místa. Samozřejmě i ty, co budou mít hezké výtvory a neumístí se, tak budou zveřejněny.

1. místo - 35,000,000 $
2. místo - 20,000,000 $

Konec akce a následné vyhlášení bude 31.sprna 2015 v 20:00. Pokud by byl veliký zájem nebo by čas nestačil, určitě se lze dohodnout, stačí se mi ozvat.

Na závěr bych Vám chtěl připomenout, v jednoduchosti je krása. Stačí se podívat na jiné výtvory.
Všem účastníkům přeji hodně štěstí, těším se na Vaše výtvory. Smile
Upravil CzSK dňa 27.08.2015 22:06
mkj
img.tpx.cz/uploads/%C3%9Avodka.png
CzSK
Citácia
mkj napsal:

img.tpx.cz/uploads/%C3%9Avodka.png

Jednoduchý, zajímavý. Palec nahoru
Jen by to chtělo výraznější nápisy.
Tearsko
toto som ešte nerobil ale vyskúšam :D
NorB
Zdar. Rád by som sa zapojil avšak som na dovolenke a doma budem až 2.9. takže ak by si bol taký láskavý a počkal by si, bol by som velmi rád. Smile Vďaka
CzSK
Citácia
AppLe napsal:

Zdar. Rád by som sa zapojil avšak som na dovolenke a doma budem až 2.9. takže ak by si bol taký láskavý a počkal by si, bol by som velmi rád. Smile Vďaka

Čest,

není problém. Soutěž teda odkládám na 5.9.2015 20:00 (sobota).
Tearsko
Dám sem rovno screen z test. stránky

img.tpx.cz/uploads/SUPERPARBAtimelineBTEARS.png

možnosť upraviť profilovku , postavu ,... ono je to trochu moc natlačené na pravej strane všetko ale tá postava je tak viac na boku aby pištolou mieril na "páči sa mi to "
-Amigo-
Taky jsem něco zkusil ale nevím jestli se ti to bude líbit Smile
img.tpx.cz/uploads/Sp Hotovo Profilovka+ time (1).png
img.tpx.cz/uploads/Sp Hotovo Profilovka+ time (2).png
CzSK
Citácia
-Amigo- napsal:

Taky jsem něco zkusil ale nevím jestli se ti to bude líbit Smile
img.tpx.cz/uploads/Sp Hotovo Profilovka+ time (1).png
img.tpx.cz/uploads/Sp Hotovo Profilovka+ time (2).png

Je sice fajn že ses o to pokusil ale potřebujeme tam dát něco, co by opravdu stálo za to.
Nemyslím to ve zlém. Smile
-Amigo-
Jo v poho ví že to není úplně skvělé s PS 6 začínám :D
lecpejercz
Něco jsem zkusil
img.tpx.cz/uploads/splogofb.png
img.tpx.cz/uploads/logospeu.jpg
-Amigo-
CzSK schání zkušené grafiky a ne ty co to dělají v malování
Nic proti ale dávej sem něco až to budeš trochu umět

PS :D Vím že jsem to taky neměl nejlepší ale alespoň něco ty jsi tam hodil jen text.

BTesas je nej :D
lecpejercz
Amigo jen text jsem tam nedal zkoušel jsem tam dat i něco jineho ne jen text ale i pozadí
-Amigo-
Jo a v čem to děláš ??? (Odepiš mi v SZ) Toto není debatní kroužek :D
CzSK
Připomínám že tuto sobotu je vyhodnocení soutěže.
Mimochodem mikeey, ještě si mi nehodil tu úpravu. :D
NorB
img.tpx.cz/uploads/spnahladfb.png

Ešte spravím jeden.

// tu:
img.tpx.cz/uploads/spnahladfb2.png

Je tam o trochu iný text ako v prvom a je tam oproti spracovaniu obrázka v prvom pridaný efekt. (V prvom aj druhom prípade sa dá spraviť verzia s pôvodným/novým textom aj obrázok s efektom / bez, lebo mam psd. Smile )

// 2: Tak teraz som si uvedomil, že som to trochu prehnal s tým bielym tieňom za tým textom na druhom coveri, takže keby niečo, stačí povedať a môžem to vypnúť.

// 3: nuda :D :D
img.tpx.cz/uploads/spnahladfb3.png
img.tpx.cz/uploads/spnahladfb4.png
img.tpx.cz/uploads/spnahladfb5.png
img.tpx.cz/uploads/spnahladfb6.png
img.tpx.cz/uploads/spnahladfb7.png
img.tpx.cz/uploads/spnahladfb8.png

tak no je ich viac :D
Upravil NorB dňa 05.09.2015 19:47
Tearsko
dnes večer alebo zajtra sem ešte niečo hodím

ok usudil som ze toto robit neviem lebo to stoji za **** :D

img.tpx.cz/uploads/novyFBtimelineprofil.png
Upravil Tearsko dňa 05.09.2015 23:00
CzSK
Takže první místo má Norb alias apple:

Druhé místo má BTears

Poprosil bych Vás oba, aby jste mi Vaše výtvory poslali do SZ (Norb, všechny). O prachy se mi přihlašte na serveru.
Je škoda že mikeey neopravil ten text. Ale přeci jen, pokud by ses přemohl, možná najdu ještě nějaký drobný v bance (jsem teď fakt na mizině :D).
Díky všem za snahu i těm, co se nijak neumístili.
Upravil CzSK dňa 06.09.2015 12:06
mkj
Citácia
CzSK napsal:

Takže první místo má Norb alias apple:

Druhé místo má BTears

Poprosil bych Vás oba, aby jste mi Vaše výtvory poslali do SZ (Norb, všechny). O prachy se mi přihlašte na serveru.
Je škoda že mikeey neopravil ten text. Ale přeci jen, pokud by ses přemohl, možná najdu ještě nějaký drobný v bance (jsem teď fakt na mizině :D).
Díky všem za snahu i těm, co se nijak neumístili.

Nebyl nějak čas ani chuť, jen se mi líbí že jsem inspiroval výherce, to rozložení obrázku se nějak k něčemu podobá no, i ty barvy, achjo jsem na SP co se dá dělat.
Tearsko
Prvý design odomňa bol úplne iný ale požiadavka bola podobnosť s webom farbami aj štýlom. Logo z webu sa dá dať jedine do profilovky , farby sú z webu jak text tak aj zatmavenie pozadia za textom či oranžové prvky. Jediné čo vidím rovnaké je to že prvý text je väčší ako ostatné . Aj to máš ináč usporiadané texty. Ja som sa inšpiroval textom z webového banneru aby tam bola podobnosť kde jeden text je velký a druhý je menší ale to dôležité býva vždy väčšie , umiestniť sa to nedalo inde lebo by to prekrylo hlavnú časť obrázku a potreboval som to zakoponovať do profilovky aby predmet obrázku bol čo najväčší. Oranžové prvký sú podobné ale nechcel som to robiť ako má norb s tými oranžovými hranami ani tak ako to máš ty že je tam jednoduchá linka tak som tam zakomponoval ikony s hrubým podčiarknutím pre zvýraznenie textu.
Takže by som povedal že kecáš.
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
9 Hlasov
19%
Skyrace
12 Hlasov
25%
Deathmatche
3 Hlasov