Informácie o serveri
Čítať tému
[Návrh]Gang systém
|
|
HrBeeeC |
Pridané 01.09.2015 23:31
|
![]() ![]() Príspevkov: 1368
Založený: 26.04.14
|
Hoj. Takže. Administrátor Rosta chtěl dělat akci, ale dle mého názoru se gang akce v tomto systému dělat nedá. Tady máš menší návrh z mé strany, budu rád za jakékoliv připomínky, dotazy, alternativy a podobně. Všechny sumy rs apod, jsou jen například, může se to úplně změnit. Gang Území Čím začít. Územích je na serveru spousta, jak jistě víš. Ale boje o ně nejsou tak časté, jak by dle mého názoru měly být. Území by mělo být to první, co má naplňovat gang aktivity, více než všem známé Gang závody, dle mého názoru. Tak mě napadlo tak nějak udělat tzv. "časová území", kde by snad probíhaly neustálé boje. Je to celkem jednoduché, snad by to bylo i dobré k zavedení. Jde o to, že území by dávala gangu respekt + tzv. rentu v podobě $$$$, podle jejich počtu, možná i velikosti, záleží na Tobě, vždy nějaký čas reálného času.například hodina, dvě.. třeba 8 hodin, to už je jedno. Těch 8 by bylo ideální, třeba kvůli noci, šichtám a podobně. Takže například vemu tu 8i hodinovou dobu. Gang dostane v 0:00 odměnu za svá území, například 20. Může o ně bojovat a bojovat, změní-li jejich počet třeba na 25 do 8:00, změní tím i svoji odměnu za dalších 5 území. Bude se bojovat dál. Do 16:00 gang ztratí nějaká území, zbyde mu jich třeba 15, dostane odměnu za 15 území. V 0:00 odměnu znovu za 10 území, protože jsme od 16:00 o nějaká přišli. A tak dál a tak dál. Nevím počet RS a odměny, protože zase nechci, aby suma za držená území byla taková, která získáš za jedno zajeté GRko, musí být větší. Návrh jako dodatek č.1 z mé strany a to - Zákaz vzdušné techniky na území. Někdo, kdo na území neumí nic si přiletí maverickem a může ho držet jak dlouho chce. Stačí vyletět dostatečně vysoko a území držíš jak dlouho chceš. ŠPATNĚ. Území má být čistě jen o umění se zbraněmi a komunikaci. Návrh k územím jako dodatek č. 2. ---- Vrátit zpět zákaz vojenské techniky na území. Čímž je myšleno hlavně RPG, molotovy, granáty a jim podobné nesmysly. Týpek, co nic neumí, přiběhne s RPG a rozstřílí tam sawnery jako by se nechumelilo, což je špatně. Znovu ŠPATNĚ. Území má být čistě jen o umění se zbraněmi a komunikaci. Double území Další věc, co mě napadla, tak jestli by nešlo udělat tzv. dvojitá území. Jedná se o defaultní gangy. Hráči toho často zneužívají, když prohrávají území, tak jdou za default, aby jim to nestrhávalo rs. Zároveň by tím byla i možnost pro nováčky, v gang systému, kteří budou v defaultním gangu, protože takhle si moc neškratjí. Fungovalo by to tak, že by bylo 1 území například pod vládou Gangu 1 a například Grove. Pro Ty, co jsou v normálním gangu, by mapa ukazovala jen barvy normálních gangů. Kdo je v defaultním gangu, viděl by pouze přebraná území defaultních gangu. Nevím, snad to jde dobře pochopit. Dejme tomu příklad, území Doherty. Vlastní ho Gang 1. Ale může ho zároveň vlastnit i Grove. Prostě mezi hráčskými gangy a defaultními, by boje nebyly. Dál nechat, že kdyby se náhodou bojovalo o území, tak by gang z jiné sféry, ať už default či normálního nemohl bojovat o totéž území z druhé strany, než se dobojuje. Gang Race Všechno při starém, ale zařadit do toho i ztrátu RS. Gang 1 vs Gang 2 jedou 1. gr třeba po 10 minutách(návrh, zase se může čas poupravit, vždy odpočet od posledního GR). G2 vyhraje 100rs, G1 ztratí například 100rs. Druhé GRko, odveta, G1 vyhraje, získá 50rs, G2 ztratí. 50rs. A znovu, G1 vyhraje, získá 33rs, G2 ztrácí. Nechal bych to na principu zlomků. 1/1 (suma, například těch 100rs) , 1/2 ze 100, 1/3, 1/4, 1/5 a tak dál až do zblbnutí, kdy jezdíš 4fun nebo si počkáš na vypršení čekací lhůty stanovené, jak jsem psal, třeba 10 minut od posledního GR. To se zase pojede o čistých 100rs. Možná ještě udělat jednu věc, a to, jak jsem psal ta čekací lhůta tzv., tak by mohla být napojena ne na poslední GR mezi gangy, ale třeba na poslední závod mezi gangy. Je to z důvodu, že některé gangy jezdí pořád dokola ten samý závod a myslím tím například Bridge, protože jiný neumí a nebo prostě jet nechtějí. Takže by to bylo totéž až na to, že by čekací lhůta běžela od posledního dojetého závodu. Z toho vyplývá, že dostáváš málo rs za Bridge například, pojedeš Rally opět za plný počet rs. Gang TDM Na stejném principu jako Gang Race. Dodávky Zrušit RS za ně, vrátit zpět pouze náboje. Možná přidat maličkost ve spojitosti s územím a to, že by například hláška o dodávce gangu, který má území pod kontrolou, by vyskočila třeba o minutu, dvě dříve. Zase myšlenka cennosti území. Ostatní Vrátit rs za zabití člena jiného gangu, to mi docela chybí. Sprejování tagů Další věc, na což mě přivedl jeden zkušený hráč ohledně gangů, je věc sprejování tagů ze Singleplayeru. Je to také škoda, že tady není žádná taková možnost. Mám tady tři takové alternativy. 1) ve spojitosti s územími. Systém by náhodně generoval tagy po celém SA na územích. V jakém množství, to zatím nevím a jak často rovněž. Jde zatím jen o hodně alternativní návrh. Pokud by Gang1 například přijel sprayovat graffti na území Gangu2, Gang2 by dostal upozornění, o tom, co se děje a kde. Systém by vygeneroval třeba každou druhou herní hodinu někde tyto možné místa na oblasti všech území. Vždy nějaký počet a ten by byl do doby, než by se všechny pořešily. Normálně i pro členy gangů dát nějak vidět, kde je možno sprayovat. Dát tam nějakou časovou rezervu, do kdy musí přijet jiný gang, než vlastně bude dílo hotové a po dalších pár hodin neměnné. 2) Bojovalo by se systémem vlastněných graffity na území. Zase tady je to složité k zavedení, protože ne všechna území jsou stejně velká a podobně. Šlo by o to, že by se bojovalo o území čistě sprayma, zní to divně, ale je to tak ![]() 3) Dle mého názoru nejlepší využití těchto graffitů - Udělat pomocí nich druhou variantu boje o území. Hráč, co by chtěl napadnout území, tak by měl na výběr standartní postup a nebo tento. Systém by vygeneroval na území náhodných X graffitů, podle velikosti území. Gang 1 (napadající) by měl za úkol je všechny přesprayovat. Gang 2 zase naopak jim to nedovolit. Jestliže Gang 1 přesprejuje všechny, mohl by je třeba minutu ještě podržet ve svých barvách, když se bude Gang 2 snažit je vrátit zpět. Pak se podle toho určí vítěz boje o území. Všechny varianty opět spojit s odměnou v podobě rs a $$$$. Kdo si to přečetl, může se mi ozvat, za veškeré úpravy či další nápady, kritiku budu jen a jen rád. Třeba to pomůže s reinkarnací systému. Upravil HrBeeeC dňa 02.09.2015 15:34 |
|
|
SvKBarney |
Pridané 03.09.2015 17:21
|
![]() ![]() Príspevkov: 367
Založený: 17.07.12
|
Súhlasim nie je iné vychodisko. Vieš čo si urobil ATomas z gang systemu? Iba kúsok miesta kde sú auta ludia a jazdia preteky nič viac nič menej. Povedz mi aky toto má zmysel? Ja osobne ked idem grko a som 1v0 tak ani to gr nedojdem. Však načo dostanem pár $ čo pre mňa znamená nič alebo rešpekt ktorý je uplne uplne k ničomu? aspoň keby ten rešpekt niečo odomykal napríklad počet členov zbraní alebo aut možno uzemi ale toto je strašne na prd. ATom ja viem o čo ti išlo aby sa ludia naučili jazdiť ale to nie je východisko. Tak mám pre teba návrh. Vrátiť gangy z toho obdobia čo ešte nebol tento system lebo je strašne rešpektu v obehu + urobiť tak že keď založí niekto gang tak dostane 0 RSP a nebude môcť strácať rešpekt až do vtedy čo nehitne rešpekt 1000 (ranky by som zrušil a už nikdy viac o nich nepísal.) keď hitne rešpekt 1000 tak sa tomu gangu unlockne to že bude strácať rešpekt. Môže padnúť aj na dno. A ja si myslím že ta doba kým dá rsp 1000 bude dosť dlha aby sa naučil jazdiť. Po prípade môžeš ten rsp zvýšiť že to bude napríklad 3000 alebo 5K to už je fuk ale chcem aby za to vrátilo že keď niekto ma 20K rsp tak je frajer. snáď nás nepošleš do **** |
|
|
HrBeeeC |
Pridané 03.09.2015 17:24
|
|
To sem asi přesunul. V každém případě budu rád, za nějaké úpravy, nápady, kritiku. Chce to nějak poladit. |
|
|
SvKBarney |
Pridané 03.09.2015 17:26
|
|
Som rád že si to tu dal aspoň sa môžu hráči vyjadriť a nie iba AT. a dúfam že sa Atom prispôsoby predsa hrame na tom servery my a nie len on |
|
|
Rosta |
Pridané 03.09.2015 17:47
|
![]() ![]() Príspevkov: 3128
Založený: 23.07.13
|
Jsem rád, že aspoň někdo dal ten návrh, to sprejování tagů se mi líbí ![]() |
|
|
Ruda |
Pridané 03.09.2015 17:47
|
![]() ![]() Príspevkov: 2692
Založený: 15.03.13
|
Jak už jsem psal na skypu, tohle má mojí plnou podporu až na jeden dva body. Je to opravdu super nápad, hlavně ty území. Takže za mě souhlas. Největší problém gangů momentálně je už asi rok to, že tam jsou lidi, kteří nikdy neuměli vystřelit ze zbraně a i tak mají 100K respektu a gang by podle mě neměl bejt parta závodníku co jezděj dokola dva závody. |
|
|
SvKBarney |
Pridané 03.09.2015 18:09
|
|
No to hej napríklad zavod angel pine je strašne super ale nejazdí sa tak by chcelo nejakú ochranu aby sa jazdili aj ine preteky. Route Tour je tiež cool |
|
|
Krowky |
Pridané 03.09.2015 19:08
|
![]() ![]() ![]() Príspevkov: 5683
Založený: 12.12.13
|
Treba dať hlavy dokopy a vymyslieť fungujúci systém, ktorý by gangy donútil jazdiť iné preteky, resp. ich možno donútiť pravidelne chodiť gangwary. Chcelo by to najmä od dlhoročných "gangstrov" niečo vymyslieť a potom z toho spísať jeden velký obsiahly návrh, lebo takto sa to stále len lepí časom a pozabúda sa na dobré veci. V skratke ono nestačí navrhúť jednotlivé vylepšenie ale napísať velký návrh celého gang systémi, proste to vymyslieť celé od A do Z a taký návrh po predbežnom schválení najmä skúsenými gangstermi podať ATomasovi. |
|
|
Baseball |
Pridané 03.09.2015 19:21
|
![]() ![]() ![]() Príspevkov: 7412
Založený: 28.01.14
|
Spise udělat závody stylem /gangrace => gang = vozidlo + závod = random. Tzn ne úplně random. Off road sand King tam kde je tak asi Buffalo. (Jezdí se hlavně sním) s moto NRG lodě s jetmaxem aj.. Myslím ze by se tím vyesilo permanentní ježdění bridge rally route atp odesláno z tabletu |
|
|
SvKBarney |
Pridané 03.09.2015 19:34
|
|
Myslím že to čo napísal hrb je dobre a dá sa s tým pracovať treba to ale zjednotiť najlepšie by bolo keby tu každý napísal čo je na prd a čo je dobre a ako by to zmenil tak by sme niečo urobili. |
|
|
ATomas |
Pridané 03.09.2015 20:08
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Príspevkov: 6018
Založený: 19.02.11
|
Napady od dlouhodobych gangsteru jak psal KrowkySVK nejsou na miste, touhle cestou jsme se uz jednou vydaly a nefungovalo to. Vzdy si jen system chteji upravit tak aby hlavne jejich gang z toho mel prospech. Asi stejne jako tento navrh od HrBeeeC kde navrhuje aby za vlastnene uzemi dostaval gang $$$. Jak to asi dopadne ? to nen itezce si predstavit vsechny uzemi budou z 30ti gangu vlastnit jen 3 a zbytek utre nos. Tak jaky to ma smysl ? Stejne jako jsme se uz presvedcily ze odebirani respektu taky nema smysl, prootze tam opet z 30 gangu bylo jen 5. Nyni je tam 15 gangu co maji rank 10+, to je dukaz ze ten system jak je takto nastaveny funguje lepe nez ten stary. To jen konzervy, kteri chteji starou slavu a mene gangsterske konkurence volaji po vraceni stareho systemu. |
|
|
SvKBarney |
Pridané 03.09.2015 20:15
|
|
ATomas ale ide o to že to je simulátor griek. To nie je gang ale iba miesto kde chodia ludia grka. Napríklad ODčka načo majú web? však zoberu niekoho kto má rozum grka vedieť nemusí naučí sa.. Konkurencia nie je žiadna. Však načo nič nám nezoberie načo konkurencia. Ani jednu hádku som nevidel od toho noveho systemu. Takto to nie je dobre keď nemáš čo stratiť. Pokazil si nám celý gang system. Atomasko teba zaujíma iba jedna vec a to aktivita gangov ale povedz mi čo sa tam dá robiť okrem griek ktoré nemajú zmysel lebo v nich nie je žiada konkurencia? Teraz mi vážne povedz čo mám robiť v tom gangu. Mal si dobrý nápad s aurem keby dostal unban bol by nový aktívny gang a boli by v nom ludia ktorý sa chcu niečo naučiť a možno by ich to začalo baviť a založili by si nový gang alebo by išli niekde inde. No bohužial tento gang system je o ničom. A prosím odpovedz mi na otázku čo mám robiť v gangu. Upravil SvKBarney dňa 03.09.2015 20:30 |
|
|
Krowky |
Pridané 03.09.2015 21:06
|
![]() ![]() ![]() Príspevkov: 5683
Založený: 12.12.13
|
ATomas ale kam to speje? Podpriemerné gangy majú rýchlo stúpajúci rank. Na prvý pohlad to vypadá tak že sú to dobré gangy a pritom sú to paródie na gang. Ja sám som tiež jeden založil aby som sám videl ako to funguje. No mám rank 1 a to nejazím ani GR, ani nechodím GW ani na územia. Proste som previezol tri dodávky a šup rank o 1 vyššie....dosť blbé no. Toto čo tu je teraz kam vedie? O rok bude mať OD rank 150-200, Hoped dies last tiez tak nejako, potom nejake gangy tak 80-100 a zvysne gangy rank 50 a uz to bude zase o nicom, namiesto cisielka v kolonke respekt sa budu "gangy" nahanat o cisielko v kolonke rank. Nic sa nezmenilo, akurat pocet cislis v kolonke ktoru kazdy sleduje. Suhlasim ze 5 fungujucich gangov bolo malo, ale teraz je z toho co? Fraska je z toho. Sutazivost ziadna. Gang system uz nevie co je to konkurencia, popravde o nejaku tu prestiz a slavu bojuje aj tak stale len tych 5 gangov a zvysne sa len nahanaju za rankom bez hlbsieho ciela ci presvedcenia. Z gang systemu sa tymto updateom spravil power leveling. A preco by bolo zle keby system navrhli hraci co sa o gangy vo velkom zaujimaju? Citas po sebe vobec? To teda pre novinarov musi robit navrhy niekto kto nikdy novinara nerobil, ved podla tvojej teorie cim menej skusenosti s danou vecou tym lepsie pre vylepsenia. A ono to potom aj tak dopada ked vegetarian navrhuje ako spracovat maso k nedelnemu obedu. Ak si myslis ze gang system je oziveny tym ze su vsetky kolonky v /gangy obsadene tak si velmi naivny a prizemne zmyslajuci o gangoch. Ba by som povedal ze je to este horsie. Cim viac aktivnych gangov, tym vacsi problem ziskat poriadnych clenov. Ale vlastne co to trepem, ved gang uz nemoze nic stratit tak tam vlastne moze ist hocikto aj tak nic gangu nepokazi ci neprehra. |
|
|
Xkol |
Pridané 03.09.2015 21:20
|
![]() ![]() Príspevkov: 1242
Založený: 19.07.12
|
Citácia ATomas napsal: Sa pozri ako to dopadlo s tými, čo si im dal UB aby rozbehli ten systém, úprimne to stojí za úplny ****, pokial ostane tento systém tak to omrzí všetkých, ktory ťahali ten gang systém toť všetko. |
|
|
SvKBarney |
Pridané 03.09.2015 21:33
|
|
Možno by som mal aj takú vec že ostal by aj rank aj rešpekt. Rešpekt by bol ukazatel toho aky je gang silný a akú ma moc na SP. a rank by odomykal veci v gangu. Napríklad zbrane uzemia auta členov atď to by sa isto už vymyslelo. + by mohlo byť že napríklad každý durhý víkend by sa hralo iba o rank nie o rešpekt. takže by sa nestrácal rešpekt iba pribúdal rank. A počas týždna by sa normálne hralo aj o rešpekt aj o gang. Takže lowky majú 2 dni na to aby ziskali skúsenosti alebo ako robí HDL videa tak to pre ních mysslím že to bude good. Skús niečo porieišť. Ja mám velký záujem o to aby sa gang system rozbehol. Tak ak chceš môžme si o tom podebatovať v SZ |
|
|
ZyrteC |
Pridané 03.09.2015 21:36
|
![]() ![]() Príspevkov: 9
Založený: 16.07.15
|
Dovolím si napsat pár jednoduchých každýmu srozumitelných slov. Starý systém fungoval skvěle, protože tu byli lidi, kteří to uměli ať se dělo co se dělo, ale postupně odcházeli. Teď se systém mění, protože se to nelíbí nováčkům a spoustě lidem, takže rozumim tomu asi tak že tenhle systém se má přizpůsobit hráčům kteří nemají ani šajnu ani rozum ani nervy na to něco jako je gang rozjet, udržet ho a pokračovat v něm. Systém kde není co prohrát jim očividně vyhovuje viz. /gangy, který je plný. Z čehož vyplývá že spousta ocasů si nějak nevědomky založila gang a prakticky nemusí umět nic, ale ten gang jim stejně prosperuje. Můžete mi teda někdo objasnit (příklad), jak může prosperovat v realitě obchodník který je v Česku, mluví Azerbajdžánsky, nemá obě ruce a má lobotomii mozku, prodává na rohu noviny a přesto má 150 000 kč měsíčně? Je to jen příklad ale přesně takhle fungují teď všecky gangy čest vyjímkám, těm který jsou dlouhodobý a mají nějakou reputaci. Vždycky od pradávna fungovalo to, že silnější pes mr**, teda že jsou lamky a frajeři. Teď není žádný silný pes co by mr***, ale jen banda jezevčíků co se honí za ocasem. Proč by se nemohl respekt třeba vsázet? Proč nemůžou dát jezdci třeba do sázky 1000 respektu a třeba 20 000 000 $? To je nuda prostě. Jediný koho to baví jsou ti, kteří nepochopili o co jde, že jde o to aby si silnější zamr*** a jezevčík záviděl a chtěl taky, ale aby se snažil si za****, ne aby čekal až po 3 měsících zevlingu spadlo modré z nebe a bylo hotovo. |
|
|
HrBeeeC |
Pridané 03.09.2015 21:47
|
|
Jak jste již někteří psali, systém je nastaven tak, že i (jak psal krowky) parodie na gangy, vypadají, že jsou to dobré gangy. Ale jen kvůli tomu blbýmu číslu. Vemu něco ze součastnosti. Momentálně mi asi dáte za pravdu, ale gang HDL, který má jedny z nejlepších jezdů GRek, prostě zaostává jenom kvůli aktivitě, že tolik nejezdí. Gang, který jede GR za GR jak motorová myš, i když má 30% úspěšnost výher, je prostě dotahuje a dotahuje, jenom proto, že nic neztrácí. Dejte tomu pár měsíců a HDL bude na dně, jestli to takto bude fungovat. Fungovat by to tak nemělo. Ten gang měl vždy potenciál a při GR s nimi jsem měl jakýsi respekt. Teď ho nemá nikdo. Nemáme co ztratit. Je to jen ukázka toho, jak to funguje, nechci nějaký gang pohoršovat. I kdyby se to zavedlo v jiném období vlády jiného gangu, tak by to bylo podobné. |
|
|
Ruda |
Pridané 04.09.2015 21:30
|
![]() ![]() Príspevkov: 2692
Založený: 15.03.13
|
"Území budou mít tři gangy a zbytek utře nos" a o tom to je tyvole. Prostě když na ty uzemí nemají tak je mít nebudou, to je jak gang v real lifu. To nemá být simulátor mateřské školky kde i 12 letý Honzík dostane sladkost, protože sice nic nevyhrál ale alespoň se snažil. |
|
|
SmouKy_ |
Pridané 04.09.2015 22:05
|
![]() ![]() Príspevkov: 1592
Založený: 23.03.13
|
Souhlasím, jelikož aktuální systém není o tom jestli jsi dobrej ale jestli jsi aktivní... |
|
|
thorous |
Pridané 04.09.2015 22:40
|
![]() ![]() Príspevkov: 515
Založený: 20.10.12
|
ATomasi, ty si snad za to premko kupuješ něco do nosu, jinak si to nedokážu vysvětlit. Co ti poradí nějakej špinavec Keiss tam na****š, ale co Ti navrhujou lidé v gangu zkušení, je pro Tebe blbost a neměli by to navrhovat oni, když ne oni, tak kdo? Ti blbečci co potřebujou ochranu od systému na misi? Celý je to špatně, chápu, že z toho chceš prachy, ale to je moc. Děti pláčou, že jim někdo ničí misi a místo toho, aby se naučili se zbraněma, tak jim dáš nějakou ochranu, která mě osobně akorát ****.. když není co dělat, tak si chodím po městě a střílím všechno, tedka každý 2. auto co trefim, tak mě to respawne, protože dělá misi. Děti pláčou, že nejde rozeběhnout gang a místo aby se to naučili, tak jim dáš možnost aby byli totálně vypatlaný, ale stejně budou mít rank. Já když jsem začínal hrát a nasral jsem gangstery, kteří mě pak furt kropili sawnama, myslíš že jsem brečel o nějakou ochranu? Ne, začal jsem koukat na videa, trénovat a po chvíli jsem se dokázal ubránit. Upřímně o gangách nic nevíš, nikdy si v žádným pořádným nebyl a nevíš co to dá práce si sehnat kvalitní členy, vytvořit fungující komunitu, aby získali celé město. Meleš si furt to svoje, že byly 3 dohodnutý gangy na 3 města, víš piču, ale myslíš si, že jsi sežral Šalamounovo hov.no. Nejvíc RS snad dávaj GRka, co to je za kravinu, viděl jsi snad v nějakým filmu, aby gangy závodili? Gang je o zbraních, drogách, územích a penězích, ne o autíčkách. 90% "gangsterů" na SP neumí ani držet zbran, natož ji použít, ale hlavně, že umí závodit ![]() ![]() Hrbe pěkný návrh, něco podobného ohledně území jsem cca před rokem navrhoval, ale beze písmene to bylo zamítnuto. Upravil thorous dňa 04.09.2015 22:49 |
|
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
7 HlasovSkyrace
9 HlasovDeathmatche
3 HlasovParkoury
4 HlasovAkce smrti
2 HlasovDerby
0 HlasovTuning sraz
3 HlasovMám rád/a všechny druhy akcí