Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

Gangy
fIoW
Uplně jednoduše, nevím proč si to sem vůbec dával, chtěl bych navrhnout ubíraní RS za prohrané GR/GW.

Díky.
img.tpx.cz/uploads/horsedickgang.png
img.tpx.cz/uploads/Discord%20Banner%20Mandy.gif
ATomas
ale kdyz se bude odecitat respekt bude se odecitat i rank
Yamatino108
Napíšem aj ja niečo..vadilo vám každé prehraté GR a že ste mali menej rešpektu..zaviedlo sa toto.Teraz plačete,že sa rešpekt neodčíta..Smile.Tak čo vlastne chcete?:D
Suve
Citácia
Yamatino108 napsal:

Napíšem aj ja niečo..vadilo vám každé prehraté GR a že ste mali menej rešpektu..zaviedlo sa toto.Teraz plačete,že sa rešpekt neodčíta..Smile.Tak čo vlastne chcete?:D

Aha.....No tak to si zandal.V ubírání respektu aspoň byla touha po soutěži.Byla větší motivace a hlavně zábava jezdit gr než je tomu dnes..A kdo brečel ?Co si pamatuju tak nikdo kdo v gang systému nějaký čas byl/je, tak byl proti odečítání RS.btw.Po prohraném gr jsou emoce jak s odečtením respektu tak bez odečtení.Nechápu jak můžeš napsat takovou blbost.Je vidět, že si moc v gang systému nebyl Smile
slaz
Citácia
gego35 napsal:

Citácia
Yamatino108 napsal:

Aha.....No tak to si zandal.V ubírání respektu aspoň byla touha po soutěži.Byla větší motivace a hlavně zábava jezdit gr než je tomu dnes..A kdo brečel ?Co si pamatuju tak nikdo kdo v gang systému nějaký čas byl/je, tak byl proti odečítání RS.btw.Po prohraném gr jsou emoce jak s odečtením respektu tak bez odečtení.Nechápu jak můžeš napsat takovou blbost.Je vidět, že si moc v gang systému nebyl Smile

teraz jazdia takí,ktorí ani jazdiť nevedia.hlavne,že majú gang ako firmu
fIoW
Yamatino, po pravdě, bylo to mnohem lepší, a já si tedy nepamatuji že bych někdy po prohraném GRku brečel že nám to vzalo 50RS, aspoň byla nějaká rivalita a bojovnost, teď je to o ničem, a ATome, počítám i s tím rankem ..
img.tpx.cz/uploads/horsedickgang.png
img.tpx.cz/uploads/Discord%20Banner%20Mandy.gif
slaz
Citácia
Mejtes napsal:

Yamatino, po pravdě, bylo to mnohem lepší, a já si tedy nepamatuji že bych někdy po prohraném GRku brečel že nám to vzalo 50RS, aspoň byla nějaká rivalita a bojovnost, teď je to o ničem, a ATome, počítám i s tím rankem ..

však rovno dať preč tie ranky to kde sme v csku ? :D dať to na staré dobré RS a bude pokoj
Suve
Citácia
slaz napsal:

Citácia
Mejtes napsal:

však rovno dať preč tie ranky to kde sme v csku ? :D dať to na staré dobré RS a bude pokoj

Zatím tu bylo dost návrhů, ale ani jeden neuspěl.No uvidíme snad ATom udělá něco pořádného pro gang systém Smile
Yamatino108
Citácia
Mejtes napsal:

Narážam všeobecne na všetkých gangsterov.Ja som toho v tom chate videl dosť ohladne tohto.Dalej sa z môjho pohladu zníži aj zakladanie gangov pretože hráči nebudú mať motiváciu zakladať gangy a zase budú vládnuť iba tie najlepšie gangy a do ostatních gangov s nižším rešpektom hráči nebudú chodiť.Budú chodiť iba do tých najlepších.Viem o čom hovorím,pretože ten gang systém predtým som zažil.Smile Kto vie možno sa mýlim možno nie.Smile Je to iba môj názor ;).
ATomas
Citácia
slaz napsal:

Citácia
Mejtes napsal:

Co sem tahas CSko to s tim nema co delat CS nema patent na ranky.

Tady je hlavne jinej problem, kdyz se respekt ubiral tak v gangach nikdo nebyl, takhle tam jsou aspon lidi.

Stejnak je to celej jen zavist a s tim spojena lenost. Protoze chcete odecitani zpet kvuli lidem kteri na svych gangach aktivne pracuji aby se nekam dostali tim vas vlastne predbihaji, ale by jste moc lini nato aby jste natom dreli jako oni tak radci vymejslite jak jinym uskodit. Zato vy delate hovno a radi by jste zili ze stary slavy jako driv. TZN nestavet svuj gang, ale nicit ostatni gangy.
Suve
Citácia
ATomas napsal:

Citácia
slaz napsal:

Citácia
Mejtes napsal:

Tady je hlavne jinej problem, kdyz se respekt ubiral tak v gangach nikdo nebyl, takhle tam jsou aspon lidi.

Stejnak je to celej jen zavist a s tim spojena lenost. Protoze chcete odecitani zpet kvuli lidem kteri na svych gangach aktivne pracuji aby se nekam dostali tim vas vlastne predbihaji, ale by jste moc lini nato aby jste natom dreli jako oni tak radci vymejslite jak jinym uskodit. Zato vy delate hovno a radi by jste zili ze stary slavy jako driv. TZN nestavet svuj gang, ale nicit ostatni gangy.

Já mám svůj gang.Dá se říct, že začáteční jelikož nemáme tolik respektu.I tak chci vrácení starého systému na kterém jsem já a každý člen mého gangu začínal....Tady to už není respektu/ranku.Gangy s rankem 60 jsou jako gang s 500 respekt.Naprosto k hov** (krutá většina gangů).Většina těch gangů se ani nějak moc často nezapojuje do dění.Nic.Jen občas zajdou nějakou tu gang akci, aby se jim gang nezrušil....Opravdu to stojí za to ? Ty gangy jsou o ničem.Jen blokují místo.A gangy se nerozjíždí ? xD Však se můžu kouknout na nové gangy jak můj tak např. la familia de sangre.A furt se drží.Nechápu tuhle logiku.Pokud máš zájem tak na sobě makej a pokud si liné **** tak jím i zůstaneš.Když se chce někdo zlepšit v závodění např. tak jezdí furt a furt dokola default závody a né, že si založí gang 1,2 do týdne si zajde nějaké to GR až potom co ho ostatní gangy donutí a i tak se mu ten gang nezruší.Jen zbytečně blokuje místo.Je k ničemu.
sKiLL
Napíšu sem taky něco.. Teď, když se podíváš do /gangy co tam vidíš? Samé neznámé nicky.. Vůbec je neznáš.. Jsou to gangy, které mají vysoký rank jen kvůli tomu, že jezdí GRka ale stále.. Totálně pořád.. Než si toto zavedl.. Bylo tam myslím jen 7 gangů.. A to OD,HDL,CH a dál nevím.. Ale bylo to aspoň o něčem, že jezdily top gangy.. A ne, že teď má rank 60 někdo, kdo chodí GRko jednou za čas, aby mu nezrušili gang.. Pomalu v tom gangu nikoho neznáš.. A každý známější gang má teď členy s počtem nad 20.. A je to kvůli čemu? Kvůli tomu, aby jezdili stále GRka a aby se stali tím "TOP" gangem.. Chci vrácení starého respektu.. Sice novější gangy to můžou mít těžší.. Ale gang je o tom, že musíš něco umět.. Jdi do Grove a uč se třeba s jinýma gangama.. Ale stačí jezdit pár dnů def. závody a něco se na tom naučíš.. A může novej gang vyhrát nad kýmkoliv.. Nynější neznámé gangy zabírají jen místo.. Nikdo v nich není aktivní, ale jednou za čas jedou GR, proto se jim to nezruší..
Baseball
Ahoj ATome,
tak se gang nemusí zrušit po dosažení 0 a bude po problému, sice si neumím představit jak bude vypadat chat když i teď si nadávat do Lagerů děcek a jiných..
slaz
Citácia
ATomas napsal:

Citácia
slaz napsal:

Citácia
Mejtes napsal:

Mne nejde o to,aby sa iný gang zničil,však pozri sa na gang OD alebo HDL - oni tvrdo makali pár rokov a teraz príde tento systém a nejaký gang čo je 2 mesiace aktívnych predbehne tie gangy,respektívne dobehne o vela.Mne ide o rivalitu,pretože žiadna rivalita nie je.Ten má vyšší rank kto tam sedí 24/7 za PC a jazdí grka.
Yamatino108
Citácia
sKiLL napsal:

Napíšu sem taky něco.. Teď, když se podíváš do /gangy co tam vidíš? Samé neznámé nicky.. Vůbec je neznáš.. Jsou to gangy, které mají vysoký rank jen kvůli tomu, že jezdí GRka ale stále.. Totálně pořád.. Než si toto zavedl.. Bylo tam myslím jen 7 gangů.. A to OD,HDL,CH a dál nevím.. Ale bylo to aspoň o něčem, že jezdily top gangy.. A ne, že teď má rank 60 někdo, kdo chodí GRko jednou za čas, aby mu nezrušili gang.. Pomalu v tom gangu nikoho neznáš.. A každý známější gang má teď členy s počtem nad 20.. A je to kvůli čemu? Kvůli tomu, aby jezdili stále GRka a aby se stali tím "TOP" gangem.. Chci vrácení starého respektu.. Sice novější gangy to můžou mít těžší.. Ale gang je o tom, že musíš něco umět.. Jdi do Grove a uč se třeba s jinýma gangama.. Ale stačí jezdit pár dnů def. závody a něco se na tom naučíš.. A může novej gang vyhrát nad kýmkoliv.. Nynější neznámé gangy zabírají jen místo.. Nikdo v nich není aktivní, ale jednou za čas jedou GR, proto se jim to nezruší..

A toto je presne o tom aby sa nováčikovia zapojili do diania na serveri.Príde ti normálne aby v /gangy boli iba tie najlepšie gangy?Pochopte jednu vec..ten gang systém je pre každého nie iba pre vás...Aha vidím,že sa vyznášFacepalm.Väčšina gangov je aktívnych čo kontrolujem každý týždeň gangy,takže to si si mohol odpustiť.Väčšine hráčom to takto vyhovuje a to je hlavné.Smile
slaz
Citácia
Yamatino108 napsal:

Citácia
sKiLL napsal:

A toto je presne o tom aby sa nováčikovia zapojili do diania na serveri.Príde ti normálne aby v /gangy boli iba tie najlepšie gangy?Pochopte jednu vec..ten gang systém je pre každého nie iba pre vás...Aha vidím,že sa vyznášFacepalm.Väčšina gangov je aktívnych čo kontrolujem každý týždeň gangy,takže to si si mohol odpustiť.Väčšine hráčom to takto vyhovuje a to je hlavné.Smile

Prosím Ťa Yamatino(lovato) aký to má zmysel,aby sa neodčítalo RS.A k tým nováčikom,aj my sme si prešli tým,že sa odčítalo RS tak aj oni by mali.Tým je to lepšie a zaujímavejšie.Proste celý gang systém je postavený na hlavu,nielen rešpekt sa neodčíta,to ešte pochopím,ale ATomas zaviedol tie blbé dodávky.Kedysi sa ešte aj o dodávky súperilo a dnešní kidi na serveri nevedia nič.Jazdia si /Gangdodavka a idú.Proste rivalita medzi gangami je na bode mrazu.
sKiLL
Dívej se.. Nováčci by se měli naučit to.. Že musí víc trénovat a snažit se.. Aby byly na úrovni.. Teď jim je úplně jedno, když prohrají GRko.. A navíc.. Je tu teď plno obchazečů co jen pomáhají nováčkům :D Prostě zavést to zpátky a je to..
_Steve-Man_
Už na serveru nehraju, ale gang systém je pro mě všechno <3 takže se musím vyjádřit:D
Jsem pro, aby odečítalo RS, jak už tu někdo psal, OD a HDL dřeli několik let a hráči co jsou u kompu 24/7 mají za chvilku víc.
Dnes když se jede GR, když prohraju, vůbec mi to nevadí a proč? protože o nic nepřijdu, nic se neodčítá, když se ještě RS odečítalo, hned mělo GRko větší smysl, už tam o něco šlo takže byla větší touha po tom aby jsem GR vyhráli.
Ted už jsou gangy opravdu jen o tom kdo sedí dlouho u PC...
Do gangu se dostávají hráči co nic neumí a jen zabírají gang..
A dodávky? nebudu se radši vyjadřovat:D
Prostě už není gang rivalita jako dřív, dnes už je to o hovně..

Yamatino? byl jsi vůbec někdy v gangu když tady kladeš takové moudra?:D
Yamatino108
Citácia
_Steve-Man_ napsal:

Už na serveru nehraju, ale gang systém je pro mě všechno <3 takže se musím vyjádřit:D
Jsem pro, aby odečítalo RS, jak už tu někdo psal, OD a HDL dřeli několik let a hráči co jsou u kompu 24/7 mají za chvilku víc.
Dnes když se jede GR, když prohraju, vůbec mi to nevadí a proč? protože o nic nepřijdu, nic se neodčítá, když se ještě RS odečítalo, hned mělo GRko větší smysl, už tam o něco šlo takže byla větší touha po tom aby jsem GR vyhráli.
Ted už jsou gangy opravdu jen o tom kdo sedí dlouho u PC...
Do gangu se dostávají hráči co nic neumí a jen zabírají gang..
A dodávky? nebudu se radši vyjadřovat:D
Prostě už není gang rivalita jako dřív, dnes už je to o hovně..

Yamatino? byl jsi vůbec někdy v gangu když tady kladeš takové moudra?:D

Predstav si že som bol už v pár gangoch.Smile Síce do teraz neviem GR,ale to je nepodstatné.Ja si myslím,že ak je väčšina hráčov spokojních,tak není čo riešiť;)
sKiLL
Jsou spokojení.. Možná proto, že doženou top gangy SuperPařby.. Klidně dejme reset gangů ale odčítání respektu.. Uvidí se na tom kdo je top.. A ne, že tady někdo sedí celej den kvůli GRkám a za týden je dožene všechny jak nic.. PŘEDTÁM TO BYLO TOP.
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
7 Hlasov
18%
Skyrace
9 Hlasov
23%
Deathmatche
3 Hlasov
8%