Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

Mrtn. - floW.
fIoW

img.tpx.cz/uploads/flowwhite.png
Pospa
[M]at[E]s
_Mrtn.
Mrtn.HDL
MaK3_
Mrtn.
cbg.mrtn.
iB]floW
gangsteri.
liquidstar
ALIEN.MRTN
floW.

img.tpx.cz/uploads/serverflowmore.png

Na serveru mám něco kolem 1 miliónu, nahraných 2,800 hodin, 4000+ gang bodů, dům, auta, kredity. Byl jsem OA od 8.8.2016 a skončil jsem na přelomu Listopadu / Prosince. S nynějším admin teamem jsem dejme tomu spokojen, s komunitou už tomu tak není.
Po půl roce v gangu Hope Dies Last jsem přešel do West-Side Thug Life, kde jsem působil až do zrušení gangu, uběhl nějaký čas kdy jsem byl neaktivní a po návratu jsem chvilku strávil zas ve Westu, nyní jsem ve zkušební době u LH.
S banlistem jsem spokojen až na pár vyjímek, u kterých mě to upřímně mrzí, ale pár lidí bych tam ještě přidal. Nejvíc se věnuju gang systému a mám 805 zápisů z akcí.

#EDIT 04. 10. 2016

Ohledně peněz, všechno jde do inkasa, jelikož se už o peníze nestarám a je mi to jedno, tak se o joby nezajímám. Mojí
prioritou na serveru jsou teď gangy a práva organizátora. Na pozici OA se snažím být aktivní i přes to, že jsem přes
týden na internátu. Mám něco kolem 2,012 hodin, cca 2100 gang bodů, villu která byla přidána v mega updatu, konkrétně
číslo 1221. Aut mám taky dost, kredity budu muset dokoupit. Za tu dobu co mám práva jsem byl ve WHE a AEOU, teď jsem
zase ve West-Side Thug Life. S banlistem se nic nezměnilo, furt na to mám stejný názor.
#EDIT 09.01.2016
Dne 08.01.2016 jsem opustil pozici Organizátora akcí.
Na serveru nejsem moc aktivní.
#EDIT 18.09.2017
Po tom co jsem založil, rozjel a zrušil můj gang Ice Bulls, jsem se přidal do Reckless Side. Peníze nemám, vše je v kreditech. Již mám cca 2500 hodin.
#EDIT 08.12.2018
Nemám peníze, jsem troska jak v reálu tak na SP. Přivydělávám si grafikou, mám 2800 hodin a jsem v LH.

img.tpx.cz/uploads/aboutflowmoredyk.png

Jmenuju se Martin, je mi 17 let, narodil jsem se 1.7.1999 v Šumperku. Bydlím v Pardubickém kraji kde také studuji střední školu, kamarádů mám hodně.
Mluvím česky, anglicky a minimálně německy, jsem heterosexuál a děti neplánuji. Jsem melancholik, optimista a introvert. Moje povaha je bavící, nervózní,
obětavá, plánující, ale bohužel i nespolečenská, stydlivá a líná. Mám modré oči a blond vlasy, občas nosím brýle, na těle nic nemám ale chtěl bych tetování.
Když mám vousy tak je oholím. Fotografii dávát nebudu, radši. Nekouřím ale chtěl bych elektronku, kterou už teda mám, alkohol jen příležitostně. Jsem závislý na PC. Mezi mé zájmy patří
CS:GO, GTA:SA a fotbal. Knihy nečtu, zvéře nemáme a poslouchám trap, pop. Webovou stránku nemám, motto také ne, nesnáším lidi co nechodí včas, miluji svou rodinu.
Oblíbené jídlo, pití, muziku, film, knihu a oblečení vám sem psát nebudu protože to není podstatné. Moje oblíbená barva se mění.

#EDIT 04. 10. 2016

Furt jsem Martin, je mi 17, jsem ze Šumperka, a ze školy mě taky ještě nikdo nevyhodil. Povaha je furt stejná, teplouš taky nejsem.
Fotku mám v avataru. Jídlo a takovýhle věci sem furt psát nechci protože to nikoho nezajímá. #vapenation

#EDIT 18.09.2017
Furt jsem Martin, ale už je mi 18 let. Ve škole jsem furt, a dokonce už jsme konečně dostali pořádného učitele na PGD. Vylepšil jsem svůj web a koupil si cloud beast.

#EDIT 08.12.2018
Furt jsem Martin, už stárnu a je mi 19 let. Ve škole jsem v maturitním ročníku (v životě nemám šanci to udělat). Mám nový web stránky a instagram.

img.tpx.cz/uploads/legendsflowmoredyk.png

DubiikxPP - IRL
petrys
Pitras
Domes
Ameli1
Nosferatu
Ezy
Saph1r - IRL
Smouky (Smoukid)
[$]kill[$] - IRL
Strny
Daniel_Obycajny
Tumik
_[CaRBoN]_ - IRL
ZaToX - IRL
Mindie.
LuKi. - IRL
Sizr
_SteveMan_
TonoS
Majo441
Szelby - IRL
Geroj.
mikeey.
Reggie_
[$]
Zawy.
Caretroy.
Sotasek
Ev3ry.
Gargamel
Bony - IRL
tripzstar.
Kriss
RuliiKkO

img.tpx.cz/uploads/statsflowmoredyk.png
Srpen
Citácia

5-Jail
1-Freeze
39-Akce

Září - nejlepší staty ever. Měl jsem školu musel jsem se hodně učit Kappa
Citácia
Jail - 2
Freeze - 0
Akce - 2

Říjen
Citácia
Jail - 2
Freeze - 0
Akce - 23

Listopad
Citácia
1-Jail
0-Freeze
37-Akci

Citácia
Pozici OA jsem opustil.

img.tpx.cz/uploads/achievementsmoredyk.png

1. Místo na víkendové akci od Melmena (27.-28.5.2016)
3. Místo na Jizzy závodě v gang akci, za gang WSTL
1. místo na VÁKENDU AKCÁ [24.6 AŽ 26.6]
1. místo na gang závodě 17.7.2016 za gang WSTL
Celkově 2. místo (myslím) na prázdninové gang akci 2017 od Krowkyho.

img.tpx.cz/uploads/gangsflowmoredyk.png
Pár gangů, ve kterých jsem byl.
Hungry Sharks
Sons of Silence
Primeiro Comando de Capital
Hope Dies Last
We Havent Eyes
West-Side Thug Life
Ice Bulls
Reckless Side
Incorporated
Legendary Homies
img.tpx.cz/uploads/caravolecoasi.png
Redesigned 08.12.2018
instagram.com/marty_kral
flowgfx.xyz

Upravil fIoW dňa 08.01.2019 10:59
img.tpx.cz/uploads/horsedickgang.png
img.tpx.cz/uploads/Discord%20Banner%20Mandy.gif
Thorrik
Dobrá a jednoduchá vizitka a máš hezké výtvory Smile
Geroj
Zdravíčko, predom ďakujem že si ma pridáš do top ludi ty narkoman teply, vizitka moc pekná (nič moc), knihy nečítaš lebo čítať vlastne nevieš.. nemam s tebou problem ale ešte raz mi ukradneš cukriky zo stola tak bitka proste násol bude, pozdrav mamu.
SenSuj
Jako odstranil sis mě z friends, takže si automaticky ko*ot bez skillu. To je prostě život no...
Upravil SenSuj dňa 24.07.2016 20:07
petrys
Vizitka dobra si proste sefis jak ja. Mozna o malinko mensi, ale i tak to je celkem velkej borec. Docela grafikar kdyz neco budete chtit napiste mu. Je to vazne frajirek, kterej vas vetsinou predjede na zavode. Jsem s tebou v gangu taky jak sef, vetsinou callujeme takze pohodkar Márty proste. Hodne lasky ti preje Petko.
</3
DubiikxP
Takže Márty, hráč v pohodě ale občas ty nervičky pracujou. Cally s petrem nejlepší víšjak. Děkuji za označení hned na prvním místě jsem prostě šéf no. Vizitka velmi hezká a přehledná, nadpisy samozřejmost. To je ode mě vše a gl marťo.
gummy
caw, nemas me v friends, asi nejaka chyba. Jsi dobry gangster, grafik a sběrač kaštanů. Vizitka je lxsni, mozna az moc lxsni. Uber toho perfekcionalismu. At se dar. S laskou tvuj a jen tvuj Gummy. :*
Nosferatu
Hoj,
nejvíc jsem tě poznal, když jsem ti dal ban.. (Víme proč, tak to tu řešit nebudeme.)
Tehdy jsem poznal, že je s tebou rozumná řeč a jsi rozumný, alespoň v mezích.
Udělal si na mě dojem a to tvým jednáním, ale nemohu tě jenom chválit, protože to ani nejde. Kdyby si občas vypustil ty Gang šarvátky, tak by si byl skvělý kandidát na nějaké ty posty a později třeba i dál, ale problém je to chování na serveru, které bohužel ne vždy je tak jak by mělo být.
Ale jinak skvělý týpek s kterým se dá pokecat, tak si to nepodělej a popřípadě si to ještě vylepší tu svou reputaci, protože ty na to jako jeden z mála máš i když bohužel se zajímáš o ty gangy no. :D :D
I kill people and I like it
Saph1R
Citácia
DubiikxP napsal:

Takže Márty, hráč v pohodě ale občas ty nervičky pracujou.

Že to píšeš ty. :D :D
Samozřejmě vizitka pěkná hlavně že jsem nad smoukidem. Smile) Ale přece jen bych občas omezil ty urážky oproti ostatním co dáváš. :D
Nxs
Wow, konečně někdo, kdo si umí udělat vizitku podle své fantazie a né podle nějaké osnovy jazyk Jinak vizitka a nadpisy se mi moc líbí Smile Jsi fakt skvělý grafik, neměl jsem tě šanci nějak moc poznat, ale i tak si myslím, že jsi v pohodě hráč, s kterým se dá v klidu pokecat :D

GL v reálu i na SP ;)
i.imgur.com/WHTT459.gif
fIoW
Dík za komenty hoši, zkusím se teda polepšit no. To jsem nechtěl
Szelby
Joj mamo :D díky za označení Smile pohodový hráč, dobrý kolega na skajpovani :D a dobrý člověk co má rozum na správném místě, někdy nervak (jak ja) ale to každý

Ať se ti daří v real životě Smile závislak :D
Szelbovsky Cool
LuKi_
Největší .... které na SP hraje, nemám rad tohoto hrače, prostě uplně odpad wcs

Citácia
Ne kecam lasko, nějvětší frajer, který na SP hraje, díky za označení, si uplny frajeris, aji vizitku si mi pomahal zlepšovat (y), kéžby bylo víc lidí jak si ty na SP doufám, že na tento SP sraz pojedeš ať tě mohu pořádně vysolit

img.tpx.cz/uploads/gpgifwcs.gif
Ezy
Tak předem děkuji za označeni. ❤️
Hráč jako takový skvělý. Nervák,srandysta, **** ae holt Mrtin.

Problémy jsou a budou. Ať se ti daří.
Fatalqo_
Grafika super. Taky skvělý grafik. Sice si moc nepíšem a to bude důvod asi že jsi gangster a já ne. Hodně štěstí v reálném životě a virtuálním
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=17714
fIoW
Díky hoši za vaše moc pěkné komentáře. :-)
sKiLL
Mrzí mě, že jsi na mě zapomněl. Každopádně vizitka pěkná, grafika dobrá Smile Ať se ti daří Smile
Dollar
Ahoj Make (či jak to maš:D) si vpohode 2pac, dobry grafik, vzdy ked som daco potreboval, bol si po ruke, a podal mi ju, dakujem ti, ak by si nieco potreboval, napiš, či už v hre, alebo v reále, drž sa Pusinka pro tebe
fIoW
Dík hoši, skills nezapomněl, ty si u toho neustálého provokování asi na něco zapomínal.
mkj
pekna vizitka a dobry kamaratkov_cokolade
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
13 Hlasov
20%
Skyrace
16 Hlasov