Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Kolik byste při reformě chtěli za každou nahranou hodinu peněz?
100 000$ 61 Hlasů
47%
75 000$ 2 Hlasů
2%
50 000$ 16 Hlasů
12%
25 000$ 17 Hlasů
13%
10 000$ 27 Hlasů
21%
Nechci reformu 8 Hlasů
6%
Počet hlasů: 131

Peníze za nahrané hodiny - ANKETA
Melmen
Zdravím,
hlasujte v anketě, kolik by podle vás bylo ideální nastavit peněz za každou nahranou hodinu při reformě.

Ceny a odměny budou 10x menší než nyní.

Upravil/a Melmen dne 09.07.2016 17:04
HrBeeeC
Nejnižší je 10.000$, dávám 10.
Upravil/a HrBeeeC dne 09.07.2016 12:44
HrBeeeC
Nosferatu
Já jsem pro druhou možnost a to je 25,000$, protože také musíme myslet na začátečníky, kteří mají pár desítek hodin a nejnižší možná částka by je poměrně odradila. Takže jsem pro tuhle variantu.

Upravil/a Nosferatu dne 09.07.2016 12:54
I kill people and I like it
TimG
Podla toho, aké def. ceny by na serveri boli. Keďže už bola jedna kde bolo 100k, tak kludne nech to je tak aj teraz.
Neophyte
Nechal bych to v prostředních bodech tudíž 5o,ooo$ Smile
Tearsko
V podstate mi to je jedno, pri zachovaní súčasných cien by som dal tak ako predtým - 100k, ale ak by sa max. ceny znižovali tak priamo úmerne podla toho kolko násobne by sa znížili.
Reggie_
Hlasoval jsem pro 25,000$, příjde mi to tak akorát.

Vizitka | Rozhovor

URL steam.mmosvc.com je zakázana.
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=21825
Marsen
hlasoval som za 25,000$.
Geroj
To nejde povedať pokial nevieme aké budú ceny vozidiel a tak podobne, takže jedine to nejak prispôsobiť.
Warning
Chýba mi tam možnosť 0$
Ale inak som za 50K, príde mi to ako hranica.
Mikull
Čím míň, tím líp. Ovšem výsledné částce(pokud bude nízká) se musí přizpůsobit všechny ceny na serveru.
Nolifer
hlasoval jsem pro možnost Č.1 jen z duvodu at se mají dobře lidi co si nahrabaly hodiny Smile
Baseball
To je fakt otřesné jak tu lidi a) nečtou b) hlavně abych měl co nejvíce peněz

To vám fakt nedochází že čím více budete mít peněz tím dříve to budeme moci dělat znovu? Hlasoval jsme pro tu nejmenší možnost a to 10,000.

Kdyby jste si přečetli celý příspěvek tak víte že vše na serveru bude /10 ...

A z Radima se mi dělá na blití.
Nosferatu
Čím méně $, tím lépe.
To vám opravdu nedochází, že když si navolíte největší možnou částku, že opět rychleji potom ceny všeho půjdou nahoru ?
A bude ta a kratší dobu stejné jako teď.. Teď tu polovina lidí nadává, že musí za vše hodně platit, ale nikdo proto nic neděláte, opět si navolíte více $ aby to zase dřív vše bylo v ****u. Hlavně se mít dobře, ještě si nezapomeňte nahrabávat hodiny aby jste měli víc a víc a víc až to vše přijde.
Tohle opravdu stojí za to a za nějakou dobu budete brečet, že je vše opět drahé a nedá se nic koupit.
Potlesk pro Vás.
I kill people and I like it
Janci
Môj hlas má čiastka 10 000 a keby tam bola ešte menšia možnosť tak by som volil práve tú. Je to hlavne z toho dôvodu že ak píšem do chatu ako socka, nech mi niekto pošle 1 dolár, tak mi pošle tým väčší obnos, čím menšia čiastka sa zvolí za 1 hodinu. Kappa

Ale nie, čím menej peňazí bude na serveri, tým sa bude lepšie (a aj reálnejšie) žiť.

Citace
Možno sa vám zdá neobvyklé čo teraz poviem, no v tomto prípade by som hlasy od administrátorov vôbec nebral do úvahy, pretože oni väčšinou riešia dotazy, akcie a proste server celkovo a nemajú čas si riešiť peniaze a majetky, takže v tomto by oni nemali vôbec mať slovo, ale len môj názor.

Týmto tvojim názorom si ma celkom statočne pobavil Nemůžu

Čo sa týka uzatvárania ankety, bol by som rád keby sa na hlasy prihliadalo nie tým štýlom, že najvyšší počet hlasov za určitú možnosť vyhráva ale napríklad v prípade že bude medzi najviac odhlasovanými možnosťami čiastka 100 000 a 10 000 tak sa z toho spraví priemer (kompromis) a určí sa čiastka 50 000.
mastr
kde je napsane, ze bude nejaka reforma? Ty dva radky nahore me o tom moc nepoinformovali, rad bych si o tom precetl v nejake novince nebo clanku a potom se vyjadril, diky
Melmen
Citace
mastr napsal:

kde je napsane, ze bude nejaka reforma? Ty dva radky nahore me o tom moc nepoinformovali, rad bych si o tom precetl v nejake novince nebo clanku a potom se vyjadril, diky

Tento topic není oznámení reformy.
Baddy
Zvolil sem 25000$. Přijde mi to akorát ,ale 100k je fakt moc.
Nxs
Jak vidím, tak nejvíc hlasů má 100k..
i.imgur.com/WHTT459.gif
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
7 Hlasů
18%
Skyrace
9 Hlasů
23%