Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Souhlasíte s návrhem?
Ano, souhlasím. 28 Hlasů
46%
Ne, nesouhlasím. 33 Hlasů
54%
Počet hlasů: 61

[ANKETA] Dodávky s nesplněnýma podmínkami
sKiLL
Ahoj,
anketu zakládám na základě ATomase, aby viděl jestli se to Vám zamlouvá.
Napadlo mě, jelikož většina gangů se živí pouze z dodávek, aby takové gangy měli zakázáno vozit dodávky. Možná si říkáte proč? Tyto gangy nejezdí vůbec GR nebo nechodí GW, tudíž nesplňují podmínky a gang se tímto dá odkoupit. V těchto ganzích bývá většinou spousta hráčů online a co udělají po tom co nasednou do dodávky? Většinou s ní vjedou do vody a žádný jiný gang nemá šanci dodávku dovézt.

Díky.
chovalcuk
Je to ich vec čo s ňou urobia keď ju majú..
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=10946
Ticka
Totálna blbosť len tak zakázať niekomu aby nemohol brať dodávky.A akorát si myslím že si si to u atoma vyplakal a potom dal sem.Myslíš akorát tak na seba.

To už potom rovno môžeme zakázať niekomu kto mal nejaké cleo na gr jazdit a kto mal Ab tak zasa na GW sawnit
sKiLL
Citace
Ticka napsal:

Totálna blbosť len tak zakázať niekomu aby nemohol brať dodávky.A akorát si myslím že si si to u atoma vyplakal a potom dal sem.Myslíš akorát tak na seba.

To už potom rovno môžeme zakázať niekomu kto mal nejaké cleo na gr jazdit a kto mal Ab tak zasa na GW sawnit

Když jsem to dával jako návrh, vzpamatuj se a nepiš nepravdivé informace Smile
Ezy
To co každý udělá s dodávkou je jeho věc. O to víc ten gang můžeš nesnášet.

Jak píše Tička ;)
To rovnou můžeme zakázat lidem co mají špatný net, lagujou, měli cleo, abčko , nitro a další věci, aby se oni nemohli připojovat do GR

S tvým nápadem zcela nesouhlasím a myslím si, že je to kravina. Na hlavu
Zakazovat někomu dodávku jen tomu, že s ní jezdí do vody.
chovalcuk
Ty sa skôr spamätaj čo dávaš za návrhy.Ak si chceš zbierať príspevky tak radšej komentuj vizitky.
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=10946
sKiLL
Účelem by bylo také zamezit jakýsi přísun respektu a zbraní pro gangy, které nesplňují podmínky na GR/GW.
Floatin
Blbosť,každý gang si robí čo chce.
Reggie_
Citace
Ezy napsal:

Jak píše Tička ;)
To rovnou můžeme zakázat lidem co mají špatný net, lagujou, měli cleo, abčko , nitro a další věci, aby se oni nemohli připojovat do GR

I já s tímhle návrhem nesouhlasím, opravdu naprostá kravina, je to prostě čistě jejich věc, jestli chodí GR/GW nebo jen kradou dodávky. Až potom nebudou splňovat podmínky a odkoupí jim gang, tak to bude jejich problém, že se starali jen o dodávky.
Vizitka | Rozhovor

URL steam.mmosvc.com je zakázana.
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=21825
Ezy
Citace
Reggie_ napsal:

Citace
Ezy napsal:

Jak píše Tička ;)

I já s tímhle návrhem nesouhlasím, opravdu naprostá kravina, je to prostě čistě jejich věc, jestli chodí GR/GW nebo jen kradou dodávky. Až potom nebudou splňovat podmínky a odkoupí jim gang, tak to bude jejich problém, že se starali jen o dodávky.

Ano, zcela souhlasím cos napsal. Až nebudou splňovat podmínky. Bude to jejich boj. A né náš.
Ticka
Citace
sKiLL napsal:

Citace
Ticka napsal:

Když jsem to dával jako návrh, vzpamatuj se a nepiš nepravdivé informace Smile

No vzpamätaj sa skôr ty.Keď si s teba niekto robil srandu na multiúčtoch tak deň na to si dal návrh aby sa multiúčty zakázali.To nebude len taká náhoda.Niektoré tvoje návrhy sú len s toho že sa ti niečo nepáči ako tento.Niekto ti ju pred nosom hodí do vody tak stým máš problém.

Nechcem tu nejak vyvolávať hádku takže už nebudem zbytočne komentovať.

// Myslel som to tak že si s teba niekto robil srandu keď si bol na hlavnom účte a hráči ktorý boli na multakoch.
Upravil/a Ticka dne 28.10.2016 19:40
sKiLL
Fajn, je to tvůj názor, né můj Smile Multiúčet mám jeden, to že si myslíte, že jsem každej multiúčet, to jsou vaše mozky.
Geroj
Skills myslí na seba? to je blbosť, v tomto prípade myslí na gang systém a snaží sa vam povedať že pokial by tento navrh prešiel tak by bola väčšia aktivita na uzemiach a GRkach, tož gang by sa musel venovať všetkým odvetviam, zvýši to nejake percento aktivity GR/GW, nebude to nič velké ale je to jeden zo správnych krokov, tak kus rozmýšlajte a nemyslite len na svoj gang.
esx_exiteye
Sem se vyjádřím i já jelikož vidím že Outlaws Deckers zase mají nějaké kecy.
Jestli si myslíte že Filip myslí na sebe tak je to dosti ubohé, tyto gangy znepříjemňují dodávkaření, většinou válčíme třeba West-Side a Slow Riders, co se stane? Luckem si vezme dodávku nějakej Archanděl Uriel a hodí jí do vody, a my pak můžeme možná tak brečet mamince pod sukní. Navíc by to zvýšilo aktivitu GR/GW jak zde bylo psáno, tudíž by se gangy opět z-aktivnili a my lepší gangy měli opět třeba na výběr z jezdců, protože by jich bylo celkově více tudíž bude více i lepších a více se jich bude učit. Je několik dalších plusů, které sem mohu uvézt. Prostě nápad dobrý, osvěží to gangy. Paráda. ;)
Thms
Vela z vás píše, že je to blbosť, ale ako už bolo písané vyššie, tak by to prinútilo gangy robiť aj niečo iné ako len dodávky a keďže je na SP xy gangov a z toho je možno +- 5 gangov kvalitných (west, od, wah ching, hells angels, slow riders atď..), tak by sa aspoň počet gangov zredukoval o 1/2, pričom by tie gangy aspoň boli aktívne a jazdili by sa kvalitné GR.

Viem, že väčšine z vás, čo to nechápu sa to nepáči, ale skôr ako mi tu začnete rozpisovať super inteligentné odpovede sa zamyslite nad tým, na čo nám na SP vlastne je 20+ gangov, keď sú z toho GW/GR aktívne len tie, ktoré už som spomínal vyššie ? Ostatné gangy sú len skupinky ludí, čo tak maximálne robia skupinový bordel po mape a nováčikov odrádzajú od SP.
Upravil/a Thms dne 28.10.2016 20:44
Johnny
Nesouhlasím. Tohle není nic jiného, než forma brekotu. Nikdo nemůže mít všechno, někomu jdou GRka, někomu sawny, někomu dodávky. Abych to shrnul. V jednom gangu se shromažďují sawneři, v dalším raceři a v tom dalším ten zbytek a to dodávkáři. A ty jsi prostě neunesl, že když jsi takový borec a mistr gagnster, vyhraješ každý závod a zabiješ 20 lidí sawnama, než sám zdechneš, přičemž budeš ještě vinit toho, co tě zabil, že má AB, tak jsi prostě neunesl, že tě někdo v něčem trumfne. Někdo je lepší na dodávky, než já, někdo mi ji sebral, někdo se tam dostane rychleji, než já. A tak jdeš za ATomasem, aby takovým lidem dodávky zakázal. Tohle je pravý důvod toho všeho.
sKiLL
Citace
Johnny napsal:

Nesouhlasím. Tohle není nic jiného, než forma brekotu. Nikdo nemůže mít všechno, někomu jdou GRka, někomu sawny, někomu dodávky. Abych to shrnul. V jednom gangu se shromažďují sawneři, v dalším raceři a v tom dalším ten zbytek a to dodávkáři. A ty jsi prostě neunesl, že když jsi takový borec a mistr gagnster, vyhraješ každý závod a zabiješ 20 lidí sawnama, než sám zdechneš, přičemž budeš ještě vinit toho, co tě zabil, že má AB, tak jsi prostě neunesl, že tě někdo v něčem trumfne. Někdo je lepší na dodávky, než já, někdo mi ji sebral, někdo se tam dostane rychleji, než já. A tak jdeš za ATomasem, aby takovým lidem dodávky zakázal. Tohle je pravý důvod toho všeho.

Neřekl bych, že to co tady píšeš je pravda Smile Pěkně o mě píšeš pohádky, ale mě jde o to, aby ty dodávky měli smysl a né, že ji shodím do vody a směju se jak autista...
gummy
Citace
sKiLL napsal:

aby ty dodávky měli smysl a né, že ji shodím do vody a směju se jak autista...

Čau, ničení dodávek má smysl. Tak když už vím, že dodávku nedovezu tak ji radši zničím než aby ji měl nepřátelský gang. Souhlasil bych jen v případě, že by každou dodávku někdo házel do vody, ale na serveru vidím, že dodávky se úspěšně dovážejí celkem často a to obzvláště váš gang je v tomto "odvětví" celkem úspěšný. Špatný
Vojta369
Já souhlasim, gang se nemá živit jen z dodávek má umět i něco jinýho. Dřív žádnej takovej gang nemohl bejt a nikomu to nevadilo, ať si místo skupinovýho kradení dodávek radši jezdí convoye.
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=20262

Ahoj Kacko,

musím ti říct, že mám pár věcí, které mi leží v žaludku ohledně tvého působení jako adminky na superpařbě. Mýslím si, že se trochu ztrácíš a nedáváš najevo své vlastní názory (viz veškeré tvoje vyjádření u pub žádostech). Jako admin bys měla být schopná vyjádřit svůj pohled na věc a ne jenom být ve stínu a odkoukávat co dělaj tvoji kolegové. To může vést k nedostatečnému řešení problémů a k celkové nejistotě.

Další věc, co mě trochu štve, je tvoje absence v oblasti cheaterů. Jako admin bys měla být v obraze, co se týče těch, co se snaží podvádět. Ale zdá se, že v tomto směru máš trochu mezeru. A tim pádem trochu postrádám důvod proč jsi adminka.

A tvoje ježdění misí každý den celý den? Je fajn, že to děláš, ale zdá se, že se na to trochu příliš soustředíš a to můžeš rovnou být jenom hráč. Práce admina není jenom o misích. Je to o udržení pořádku na serveru, a ne jen o tom jezdit mise.

Tak co teda? Proč nejsi teda organizator akcí? Přece jenom akce ti jdou a sám si myslím že jsi v tom dobrá. Věřím, že bys to dokázala stejně dobře jako Vetasovic který je taky admin a vlastně dělá stejný věci jako ty, tak proč to nevyzkoušet?

Doufám, že tohle vezmeš jako konstruktivní kritiku. Nejde mi o to, abys se cítila špatně, jen chci abys mi řekla tvůj pohled na věc.
Johnny
Citace
sKiLL napsal:

směju se jak autista...

To, jak se směješ ty, mi je celkem jedno, já to vše beru s ledovým klidem. ;)

Gummy to vystihl přesně, ničení dodávek k tomu patří.
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
7 Hlasů
18%
Skyrace
9 Hlasů
23%
Deathmatche
3 Hlasů
8%