Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Sraz SP Morava 2017
carbon
Zdarec, mnoho lidí mi píše zda tento rok bude či nebude další SP sraz.

Tak tímto vás chci srdečně pozvat na čtvrtý a poslední SP sraz na Moravě 2017 který pořádám Já pan karbon :-)

Rok 2014
Rok 2015
Rok 2016

Bude to probíhat jako každý rok Smile Já a pár dalších lidí budeme na místě už od rána. Ten kdo nemá jak dojet přímo na místo tak stačí zavolat (číslo dávám na požádání do SZ) a já pro vás dojedu Smile nejlepší by bylo kdyby jste dojely vlakem na nádraží do Grygova a tam pro vás přijedu Smile Všechno je jen o domluvě Smile

Datum: 29-30.7 Smile JE TO KONEČNÉ DATUM TAK BUď MŮŽETE NEBO NE Smile Bude to zase ze SOBOTY OD RÁNA DO NEDĚLE DO ODPOLEDNA Smile PÁR STATEČNÝCH TAM BUDE ZŮSTÁVAT AŽ DO PONDĚLÁ :D

S sebou: Každý si vemte co chcete Smile Jídlo, pití, stan nebo prostě něco kde bude spát :D

Gril bude možná k dispozici :D pokud ne tak jsme přece kluci šikovní a nějak si poradíme Smile

Hudba bude k dispozici Smile

Dobrou náladu s sebou Smile

Pokud to vše dobře dopadne tak budou i nějaké šlapky (spoléháme na kubiczeje)

Plavky si taky můžete vzít. Je tu možnost si pěkně zaplavat Smile

Jestli budete chtít mohu vás odvést do blízké Olympie na nákup potravin alkoholu atp.

TYNĚ VSTUP ZAKÁZÁN!!!!

Topic budu průběžně doplňovat to se nebojte Smile

Kdo má v plánu dojet klidně pište sem pod topic nebo mě do SZ a já si vás sem napíšu Smile

Kdo chce odvoz z ostravy tak napište hráči Luki_ SZ (poslední 2 volná místa)
Kdo chce odvoz z města BRATISLAVA tak piště na skype hráči PENTAGRAM! (robo.poor)
Kdo chce odvoz z BB tak pište hráči Simo

Zatím má v plánu dojet:

**Luki_ 100%
**Fatalinceqo 100%
*Kubiczej_ 100% Neděle
**Szelby 100%
**ZaToX 100%
**Bony 100%
**[,B]EeL[O] 100%
**DubiikxPP 100%
**ZacekDan 100%
**Simo 100%
DangerRMV 100%
*POZITRON 98%
maxim92 80%
*Saph1R 70%
_DaJaS_ 60%
OR1G1NAL 60%
Matok007 50%
Patas26 85%
PENTAGRAM 85%
NesQuick 50%
Yamatino108 90%
*Restart 50%
*marcuspolo 80%
MegaFrajer 80%

V sobotu budeme na místě cca od 13:00. kdo by přijel dříve volejte na mé tel. číslo které jsem vám dal.. pokud netrefíte taktéž volejte buď vás navedu nebo pro vás přijedu.

Už se na vás těším borci :D bude to prostě ZAMOC :D

Tak abych to nějak shrnul. Bylo to super pár se nás tam sešlo, video bude do týdne v tomto topicu. Počasí nám vyšlo bylo příjemné teplo, pár se nás i koupalo. Jsem moc rád za takovou účast. A děkuji že jsem měl možnost se seznámit se spoustou nových lidí! Děkuji:D
Dorazil:
Luki_
Fatalinceqo
[,B]EeL[O]
Simo
Dubikxpp
_[CaRBoN]_
Zatox
Zacek_Dan
Bony
Pozitron
Někdo ze sp ale zapoměl jsem nick :D
Anonym
Anonymka
Anonym

Přes noc zůstalo jen prvních 6 lidí Smile

https://youtube.com/watch?v=LTGNTQI2pck&t=1s

Upravil/a carbon dne 02.08.2017 12:30
fIoW
Szelby tam přijede, nachlastá se a pojede dom jak minule Kappa
img.tpx.cz/uploads/horsedickgang.png
img.tpx.cz/uploads/Discord%20Banner%20Mandy.gif
Zatox
Tento rok už na kole nepřijedu, bych nechal plíce na půli cesty LUL Ale každopádně se zúčastním, minule to bylo nejvíc po p*či Bezdomovec Jojo všeho bylo dost Dáme si jedno nee? *PIZZAMNAM* a především srandy nejvíc Nemůžu Music Hulala btw. doufám, že i letos přijede ráno takové hezké rozptýlení jako minule ;) Palec nahoru Ooooh Kappa
Fatalqo_
čaw carbone a ostatní. Počítat semnou můžeš. Doufám že i s lukim který je můj taxík. :D ( Pokuď né on tak doufám že Simo ). Taky doufám že tam někoho potkám který bude stejně starý jako já a nebo dokonce mladší. :D těším se. Jeďte všichni, to co mi také posílal tak to stojí za to Smile
Szelby
Zdarec tak na letošním a asi teda posledním srazu nemůžu chybět :D

Martine to nemyslíš vážně to co si napsal :D :D
Szelby tam přijede, nachlastá se a pojede dom jak minule Nemůžu

Takže letos snad nebudu po noční a nebudu utahaný z práce jak minulý rok :D
Letos budu mít horší cestování když se stěhuju do práglu , ale tak výhoda pro lidi co by chtěli odvoz :D Vidíme se tam ušáci king

Kdo by chtěl odvoz autem z prahy a okolí je možné se domluvit v SZ.
Szelbovsky Cool
carbon
Těším se na vás chlapci :3 tento rok bude zamoc!!
Mates104
Zdarec sranec lidi! :D bude tu nějaká párty? *VZDAVAMSE*Music všichni na značky!!! 29-30 jasný?!

Zduř!Pivo
Bony
Já se taky 100% zastavím stejně jako minulí rok. Jen doufám, že zase někdo nezdrhne než dojedu, že SZelby xD

Jen proč poslední sraz ? Příští rok tam už to jezero nebude nebo co ? I kdyby si na SP už nehrál, tak ten 1 den ti neubyde to pořádat, jelikož kdo by další místo tebe tyhle věci měl dělat ? Děláš to dobře, tak v tom pokračuj prosím dál. Děkuji
Sipoxx
Rád se zúčastním.

/inzerat
Nabízím taxi Brno - Tamtajakásiprdelvlese za nějakou úplatu (slečny mají cestu a welcome drink zdarma)

//edit:
Info k taxi v SZ.
DaJaS_
Přijedu tak na 60%Smile Btw, je někdo z Ostravy a okolí, kteří taky jedou? Sz :D
carbon
Citace
Bony napsal:

Já se taky 100% zastavím stejně jako minulí rok. Jen doufám, že zase někdo nezdrhne než dojedu, že SZelby xD

Jen proč poslední sraz ? Příští rok tam už to jezero nebude nebo co ? I kdyby si na SP už nehrál, tak ten 1 den ti neubyde to pořádat, jelikož kdo by další místo tebe tyhle věci měl dělat ? Děláš to dobře, tak v tom pokračuj prosím dál. Děkuji

Ahoj bony těším se na tebe Smile doufám ze letos zůstaneš i přes noc jako na prvním sraze Smile

Poslední sraz to je proto že už moc nehraju a odezva od lidí je malá. Pro mě je lepší si udělat srazek jen tak pro pár vybraných lidi a kontaktovat je jednotlivě. Tak pokud příští rok něco takového bude tak budeš určitě pozváný Smile Tak tento rok mají poslední příležitost všichni ti co měli nebo mají zájem poznat své přátele či nepřátele.
LuKi_
Já jedu 100%, pojedu autem, ale už v autě budu mít Fatalqa a jeho kámoše, takže jsou ještě 2 volná místa. Btw, jsem z Ostravy
Citace
_Dajas_ napsal:

Přijedu tak na 60%Smile Btw, je někdo z Ostravy a okolí, kteří taky jedou? Sz :D

Klidně tě vezmu autem, jestli budeš chtít
img.tpx.cz/uploads/gpgifwcs.gif
matok007
ahoj neviem ci sa zucastnim ale strasne by som chcel dojst dufam ze bude vodka si pripijem s vami :D davam tomu 50% ze dojdem
fIoW
Ze pripijem s vami XDDDDDDDDDD hosi co se to deje ty vole
Brendy
Zdar, pripíš ma tam a daj mi tam zatial 50% lebo neviem, či budem vtedy v Olmu.. ale ak by mal niekto cestu zo slovenska, Trenčín, Púchov alebo Žilina okamžite sa mi ozvi. :D
Patas26
No zní to moc pěkně :D , měl bych být zrovna v Evropě :D takže jasnačka, budu tam !!!! :D a zlejeme se jak dogy a kundy přivezu!
fIoW
Hlavně ať pls není k snídani nějaká slivovice jak minule .. :D
Saph1R
Citace
matok007 napsal:

ahoj neviem ci sa zucastnim ale strasne by som chcel dojst dufam ze bude vodka si pripijem s vami :D davam tomu 50% ze dojdem

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Přijedu tak na 70% jestli pojedu tak ze Zruče nad Sázavou přes Kutnou Horu pak Pardubice a přímo na sraz záleží v jakym stavu bude auto a jak to budu mít v praci
Zrušený účet
Pokud přijede matok, tak to abych tam byla. rofl

Ale ne, dělám si srandu. Užijte si to tam chlapci. :D
Saph1R
Citace
Gigush napsal:

Pokud přijede matok, tak to abych tam byla. rofl

Ale ne, dělám si srandu. Užijte si to tam chlapci. :D

No mohla by ses přidat no :D
Upravil/a Saph1R dne 12.01.2017 19:32
Přejít na fórum:
Anketa