Informace o serveru
Číst diskuzi
Cas na gang uzemia
|
|
Krowky |
Přidané 10.01.2017 16:57
|
![]() ![]() ![]() Příspěvků: 5683
Založený: 12.12.13
|
zdar, ako moezs prisposobit gang uzemia detskym gangom skolopovinnych deti co pridu po 12tej zo skoly a o 22hej ich mamicka zenie spat a ty mimo tento cas vypnes uzemia? A co ked tu budu gangy s ludmi co pracuju poobede a mozu hrat trebars len doobeda? Preco by mali byt zvyhodnene deti alebo ludia co sedia poobede za PC? Ved nech ma kazdy rovnaku sancu... A ze tu niekto place ze im pobrali v noci uzemia? Tak tam daj to co tam vzdy bolo, musi byt niekto z gangu online aby sa dalo utocit a hotovo, ale nie takto znevyhodnovat ludi co hravaju doobeda alebo v noci. Navrhy Varianta A O uzemia sa da bojovat celodenne ak je niekto z braniaceho gangu online, vratane afk. Varianta B Zrusit uzemia lebo ked ma byt zvyhodnena len urcite skupina ludi tak nemaju absolutne zmysel. |
|
|
ATomas |
Přidané 12.01.2017 16:10
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příspěvků: 6018
Založený: 19.02.11
|
podminku ze musi byt nekdo z gangu online aby slo utocit na jejich uzem itam dam jedine pokud se budou gansteri banovat za odpojovani ze hry, aby jejich uzemi nebylo prebrano |
|
|
SweaR_ |
Přidané 12.01.2017 16:18
|
![]() ![]() Příspěvků: 303
Založený: 07.06.12
|
Atomas stažoval sa niekde niekto že pri prebirani dali /q? NE! Tak snad ked ide jeden gang s 5timi členmi proti gangu s 1nym členom tak co ine ostava? |
|
|
Floatin |
Přidané 12.01.2017 16:57
|
![]() ![]() Příspěvků: 472
Založený: 01.11.14
|
Krowky to vystihol,predsa nemá zmysel gang územia prispôsobovať iba istej skupine ludí.A s tým problém,že sa niekto odpojí nebol nikdy vážny problém. |
|
|
ATomas |
Přidané 12.01.2017 17:56
|
|
Citace SweaR_ napsal: Prtoc se ptas kdyz si sam odpovis? Ano stezovali. |
|
|
Zrušený účet |
Přidané 12.01.2017 18:16
|
![]() ![]() Příspěvků:
Založený: 01.01.70
|
A co to udělat tak, že když bude muset být určitý počet hráčů online, aby se dalo území přebrat. Tak pokud se odpojí (což někdy mile rádi dělali, aby o to území nepřišli, pokud vím), tak by území automaticky připadlo útočícímu gangu. Tím pádem by to admini nemuseli řešit banama. |
|
|
ATomas |
Přidané 12.01.2017 18:23
|
|
Citace Gigush napsal: Admini by to nemuseli resit nikdy, banoval by to system automaticky. Tu je ale problem ze obetuji jedno uzemi. Ban je takova horsi vec. Si vem ze mas 20 uzemi a gang ti je jde pomalu prebirat. Takhle by prebral jen jedno uzemi. |
|
|
fIoW |
Přidané 12.01.2017 19:08
|
![]() ![]() Příspěvků: 829
Založený: 20.07.15
|
Budu chtít jít pryč, nebudu moct protože mi budou přebírat území.
![]() ![]() |
|
|
RaTy_ |
Přidané 12.01.2017 19:14
|
![]() ![]() Příspěvků: 428
Založený: 09.06.13
|
Vnoci tu je 6lidí, odpoledne kolem 200. Docela fajn to přizpůsobovat těm 6lidem ![]() |
|
|
Zrušený účet |
Přidané 12.01.2017 19:18
|
![]() ![]() Příspěvků:
|
Citace Mrtn napsal: Hold jsi v gangu, tak to budeš muset podstoupit, pokud se to zavede. A bude ti ovšem na těch území záležet. |
|
|
RaTy_ |
Přidané 12.01.2017 23:36
|
|
Gigush, člověk ma nějaké povinnosti a nemůže je kvůli území zanedbávat. Je to přece jenom hra. To že je někdo přes den v práci nebo muže až v noci je mi líto, ale jak jsem psal v noci tu je 5-15lidi. Nesmysl takto přizpůsobovat území. |
|
|
Zrušený účet |
Přidané 12.01.2017 23:51
|
![]() ![]() Příspěvků:
|
Citace RaTy_ napsal: Právě že je to jenom hra, takže by tě nějaké přebrané území nemělo štvát. Ale tak vy gangsteři to vidíte jinak, než já. Já pouze vyjádřila svůj názor, jak by to mohlo eventuelně být. Ale ve svojí podstatě je mi to jedno, jak to dopadne. |
|
|
Krowky |
Přidané 13.01.2017 00:09
|
![]() ![]() ![]() Příspěvků: 5683
Založený: 12.12.13
|
Akoze prisposbovat raty? Cely den by boli uzemie, to sa neprisposobuje nikomu, rovnake podmienky pre vsetkych. Uzemia su prave teraz prisposbovane a je holy nezmysel aby uzemia neboli aktivne dokopy ani pol dna...ved to je chore. |
|
|
MartiN |
Přidané 13.01.2017 00:39
|
![]() ![]() Příspěvků: 597
Založený: 14.08.11
|
tiež sa nudím už po 22 ja by som to dal tak, jak to bolo + by som vytvoril pre def. gangy uzemie čisto len pre nich, čo by si brali len grove, ballas, vagos a aztecas Popravde mi to je jedno, ale nikto nebojuje/nebere uzemie len kôli grove vid Notorious/OD Lebo každý tu hrá na rešpekt, a to číselný je to tak že napríklad OD má sf, v noci to prebere grove, tak další den ráno ani nezakopnu o to uzemie, pretože grove už nemá rs, ale keby má Sf OD a prebere to notorious v noci, tak rano by OD na nich utočili a bola by poriadna válka..chápete čo tým myslím? že všetko je to len kôli def gangom každemu vadi že im bere rs |
|
|
Janci |
Přidané 13.01.2017 02:13
|
![]() ![]() Příspěvků: 1226
Založený: 29.01.12
|
Citace ja by som to dal tak, jak to bolo + by som vytvoril pre def. gangy uzemie čisto len pre nich, čo by si brali len grove, ballas, vagos a aztecas Sprostosť ako voda v koši. Ako chceš naviesť hráča aby sa integroval do gangov, pokial mu nedáš možnosť stretnúť sa s vami internet gangstermi? Keď budú mať defaultné gangy vždy len svoje územia, nikdy hráča nemotivuješ aby šiel do (ne)normálneho gangu, ktorý nie je defaultný. Takto zase len zaistíš to, že 2-3 top gangy ktoré sú hore, tam budú vždy a tým čo si napísal, zabezpečíš len sebe pohodlie. Treba upraviť to, aby sa RS z defaultného gangu nedal vybrať ale len nahrávať napríklad územiami. Počet online členov by som neriešil, kto si bude chcieť prebrať, preberie si nas5, kto nie, tak si nepreberie územie a bude ho mať niekto iný. Územia tu nie sú na to aby ich mal jeden gang, ale aby o ne prebiehali boje. Návrh dobrý, páči sa mi hlavne A-čko a stotožňujem sa s tým, čo píše Krowky. Čo sa celkovo týka gangov, tak je velmi zaujímavé sledovať, ako sa situácia okolo gangov vyvíja (povedal by som že už pár rokov), takmer každý návrh ktorý tu padne je založený na tom, aby bol prospešný pre určitú časť internet gangstrov alebo aby vyhovoval určitej skupine ludí. A potom je zaujímavé sledovať, ako si vlastne gangstri sami posielajú gang systém do sračiek, na čom majú podla môjho názoru tak 80 percentný podiel súčasného stavu systému. A potom ešte netreba zabudnúť oplakávať, aké dobré to tu bolo pred 2-3 rokmi. |
|
|
MartiN |
Přidané 13.01.2017 08:39
|
|
Janci mne problem nerobí že grove bude útočiť,je mi to fuk ale je totála blbosť aby grove zostával rs načo? ![]() |
|
|
RaTy_ |
Přidané 13.01.2017 11:54
|
|
Krowky Citace Akoze prisposbovat raty? Cely den by boli uzemie, to sa neprisposobuje nikomu, rovnake podmienky pre vsetkych. Rozumím ti, souhlasím že to není fér, ale není fér ani to aby grove přebíralo uzemí v noci a my neměli možnost získat rs zpět. Nejde jen o repsket ale o princip, takhle raději čas místo ''zbytečných'' grove uzemí využijeme na něco jiného Martin Citace Janci mne problem nerobí že grove bude útočiť,je mi to fuk ale je totála blbosť aby grove zostával rs načo? yy gangy by měli větší chuť to bránit i před grove kdyby se to vyřešilo s tím repektem.. 1x by prebirani v noci nebyl problem ale vsichni vime ze 1x se to stavat nebude a rano uz neni moznost jak získat rs zpátky Upravil/a RaTy_ dne 13.01.2017 12:00 |
|
|
MartiN |
Přidané 13.01.2017 13:31
|
|
preto hovorím že je vobec jedno či to je obmedzene či nie, je to všetko o tom že každý sa tu bojí o svoj rs ktorý mu grove cez noc zoberie čiže jednoducho sprav len to, že def gangy nebudú brať a ani získavat rs |
|
|
ATomas |
Přidané 13.01.2017 14:12
|
|
Citace Návrh dobrý, páči sa mi hlavne A-čko a stotožňujem sa s tým, čo píše Krowky. Čo sa celkovo týka gangov, tak je velmi zaujímavé sledovať, ako sa situácia okolo gangov vyvíja (povedal by som že už pár rokov), takmer každý návrh ktorý tu padne je založený na tom, aby bol prospešný pre určitú časť internet gangstrov alebo aby vyhovoval určitej skupine ludí. A potom je zaujímavé sledovať, ako si vlastne gangstri sami posielajú gang systém do sračiek, na čom majú podla môjho názoru tak 80 percentný podiel súčasného stavu systému. A potom ešte netreba zabudnúť oplakávať, aké dobré to tu bolo pred 2-3 rokmi. Jo to si vystihl dobre ![]() ![]() ![]() |
|
|
Zetk0 |
Přidané 13.01.2017 14:43
|
![]() ![]() Příspěvků: 202
Založený: 22.05.16
|
Preberanie gang území može byť povolene celý den ale stále tam je ten problém že sa stráca rešpekt, zabere ti to hodinu času zobrať celé LS napríklad a cez noc to grove zobere. Stratil si čas a rešpekt. Bud by som zakázal brať def gangom uzemie a vymyslel iné levely kde hrači potrebuju ziskať 50-500 gang bodov. (Návrh na zmenu levelov už je tuším založený)Alebo niečo ine vymyslieť... |
|
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
7 HlasůSkyrace
9 HlasůDeathmatche
3 HlasůParkoury
4 HlasůAkce smrti
2 HlasůDerby
0 HlasůTuning sraz
3 HlasůMám rád/a všechny druhy akcí