Informace o serveru
Číst diskuzi
Kachlicka alias. štětec vizitka
|
|
kachlYcka |
Přidané 11.10.2017 21:42
|
![]() ![]() Příspěvků: 264
Založený: 27.11.15
|
Takže začneme, vítám vás u štětcovské vizitky hráče kachlička![]() Vaše nick/y na serveru: kachlicka, kachlickaa, salamounuv_manazer, kachlickowczsky_, gerojova_mama, cleo.kachlicka, kachlicka.HA, kachlicka.66.HA, kachlicka.stetec = nýnější Odehrané hodiny na serveru: 1970 Váš bankovní obnos: Mění se, teď: 3.97o.ooo $ Nasbíráno marihuany: 9g ![]() Vlastním dům číslo: 716 v Las Venturas Vlastním hotel číslo: Nevlastním Momentálně jsem šéfem/členem gangu: Ghetto Cartel Můj oblíbený administrátor: Mordis, Szelby, Salamoun, Nosferatu, Johnny Můj nejoblíbenější příkaz serveru: /gr ;tvoje mama Můj nejoblíbenější event serveru: Je to defaultní závod "Rally" Má nejoblíbenější akce od administrátorů: Tuning sraz, nebo admin závod který vyhraju ![]() Mé oblíbené vozidlo: Turismo Má oblíbená práce na serveru: Kamioňák forever <3 Ohodnoťte známkou práci administračního týmu (jako ve škole): 2/3 ![]() Váš nick na webu: kachlYcka Vloženo komentářů: 1 Vloženo příspěvků ve fóru: 227 Dle Vašeho názoru nejlepší screen ze hry: https://img.tpx.cz/uploads/nedivejsep...sepyco.png - Simo Dle Vašeho názoru nejlépe zpracované video ze hry GTA San Andreas: Zatím žádné ![]() Doporučte téma z fóra které by mohlo ostatní zajímat: http://superparba.eu/forum/viewthread...d_id=79069 ![]() ![]() Jméno: Jiří Příjmení: Kachlicka Datum narození: 30.12.2000 Věk: 16 Kontakty: Dkype: jirka.kachel22, Facebook: https://facebook.com/jiris.kachlicka = Herní Kraj: MoravskoSlezský Kolik mám zhruba kámarádů/kamarádek: Hodně, těch pravých je málo ![]() Stav: Starý vdovec Zaměstnání: Student Vzdělání: Tak zatím základní no ![]() Jazyky: Čeština, angličtina, trochu němčina Děti: Budou! A slibuju že budou mít štětec na hlavě! Kde bydlím: Ostrava-Hrabůvka, Dům S kým bydlím: Se psem v boudě voe, s mamkou a tatou ![]() Sexuální orientace: Heterosexuál Poznámka: ŠTĚTCŮM ZDAR(Lagzstar, MarTaS) ![]() Typologie osobnosti: Sangvinik Pohled na svět: Optimista Otevřenost: Extrovert Moje povaha: Aktivní, bavící, ctižádostivá, diplomatická, charakterní, klidná, naslouchavá, nervózní, neústupná, obětavá, pečlivá, podporující, pořádná, poslušná, pozitivní, přátelská, samostatná, sebevědomá, spolehlivá, věrná, veselá ![]() Výška: 171 centimetrů Hmotnost: 70kg Postava: Vypracovaná Barva očí: Modro-zelená Barva vlasů: Špinavý blond Brýle: Potřebuju do dálky.. Nosím ale čočky Na těle mám: Chlupy ![]() Vousy: Pomalu rostou ![]() Fotografie: ![]() Na pána ![]() Kouření: NE Alkohol: NE Sex: Jen s MaTym (ano ten ze SP) Závislosti: Motorkyy, PC, Superparba, můj Pes, Hudba ![]() Zájmy: Holky, Maty, Škola, Motorkyy Sport: Dělal jsem Házenou, již nedělám Literatura (zde uvedete žánr): Ne, vůbec, fuj Hudba: Pop, klasická hudba Zvíře: Pes, křeček, myš ve sklepě, potkan v šopě ![]() Moje motto: Nejezdi rychleji, než tvůj anděl strážný umí létat Moje webová stránka: 404 - Not Found Co nesnáším: Mlaskání, grkání, alkohol, cigarety Co miluji: Holky a jídlo ![]() Oblíbené jídlo: Pizza, řízek Oblíbené pití: Coca-Cola, kofola, minerálka Oblíbený film: Celá série pírátů z katibiků Oblíbená kniha: Fuj, nečtu Oblíbené oblečení: Adidas, Nike Oblíbená barva: Tyrkisová, černá, zlatá, bílá ![]() [P]ajda MaTy Mordis Sotasek Teczka83 Danya$ Lagzik(Lagzstar) Ben123 DanyyTV Bozie_Dieta [Z]acek[D]an Johnny JancO_ [K]itty[K]at Edward NaruTo_ MaNny. Rippah. Popi. Trips Salamoun SweeZ Zorocus Szelby Arbys kHrystal Delux Reggie_ Mike. OndraS. Ondrah98(buduju, vím že to čteš ![]() Kdo chybí, tak se omlouvám, dopíšu ![]() Díky za přečtení vizitky! Grafika by maty: ![]() Upravil/a kachlYcka dne 15.10.2017 20:13 |
|
|
MaTy |
Přidané 11.10.2017 21:54
|
![]() ![]() Příspěvků: 1267
Založený: 30.08.14
|
Chci bejt první haaaahaaaa. Tak začneme. Citace Stav: Starý vdovec To je mi líto, ale máš mě. Citace Děti: Budou! A slibuju že budou mít štětec na hlavě! To všichni doufáme! Pořádnej štětec, jinak to nejsou z clanu kachličkovců! Citace Sex: Jen s MaTym Ještě aby s někým jiným.. Citace
Díky za označení. Co k tobě, si skvělej parťák na volání i na GR si býval dobrej, už jsem ale lepší, sorry.. Pohodář celkem a hlavně pro každou prdel ![]() Vizitka super, asi si měl dobrýho grafika.. ehm ehm Citace Grafika by maty: Fakt vizitka pobavila a informovala. A hlavně modrá wrrr ♥. Citace Hells Angels (v naších srdcích) Tak tak, gang plný mulťáků, obcházečů + Kachla, MaTy & Pajda xd Nezapomenutelný zážitky, ať se daří hňupe. S láskou MaTy There's more to me than just this jersey I wear, and that's Christ living inside of me. -Stephen Curry ![]() |
|
|
kachlYcka |
Přidané 11.10.2017 21:59
|
|
Citace MaTy napsal: Díky díky, jasně, jsem pro každou prdel ![]() |
|
|
Arbys |
Přidané 11.10.2017 22:06
|
![]() ![]() Příspěvků: 1589
Založený: 02.12.16
|
cau jiříku, top naše ježdění za pohanku a tak dál, však ty moc dobře víš ![]() |
|
|
MACHYY1 |
Přidané 11.10.2017 22:31
|
![]() ![]() Příspěvků: 413
Založený: 13.07.14
|
Ahoj Kachla, byl si první kdo mi ukázal gang systém, trasy na GR a prakticky 80% hodin na sp jsme prožili spolu ![]() Já ti moc děkuji, že si mi ty gangy ukázal a že sem tě vůbec poznal. Také ti děkuji za označení <3 Tvůj drahý, Pajda x) |
|
|
Szelby |
Přidané 11.10.2017 22:50
|
![]() ![]() Příspěvků: 1671
Založený: 11.04.15
|
Čáááááu no díky za označení v obou kategoriích ![]() ![]() ![]() Aspoň jsem se dozvěděl něco víc , pamatuju si jednu dobu kdy jsme se nenáviděli a chtěli jsme se povraždit (stejně bych vyhrál) , ale to je snad za námi a nemám s tebou absolutně žádný problém ![]() ![]() ![]() No a ještě jedno bezvýznamné + za to že jsi z Ostravy ! ![]() Tak ať se ti daří šéfkos ![]() Szelbovsky
![]() |
|
|
Teczka83 |
Přidané 11.10.2017 23:08
|
![]() ![]() Příspěvků: 1168
Založený: 20.10.12
|
Pohodová, uvolněná a pozitivní vizitka. Hráč tak jak má být. Chová se slušně a nemůžu si vzpomenout, že by se tam s někým zbytečně dohadoval. A cením si u něj toho, že nedá na pomluvy a má svůj úsudek, což je dneska vyjímečná vlastnost. Jen tak dál chlape ![]() |
|
|
kachlYcka |
Přidané 11.10.2017 23:11
|
|
Citace Pajda napsal: Bylo mi ctí pajdič, já tě naučil gangsystem ty mě sawny(naučíš) chápeme se ? ![]() ![]() Citace Szelby napsal: Díky szelby, pamatuju si to, měli jsme se i pobít xd, já se tě bal ale nesměl jsem se vzdát ![]() Jj, i mé děti budou štětečkové ![]() ![]() |
|
|
kachlYcka |
Přidané 11.10.2017 23:13
|
|
Citace Teczka83 napsal: No, nic ve zlém, ale kdyby si byl trošku aktivní, tak víš že se hádám furt ![]() Joo, chovaní se zlepšilo o dost, než na začátku, byl jsem takový ten egoista prostě ![]() Díky ![]() |
|
|
DanyaS |
Přidané 11.10.2017 23:15
|
![]() ![]() Příspěvků: 430
Založený: 28.02.17
|
Hehe kachlička, no občas sereš na messu, ale dá se to nějak tak ustát ![]() ![]() |
|
|
kachlYcka |
Přidané 11.10.2017 23:19
|
|
Citace DanyaS napsal: Rád seru lidi ![]() ![]() |
|
|
Loly |
Přidané 13.10.2017 18:28
|
![]() ![]() Příspěvků: 1148
Založený: 04.12.16
|
My sa moc nepoznáme a je mi to celkom lúto ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
kachlYcka |
Přidané 13.10.2017 18:53
|
|
Citace Loly13 napsal: čuus, přiznávám, jsem MENŠÁ egoista ![]() Ty nadpisy jsou top no ![]() snad i na spolupráci v gangu ![]() |
|
|
Floatin |
Přidané 13.10.2017 19:12
|
![]() ![]() Příspěvků: 472
Založený: 01.11.14
|
Velmi provokatérsky typ človeka,jeho inteligencia nemá hranice.Vizitka je pekne spracovaná.Je mi k plaču,pretože si ma nedal do " Friends ".No čo už s tebú brou. |
|
|
Reggie_ |
Přidané 13.10.2017 19:37
|
![]() ![]() Příspěvků: 3395
Založený: 02.05.15
|
Děkuju za označení štětko, vizitka pohoda, nezapomeň dnes večer ten pokoj, wcs.
|
|
|
kachlYcka |
Přidané 13.10.2017 19:38
|
|
Citace Floatin napsal: JJ, rád provokuji no ![]() |
|
|
kachlYcka |
Přidané 13.10.2017 19:51
|
|
Citace Reggie_ napsal: JJ nz, v 9 jsem tam cs |
|
|
zorys |
Přidané 13.10.2017 21:06
|
![]() ![]() Příspěvků: 1321
Založený: 27.03.13
|
Nadpisy mě totálně dostaly ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
kachlYcka |
Přidané 13.10.2017 21:19
|
|
Citace Zorocus napsal: Dík za koment cukrouši, nadpisy jsou prostě top ![]() Jestli chceš natřít zeď ozvi se do SZ ![]() |
|
|
NIGHTMARE |
Přidané 14.10.2017 10:24
|
![]() ![]() Příspěvků: 368
Založený: 19.09.15
|
Jeeeej fakt super vizitka pobavila aj s tými nápismi a celkovo dostačujúca ! V pohode týpek jeho zmysel pre humor je nenormálny pozdravíš ho a on na to drz hubu ![]() ![]() ![]() |
|
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
12 HlasůSkyrace
16 HlasůDeathmatche
4 HlasůParkoury
4 HlasůAkce smrti
5 HlasůDerby
1 HlasTuning sraz
5 HlasůMám rád/a všechny druhy akcí