Informácie o serveri
Čítať tému
Kolo[B] - Vizitka [ KONEC 22.11.2019 *křížek* ]
|
|
KoLoB |
Pridané 16.11.2017 10:47
|
![]() ![]() ![]() Príspevkov: 1289
Založený: 05.11.17
|
![]() Vítám tě u své vizitky poutníku, hezky se usaď, dones si nějakou potravu a začni číst! ![]() Váš nick na serveru: KoLo[B] Odehrané hodiny na serveru: 1100+ Váš bankovní obnos: +/- 15mg, furt se mění Nasbíráno marihuany: Do trávy nejedu ![]() Vlastním dům číslo: 170 Vlastním hotel číslo: Žádnej Momentálně jsem šéfem gangu: LVA Můj oblíbený administrátor: Wery, Panther,[W]arning, ANTIVIRUS, Szelby, KoLo[B] Můj nejoblíbenější příkaz serveru: /hide, /dardorozpoctu 666, /oznacit, /getid Můj nejoblíbenější event serveru: Závod Rally B) Má nejoblíbenější akce od administrátorů: Nějakej rejs, baví mě všechny ![]() Mé oblíbené vozidlo: Savanna Má oblíbená práce na serveru: Ruská Mafie Ohodnoťte známkou práci administračního týmu: 1- ![]() Váš nick na webu: KoLoB Vloženo komentářů: 3+ Vloženo příspěvků ve fóru: 600+ Dle Vašeho názoru nejlepší screen ze hry: Nějakej fakt výjmečnej screen bohužel nemám Dle Vašeho názoru nejlépe zpracované video ze hry GTA San Andreas: Zase nic, ani na videa nekoukám Doporučte téma z fóra které by mohlo ostatní zajímat: Tak určitě Chyby/Návrhy na vylepšení serveru : http://superparba.eu/forum/viewforum....rum_id=132 ![]() Jméno: Jakub Příjmení: ![]() Datum narození: 4.6.2001 Věk: 16 Kontakty: Jedině SZ na webu Kraj: Moravskoslezský Kolik mám zhruba kámarádů/kamarádek: Pár jich je ![]() Stav: Svobodný Zaměstnání: Nezaměstnaný Vzdělání: Základní Jazyky: Čeština, angličtina Děti: No, mám ještě čas ![]() Kde bydlím: Doma S kým bydlím: S otcem Sexuální orientace: HeteroSexuál Poznámka: Ahoj ![]() ![]() Typologie osobnosti: flegmatik Pohled na svět: Optimista Otevřenost: Extrovert Moje povaha: Aktivní, bavící, klidná, obětavá, pozitivní, upřímná ![]() Výška: 187cm Hmotnost: 65kg Postava: štíhlá a fakt hodně ![]() Barva očí: Modrá Barva vlasů: Světle hnědá Brýle: Nosím stále, bez nich je pro mě všechno jenom flek Na těle mám: jízvu tak maximálně Vousy: No, pár se jich najde Fotografie: ![]() ![]() Kouření: Kouřím no ![]() Alkohol: Výjmečně Sex: ![]() Závislosti: Tak SP, kamarádi, muzika ![]() Zájmy: Spánek, odpočinek, jídlo Sport: Něco jsem dělal, momentálně své tělo šetřím ![]() Literatura: Už moc nečtu ale určitě nějaké detektivky Hudba: Tak já si rád poslechnu cokoliv ![]() Zvíře: Had ![]() ![]() Moje motto: Když už nemůžeš tak si sedni ![]() Moje webová stránka: Jsem snad celebrita? Životní cíl: Umřít Co nesnáším: Pavouky, tvrdé drogy, cheatery ![]() Co miluji: Svou přítelkyni, své přátelé a sebe Oblíbená muzika: Fakt je toho hodně a nějakej výběr vám dělat nebudu, když tě to bude fakt zajímat tak se zeptej ![]() Oblíbené jídlo: Smažený sýr Oblíbené pití: CocaCola, kofola, čistá voda Oblíbený film: Tajemství smrti slečny neznámé Oblíbená kniha: Cherub všechny díly, rozhodně všem doporučuji. Oblíbené oblečení: Tepláky, mikina Oblíbená barva: Zelená, modrá, červená Na koho nikdy nezapomenu Wery Fantasy Koho jsem rád poznal tekko DarfexCZ DonaldTrump Panther [W]arning Kacka1997 [Z]acek[D]an Kdo tu není tak tu buď nepatří nebo jsem naněj zapoměl, stačí napsat a já ho s radostí dopíšu. Nadpisy By [M]ajky Upravil KoLoB dňa 22.11.2019 17:35 |
|
|
CumShot |
Pridané 20.11.2017 12:09
|
![]() ![]() Príspevkov: 181
Založený: 19.11.15
|
Ahoj, vizitka jednoduchá, nadpisy jsou povedené, dnes jsem se s tebou pobavil trošku více a na svůj věk mi připadáš rozumný, hodně štěstí jak v realném tak i herním životě. CumShot |
|
|
Szelby |
Pridané 20.11.2017 12:50
|
![]() ![]() Príspevkov: 1671
Založený: 11.04.15
|
Ahoj , na serveru si v pohodě týpek a celkem i klidnej (aspoň ke mě). Vizitka obsahově dobrý i nadpisy jen to písmo by mohlo být menší. Každopádně ti děkuji za označení jako obl.Admin ![]() Ať se daří šéfe Szelbovsky
![]() |
|
|
Fantasy |
Pridané 20.11.2017 15:41
|
![]() ![]() Príspevkov: 1022
Založený: 24.01.13
|
Nazdar Kolobe, poznal sem tě díky mé firmě ve které si věrný člen a sem rád, že si u mě si v pohodě dobře se s tebou dá pokecat nejsi vůbec problematický, prostě pohodář. Co se týče vizitky tak nadpisy máš hezké a obsahově taky v pohodě, dozvěděl sem se o tobě toho dost ![]() ![]() //A samozřejmě díky za označení oblíbeného administrátora toho si cením taky. ![]() |
|
|
KoLoB |
Pridané 20.11.2017 15:48
|
|
Tak Fanto, moc děkuju ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
Kacka |
Pridané 22.11.2017 15:15
|
![]() ![]() ![]() ![]() Príspevkov: 1175
Založený: 15.06.17
|
Ahoj ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
KoLoB |
Pridané 22.11.2017 15:27
|
|
Děkuju kačko, jsem rád že máš na mě takový názor ![]() ![]() ![]() |
|
|
Pandy |
Pridané 22.11.2017 15:45
|
![]() ![]() Príspevkov: 8129
Založený: 14.12.14
|
Ahojky "KLOUBE" ![]() Jako hráče Tě znám málo, ale i z toho mála si myslím, že jsi velice v pohodě hráč se slušným vystupováním co se týče kolektivních zapojení se mezi hráče. Je s tebou zábava a těším se zase na další noční závody, kdy provokátěři jdou do peřin a rozumný zůstávají ![]() Vizitka se mi líbí, je taková čitelná, nepřeplácaná a hezky barevná a barvičky to já ráda. Děkuji Ti za označení oblíbeného administrátora, velice si toho cením a snad nebude žádný problém v budoucnu, abych Tě nemusela zbytečně trestat. Tak se opatruj a brzy naviděnou na serveru ![]() |
|
|
KoLoB |
Pridané 22.11.2017 15:57
|
|
Děkuju Weryy ![]() ![]() Barvy jsem se snažil nějak rozumně zapojit tak díky za to že to někdo ocení ![]() To místo v oblíbených admínech máš určitě zaslouženě. ![]() Nakonec bych chtěl připomenout že nejsem kloub ![]() ![]() |
|
|
KoLoB |
Pridané 26.02.2018 09:22
|
|
MEGA EDIT - Celá vizitka je nově přepsaná, úplně odznova. |
|
|
Panther |
Pridané 26.02.2018 11:53
|
![]() ![]() Príspevkov: 1590
Založený: 07.07.15
|
Ahoj ďakujem ti za označenie, to vždy poteší ![]() Vizitka jednoduchá, ale v pohode - obsahuje všetko podstatné, čo by mala mať Ty si tiež fajn a v poslednej dobe sme sa dali viacej do reči. Vyzeráš byť z tých rozumnejších, tak snáď to tak aj ostane. Drž sa a buď verný firme ! ![]() |
|
|
KoLoB |
Pridané 26.02.2018 12:13
|
|
Panťo, Pantíku, krotitel medvědů, tak zaprvé ti poděkuju za pochvalu vizitky, to zase potěší mě ![]() Jinak označení v obl. admínech je jen protože jsi byl první kterého jsem viděl v seznamu a dole jsem tě označil protože jsem se cítil trapně že mám málo kamarádů ![]() ![]() Ale ne, v obou jsi fakt protože jsme se poslední dobou rozepsaly více a jsi takovej pohodář, zasměju se stebou snad pokaždé ![]() Děkuju že jsi mě označil za "rozumného" to se mi poslední dobou na SP moc nestává ![]() I ty se drž a firmu neprodej hlavně ![]() |
|
|
Mine |
Pridané 26.02.2018 16:01
|
![]() ![]() Príspevkov: 1427
Založený: 14.06.16
|
Ahoj KoLoB, vizitka je velmi pekne spracovaná, nadpisy sú tiež v pohode ![]() Chovanie na serveri aj na webe naozaj pozoruhodné ![]() ![]() ![]() Tak nech sa ti darí v hernom, ale hlavne v osobnom živote ![]() S pozdravom lager Minecrafter ![]() |
|
|
KoLoB |
Pridané 27.02.2018 12:03
|
|
Ahoj Mine, děkuji ti za pochvalu vizitky, jsem rád že se ti líbí ![]() Sice nevím v jakém smyslu je tak "pozoruhodné" ale budu to brát vtom lepším takže děkuji ![]() Tobě taky lagere, při dalším editu tě i dopíšu do vizitošky, zrovna ty jsi jeden z těch na které jsem zapoměl ![]() |
|
|
Majky_ |
Pridané 03.03.2018 13:18
|
![]() ![]() Príspevkov: 1172
Založený: 28.06.13
|
Takovej ten pohodář, na serveru s Tebou problémy nemám a občas si i fajn popísmenkujeme ![]() Stejně pořád nechápu, jak se Ti ty nadpisy můžou líbit... ![]() ![]() |
|
|
KoLoB |
Pridané 03.03.2018 14:46
|
|
Díky, taky stebou nemám žádnej problém![]() Pismenkujem hlavně po večerech protože už tam je trochu víc klidu noo, ale píšu si stebou celkem rád ![]() Vždyť ty nadpisy jsou skvělé *dobrá práce* ![]() V každém případě děkuju za komentář a zase někdy na serveru! ![]() |
|
|
FiniX |
Pridané 05.03.2018 12:15
|
![]() ![]() Príspevkov: 412
Založený: 30.08.14
|
No kolobežka moja rád som ťa spoznal ![]() |
|
|
KoLoB |
Pridané 05.03.2018 12:36
|
|
Čau fenixošu, jsem rád za komentář a taky mě potěšilo že mě bereš jako dobrého kámoše ![]() Určitě to tak zůstane, my dva se pohádat fakt snad nemůžem ![]() No taky jsem rád že se ti vizitka líbí, chtěl jsem tě tam napsat ale furt si nemůžu zapamatovat tvůj nick ![]() ![]() ![]() |
|
|
Larex |
Pridané 16.04.2018 17:32
|
![]() ![]() Príspevkov: 608
Založený: 04.01.17
|
Ahoj koloběžko- neboli můj holube. Vizitka je slušně sepsaná a přehledná konečně jsem se o tobě něco dozvěděl. Si v pohodě kluk nejsi nějak konfliktní, ba naopak na serveru hodně pomáháš hráčům. Jsem rád, že jsem tě poznal ! ![]() |
|
|
KoLoB |
Pridané 19.04.2018 19:15
|
|
Čau Larexi ![]() Děkuju za pochvalu vizitky a doufám že už o holubech něco budeš vědět ![]() Taky jsi v pohodě, ale spíš bych ti měl poděkovat za druhou pochvalu tentokrat k mé osobě tak dík ![]() Také jsem rád že jsem tě poznal, jsi jeden z mála se kterými si fakt rád napíšu a tak. Koneckonců ještě dík za komentář a brzy na serveru čau! ![]() |
|
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
6 HlasovSkyrace
7 HlasovDeathmatche
2 HlasovParkoury
2 HlasovAkce smrti
1 HlasDerby
0 HlasovTuning sraz
2 HlasovMám rád/a všechny druhy akcí