Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

Amnestie?
Ano 16 Hlasov
64%
Ne 9 Hlasov
36%
Počet hlasov: 25

oživení třeba?
popi
Hojte, chtěl jsem tady rozvést debatu o oživení serveru, ano samozřejmě jsem jen další racer a namachrovaný, naegovaný gangster, ale řekněme si na rovinu. Kolik kvalitních gangů je momentálně na serveru? 1, 2? To mi nepříjde jako moc dobrá vizitka pro ty co to baví a pro ty jako jsme byli všichni a to ti, kteří se náhodou dostanou do nějákého gangu a chytne je to, počítám s tím, že to hned odpálkujete, ale co dát šanci těm co jí ztratili? Asi už víte kam tím mířím, možná by nebylo až tak od věci dát AMNESTII odbanovat hráče, kterým neustále zakazujete vstup na server a snahu to trochu oživit, upřímně k serveru mě už nic netáhne, gangy nejsou, závody také ne a hráčů, které to baví je minimum a ti co by chtěli a třeba se ponaučili tomu mohou napomoct. Stačí jim akorát dát šanci což vy berete jako seriozně. Já to chápu, ale je to tak a uznejte, že byste měli raději na serveru 100 naegovaných gangsteů než 10 misionářů. Nic proti těm co gangy nemají rádi, neuznávájí to, ale podívejte se na momentální situaci.

Díky za pochopení a popřípadné porozmyšlení nad věcí.

S pozdravem Popi.
Upravil popi dňa 09.01.2018 21:32
Tearsko
Tento pokus tu už bol, dokonca sa raz hráčom ktorí neustále porušovali pravidlá ale boli prínosom pre gang systém dali myslím do vedenia gangy ale nemalo to nejaký osoh. Zvyčajne sú to chronickí porušovači pravidiel a za krátko sa vracajú s5.
To nie je riešenie situácie, riešenie situácie je skôr prestať neustále podvádzať v gang závodoch a iných aktivitách a naučiť sa nejakej seba kontrole pretože nič iné u gangu nevidíš ako cheating v GR a hrubé urážky ostatných členov.
Gangsteri sú taká odroda hráčov ktorá si skoro nikdy neuvedomuje že všetky problémy/vynútené zmeny v g.systéme si spôsobujú sami.
Nových hráčov málo ktorý gang je ochotný niečo kvalitne učiť a potom sa sťažujete že vám na tie gangy hráči serú.
Upravil Tearsko dňa 09.01.2018 17:40
Pandy
Kdyby necheatovali a neuráželi ostatní do rodin, tak tu mohli klidně s váma hrát dál...Nevím jaký oživení myslíš, třeba to, že vám zase budou nadávat, budou cheatovat v GR a pak je budete zase nahlašovat neustále na web za to ? Tak jakej význam má tedy ta amestie? Vy je chcete zpět, ale pořád je hlásíte za cheating, nerozumím tomu. Musíš se na to podívat ve všech směrech ne jen ze směru gangu. Tyhle hráči nikdy nebyly prospěšný nikomu, ani sami sobě..Čest vyjímkám..
popi
je to jen navrh beru to, ale uznej, ze to zrovna s g systemem nevypada nejzluteji
popi
Nerad to pisu, ale do puk roku to stejne udelate, protoze tam zadne gangy proste nebudou.
Pandy
Však já to chápu a sleduju to, ale ono by to bylo v pohodě, kdyby se mezi členy gangů neroznášeli clea a jiny hovadiny, díky kterým pak tito hráči končí v banlistu. My na ně přijdem a ještě jsme nejhorší, že jsme si dovolili je zabanovat za jejich porušení pravidel..Kdyby to byly slušní hráči, tak nevidím sebemenší problém to tak udělat. ;)
popi
Vsak tady jsou i hraci normalni, ale to byste museli pozorovat trosku, nic proti, ale nekdy banujete uplne zbytecne viz. Aure napr. hra mu laguje a dostane permu, proste staci vybrat ty, kteri jsou schopni hrat normalne a ne jako s prominutim prasata.
Tearsko
No vypadá to velmi biedne ale práve pre to že to tam samotní gangsteri dohnali.
Treba aby kvalitné gangy začali od seba a urobili niečo pre to aby sa to zmenilo.

Keď sa gangy boja o nahrané skóre/respekt/rank alebo neviem čo a nechcú pre to učiť nových hráčov , navrhnite si nejaký systém aby mal dobrý gang pod sebou nejaký ďalší "learning" gang pre nových členov ktorý by viedol vlastné skóre/rank ale materský gang by z toho že tento gang by získaval body niečo mal a nútilo by to pomáhať tým novým členom sa zdokonaliť.
Stále je tam však vela medzier a dier ktoré by gangy využívali vo svoj prospech len na vylepšenie skóre toho materského gangu.
S gangstermi je za ťažko niečo také zavádzať, prevažne sú tam samí tupci a egoisti,česť výnimkám.
Ondrah98
Když má někdo permu, tak asi normálně hrát neumí... Kdysi to tu bylo přímo od pana majitele, kdy si usmyslel, že oživí gangy. Vybrali se 4 "gangsteři" a dostali gang. Měli sice trošku speciální pravidla, ale nikdo z nich tam nevydržel dýl jak měsíc. Takže úplně zbytečný. Proč tam nejsou gangsteři? Protože většina je mentálně pozadu a neumí dodržet pár jednoduchých pravidel a taková komunita fakt moc nikoho nepřitáhne... Nadáváte na misaře, ale sami si kvůli GRku budete nadávat do rodin, nebo stahovat cleo. Jakej je rozdíl mezi závislákem na misích a závislákem na GR? ;)
img.tpx.cz/uploads/ondrahjeosliud.png

Svatý Juda
TimG
Poviem len pár slov.. amnestia je blbosť. Ak majú nejakí hráči ban, tak učite má to svoj dôvod. ďalšou vecou je neustály cheating a podvádzanie v GR. Velmi často je na webe vidno stažnosti na gangy a ak by nastala amnestia tak by ich bolo ešte viac. Jediným riešením je aby si tí, ako si povedal "naegovaní gangsteri" vstupili do svedomia a hrali čisto a hlavne aby sa venovali nováčikom. Ak to tak nebude, tak aj ak by nováčik chcel jazdiť, tak velmi nemá šancu a to ho odradí, keďže by jazdil permanentne proti niekomu, kto všetko velmi dobre pozná. Čiže jediným riešením je aby sa im začali venovať a zaúčať ich, inak gang systém pôjde takým smerom, akým ide.
popi
Mas pravdu, tohle mi pride jako slozity napad, ale ne uplne zbytecny, urcite by to bylo dobre, ale hraci, kteri proste jsou zapli to cele kazi a musim uznat, ze ti hraci hraji na serveru bez nejakych postihu, tohle nechapu k cemu je ten rs kdyz skoro nikdo nejezdi, kdyby si treba uvedomili, ze to neni jen o tom, ale prpste o te atmosfere a rivalite v dobrem slova smyslu. Popr. Pozaduji vyjadreni od hracu co hlasovali diky, chci to brat seriozne.
popi
Jsou tady zpusoby jak to udelat tak jak by vsichni chteli, treba vylepsi anticheat na clea, ktere vas zvyhodni v gr, ale to se ta diskuze musela zviditelnit aby to ti gangsteri videli a uvedomili si trosku proc vlastne cheatujou a nadavaji si. Chce aby si to ti lidi precetli a popremysleli nad tim proc to delaji a k cemu jim to je, je to jen hra a ma se uzivat a ne se navzajem ponizovat a zvyhodnovat o proti jinym. Dekuji za nazory ostatnich, koukam, ze se to tu rozjizdi. Smile
sKiLL
Přijde mi, že se bavíme pořád o určitých jedincích, ale když se podíváme na důvody, proč někdo cheatuje? Proč asi? Vy tady chytří "vysokoškoláci" jste zaslepení tím, že říkate, že je to každýho věc, že cheatuje a on si za to může sám ten "jedinec", ale co tak se pozastavit a trošku se do toho dostat? Proč by někdo cheatoval, když by proti němu NIKDO necheatoval? No určitě by neměl důvod cheatovat proti někomu, kdo necheatuje a právě opak tohohle je tady na SP. Stačí jeden člověk, aby toto všechno vzniklo. Zkuste se dostat do situace, kdy jediný člověk na SP cheatuje, prostě se zvýhodňuje a ostatním se směje, jaký to jsou vlastně lamky, že nic neumí, že si je dává jak nic, ale hraje na SP, například s aimem, nikdy byste ho neviděli na nějakých zahraničních "profesionálních" serverech, a proč? Jednoduchá odpověď, mají tam propracovaný anticheat a tým zkušených administrátorů, kteří za to klidně můžou dostávat zaplaceno, že kontrolují hráče, ale kontrolují je na úrovně, pořádají tam světové turnaje apod. A když vás ten "jediný cheater" zesměšňuje a dokáže tak hrát strašně dlouho (pár případů tu je), tak co uděláte? Řeknete si, že je to lehké cheatovat a tak proč to nestáhnout taky a nesmát se taky ostatním a to si pak ten cheater, co cheatoval předtím řekne, aha, tak on si to stáhnul taky, tak to pošlu kámošům, nebo o něm natočím videa a nahlásím ho, a protože většinou po jednom hráči jde např. celý gang, tak co udělá AT? Aby nebylo terčem dissování, tak ho zabanuje a udělá vše proto, aby ten ban zůstal. Cheater, který tohle rozjel se směje dál a dál a takhle to je pořád a neustále dokola. To je můj názor, jak to vidím já, toto by si měli všichni přečíst, co kdy cheatovali, jak už napsal popi. Nebuďte zaslepení a občas na tom zkuste zapřemýšlet...

//mohl jsem dodat, že si myslím, že takový, co už si to pak stáhli "na truc" tak kdyby dostali UB, tak toto nedělají, jen by muselo AT zabanovat ty SPRÁVNÝ lidi, ty, kteří si ty bany zaslouží a kteří to peklo rozjeli a hrají tam třeba doteď...
Upravil sKiLL dňa 09.01.2018 18:27
popi
Presne, nemusite vsechny hazet do jednoho pytle a tem co to proste neunesou ze maji ub tak neni problem je hodit znovu zpatky. Smile
Fifa
Co se týká anticheatu, tak ten se za poslední rok o něco zlepšil, ale nikdy nepůjde ochránit všechno, bohužel. Clea jsou dělaný proto, aby byly méně odhalitelný, než např. začátečnický s0beit, na který je anticheat dost uzpůsoben.
Oživení gangů ANO! Ale rozhodně ne za cenu, že bude amnestie a dostanou UB všichni, co se gangu někdy věnovali. Jak už tu bylo psáno od Ondry nebo Tearse, sám ATomas tento nápad už měl a nedopadlo to vůbec dobře. Přidaly se další 4 gangy, 4 gangsteři, kteří vedli gang, ale za chvíli byli zpět v banlistu a nic nového to nepřineslo, opět bohužel.
Dále se tu píše o tom, jak všichni cheatují. Ano, je to asi kvůli tomu, že si gangy berou moc k srdci RS, který mají. Byl jsem v několika gangách a nemyslím tím v dřívější době, dokonce i nedávno, ale nikdo z vás o mě neví. Jezdil jsem, občas jezdím a když vidim, jak se k sobě (v gangu) dokáží někteří zachovat, když prohrají GR, tak je jasný, že žádný nováček tam nevydrží, protože aby si nechal neustále nadávat, že tamtoho hráče měl bloknout dřív a ne až později, že kvůli němu je prohraný GR a už nebude jezdit, tak co tam ten nováček má dělat?
Problémem je, že je na serveru několik dobrých gangsterů, kteří jsou v těch nejlepších gangách. Ale neopustí ho, protože je ve špičce, nepůjde do slabšího, aby třeba těm, co to chtějí vyzkoušet ukázal, co mají dělat, jak mají jezdit, kde jsou zkratky, kudy jet, když tě vystrčí z trasy. Hráči se nemají od koho učit, pouze sami. Mě třeba učil v dávné době Movement, projeli jsme si hodněkrát bridge a rally, ukázal mi kudy jezdit, věnoval se mi a tím pádem mě začalo bavit závodění, jezdil jsem GR ve skvělý komunitě, neustále jsme si psali, povídali si, občas si zanadávali, ale ne tak, že bysme se museli urážet, jaký jsme pí*usové, ko*oti a jak naše mámy jsou kur*y jenom proto, protože se nám nepovedlo pár GR. Když se nám to nepovedlo, snažili jsme se najít chyby, přiučit se z nich a v dalších GR to bylo třeba lepší.
Další gang, co nehrál až tak na RS a bral i nováčky byl WSTL, dokud to opět nepokazila přicházející komunita, co hrála jenom na RS.

Myslím si, že tady by jste měli přemýšlet hlavně vy, hledat si ty jezdce na závodech. Uvidíš někoho na admin akci nebo na defaultním závodu, jak jezdí, tak se ho zeptáš, zda by neměl zájem jít do gangu, kde se ještě víc přiučí od ostatních, zkušenějších. Teď je to všechno přes web, přes žádosti a pokud hráč nebyl v gangu nebo neumí jezdit jako král z MTA nebo jiných serverů, tak ho prostě nevezmete, to je ta škoda.
img.tpx.cz/uploads/ATomasPodpis1111.png
sKiLL
Fifo, to máš pravdu, je pravda, že když někdo ****e GR, tak mu všichni nadávají, neříkám, že já to nikdy neudělal, ale v posledním gangu, tak jsme brali dá se říct i pokročilejší začátečníky, třeba jsme si na TSku s Mrtnem řekli, že to posrali, ale nepsali jsme mu to a řekli jsme mu, že je to dobrý, že se zlepší a potrénuje, aby byl lepší. Jenže v globálním gang chatu, nebo v global chatu se mu všichni vysmáli, všichni ostatní z gangu se danému vysmáli, že je slabej, že nic neumí, nás tam uráželi a co to bereme za h*vna apod. Toho hráče to přestalo bavit a radši řekl, že jezdit nebude a u čeho jsme? Zase na začátku, začal jezdit radši dodávky, na který se pak vykašlal úplně a odešel... Je pravda, že tohle je na tom serveru fakt častý a měli by si všichni uvědomit, že jim samotným by to nemuselo být příjemné taky...
zorys
Jen předem říkám, že jsem četl tak polovinu z těch textů co se tu objevují, pokud tu něco bylo zmíněno, tak se omlouvám, že to budu opakovat.

Gang systém si zabíjíme sami, ať už vědomě nebo nevědomě, svým způsobem tomu přispělo i AT a to především díky tomu, že si myslí že všechno vědí a nenechají si poradit, místo toho věří jen sami sobě mezi sebou, takhle by to nikdy fungovat nemělo, byla tu spoustu správných banů, ale zároveň nesprávných pro příklad např. Kratosův ban za "lcf+cargodmod", větší kravinu jsem fakt neviděl, ale nikdy to nedávám banujícímu jedincovi za vinu, ale tomu co rozhodl, že to je platné. Občas by bylo lepší napsat někomu, kdo pár let jezdí nebo sawní, to není jen u GRek, někoho nejlépe nezaujatého, který cheaty zná. Osobně jsem několikrát pomáhal AT, ať už s anticheatem nebo bez něj, většinou na mě z 50% dáno nebylo a vyřešili to podle sebe, vím o cheatech dost, navrhoval jsem tu celkem 3 anticheaty, z toho všechny anticheaty byly přijaty, ale nikoliv dány na SP. Gangstery už nebaví hrát na SP, protože GRka umřeli a když se nějací Oldschool hráči vrátí, tak má gang nějaká opice, která jezdí dodávky protože v tom vidí peníze ze zbraní. Navrhuju vrátit potřebné gang body k založení gangu, nejlépe je navýšit na víc jak 1000, protože ta situace na SP je momentálně jedním slovem ŠÁLENÁ.

Všiml jsem si, že tu někdo psal, že dobří hráči se serou do jednoho gangu, je to pravda, tímhle si ten gangsystém zabijíme sami, ale na druhou stranu jsou tu nováčkovské gangy, které na GR čistě serou, protože se bojí o svůj respekt, který stojí 2k/RS a kvůli tomu by mohli přijít o své lahodné virtuální dolárky. Potom pokračujou tyto nováčkovské gangy v dofkaření a ostatních trash aktivit, které nijak gangsystému nepomohou, spíš naopak, zabijí ho. Všichni by se nejraději srali do nejlepších gangů, ale když už jsou v nějakém slabším, tak se nesnaží aby ten gang byl na tom stejně jako ten nejsilnější. Z 90% gangy nevydrží a rozpadnou se, protože nováčci mají strach jezdit, jenže jinak se to naučit nedokážou.

Teď k cheatům. Je to čistá vina ****ů, kteří neumějí hrát čistě, ale už to zmínil skills, že jedna z příčin je ta, že tu 50% lidí nehraje čistě a člověk ztrácí chuť vůbec se snažit, když si přece může stáhnout modifikace a jezdit jako oni a smát se všem do obličeje. Jedna z chyb za kterou může AT v tomhle je ta, že nové cheaty banují s přesným názvem, nevím proč vůbec, jestli je to kvůli tomu, aby zamachrovali, že to odhalili a že takový cheat našli a nebo jsou líní řešit něco v SZ s hráčem ohledně toho. Ku příkladu, takový legit car flip, nikdo o tom nevěděl, jen pár vyvolených lidí. Když se s tím cheatem roztrhl pytel a všude se o tom začalo psát, tak Admin Team zabanoval hned prvního člověka s důvodem Legit Car Flip, v tu chvíli pohřbili gangsystém dalším rozšířením cheatu. Pokud nejsi opice s 50iq a víš jak použít google/youtube, vždy si dokážeš daný cheat dohledat. Kdyby AT v tomhle drželo hubu a dávali bany za cheating s důvodem ,,CHEATING/NEPOVOLENÉ ZVÝHODNĚNÁ", tak se tomuhle vyhneme, nejlépe kdyby se žádosti o UB řešili celé v hidu, který by viděl jen člověk co žádá o UB a administrátoři. Řešit to tak, že to je nepřirozený a nepřirovnávat to k daným cheatům, sami takhle nevědomky rozšiřujete cheaty, i když to z většiny nemusí být vaše chyba, ale nějakým mizivým procentem k tomu cheatingu přispíváte. A ještě.. Anticheat tu nefunguje, když mi cca 2 dny zpět nějaký **** podpálil GRko

K amnestii. Určitě amnestii chceme, nezáleží na nás jestli bude udělena, ale navrhoval bych částečnou a to gangsterů, kteří nemají víc jak 1 ban za cheating, pokud mají 2 a více, nechal bych je trpět, chci hlavně poukázat na gangstery, kteří si ban nechali dát a nebo ho dostali za nějakou kravinu viz. u ratyho přenášení RS. Ještě by dost mohla pomoct amnestie lidí s 1 PBanem jenom, tedy dostali by pUB svého prvního permabanu.

Pokud tu něco nedává smysl nebo je někde chyba, tak se omlouvám, ale nemám na to to číst po sobě a opravovat to Hi

i.imgur.com/WHTT459.gif

media.discordapp.net/attachments/834840423658160168/923953281573720084/unknown.png
popi
Fifo ty přece s tím můžeš něco udělat aspoň to zkusit, je zbytečné tu psát sliby jak nějáké dítě, ale rozhodně po tomhle návrhu mám chuť pomoct těm nováčkům a zároveň si zahrát s kamarády, kteří prostě udělali blbost, ale upřímně už to zašlo daleko a nemuseli by jsme to přehlížet, ale začít pomalu řešit. Díky za pochopení. Smile
popi
Naprosto souhlasím se zorem ve všem absolutně to vystihl jednou zprávou, situace je prostě katastrofická a jestli chcete ať vám hráči postupně odcházejí čím dál více a více tak to nechte tak, ale rozhodně má zoro pravdu rozhodně jak už jsem psal tak amnestii chceme a byl by to krok vpřed, všichni hráči jsou o chlup starší a možná si to i uvědomí, opět děkuji za pochopení. Smile
Saph1R
Snad ti jenom napíšu to popi, že jediný lidi co můžou za ten "úpadek" jsou ti "gangsteři". Ti "misionáři" nemají žádný zájem o nějaký gang nebo jezdit ty GR / bojovat o územko pokud se ještě bojuje. Proč? Protože nemají motivaci a pokud mají tak jim to nikdo neumožní jí rozvinout. Dám ti příklad, když jsem vedl WS, bral jsem nejdřív ty nejleší do gangu abych najezdil RS a potom jsem při 30 40 tisících RS začal brát ty "nováčky" a sawnery do GR, učit je to na závodech a nebyl problém naučili se něčemu novýmu, protože to pro mě bylo něco novýho a měli motivaci. V tom ti žádná amnestie ani návrh že dáš víc závodů do hry nijak nepomůže. Támhle se přidalo Rally2, nádhernej závod jak na bloky tak i na cp ale nikdo ho už nejezdí, protože jste holt zajetí v těch svých dvou závodech kteří jezdí furt dokola jak "misionáři" svoje mise. Pak tu jsou takový nevyužitý věci jako územka, proč je nikdo nechodí? Stěžujete si že to nedává rs ale přitom si pak stěžujete že není co dělat a je nuda, máte tu xy možností co ten gang systém nabízí. To je další věc ty vaše věčný brekoty že někdo má támhle nitro a támhle má tank a honem s tím běžím na web aby dostali všichni ban a rychle se zrušil ten jejich trapnej gang. Úplně mi to přípomíná IBčko před 4 rokama, kteří pro to, aby se nám rychle zrušil gang, hlídali naše sídlo jestli tam náhodou nemá někdo esc aby dal warzone a mohl to odfotit v nejlepším případě po 5 stížnostech zrušit gang. Tohle chování odráží dalších xy dlouhodobějších hráčů co tu ještě hráli nebo hrajou k tomu aby se na to vysrali viz. aureho ban za "lag" na grku. Klidně bych mohl jmenovat ale myslím že se daní v tom najdou sami.

Jestli něco opakuju jako ostatní tak sorry četl jsem jen první popiho hlavní příspěvěk. Pro mě návrh jen takovej je abyste se uvědomili.
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
7 Hlasov
18%
Skyrace
9 Hlasov
23%
Deathmatche
3 Hlasov
8%