Informácie o serveri
Čítať tému
poil si Rudo?
Ano 15 Hlasov
Ne 1 Hlas
Počet hlasov: 16
Rudova Akademie - Gang systém
|
|
Ruda |
Pridané 24.06.2018 01:09
|
![]() ![]() Príspevkov: 2692
Založený: 15.03.13
|
Zdravíčko přátelé, jelikož mají nováčci na serveru velice špatné šance na zařazení do gang systému tak jsem se rozhodl nabídnout možnost hráčům, kteří by měli zájem, jak se naučit GRka a sawny a získat tak lepší šance na začlenění do gang systému. Celý tento proces bude naprosto free, nemusíte nic platit, mým hlavním cílem je pozvědnout gang systém na SP. Jak to bude fungovat v praxi? Chci sestavit team o cca 4-5 členech, který by učil nováčky na serveru jezdit GRka a hrát sawny. Zkrátka vzít hráče, kteří budou mít zájem na Bridge, Rally a ukázat jim veškeré zkratky, patterny a projíždění zatáček, tak abychom je co nejlépe připravili na fungování v gang systému. To stejné platí o sawnech. Dával bych lekce, ideálně po discordu, skypu, TSku, kde by se hráči naučili naprosté základy a poté bychom to vychytávali v praxi v gangu, který bych založil, kde by se naučili pokročilejší finty jako objíždění blokerů atd. Koho hledám? - Učitelé Já osobně mohu hráče učit sawny (ačkoliv v této době spíše teoreticky, praxe mi dost chybí) a základy CPček v GRkách, každopádně bych rád našel alespoň ještě jednoho CPčkaře a dva blokery, kteří by měli čas a chuť učit, zadarmo, nové hráče a kteří za sebou mají kvalitní historii v gang systému (ne žádné matláky co si myslí že umí jezdit). Zkrátka lidi, kteří by chtěli udělat něco pro gang systém na SP. Koho hledám? - Zájemci Nejdůležitější složkou celého tohoto nápadu jsou nováčci, kteří se chtějí zapojit do gang systému a mají zájem se něco naučit a vypilovat svoje skilly ve všech oblastech gang systému. Nemusíte se ničeho bát, nemusíte nic platit a mohla by to pro vás být minimálně dobrá zkušenost, takže se nebojte ozvat. Koho hledám? - Promotéři Samozřejmě potřebujeme taktéž dobrý marketing, aby se o této akademii dozvědělo co nejvíce hráčů, proto hledám někoho kdo by byl ochotný parkrát denně zaspamovat chat a upozornit hráče na tuto možnost, samozřejmě se nebráním ani spolupráci se správcem gangů a admin teamem jako takovým. Jak se přihlásit? - Všechny pozice Pokud máte zájem fungovat jako učitel, zájemce nebo promotér, tak se mi ozvěte zde na webu do SZ, nebo mi napište přímo na serveru a nebo jednoduše napište pod tento topic. Vždy uvěďte o které disciplíny máte zájem a určitě se nějak dohodneme, časem zde sestavím seznam hráčů, kteří mi s tímto projektem pomáhají nebo se v něm snaží něco naučit. Závěr Myslím si, že jsem Vám tento projekt celkem vysvětlit a doufám, že se najdou hráči, z obou stran, kteří budou mít o tento projekt zájem. V historii SP si nepamatuji podobnou příležitost, takže pokud Vás gangy alespoň trošku lákají a nevíte jak na to, tak se vůbec nebojte a kontaktujte mě na serveru, nebo zde na webu. Budu se na Vás těšit. Váš Ruda. AKTUÁLNÁ INFORMACE Takže přátelé, rád bych Vám poděkoval za velmi positivní ohlasy, na webu, serveru nebo do tohoto topicu mi napsal opravdu enormní počet hráčů, čehož si nesmírně vážím. Momentálně převládá počet lidí co by mi s projektem chtěli pomáhat, než se v něm něco naučit (těch je zatím cca 5), což je naprosto logické protože nezkušení hráči často nepoužívají web a tak o tomto třeba vůbec neví. Chci aby toto celé bylo transparentní tak vám nastíním co bude dál. V první fázi chci projít nabídky a vybrat ještě další tři lidi, je toho kvantum, takže mi dejte čas. Následně tomu potřebuji dát nějakou finální podobu a začít s propagací na serveru, zde bych se chtěl spojit s Krowkym, Nosfem nebo někým dalším z AT a probrat nějakou formu propagace + vytvoření nějaké subsekce na fóru, abych to nemusel všechno dělat přes tenhle topic, jelikož to chci udržet jako dlouhodobý projekt tak by to bylo super. Zároveň bych rád představil člověka kterého jsem si vybral k sobě - Ove8 aka Dendží, myslím si že má za sebou hodně kvalitní gang historii a bezpochyby zapadá mezi top jezdce v historii SP, takže může nováčky naučit spoustu vychytávek ohledně GRek. // Postupně procházím žádosti a zjistil jsem, že mám v náboru celkem málo lidí co by mohli učit budoucí blokery. Přihlásila se tuna CPčkářů, nějací sawneři ale málo blokerů, pokud víte o někom kdo by měl zájem, tak mu řekněte ať mě kontaktuje, nechci výběr uspěchat a chci mít širší variabilitu hráčů. Teď ještě krátká reakce na nějaké vaše odpovědi (nevyjadřuji se teď cíleně k přihláškám) : Citácia S týmto projektom samozrejme rád pomôžem ako správca crew. Snáď to veciam pomôže. Super Krowky, děkuji. Dohodneme se nějak podrobněji, ozvu se ti. Citácia Čau, skvělý nápad, přesně něco takové SP potřebuje. Rád bych ti pomohl se zaučováním např. CP, ale mám permanentní ban, tudíž ti pomoct nemůžu nabídnout, ale pokud bys měl zájem, mohl bych vytvořit nějaký web, kde by byl například seznam učitelů, mohl bys tam psát nějaké poznámky do fóra apod. Můžeme se domluvit v SZ. Přeji hodně štěstí s realizováním tohoto nápadu a doufám, že o to bude mít aspoň někdo zájem, když jim to nabízíš. Čau, díky za nabídku, nechci vypadat že si toho nevážím, ale nechci toto tahat mimo SP, pokud mě v tom podpoří i AT tak bych to rád už jen ze slušnosti držel čistě na tomhle portále/webu. Každopádně ještě jednou díky. Citácia Ahoj Rudo, Super Nosfe, taky děkuji, určitě se nějak dohodneme, ozvu se. Jsem rád že se Vám to líbí a jste ochotní to podpořit. Samozřejmě nebudu určitě nabírat hráče co mají permu, ty lidi na serveru jsou, pokud se mi sami nepřihlásí kvalitní lidé tak začnu obepisovat já, určitě to chci držet na kvalitních lidech, aby to nějak vypadalo, jde mi i dost o komunitu jako takovou a upřímně nemám moc zájem být v teamu s lidma co cheatovali, nebo se chovají jak úplní ****i, takže budu zvažovat určitě i chování hráčů. Upravil Ruda dňa 29.06.2018 08:27 |
|
|
fIoW |
Pridané 24.06.2018 09:05
|
![]() ![]() Príspevkov: 829
Založený: 20.07.15
|
Skvělý nápad, byl bych ochotný ti s tím pomoct. V minulosti jsem působil v obrech jako je HDL a WhE. Dále vlastní gang Ice Bulls o kterém si nejspíše neslyšel protože si v tu dobu nebyl aktivní, zmínil bych ještě Hungry Sharks kde jsem se já sám vše naučil. G. body, nahrané hodiny a moje akce (to tě snad utvrdí v tom že auto řídit umím) https://imgur.com/a/3rnHKIY Zapomněl jsem dodat že dokážu zajet obě role, jak CP tak blok. Ze závodů znám určitě klasicky Rally a Bridge, dále Route, Tour, WuZiMu, Farm, Rally 2, 4x4. Upravil fIoW dňa 29.06.2018 08:46 ![]() ![]() |
|
|
Krowky |
Pridané 24.06.2018 10:15
|
![]() ![]() ![]() Príspevkov: 5683
Založený: 12.12.13
|
S týmto projektom samozrejme rád pomôžem ako správca crew. Snáď to veciam pomôže. |
|
|
GaToo_BoTaS |
Pridané 24.06.2018 10:34
|
![]() ![]() Príspevkov: 200
Založený: 02.10.17
|
Skvělý nápad, mile rád se zapojím do tohoto programu! Kdysi jsem taky jezdil, a rád bych se vrátil alespoň ke GRkám a naučil něco nového z GSystému. |
|
|
sKiLL |
Pridané 24.06.2018 11:59
|
![]() ![]() Príspevkov: 1057
Založený: 20.04.14
|
Čau, skvělý nápad, přesně něco takové SP potřebuje. Rád bych ti pomohl se zaučováním např. CP, ale mám permanentní ban, tudíž ti pomoct nemůžu nabídnout, ale pokud bys měl zájem, mohl bych vytvořit nějaký web, kde by byl například seznam učitelů, mohl bys tam psát nějaké poznámky do fóra apod. Můžeme se domluvit v SZ. Přeji hodně štěstí s realizováním tohoto nápadu a doufám, že o to bude mít aspoň někdo zájem, když jim to nabízíš. |
|
|
Nosferatu |
Pridané 24.06.2018 12:27
|
![]() ![]() Príspevkov: 3695
Založený: 08.02.14
|
Ahoj Rudo, projekt je to skvělý a s propagací projektu na serveru a hledání hráčů ti můžu přislíbit i pomoc ze strany AT. To znamená propagace na serveru, webu, facebooku a všude kde můžeme. Celkově se mi tvůj projekt libí. Každopádně do týmu si vyber aktivní hráče, hráče kteří na serveru hrají nebo mají přístup. Myslím si, že nějací permabanovaní hráči ti jsou k ničemu, vzhledem k tomu, že mohou vysvětlovat maximálně teoreticky. Tady ale jde hlavně o praktickou stránku a myslím si, že na serveru je stále ještě pár lidí co v tomhle směru mají co nabídnout a nebo popřípadě to dotáhne i starší neaktivní hráče, kteří by ti v tom chtěli pomáhat. Ale jak říkám, AT ti v tom rádo pomůže, stačí sepsat tvé požadavky a probrat to všechno: Tak držím palce. I kill people and I like it |
|
|
Bakerko |
Pridané 24.06.2018 13:36
|
![]() ![]() Príspevkov: 290
Založený: 26.03.16
|
Ahoj velmi sa mi to páči, mohol by som projekt podporovať so strany inzerátov a chatu ![]() |
|
|
fIoW |
Pridané 24.06.2018 16:59
|
![]() ![]() Príspevkov: 829
Založený: 20.07.15
|
Divil by ses Nosfe, ale i tady je potřeba trošku teorie.
![]() ![]() |
|
|
Nosferatu |
Pridané 24.06.2018 17:30
|
|
No možná ano, ale od lidí co mají co nabídnout. Každopádně nevidím důvod, proč by na něčem co má zvednout aktivní systém a pracovat s aktivními hráči měl pracovat někdo kdo ''nemá'' přístup na server. A na teorii tady máme stále taky dost hráčů, co nemají permabany a podobně. Takže stále nevidím důvod, proč by měla probíhat spolupráce s někým kdo je zabanovaný. Ale já vím, že Ruda je natolik inteligentní člověk, který opravdu to chce pozvednout, tak si do týmu nebude brát nepotřebné lidi, kteří to nějakým způsobem neobohatí. A věřím, že vybere moudře aby to vše fungovalo. I kill people and I like it |
|
|
Reggie_ |
Pridané 24.06.2018 19:14
|
![]() ![]() Príspevkov: 3395
Založený: 02.05.15
|
Vypadá to lákavě, já bych rozhodně zájem měl. CP ovládám dobře, ale za 3 roky jsem se tu za boha nenaučil bloky, takže to bych potřeboval dopilovat. ![]() |
|
|
d0g_ |
Pridané 24.06.2018 21:03
|
![]() ![]() Príspevkov: 149
Založený: 01.05.16
|
Jeeej, konečne nieco pre noobov ako som ja ![]() Po mesiaci oddychu od sp a gangov som sa rozhodol vrátiť na sp asi niekedy na začiatku prázdnin. Bol som v jednom známejšom gangu a to young rich niggaz, bývalý šéf aure a spam. Tam som bol dokopy pol roka od samého začiatku až do smutného konca kedy sme podlahli útokom ghetto Carrefouru. Bolo to preto ze jediný kto vedel sawny bol asi aure spam a popi, ostatný sme boli všetci lamy. Gang padol ale spam to nevzdal a začal ho budovať od začiatku, všetkých vykickoval a nabral iba skúsených gangstrov. No a ja ako naj lama gangu som bol nútený ho opustiť. Ale gang systému sa nechcem pustiť keďže iba to ma teraz na svr ťahá. Preto by spm sa rad stal súčasťou tohto projektu ako záujemca naučiť sa základy jazdenia, keďže som sa venoval iba sawnam ktoré mi aj tak moc nešli. Chcem sa začať učiť od začiatku a urobiť v mojej “kariére†hrubú čiaru. Chcel by som sa teda učiť grka a sawny, na kontakte by sme šan dohodli a budem k dispozícii od začiatku letných prázdnin. Dufam ze sa tento projekt rozbehne a oživí gang systém. S pozdravom dog. |
|
|
Octavia |
Pridané 24.06.2018 21:15
|
![]() ![]() Príspevkov: 621
Založený: 10.02.14
|
Nosfe já si myslím, že lepší bude pomoc od Skilla, který nemá přístup na server než od člověka co rozumí také gang systému, ale na serveru hraje rok. Porovnej taky zkušenost skilla, než napíšeš že je k ničemu, protože nemá přístup na server.
![]() |
|
|
gjhkgfkjfh |
Pridané 24.06.2018 22:06
|
![]() ![]() Príspevkov: 119
Založený: 09.11.12
|
Mám dojem že o něco podobného se už někdo v minulosti tady na webu pokoušel ale selhalo to. Každopádně nápad určitě podporuju a moc rád bych ho viděl uspět. Citácia Nosfe já si myslím, že lepší bude pomoc od Skilla, který nemá přístup na server než od člověka co rozumí také gang systému, ale na serveru hraje rok. Porovnej taky zkušenost skilla, než napíšeš že je k ničemu, protože nemá přístup na server. Jenom gang SR má aspoň 7 členů co umí dobře GRka a jezdí aspoň 3 roky. |
|
|
Nosferatu |
Pridané 24.06.2018 22:11
|
|
Pánové, vrátíme se zase přímo k tématu. Takže ty permanentně zabanované řešit nebudeme. Virgil - Pořád je na serveru hromada lidí, co tomu rozumí a co jezdí pár let, takže myslím si, že zrovna Skills by zas taková záchrana a modla nebyl. To opravdu ne. Jsou tu jiní, co toho mají prožito v GR hromadu a hlavně furt ti co nejsou v BL. Takže asi tak. A teď už se věnujme tématu. Já hlavně chtěl upozornit na to, že máme dostatek lidí na serveru a nemusíme řešit lidi z BL. I kill people and I like it |
|
|
Arbys |
Pridané 24.06.2018 22:12
|
![]() ![]() Príspevkov: 1589
Založený: 02.12.16
|
minule se o to pokoušel tuším Sorath, ale ten už vůbec nehraje.. ale příjde mi, že se tu sejde víc učitelů než žáků, takže v první řadě to chce sehnat lidi, co mají chuť se něco naučit ![]() |
|
|
Nosferatu |
Pridané 24.06.2018 22:18
|
|
Citácia Arbys napsal: Nováčky musíš hledat na serveru a ne tady na webu, kde je většina už známých nebo dlouhodobějších hráčů. ![]() I kill people and I like it |
|
|
Ruda |
Pridané 24.06.2018 22:34
|
![]() ![]() Príspevkov: 2692
Založený: 15.03.13
|
Topic jsem trošku zaktualizoval! Nosfe ty si perfektně vystihl moje myšlenky, ať už se to týká nabírání lidí nebo problému učitelé/nováčci, je potřeba nepodcenit propagaci na serveru. |
|
|
Nosferatu |
Pridané 24.06.2018 22:46
|
|
Jsem velice rád, že si rozumíme. ![]() Takže Rudo, až budeš mít tedy tým učitelů a +- už budeš mít vše naplánované, tak napiš já zařídím, aby se o tom psalo na serveru co by v časových zprávách, udělám ti i novinku zde na webu, kterou budeme třeba i aktualizovat když budeš potřebovat něco dopsat a nebo informovat a také na konec i na FB, tam je poměrně velká základna lidí, takže stačí mi pak napsat a budeš to mít všude hozené a přesně to co budeš sám chtít. Skype si na mě určitě najdeš a popřípadě napišeš tady v SZ to už taky nějak pořešíme. ![]() I kill people and I like it |
|
|
bluFF |
Pridané 25.06.2018 22:00
|
![]() ![]() Príspevkov: 48
Založený: 16.12.16
|
No neviem ci tento gang system uz nieco zachrani, toto ludi musi bavit a nie ich dotoho nutit a keby to ludi bavi urcite by sa o to zacali zaujimat ale vidite aka je situacia.
Upravil bluFF dňa 25.06.2018 22:05 |
|
|
popi |
Pridané 26.06.2018 13:50
|
![]() ![]() Príspevkov: 202
Založený: 31.05.16
|
Kdyby byla potřeba tak také pomůžu, byl jsem v největších gangech v historii SP OD, SR, LH, RS prostě skoro vše, ale chtělo by to i ty staré šéfy gangů, kteří ten gang drželi vždy na živu a věděli si se vším nejlépe rady, bez toho by to bylo celkem k ničemu když vidím jak se nové gangy za tejden ruší ![]() // ty grka by byly furt, například vemte si Arbyse když ho RaTy bral do LH tak neuměl prakticky nic a teď je v SR a pravidelně jezdí GRka a mohl bych jmenovat, tak jako já např. když mě brali do OD taky jsem se vše naučil tam a potom jsem došel na topku v LH, není to o pár lidech, ale jestli se vám chce a baví vás to, předpokládám, že se nováček nenaučí nic v týdenním gangu. Upravil popi dňa 26.06.2018 13:57 |
|
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
6 HlasovSkyrace
9 HlasovDeathmatche
2 HlasovParkoury
4 HlasovAkce smrti
2 HlasovDerby
0 HlasovTuning sraz
3 HlasovMám rád/a všechny druhy akcí