Informácie o serveri
Čítať tému
vizitka la savage.
|
|
savage |
Pridané 10.04.2019 22:14
|
![]() ![]() Príspevkov: 352
Založený: 18.12.16
|
[img][/img] [img][/img] ![]() "Chcem ťa privítať pri mojej vizitke. Dúfam,že sa ti bude páčiť. Budem veľmi rád keď zanecháš komentár a chcem ti zaželať pekný zbytok dňa." ![]() Nick: savage. Hodiny: 1500 +/- Peniažky: 300mg +/- Timián: Všetko mením na dym. ![]() Domček: ID 188 - búdka, ktorá sa so mnou ťahá generácie. Hotel: To je pre socíkov. Gang: The one and only Legendary Homies. Admini: Krowky, Geroj, Wery, Panther, Disco = vrchol pyramídy ktorý to z môjho pohľadu drží a reálne sa o server stará. Obľúbený príkaz: /wanted, /e, /gangy, /lv. Obľúbený event: Nezúčastňujem sa, keď tak race alebo otázky. Obľúbené vozidlo: Cheetah. Job: Voják. Práca AT: Tí, ktorí sú vypísaní hore sa reálne a hlbšie zaujímajú do problému cheatovania a obchádzania. Keď si všímam ostatných, nikdy som nespozoroval nejaký hlbší záujem o komunikáciu so mnou ohľadom možného obchádzača prípadne cheatera. V horších prípadoch mi ani neodpíšu. Stačí pozrieť žiadosti o unban - reálnych cheaterov tam banujú dookola len stále rovnaké mená. Keď už sa aj nájde iný admin, väčšinou je to v záležitosťiach kedy už nezasiahnuť by mohol snáď iba malý Janko. (s0beit,troll atp.) ![]() Nick na webe: savage Vložené komenty: Pár. Príspevky vo fóre: Znovu iba pár. ![]() Meno: Juraj Vek: 17 (3.10.2001) Kontakty: Väčšina priateľov/gangsterov ma má na facebooku, necením blbečkov ktorí sa za seba hanbia a jediný kontakt na seba dajú cez skype. Mesto: Komix City, pre vás Žilina. Priatelia: Nájde sa ich dosť, vydržím sa baviť len s ľudmi ako ja. Nevydržím pri ľuďoch ktorí vidia slnko raz za uhorský rok v zmysle sedenia pri počítači alebo prehroteného sa učenia. Často si ich doberám a preto ako píšem hore, vydržím len s rovnakými. Škola: Študujem strednú priemyselnú školu, už druhým rokom odbor sieťové a informačné technológie. Jazyk: Slovenčina, Angličtina. Deti: V budúcnosti. Bývanie: Dom. S kým bývam: Mama,tatko,brat. Orientácia: Hetero ![]() Osobnosť: Rád pomôžem,ale viem aj podkopnúť. Pohľad na svet: Rád si predstavujem ciele, plány, idey a som veľmi rád keď sa mi ich podarí dotiahnuť do konca. Povaha: Náladový/vyberavý ![]() Výška: 189cm. Váha: 80kg +/- (Podľa toho či som bol srať, vieš ako.) Postava: Obyčajná. Farba očí: Modrá. Farba vlasov: Tmavý blond. Na tele mám: Šťavnaté bradavky. Fotka: Prvá je samozrejme vtip, ktorý patril do Ľudí zo SP od Mrtna, v druhej ma bežne stretneš. ![]() ![]() Fajčenie: Bohužel už dva roky. Alkohol: Na akci sa rád rozbijem, piť každý piatok som už prestal, čím ďalej viac som prichádzal o víkendy. Sex: ![]() Závislosti: Rytmus - Šalalaj ft. Ego - riadok desiaty: "to,že si honím každý deň ma drží nad vodou" ![]() Záujmy: FL Studio, Adobe Illustrator, SA-MP. Šport: Kedysi bmx, teraz už len stokarina s kamošmi..počkať,vlastne šport? Literatúra: To je pre blbečkov. Hudba: ![]() ![]() Životný cieľ: Nechávam si ho pre seba. Neznášam: Blbečkov, či už v reálnom živote alebo na serveri. Milujem: Keď mi lížeš päty. Obľúbené jedlo: Skutočný burger prípadne čokoľvek s kvalitným mäsom,to poznáš. Obľúbený nápoj: Každý džús okrem tých paradajkových sračiek. Obľúbený film: Interstellar/Marťan Obľúbená kniha: To je pre blbečkov. Oblečenie: Vidíš na fotke - Oversize vrch so skinny jeanmi prípadne cargo nohavicami + nejaké sneakers (najčastejšie nosím: Air Max 95ky, Vansy, Jordany, Air Forcy) Rád nosím vyššiu módu ale zároveň veľmi rád chodím do second handov. Obľúbená farba: Čierna..a pritom som biely,haha. ![]() Shody. Elo mangelo, ktorý mi je zo všetkých ľudí na SP v skutočnosti asi najbližší, preto si s ním tak rozumiem. Viac ani nemusím písať, však ty vieš. JANCO Tak isto mne veľmi podobný človek,dokonca aj vzhľadom. Škoda, že už si skončil a všeobecne škoda, že ľudia ako ty končia. void Prvý človek s ktorým som sa viac spriatelil čo sa týka SuperParby a som veľmi rád, že ťa poznám do dnes. MobZ. Spoznal som ťa s voidom, pamätám, ako si mi nakládal na DM a ja som bol úplne hotový, po dvoch rokoch sa karta obrátila a písal si mi ako som zaplý. Ale som rád, že už si pochopil kto je pán a sme znovu oukej ![]() Pajda Človek, ktorého som v úplných začiatkoch nejakých "sawnov" stretol na DM a pozval ma do gangu, čím spôsobil, že som sa snažil viac a viac. Skončil si bohužiaľ všeljako, nebudem nič písať, ale rád som ťa spoznal. LarGix. Hnusný, špinavý, nepekný, špatný, nevkusný, obludný, ohyzdný, šeredný a rašmavý pedál s ktorým najradšej lovím nezbedníkov na serveri už nejakú dobu a som rád vždy keď ťa stretnem. Je pravda, že svojimi pozdravmi k tebe som už nejaký ten mute dostal. ![]() sbqq. Starý O.G. ktorý ma aj cez to, že som už nechcel hrať a po dlhšej dobe to plánoval zabaliť, ťahal aby som si napísal prihlášku do Legendary. Tak som aj urobil a som rád, pretože sa tu držím do dnes a bez teba by som túto vizitku ani nepísal. Neteší ma, že si dostal permu a už vôbec, že sa neplánuješ vrátiť. Ale chápem to, veľa šťastia v živote. RaVen Nočný vymetač serveru, ďakujem za všetky tie blbosti čo si mi ukázal a za všetky tie správy..o pol štvrtej ráno. Hádam už si tu školu znovu nájdeš. Prajem veľa šťastia. ![]() SPAMER Ďalší frajer, som rád že ťa poznám, pokračuj vo videách, má to zmysel. Ďakujem za love čo si mi nahádzal a dávaj si pozor na tie bany. ![]() a další:
Zorofúz, Twixo_38, Pepek, Pomp., Vojta369, Loly, [H]eno., Micro., Tears, Mindie, deminger, Vitman., Stifler, FatalQo., MaReK_, Yoistik, MaiLo., CpT. ,MyReS , manny. ,Baddy. Upravil savage dňa 24.05.2019 22:09 |
|
|
RomaN1 |
Pridané 10.04.2019 22:20
|
![]() ![]() Príspevkov: 72
Založený: 21.01.19
|
v pohodičce vizitka jurko,jsem rád že tě skoro každé ráno mohu ničit mým dumperem na /lv! ![]() |
|
|
savage |
Pridané 10.04.2019 22:24
|
|
Vďaka Roman,milujem to!![]() |
|
|
rmvecko8 |
Pridané 10.04.2019 22:53
|
![]() ![]() Príspevkov: 127
Založený: 13.11.16
|
Popravdě asi jedna z mála vizitek, která mě bavila i číst. Dik za označení frajere. Spoiler Bacha ať ti nevyletí sopel na myš, když sawníš ![]() |
|
|
Horys |
Pridané 10.04.2019 22:59
|
![]() ![]() Príspevkov: 67
Založený: 04.12.18
|
Zdravíčko,pěkně zpracovaná vizitka,moc se neznáme,ale což se týče tebe,tak jsme se párkrát chytli,ale to bylo na konec v pohodě. Jsi super hráč,tak si to hlavně nepokaž. S pozdravem Horys |
|
|
savage |
Pridané 10.04.2019 23:00
|
|
Díky,Pomp. Zaslúžiš si tam byť.![]() |
|
|
savage |
Pridané 10.04.2019 23:03
|
|
Ďakujem Horys, všímam si ťa na serveri. To že niekoho nepoznám bližšie, neznamená, že neviem o koho sa jedná. Neboj,nepokazím - trčím tu už veľmi dlho. Približne od roku 2011, toto už je štvrtý účet. Musím však potvrdiť, že odvtedy som nemal ani jeden ban (jeden neplatný). |
|
|
Pepek |
Pridané 10.04.2019 23:11
|
![]() ![]() Príspevkov: 61
Založený: 21.01.17
|
čaukámo, zatím nejlepší vizitka co jsem tu kdy četl viď, pobavil jsem se u ní a dobře se čte, jsem rád že jsem tě poznal, začali jsme se bavit asi když jsme byli na dmku ![]() Upravil Pepek dňa 10.04.2019 23:25 ![]() |
|
|
savage |
Pridané 10.04.2019 23:15
|
|
Šukar falaj jetrej Pepek more nagelovane a mastne vlasy, akurát mám kvalitnú chrípku čiže tých soplov mám na rozdávanie. Ráno som mal tak plný nos,že mi to tieklo po vankúši.![]() Diky moc,šéfe a drž sa,nech už máš UB! |
|
|
MlMk205 |
Pridané 10.04.2019 23:29
|
![]() ![]() Príspevkov: 136
Založený: 31.07.18
|
Prostě frajer, jsem rád, že tě znám.. (y) Hrozně v pohodě člověk a ta luxusní vizitka to jenom dokazuje, dobře se čte a celkově prostě LUXUS ![]() ![]() ![]() Hodně štěstí |
|
|
LarGix_ |
Pridané 10.04.2019 23:31
|
![]() ![]() Príspevkov: 34
Založený: 12.11.16
|
Och ty pedál, aby ti päty zarástly ![]() ![]() ![]() |
|
|
savage |
Pridané 10.04.2019 23:37
|
|
Samozrejme, že viem Micro! Veľká vďaka!![]() |
|
|
Hanuary |
Pridané 10.04.2019 23:37
|
![]() ![]() Príspevkov: 13
Založený: 16.01.19
|
Skvělá vizitka co se týče zpracování i čtení. Dozvěděl jsem se z toho všechno co je důležitý i nedůležitý, tak ať se daří na SP a IRL. |
|
|
savage |
Pridané 10.04.2019 23:38
|
|
Tibor počúvaj ma ty koložvár, už si ma nasral dosť tým ,že sa ti nechcelo to ísť kuknúť![]() ![]() Upravil savage dňa 10.04.2019 23:50 |
|
|
savage |
Pridané 10.04.2019 23:39
|
|
Veľmi pekne ďakujem, Hanuary. Aj tebe prajem všetko dobré. |
|
|
Disco |
Pridané 10.04.2019 23:54
|
![]() ![]() Príspevkov: 1386
Založený: 17.07.15
|
Čau sawnere ![]() Vizitka hodně fajn, jsem rád že vůbec někdo dokáže ocenit práci AT, je vás opravdu málo. Každopádně díky za označení, i když si nemyslím že bych měl děkovat za to, že jen dělám svou práci ![]() Někdy se ozvi na serveru až tě někdo porazí v sawnech a samozřejmě přeju hodně štěstí v RL že jo ![]() |
|
|
savage |
Pridané 11.04.2019 00:04
|
|
Haha,veľmi pekne ďakujem, Disco.![]() ![]() |
|
|
RaVenx1 |
Pridané 11.04.2019 00:49
|
![]() ![]() Príspevkov: 51
Založený: 05.12.15
|
Caf, Pokud vím tak jsem tě poprvé potkal na serveru jako reT. To jsme se ještě ani neznali jen prkotiny ve firmě po čase jsem zjistil ,že jsi fajn týpek a dá se s tebou řádně pobavit, vizitka mě zaujala a proto ti sem dávám dárek. Tu máš svoji peřinu Spoiler |
|
|
savage |
Pridané 11.04.2019 01:09
|
|
Nazdar Tomáši,ďakujem, že si fotkou mojej periny všetkým prezradil môj vzťah k fumu. Presne tak, prvý krát sme sa stretli na nejakej akcií s tunelmi v roku 2015,len sme chvíľu kecali. Viac sme sa spoznali na konci roku 2016 v Combat-18 ako píšeš, ešte pod nickom reT. A najviac sme pofelilli keď sme trištvrte roka vzad stretli Marketku ![]() ![]() ![]() |
|
|
MyReS |
Pridané 11.04.2019 05:49
|
![]() ![]() Príspevkov: 119
Založený: 14.09.13
|
Čauko savage, máš ppči vizitku, ty si tak stále frajer kamo,držím ti palce aby si bol najlepšie sawner i v real inak ďakujem za označenie pre mňa čo si spomenul ![]() >>S1NCE BY 2K13<< |
|
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
14 HlasovSkyrace
16 HlasovDeathmatche
4 HlasovParkoury
4 HlasovAkce smrti
6 HlasovDerby
1 HlasTuning sraz
6 HlasovMám rád/a všechny druhy akcí