Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

NeXus
Fantasy
Ty pavouku seš v pohodě admin :D
A fajn kámarád protože já žádný nemám Sad
Jinak pěkná vizitka :D
SupeR_
Pěkná vizitkaSmile
Nexfo
Pekna Vizitka,Admin v Pohode proste pohodák ako ma byť Smile
HelloXDmartin
Citácia
NeXus napsal:

Nikdo nemá zájem odpovědět? :D

Fajn Admin ... ale nemusíš mi zhazovat vortex z mt chill :D
NeXus
Teď když dělám statistiky, tak nechápu jak můžu dát za 1 měsíc 228 BANů :D:D:D:D
NeXus
Citácia
Tumik napsal:

Pěkná vizitka + suprovej admin..
PS: až půjde server tak se chystám prodat nemovku,takže si připravuj UB za reklamu.. :D:D

Jestli máš zájem, pošlu ti ceník úplatků v Excelu.
ViktoreK
Měl jsi tu přesně 2000 shlédnutí, tak jsem ti to zkazil.
NeGZus, cením jsi tě jako kamaráda, je dobrý narazit na někoho jako jsi ty.
Proč ti to píšu? Aby ses nenaštval, když se mi nebude líbit tvoje vizitka :D
NeXus
Citácia
Scar Akai napsal:

Měl jsi tu přesně 2000 shlédnutí, tak jsem ti to zkazil.
NeGZus, cením jsi tě jako kamaráda, je dobrý narazit na někoho jako jsi ty.
Proč ti to píšu? Aby ses nenaštval, když se mi nebude líbit tvoje vizitka :D

pban, všechno ničíš a ještě se ti nelíbí vizitka!
ViktoreK
Příště se na tebe vykašlu, socko pfff
_PaVeL
Admin jak má být ! Smile
Hezká vizitka.
Didmy23
NeXus :D ty si moj oblubeny admin :D proste cholerik ako ja, ktory nema chut sa zlutovat nad hlupakmi (alep redsalen sa vzdy zlutuje a vysvetli im veci, ktore si mozu zistit aj sami) :D I like you. Si proste jeden z najlepsich :D
Flo_rida
Frajer, kterému se roztrhl pytel s bany a jen tak ho nezašije :D
NeXus
Citácia
Didmy23 napsal:

ktory nema chut sa zlutovat nad hlupakmi

&

Citácia
Asmodeus napsal:

kterému se roztrhl pytel s bany a jen tak ho nezašije :D

Správně :D:D:D
Xpression
Čavec Nexus,

Ačkoliv se známe dlouho, tak díky mé pauze už si o moc lidech moc nepamatuji.

Vždy si se zdál, že jsi ovečka a děláš to, co ostatní, ale opak je pravdou. První dobrá věc, kterou jsi vymyslel, byl ten web s ligou, do kterého jsi zapisoval body vítězům tvých závodu. Pravdou je, že jsem nikdy v tom závodě nevyhrál, protože jeli samí profíci. Myslel jsem si, že jsi vymyslel něco dobrého a budeš to dělat rok, dva, tři ... a nic jiného nevymyslíš. Jenže opak je pravdou.

Když jsem byl poprvé na tvém závodě jak se tam jezdí stále dokola a máš tam to depo, nevím jak to nazýváš, tak jsem byl zmatený a říkal jsem si, co to zase bude za s*ačku. No, ale po prvním projetí tratě jsem zjistil, že to je úplně nejlepší trať na závod, který kdy kdo postavil. Jednoduchost, genialita, přesně postavené, prostě bomba. Vynález depa, úplně primitivní nápad, ale tak skvěle to funguje. Mohlo to depo sice více zpomalovat, jelikož kdo jede bez narážení, tak nemá moc výhodu a když ti ten pickup vezme na poprvé a nemusíš se vracet, tak se dá depo projet s minimální ztrátou. Už jsem ti to několikrát psal, ale musel jsem to napsat i sem, aby to o tobě věděli i ostatní, kdo na té akci třeba nebyli. Všem doporučuji.

Važte si toho, že teď existují pickupy na opravu a propíchání kol a využívejte je. Kdyby byly už za mé existence, tak by moje tratě dojelo o hodně více lidí a nebo naopak, použitím propíchávačů by dojeli jen ti, kteří by přemýšleli. Další vyhodu máte v tom, že můžete psát texty na rampy, další bomba věc, s kterou se dají lidé buď navést nebo zmást.

Jen tak dál NeXus.. a už se těším, až mě zase překvapíš něčím nový, ale už to od tebe budu očekávat, takže mě doufám takto nepřekvapíš.

S pozdravem,
Xpression.
NeXus
Citácia
Xpression napsal:

Čavec Nexus,

Ačkoliv se známe dlouho, tak díky mé pauze už si o moc lidech moc nepamatuji.

Vždy si se zdál, že jsi ovečka a děláš to, co ostatní, ale opak je pravdou. První dobrá věc, kterou jsi vymyslel, byl ten web s ligou, do kterého jsi zapisoval body vítězům tvých závodu. Pravdou je, že jsem nikdy v tom závodě nevyhrál, protože jeli samí profíci. Myslel jsem si, že jsi vymyslel něco dobrého a budeš to dělat rok, dva, tři ... a nic jiného nevymyslíš. Jenže opak je pravdou.

Když jsem byl poprvé na tvém závodě jak se tam jezdí stále dokola a máš tam to depo, nevím jak to nazýváš, tak jsem byl zmatený a říkal jsem si, co to zase bude za s*ačku. No, ale po prvním projetí tratě jsem zjistil, že to je úplně nejlepší trať na závod, který kdy kdo postavil. Jednoduchost, genialita, přesně postavené, prostě bomba. Vynález depa, úplně primitivní nápad, ale tak skvěle to funguje. Mohlo to depo sice více zpomalovat, jelikož kdo jede bez narážení, tak nemá moc výhodu a když ti ten pickup vezme na poprvé a nemusíš se vracet, tak se dá depo projet s minimální ztrátou. Už jsem ti to několikrát psal, ale musel jsem to napsat i sem, aby to o tobě věděli i ostatní, kdo na té akci třeba nebyli. Všem doporučuji.

Važte si toho, že teď existují pickupy na opravu a propíchání kol a využívejte je. Kdyby byly už za mé existence, tak by moje tratě dojelo o hodně více lidí a nebo naopak, použitím propíchávačů by dojeli jen ti, kteří by přemýšleli. Další vyhodu máte v tom, že můžete psát texty na rampy, další bomba věc, s kterou se dají lidé buď navést nebo zmást.

Jen tak dál NeXus.. a už se těším, až mě zase překvapíš něčím nový, ale už to od tebe budu očekávat, takže mě doufám takto nepřekvapíš.

S pozdravem,
Xpression.

Ty tvoje tratě byli fakt super a tvoje a kodeksovo závody patřili k nejlepším. Vážím si toho od člověka jako jsi ty.
NeXus
Trochu hodně aktualizováno.
dpq7WImm8w
zralý na zámek rofl
NeXus
Citácia
Detroit napsal:

zralý na zámek rofl

Na to jsi měl 14 dní co jsem tu měl perma :D

//edit: Aktualizace
Upravil NeXus dňa 15.12.2013 14:10
Strny
Pěkná vizitka Smile
Saph1R
Citácia
Datum narození:
25. 3. 1999

Věk:
15

Fail

Jak hráče Tě moc nemusím. Vizitka docela ujde.
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
13 Hlasov
20%
Skyrace
16 Hlasov
25%
Deathmatche
4 Hlasov
6%