Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

WOLIX-Tam a zase zpátky
WOLIX
jo luki to bylo něco :D fakt rozhodl jsem se že zustanu,až jak tolik lidi napsalo ;) na to nezapomenu ani ja :D ;) a diky martin ;)
kodeks
WolixátQo naše, super admin, super člověk a dobrej kamoš Palec nahoru Dobře se sním kecá atd. Smile Smile
Yamborghini
smaž to video, nebo ještě někdo dostane infarkt !!!!!
jsem rád že nekončíš, i když jsem tě moc neznal, je mi jasné že jsi bezvadný kamarád a jeden z nejlepších adminů Smile, nevím co všechno jsi pro server udělal, ale je mi jasné že toho nebylo málo, tohle je jedna z mála situací kdy poznáš pravé přátele, kteří tě zde budou držet, i já jsem chtěl udělat takovou kravinu co ty, naštěstí mě také zastavili Smile a jsem za to rád, někdy musíme pokecat !!!! :D
WOLIX
kodeks: to jo dneska u tvojeho vyřazu to bylo a díky moc kamarade napodobně Smile
ELDORE: tak určitě pokecame Smilevideo zatim nesmažu :D novy začatek :D a diky s těma přatelama máš pravdu ! ;)
denyl98
Frajer , jeden z mojich nejoblíbenějších adminů Smile
asthenic
Dobrá vizitóš, tý wolee;)
_FreeZeR_
Wolixi Táké super Admin a Dobrý člen Gangu We Havent Eyes Smile
Pěkná vizitka Smile
BadBoy
Wolix, ty jsi bez debaty můj nejoblíbenější admin.
Je s tebou sranda, jsi profesionálně nadaný na to, bejt admin :D
A prostě, už jsem si na tebe tak zvykl.. Smile
SvKBarney
Nádherna vizitka skoro som až plakal ale škoda že na mna si zabudol. a drž sa.
pandask
*Dobrá práce*
WOLIX
Lidi Díky za vaše označeni za to že jsem Váš oblibeny admin,jsem rád že to tak je a nemame žadne spory většina určitě vite,že nemám zapotřebu se z někym hadat a podobně :D
Snad na serveru to pujde tak že v posledním konečnem videu budete i vy ;) DÁKy Vám nebyl bych bez Vás nic Peckaaaa
EKG
WOLIX :D ty si perfektný admin čo k tebe povedať. Jeden z mojích naj adminov na serveri. Nikdy nezabudnem že si bol taký ochotný urobiť tú akciui akciu. (ak si to pamätáš)
Fuska
Pěkná vizitka dobrý hráč a admin.
WOLIX
EKG jasně že pamatuju a Díky potěšil si mě Víš na koho se obratit JojoPeckaaaa
fusakle: Díky napodobně! *VZDAVAMSE**Zatancujem*
Xena
WOLIXXXXX :D ahoooooooooooooj :D :D :D ešte stále ťa ruším pri práci? :D
WOLIX
XENÁÁÁÁÁÁÁÁ ahoooooooooooooooooooojjjjjjjjj :D :D :D Ne nerušiš ale někdy mám bobky,někdy táhneš ty akce sama,na to se nemužu dívat bud to šlehne stebou nebo semnou nebo hráči z blbnou jestě vic :D Né ty si super kolegyně spiš KÁÁÁMOŠKAAAAAA Peckaaaa však ty víš Smile
(rušíš mě :D)
leinaD
Toto je Pán! Kámo ty jsi jeden co to tam má srovnané ;) Nech sa daří! Nejdříve ty naše hádky :D a když jsem tě lépe poznal tak si uplně pohodovej chlapík ;)
WOLIX
leinaD: DÁKY moc tvuj přispěvěk mě teda moc potěšil chlape ! Hadky no :DDDD Díky moc vážim si toho *COOOOL*
Xena
rušíme sa navzájom :D WOLIXXXXX narušitel :D
WOLIX
Xena: Tak to máš asi fakt pravdu :D a víš co je nejlepší že to klape uplně super ! :D Takže na co si stěžovat že :D
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
14 Hlasov
21%
Skyrace
16 Hlasov
24%
Deathmatche
4 Hlasov
6%