Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Warpy 2
Hamak_CZ
S tim že by se mohlo jezdit / letat dopravou by bylo super... a warpy zrusit... a vratit nejake premiove vyhody co byly predtim..
LeGacy
Dúfam, že ATomas to naozaj zruší a potom mu prajem aby SP totálne skrachovala...
Rado
Proste ich zrušiť úplne Smile a bude pokoj, dáť dopravu ako lietadlá a vlaky a po mestách autobusy a HOTOVO Smile.
Ghost8971
ale nee nerušiť warpy lebo potm klesne kúpa premium(ale len možno) a z čoho budem žiť?? To jsem nechtěl
skocak1
Skratka se muze zanechat oboji ne!ten kdo nema premko muze vyuzivat vlaky a ten kdo ho ma tak muze pouzivat warp!mne spis stve vojenska technyka to je na nic!uz 10 lidi skoncilo nebo omezilo sp len kvuli temto navrhum no nic"kdo chce vic nema nic!8 let stara hra a cim dal tim vic omezena!me to prijde jako kdyz tu lidi zijou jak v realnym svete a nevi ani jak to vypada venku!:DJak muzou tvrdit bordel ve hre!omg je to jen hra uz to konecnne pochopte jen hra!Nic vic!!!
Carter_
Jo zrušte to už uplně převážet se budou Vlakem Taxikama autobusama a hotovo :-)
_Crazy_
Citace
skocak1 napsal:

Tak to uz je opradu moc,zda se ze lidi zacinaj vyhledavat jiny serwry protoze o cem je gta,vite to nekdo?omezeni varpu znamena omezeni premium uctu!znate to porekadlo kdo chce vic nema nic!Uvedom te si ze cim vic moznosti tim lip pro atomase!Vsichni se vymlouvaj na bordel a co teda mame delat ve hre?chodit za rucicky jak ve skolce?Pane boze mam z vas dost!na serwru zustane tak 100lidi protoze uz ted se bavej o jinejch serwrech tak hodne stesti v omezovani gta!Omg,Detska radsi se ucte!a nebrecte ze vas sunda nekdo hydrou ve hre!!!!!Dejte mi klidne ban ja uz to hrat nebudu a ze sem si koupil nekolik premium uctu!Sbohem deti

Citace
Skratka se muze zanechat oboji ne!ten kdo nema premko muze vyuzivat vlaky a ten kdo ho ma tak muze pouzivat warp!mne spis stve vojenska technyka to je na nic!uz 10 lidi skoncilo nebo omezilo sp len kvuli temto navrhum no nic"kdo chce vic nema nic!8 let stara hra a cim dal tim vic omezena!me to prijde jako kdyz tu lidi zijou jak v realnym svete a nevi ani jak to vypada venku!Jak muzou tvrdit bordel ve hre!omg je to jen hra uz to konecnne pochopte jen hra!Nic vic!!!

Zrovna tvůj pravopis a vyjadřování je na úrovní pětiletýho fracka, takže nevím, proč si tu takhle vyskakuješ, já SP a GTA všeobecně hraji jen proto,že je to pro mě srdcovka a baví mě, nevadí mi omezení, sám LVL 129, či kolik to tedka je nemám, protože bych dopadl jako vy závisláci co nemůžete bez hunteru být ani minutu
Ruda
Napadá mě jen otázka "Proč?"
Proč se do hry nepřidají vlaky a nezachovají se warpy? Protože by tím nikdo nejezdil, ani ty co jsou tu tak strašně pro aby se warpy zrušili. Já od toho GTAčka očekávám trošku akce a když tu není hydra, hunter tak proč ještě proboha budu muset čekat 5 minut než se někam dostanbu vždy poté co mě někdo zabije?
UVědomte si, co zrušení warpů obnáší jak pro zisky serveru tak pro samotné hráče, než sem dáte ANO, jak se to jednou zruší už se to asi jen tak nevrátí.

Prostě přidat dopravu a zachovat warpy, kdo se chce projíždět tak ať se projíždí, ale proč to cpát lidem co nesdílí stejnej názor?

/edit: Teď se jen těším až mě sem přijdou 12 letý děcka ufacepalmovat.
Franta95
Hlavně, že když se o tom jentak mluvilo, tak půlka z těch co tu nadávají warpy zrušit chtěla a když se o tom uvažuje doopravdy, tak máte plnou hubu keců, že SP nebude to co bývala. Někteří by si měli uvědomit co vlastně chtějí, podle týhle logiky to vypadá, že půlka hráčů na SP jsou ženy, které nikdy neví co chtějí, jak je známo :D
_MaraS
Omg nevím co řešíte ! :D stačí mít dům v LS firmu v LV a hotel v SF a warpy máte hned :D ( tím že stačí dát /help nastavení spawn: dům,firma,hotel,gang,zamestnaní)
Ruda
Jenom mi přijde vtipná tahle politika: V jednom topicu se píše jak se přijímá určité opatření aby ta hra byla více zábavná a akční a na druhou stranu se odebíraj huntery a warpy.
Ghost8971
toto tu bolo asi X-krát a neprešlo to teraz to sem hodil ATomas a vizerá to tak že to prejde.A je to úplne jedno pretože zájsť na letisko a preletieť pár stovák metrov na lietadle nieje problém asi pre nikoho.Takže by kludne stačilo pridať viac lietadiel na letiská a zrušiť warpy a je po probléme.
Goldysacek
//ZABANOVÁN
Upravil/a Czipisek dne 14.05.2013 16:34
The_Creamcz
Lidi hrajete to snad kvůli warpům ? Já teda ne .. rád si kamkoliv dojedu autem .. dělá mi to hru zábavnější a více využiju možnosti hry ...
skocak1
_Crazy_!!!Možná že mám špatnej pravopis ale ten mi neživí neflákam se někde s dětičkama a nebrečim ze mne někdo sundavá hunterem!!!S hunterem se daj dělat jiny věci nez jenom strílet!Ale to ty neznáš ty ubrečenej zoufalče"co neumi litat ani vrtulníkem!
Upravil/a skocak1 dne 14.05.2013 19:21
_Crazy_
[quote]skocak1 napsal:

_Crazy_!!!Možná že mám špatnej pravopis ale ten mi neživí neflákam se někde s dětičkama a nebrečim ze mne někdo sundavá hunterem!!!S hunterem se daj dělat jiny věci nez jenom strílet!Ale to ty neznáš ty ubrečenej zoufalče"co neumi litat ani vrtulníkem![/quote

Tvůj hlas si beru k srdci jako ATomas názory v tomhle topicu jazyk
samp1
Špatný nechat tak jak to je teraz :/ premko mam len kvoli warpom .
ATomas
Citace
Ruda napsal:

Jenom mi přijde vtipná tahle politika: V jednom topicu se píše jak se přijímá určité opatření aby ta hra byla více zábavná a akční a na druhou stranu se odebíraj huntery a warpy.

S hunerem se pobavi jeden clovek ktery zkazi hru deseti dalsim. Takze odebranim vojenske techniky je na miste
Jestliže neumíš naučíme, jestliže nemůžeš pomůžeme ti, jestliže nechceš nepotřebujeme tě.
Panzer
No a, na kdy chystáš teda to zrušení warpů? Už to tady máš celkem dlouho. rofl
No není tady asi úplně vše, ale je toho dost. Malá ukázka pbanůimg.tpx.cz/uploads/PanzerPDPS3.gif
Thor
Citace
No můžeš zrušit warpy, ale udělat mýto, které by stálo třeba 5000 $ za projetí do daného města.Ti, kteří by jezdili autem by platili 5000.
Ti, kteří by šli pěšky přes to mýtne (aby se to nedalo zneužívat) by platili 2 500.
Autobusáci si nastaví jen taxu.
Jinak k návrhu není to špatné, ale spíš už zrušit ty warpy.

S tímto na 100% Souhlasím a byl bych rád, aby se to tam přidalo( Za předpokladu že by se zrušlili warpy. + bylo by to jako nemovitost ty Mýtné mezi městama. Byli by např 3 jakoby brány, a mohl by jí hráč vlastnit a dostával by za to $ podle toho kolik by tam projelo lidí. Za 1 projetí např 5 k.
Upravil/a Thor dne 15.05.2013 21:23
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
6 Hlasů
19%
Skyrace
8 Hlasů
25%
Deathmatche
2 Hlasů