Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Vaše úspechy v League of Legends
Spooky
Citace
SvKBarney napsal:

[IMG]http://i40.tinypic.com/30tktpu.png[/IMG] Tak troška večerna hra za caitlynu zo začiatku to vypadalo že to začnem trolliť a že dame surrender. A tiež som tak hral tak ospalo ale potom z toho vyšlo celkom pekne skore no. Aj môj support mi kradol farmu.

Za to "easy" by som ti dal report :D Vážne ma dokaže vytočiť ak niekto po hre napíše easy a nevyhral to pred 20minutou alebo nemal 20/0... :D
SvKBarney
spooky ja viem ale keby si vedel čo písali v hre preto som si to vychutnal tento komentík :D
Mythron
Dúfam,že za to easy dostaneš ban Smile
Ruda
S 8/1/4 a 160cs(to sice není zas tak moc) si to může dovolit napsat. Nejhorší je to od lidí co mají 0/8/1 a potáhá je team. Taky jsem často na konci trollil lidi stylem "eazy all planed"
Respy
No ja som to tak vymyslel že teraz lolko hrávam s kamošom a sme premade bot.Ja chodím suppa blitza a on chodí väčšinou MF čo je velmi dobrá dvojica.Vždy sa nafeedi a vyhrá hru.Takto sme sa za 2 dni skoro dostali do goldu.
Ruda
Duo moc nepreferujte v low ello bracketech, vždy je to tak že jeden z dua má větší skill a tahá toho druhého a když pak jdete solo tak jeden spadne a jeden se udrží, neříkám že vždy to tak je, ale hodněkrát se mi to potvrdilo.
Každopádně nejluxusnější combo jaké jsem hrál na botu byl Graves, Taric a v podstatě jakkákoliv kombinace s Taricem, Blitze jsem se vždycky bál, tím se dá docela dobře podělat TF.
Mikull
img.tpx.cz/uploads/foreverbronze.png
Navždy zůstanu v bronzu :D
DrateK
Nemám problém
img.tpx.cz/uploads/wat.jpg

sphotos-b-vie.xx.fbcdn.net/hphotos-prn2/1186028_4951433957311_228447653_n.jpg
Upravil/a DrateK dne 30.08.2013 01:32
Respy
Citace
Ruda napsal:

Duo moc nepreferujte v low ello bracketech, vždy je to tak že jeden z dua má větší skill a tahá toho druhého a když pak jdete solo tak jeden spadne a jeden se udrží, neříkám že vždy to tak je, ale hodněkrát se mi to potvrdilo.
Každopádně nejluxusnější combo jaké jsem hrál na botu byl Graves, Taric a v podstatě jakkákoliv kombinace s Taricem, Blitze jsem se vždycky bál, tím se dá docela dobře podělat TF.

Kamoš bol v bronze a hral tak ako ja kvôli tomu že mal smolu.Takže to čo ty píšeš u nás neplatí ale je to pravda.
PS:Dratek sorry ale tie štatistiky som si čorol :D.Díky :D
Upravil/a Respy dne 30.08.2013 01:44
DrateK
V pohodě. :D
Ruda
Dratek to mi utekl nějakej update, nebo jaktože buildíš na Shena triforce? I když je možný že já už mám výpadky paměti.

Jinak Respy: Nedoporučuju kopírovat buildy od lidí z Diamondu apod. na Bronze - Gold je ta hra taková víc agresivní a s horší farmou. Celkově je důležitá variabilita a umět přizpůsobit itemy hře.
DrateK
Nedávno byl patch, kdy tu triforce docela hezky buffli. Zrušili jí tu šanci na slow a místo toho teď když kohokoliv hitneš autoattackem nebo single target spellem, tak se ti zvýší movement speed o 20 na 2 sekundy, pokud někoho zabiješ, tak ti to dá 60 movement speed na 2 sekundy. Tahle změna se týká i Phage, který byl mimochodem zlevněn o cca 200 (tudíž i triforce byla zlevněna, teď stojí 3628g). A ještě k tomu všemu, spellblade u triforce už nedává 150% dmg ze základního AD, ale 200%. Podle mě je teď triforce na Shena skvělej. Snad to jde z tohodle textu pochopit nějak :D

Tady to máš kdyžtak z Patch notes

Trinity Force

UNIQUE Passive - Icy removed

New UNIQUE Passive - Rage: basic attacks grant 20 movement speed for 2 seconds on hit. Minion, monster, and champion kills grant 60 movement speed for 2 seconds

UNIQUE Passive - Spellblade
Damage increased to 200% base attack damage (from 150%)

Due to Phage's price reduction, total cost is now 3628 gold (from 3843)

Baxtrixovo soloQ mluví za vše. :D

fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/1238108_470501146379978_417603533_n.jpg
Upravil/a DrateK dne 30.08.2013 03:15
Respy
Citace
Ruda napsal:

Dratek to mi utekl nějakej update, nebo jaktože buildíš na Shena triforce? I když je možný že já už mám výpadky paměti.

Jinak Respy: Nedoporučuju kopírovat buildy od lidí z Diamondu apod. na Bronze - Gold je ta hra taková víc agresivní a s horší farmou. Celkově je důležitá variabilita a umět přizpůsobit itemy hře.

Ja som nemyslel ten build ale tie štatistiky čo má v podpise. :D
Ruda
Boha. :-D
Stejně si připadám jak nějaký mudrlant, když tu dávám tyhle rady a už to ani nehraju. :-D
Mikull
Citace
XeruthPLZ napsal:

Nedávno byl patch, kdy tu triforce docela hezky buffli. Zrušili jí tu šanci na slow a místo toho teď když kohokoliv hitneš autoattackem nebo single target spellem, tak se ti zvýší movement speed o 20 na 2 sekundy, pokud někoho zabiješ, tak ti to dá 60 movement speed na 2 sekundy. Tahle změna se týká i Phage, který byl mimochodem zlevněn o cca 200 (tudíž i triforce byla zlevněna, teď stojí 3628g). A ještě k tomu všemu, spellblade u triforce už nedává 150% dmg ze základního AD, ale 200%. Podle mě je teď triforce na Shena skvělej. Snad to jde z tohodle textu pochopit nějak :D

Tady to máš kdyžtak z Patch notes

Trinity Force

UNIQUE Passive - Icy removed

New UNIQUE Passive - Rage: basic attacks grant 20 movement speed for 2 seconds on hit. Minion, monster, and champion kills grant 60 movement speed for 2 seconds

UNIQUE Passive - Spellblade
Damage increased to 200% base attack damage (from 150%)

Due to Phage's price reduction, total cost is now 3628 gold (from 3843)

Baxtrixovo soloQ mluví za vše. :D

fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/1238108_470501146379978_417603533_n.jpg

Na masterovi je to taky dobrá sranda + když je k tomu statik + infinity tak to maže na pár ran :D
DrateK
img.tpx.cz/uploads/fdsfgcvb.jpg

Neni to úspěch, chci tím jen poukázat, jak je east ****ní server. Není to jen jedna hra, která byla takhle zahozená, ale v posledním měsíci to je asi padesátá. Fakt se doporučuji zaměřit na west - tam jsou lidi opravdu chytřejší. Není to kec, je to pravda, vím o čem mluvím.
sK
Moc sa do toho nerozumiem, ale jak mohli typci so skore 0/5/14 a 3/4/20 vyhrat lol.. :D
Ruda
To je Support a Jungler sK.
V podstatě support podporuje svoje AD carry, tím že mu nechává minnion killy a veškeré killy, dělá další zaslužný funkce, ale ty bych se nepletl. Junglerovou primární funkcí je vytvářet šance na kill na linkách a killy také přenechat lidem co na té lince jsou, aby se vytvořila výhoda pro spoluhráče a budoucí šance do late game.
Těžko se to vysvětluje nováčkovi, ale tahle hra není tak o awesome personal score jako o souhře a spolupráci, což lidi v bronze nevěděj.

A Dratku je to kec, výmluva lidí z elo hell a kec prostě celkově. Myslíš že na westu maj ty lidi nějak upravenou DNA že jsou chytřejší? Já pusobil na obou těchto serverech a na elu kolem 2000 byl rozdíl jen v rychlosti matchmatchingu.
DrateK
Já nevím, měl jsem na westu diamond 5 (prodal jsem ho - nehrál jsem tam kvůi eastu) a přišlo mi, že ty lidi nedělaj tolik chyb, jak právě na eastu mezi diamond 1 až diamond 3. S tou rychlostí matchmakingů máš samozřejmě pravdu. Možná jsem měl štěstí na chytřejší spoluhráče, i to je samozřejmě možné.

btw. četl jsem, že si chceš udělat novej acc, kde budeš hrát?
MASS
Za chvíli sem hodím obrázek diamondu. :D Mám 19 pointů v platinum 1.

[img]http://2i.cz/4c0e2f05d6[/img]
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
7 Hlasů
18%
Skyrace
9 Hlasů
23%
Deathmatche
3 Hlasů