Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

🐼Rosta🐼
Rosta
Díky, nemáš zač Smile
Pandy
Abych se přiznala, tak ty nadpisy jsou trošku jiný než moje Nemůžu, ale líbí se mi propojení těch dvou barev, i jejich kombinace *Dobrá práce* jinak jsi celkem v pohodě hráč, jen me stveš, ze mi nedáš tu Jackovku zadaraNemůžuNemůžu:D
Rosta
Jojo to jsou, ale tak graffiti ne? :D :D Díky, ale barvy tam jsou 3 , jen ta oranžová s hnědou od sebe nemaj daleko. Smile Jinak nic není zadarmo a kort ne moje nemovitosti :D rofl
Pandy
Protože ty grafity jsou TOP, tak jsem neodolalaNemůžujinak si tu Jackovku strč do .. kapsy a zapni jí :D
Rosta
No to jsou :D Palec nahoru Jasně do kapsy... :D Nikomu jí nedám !! :D
Pandy
Jinak máš narozeniny stejně jako ja , akorat ze jsi o 9 let mladší NemůžuNemůžu dalsi v clubu 20.1. tech lidi znam asi 16 . takže vítej v mém clubu:D
Rosta
Počkej jako fakt? :D Já neznám nikoho s tímto luxusním datumem :D :D Super no, o 9 let mladší za to 9x vyspělější?? :D rofl roflDáme si jedno nee? no asi ne co :D
Rosta
Vizitka editovaná, klaňte se dalšímu miliardáři !! :DkingJooo*JSEM VÁTĚZ JOO* *Zatancujem**OTRAVENY*Jede jede mašinkaBoss

// $ Utracné, nakoupena nemovitost Smile = edit informací
Upravil Rosta dňa 25.05.2015 18:23
Shoot
Poměrně nejspíš nový, ale kvalitní administrátor se smyslem pro humor. Hlavně ty tvoje kasína. Myslím si, že jsi na postu administrátora správně. ;)
Rosta
No v AT už sem 8 měsícu, takže něco už zažitého mám. Miluju tu nemovitost :D Jinak děkuji za chválu, cením si toho Smile
_RotkiV
Jeden z mých top adminů,super hráč,člověk,libovej pokec sním.
Je to takovej menší žiďák,nikdy mi nechce dát sázku v Black Jacku 1mg !:D
Ať se daří v životě tak i na Sp *Dobrá práce*
Rosta
Díky za chválu , Rotkiv prostě vím, že bys to prohrál :D Chci tě toho ušetřit Smile :D
Sotasek
Rostíku, z vizitky jsem se potřebné dozvěděl a to je podstatné, dobře barvově sladěná *Hraju*
Super hráč, dá se s tebou dobře povídat, jeden z mála se stejnou zálibou jako já, proste Motorkář Palec nahoru
Přeji ti hodně najetých kilometrů, plnou garáž motorek od padesátek až klidně nad litr (Však ty víš Smile )
Upravil Sotasek dňa 04.06.2015 14:29
Rosta
Sotasku děkuju, taky je s tebou fajn pokec navíc si skvěle rozumíme a motorky to je naše Smile I ty najezdi co nejvíce KM ať je pak na co vzpomínat Smile)

// Aktualizované informace.
Upravil Rosta dňa 14.06.2015 20:21
nemo
Ahoj,
Rosťo, moc děkuju, že jsem se dostal do výstavky, toho si moc vážím. Smile Jsi skvělý člověk se smyslem pro humor. :D Být s tebou ve firmě (Security Service LV) je vážně zážitek, nelituju toho. Jinak, bez jsem sklidil, stav se na lahvinku. img.tpx.cz/uploads/bezov%C3%A1%20%C5%A1t%C3%A1va.jpg
Vizitka moc hezká, sladěné barvy.
Užívej si motorku a hlavně ať se Ti daří. Smile
Rosta
Nema nemáš za co, taky jsem rád že jsi ve firmě aspoň není nuda s člověkem jako ty :D Hmm lahvinka? Kolik má %? :D Motorku užívat budu , díky za koment. Smile
nemo
Citácia
Rosta napsal:

Nema nemáš za co, taky jsem rád že jsi ve firmě aspoň není nuda s člověkem jako ty :D Hmm lahvinka? Kolik má %? :D Motorku užívat budu , díky za koment. Smile

Smile Přesně jsem věděl, že tě budou zajímat jenom ty procenta. :D Stejně to je na Tebe moc slabý, by si to nepil, pokud si tam něco nenaleješ :D *PEPSI*
☼ děkuju za odpověď
Rosta
Ale Jsi dobrý! S vodkou by se to dalo pít? :D
Rosta
Děkuju, nápodobně u tebe. Také mnoho štěstí, hlavně v tom realu Smile

// aktualizace + přidáno pár fajn a v pohodě lidí do friends. Smile
Upravil Rosta dňa 02.07.2015 09:47
FaSTeR
Dobrá, stručná vizitka Smile Hráč (admin) parádní! Smile
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?