Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Reformu ?
ChaoSSkO
Ja by som dal reset Majetku nie naopak penazí.. :D Smile
fIoW
Jak tu psal Domes, ti co si na tu nemovitost vydělávali tak dlouho, by o ní přišli, a kdyby o ní přišli tak je jasný že se na ní dá vydělat, ale třeba já, já si tu nemovitost koupil z důvodu že už na serveru nemůžu být tak aktivní, a chci, aby za mě ta nemovitost vydělávala ..
img.tpx.cz/uploads/horsedickgang.png
img.tpx.cz/uploads/Discord%20Banner%20Mandy.gif
_Steve-Man_
Citace
Mejtes napsal:

Jak tu psal Domes, ti co si na tu nemovitost vydělávali tak dlouho, by o ní přišli, a kdyby o ní přišli tak je jasný že se na ní dá vydělat, ale třeba já, já si tu nemovitost koupil z důvodu že už na serveru nemůžu být tak aktivní, a chci, aby za mě ta nemovitost vydělávala ..

Přesně tak! proč by sme jako měli přijít o něco na co tu dřeme několik měsíců/let.
Jiry
Takže, já s reformou 100% souhlasím a je víc než potřeba. Jenže s reformou musí přijít i snížení výdělků, prostě, abych nedostával jako taxikář za warp z LV do SF 150k. Zrušit double bonus, za každou hodinu +10% zrušit. Prostě tyhle kraviny, co vypouští mnohem víc peněz do oběhu než nějaký samotný buger peněz.
Další by to chtělo asi snížit některé ceny v nemovitostech, nemyslím snížit cenu nemovitostí, ale ceny toho co nemovitost poskytuje.
Ani bych nebyl proti, kdyby se resetovali i nemovitosti, protože některé nemovitosti mají lidé už roky co ani pořádně nehrají, ale chodí se naklikat ochranku a vybírat peníze.
img.tpx.cz/uploads/rchldkk.png
skfrajerko
Mám odohrané docela dosť na SP tak isto aj penazí mám dosť a súhlasím s reformou ak už máte vela hodín a vela penazí není to taká sranda ako na začiatku . Určite som za.
Ruda
Kdo peníze má, ten jich má moc a reformu nepotřebuje. Ten kdo na momentálním systému peníze nemá by je neměl nikdy, protože je to doopravdy neschopnost, vzhledem k tomu kolik peněz je v oběhu.
Panther
Ja som určite za reformu ... pomohlo by to .. aj keď časom by sa to asi dostalo opäť tam, kde to je teraz .. ale stálo by to za to ..
PalmeX
A kdyby byla reforma ? Zmizne vše ? kredity,domy nemovitosti nebo jak ?
Zrušený účet
PalmeX, ono si to chce přečíst celou tu novinku. Facepalm
Dawe_Cze
Správně
28Kurkos28
ano reforma by byla treba
roland13
REFORMA ?? NIE JA ZA TO NIESOM !!! LUDIA ČO MAJÚ VELA PENAZÁ SA DOSŤ NASERÚ !! A ODÁDU VÁM AJ HRÁČI !!
Panther
Citace
PalmeX napsal:

A kdyby byla reforma ? Zmizne vše ? kredity,domy nemovitosti nebo jak ?

Najskor si precitaj novinku, ked nieco napises Smile
Baseball
Citace
roland13 napsal:

REFORMA ?? NIE JA ZA TO NIESOM !!! LUDIA ČO MAJÚ VELA PENAZÁ SA DOSŤ NASERÚ !! A ODÁDU VÁM AJ HRÁČI !!

příjde hodně nových hráčů. A možná odejdou jen ti kteří hrají jen pro $a to bych řekl že ani na škodu nebude..
HanyS
No já jsem osobně proti reformě, ne kvůli penězům, ale kvůli hráčům Smile Šetřej na nemovitost kterou chcou a najednou sem jim resetnou $ a musej šetřit odznova :D tak to je pěkně naprd.. Možná některým hráčům co jsou extrémně bohatí to prospěje ale to je tak vše.
Baseball
Pokud hrají dlouho tak mohou dostat více než mají teď..
SeannyX
Rozhodne áno lebo tieto ceny sú nenormálne
CHAR2
Souhlasím :D a né jen proto, že na tom vydělám, ale také kvůli tomu, aby se snížily ceny
gummy
Ahoj, mám takový letmý dotaz.

Tato reforma, týkala by se i marihuany?
Vím, je to hloupý dotaz, ale celkem by mě mrzelo, že bych o ni přišel, nechal jsem u jejího pěstování pot, krev a mléko bohužel ne.

Díky za vstřícnou odpověď a krásný zbytek dne Smile
Gummy_Shock
Dawe_Cze
Správně
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
7 Hlasů
18%
Skyrace
9 Hlasů