Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

Diskuze o autech a motorkách
Radik
Sakra zvyk na Octavii RS nebyl dobrý nápad! Ten Golf je těžce zdechlej! Chtělo by to nějakou kobylku navíc. :D

A navíc mě pořád laká silnej benál. :D
Upravil Radik dňa 02.12.2013 21:06
jiricek371
nissan, a co takle pod auto dat neony? :D
NISSAN_350_Z
Citácia
Radik napsal:

Sakra zvyk na Octavii RS nebyl dobrý nápad! Ten Golf je těžce zdechlej! Chtělo by to nějakou kobylku navíc. :D

A navíc mě pořád laká silnej benál. :D

Čo si mal za Octaviu? 2.0TFSI? Smile
Citácia
jiricek napsal:

nissan, a co takle pod auto dat neony? :D

Nie som Vianočný stromček :D
Radik
Nee Nismo TDI PD 125 kW s chipem... táhne jako ďábel přes 400 NM :D
Modopoppadoculus
http://audi-100.autobazar.eu/20-e-id4...65993.html Zobrali by ste ho ? Ja nad ním rozmýšlam ..
twistedTSD
Citácia
Modopoppadoculus napsal:

http://audi-100.autobazar.eu/20-e-id4...65993.html Zobrali by ste ho ? Ja nad ním rozmýšlam ..

Osobně by mě to moc nelákalo - už má opravdu své roky, bezpečnost nízká, pojistka vysoká, kdoví jaký je skutečný stav a spotřebě 7 litrů při běžném stylu jízdy bych se hodně divil...I když jasně, je to kus (relativně silného) auta, servisní historie je velkou výhodou a z fotek vypadá zachovale a hlavně cena super.

Jinak, jak se vám jezdí v zimě? Pro mě to teď je občas trochu adrenalin, člověk najednou nemůže jezdit kilem a řezat zatáčky jak v létě, má strach, že ho zasněžená krajnice stáhne ze silnice, každou chvíli už se vidí ve smyku, bojí se zastavit aby se ještě někdy rozjel...
Radik
Zatím jezdím bez problému. ŤUK, ŤUK... Investice do kvalitních gum se vyplatila. Ale je to fakt, je to velký nezvyk. Smile
NISSAN_350_Z
Radik nerozmýšlal si nad výmenou Loga? za nové škodovácke? Smile
Radik
scontent-a-vie.xx.fbcdn.net/hphotos-prn1/1526353_10200469018767079_1297523439_n.jpg

Až se mě bude chtít zamatlávat SPZ nahodím další fotky. Smile
dpq7WImm8w
Krása na pohled Kytka pro tebe
Joseph_CZ
Něco na pobavení Nemůžu
scontent-b-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-ash4/1012851_556481287770145_290104709_n.jpg
NISSAN_350_Z
Radik fůůPalec nahoru
Radik
Díky, díky ... jinak sere mě jak jde automobilní průmysl do sraček kvůli těm šaškům ekologům. Sad Všichni dávají mín válců a víc turb... chce se mi z toho zvracet. Sad
Mercedes AMG - 4 válce 360 koní... to není ono Sad
twistedTSD
Citácia
Radik napsal:

Díky, díky ... jinak sere mě jak jde automobilní průmysl do sraček kvůli těm šaškům ekologům. Sad Všichni dávají mín válců a víc turb... chce se mi z toho zvracet. Sad
Mercedes AMG - 4 válce 360 koní... to není ono Sad

AMG 360 koní by ještě bylo v pohodě (a zrovna AMG je ještě docela poctivý výrobce, který rozhodně nedělá jen čtyřválce), ale takový příští Lancer Evo údajně bude hybrid s tříválcem, to samé BMW i8. A to jsme na tom zatím ještě dobře, emisní limity budou čím dál brutálnější...
Radik
Tak AMG 6.2 8mi válec, to je dělo. Smile Ekologové by se raději měli zajímat o čínu, ne tu řešit pár aut, které mají víc než 5 válců...
NISSAN_350_Z
Radik začni si zvykať na tieto reči a vyrábanie takych aut :D Zachvílu tu budu samé elektromobily. Veď to človek ani nebude počuť keď pôjde ten elektromobil po ceste... Najkrajšie zvuky 6-8mi válcov Pusa
LuKe
Mám na predaj za 300€ ak by niekto chcel. :D
[img]https://img.tpx.cz/uploads/20140118_124922.jpg
[/img]
Joseph_CZ
Kolik to má wattů a kolik to má rms? :D
Radik
Luke vidím, že taky nemáš čas na umývaní... taky to mám jak jetel. :D

Jinak bral bych, ale pro mě to je k ničemu, potřebuju místo v kufru, vozím pořád lyže v létě jsou v plánu dovče... spíš potřebuju podvozek a vstřiky. Smile
VTEC
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
10 Hlasov
20%
Skyrace
12 Hlasov
24%
Deathmatche
3 Hlasov