Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

Diskuze o autech a motorkách
Teczka83
Citácia
VTEC napsal:

TY AMERIKY!!!! MimoMimoMimoMimoMimo

Apokec s Edelbrockem je super Smile
Upravil Teczka83 dňa 19.01.2014 23:31
Radik
Já nikdy na "Americký bouráky" nebyl. Když už spíš, tak mě zaujali ti japonci. V Česku se to nedá uživit, při výjezdu z benzinky abys hledal další. :D Navíc motor velkej jak prase, ale auto nejede. Nic pro mě.

Ale já radši auta z Evropy... Německo, Anglie, Itálie...
NISSAN_350_Z
Nejako ticho tu je dosť dlho :D Nikto nič nemá nové? čumím Pochválte sa s niečim Smile
Sh1TeRkO
img.tpx.cz/uploads/Fiat%20Stilo%20v3.jpg

Stará fotka, ale vyzerá tak isto. Dnes prehodené na tieto gumy. Časom opraviť tesnenia, airbag a auto bude v 100% stave. Rozmýšlam nad StickerBombom.
asthenic
Jedine na kapotu, ale aj tak sa mi to na autách nepáči, keď už tak, nejaké menšie po bokoch.
NISSAN_350_Z
Vypadá super Palec nahoru ... máš nastavené automatické sklápanie zrkadiel? alebo sa mi to iba zdá že ich máš sklopené? :D
Sh1TeRkO
Citácia
NISSAN_350_Z napsal:

Vypadá super Palec nahoru ... máš nastavené automatické sklápanie zrkadiel? alebo sa mi to iba zdá že ich máš sklopené? :D

funkky: Já chcem len časť - pár cm na kapotu niekde dolava nakoniec, poprípade olepiť blatník.

NISSAN: Zdá, je to Fiat, ročník 2002. To tam elektrické sklápanie mať nebude. Áno, sklápajú sa manuálne skrz ****ných susedov.
NISSAN_350_Z
Eddo, zabil by som ich kebyže sa mi dotknú auta :D Ja momentálne vymieňam v interiéry žiarovky za LEDky, tak uvidíme že ako to bude svietiť :D
Sh1TeRkO
Zabil? Predstava, že si chce niekto zobrať emblémy BBS-iek z kolies je docela hardcore. :D
Frenk98
Já bych bral jen a jen MITSUBISHI :D nebo Bavorak :D
NISSAN_350_Z
Citácia
Eddo napsal:

Zabil? Predstava, že si chce niekto zobrať emblémy BBS-iek z kolies je docela hardcore. :D

Tak to ani neviem čo by som mu spravil :D Ale určite by neprežil kebyže mi niekto niečo ukradne na aute :D
asthenic
Štuplíky na ventiloch. :D Už som aj takých videl.
LuKe
Tak už som konečne prezul hádam nebude padať sneh. :D
Sh1TeRkO
Já bol v zime na letných, teraz je na letných, čiže ak začne sňah padať. Je mi to šuma fuk.
asthenic
Si vyzul z letných do letných.

[url=refresher.sk/15460-Horacio-Pagani-priviezol-na-Slovensko-supersport-Huayra-za-16-miliona]J&T..[/url]
Sh1TeRkO
img.tpx.cz/uploads/Stilo.jpg

Prezuté na 16-tkach.
Patazz
neni to špatný, ale já když prostě kola tak minimálně 19tky...:-D
Sh1TeRkO
Ukáž mi Stilo s 19-tkami. Smile
Joseph_CZ
scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-frc3/t1.0-9/1969361_593047657446841_1196543153_n.jpg
:D
Patazz
josef:D:D:D:D:D: to je něco jak ten GOLF IV II :D:D:D:D:D:D:D
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
10 Hlasov
20%
Skyrace
12 Hlasov
24%