Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Diskuze o autech a motorkách
LuKe
Prezuté a naleštené.

img.tpx.cz/uploads/Golf 4.jpg
img.tpx.cz/uploads/Golf IV.jpg
Joseph_CZ
Luke pěkný to máš ,možná bych sundal ty monster :D To už je ohraný ale tak je to vkus majitele jen řkám co se líbí mě :D To je normální rotačka nebo co v tom máš?
LuKe
Tak mne sa to páči tak som si to tam dal, že sa to nepáči iným to ma až tak netrápi. Smile
Je to 1.9 TDi 74 kw PD.
Joseph_CZ
Jo jo jasný psal sem to že to záleží na tom ,jo PD jsou taky slušný ale radši 96. Přemýšlel si o nějakým chipu nebo o vstřikach nebo něco pdoobnýho? Nějaký tuninki viš co :D
LuKe
No hej chcel by som tam dať väčšie turbo,vstreky lepší podvozok ale to až cez leto. Som zvedavý kolko s toho vytiahnem. :D
Joseph_CZ
Podvozek jakej jako stavitelnej nebo nějakej sportovní ? Sníženný auto s pěknýma kolama to auto udělá 10x lepší :D , jo tak to nevím no v tdičku sem ještě moc rychle nejel max 170 v 1 oktávce 66kw :D
twistedTSD
Zrovna jsem někde četl, že z TDI 74kW se dá vytáhnout hodně. Ale věřím, že už takhle s Golfem hýbe víc než dobře.

Snížené auto bych nikdy nechtěl. Vypadá hezky, ale parkování a kanály ve městě člověka velmi rychle odradí...

PS: Koukám, že jsi sehnal nová světla. O poznání modernější a přitom žádný tuzingový cirkus.Správně
Joseph_CZ
Twiste tohle píšou lidi co nikdy snížený auto neměli :D Fakt věř mi pokud znáš svoje město tak víš kudy máš ject a znáš všechny díry v okolí kde bys mohl drhnout ale ted už se prodávájí normálně železný nebo co to je kryty na olejovou vanu , a dají se vyzvednout motory a dát pod to výstuhy kdyby náhodou.. Radši bych měl snížený auto , nejlíp je mít vzduch no ale to abys trošičku šetřil no :D
twistedTSD
Citace
Joseph_CZ napsal:

Twiste tohle píšou lidi co nikdy snížený auto neměli :D Fakt věř mi pokud znáš svoje město tak víš kudy máš ject a znáš všechny díry v okolí kde bys mohl drhnout ale ted už se prodávájí normálně železný nebo co to je kryty na olejovou vanu , a dají se vyzvednout motory a dát pod to výstuhy kdyby náhodou.. Radši bych měl snížený auto , nejlíp je mít vzduch no ale to abys trošičku šetřil no :D

A když náhodou jednou budeš potřebovat vytáhnout paty z rodného okresu? :-) ...Zrovna nedávno jsem uhýbal autu v protisměru a taková j*ba od kanálu snad 10 cm pod zem (to je zvěrstvo, jak se u nás dělají silnice). Ale auto v pohodě. Při parkování si často najíždím na obrubník, nebo nad ním nechám převis. A jak bych se vyhýbal dírám na školním parkovišti...Nene, já jsem šťastný, když se nemusím nervovat a každý druhý den sbírat nárazník ze silnice. Za to mi ta trocha stylu a možná o trošku nižší těžiště nestojí.Smile
Joseph_CZ
Nevím no každej má jinej názor znám člověka kterej má golfa na zemi když jede na sraz někam dál tak si to prostě zvedne protože má štělovák a na místě to položi je to otázka 10 minut.
Sh1TeRkO
Ahojte,

Rozmýšlam, že si zo Stila sundám znak, aby bolo čisto čierne.

Otázka je, či po sundaní znaku bude pod tým niečo, či čisto čierne.
[img]http://autobazar.eu/pics/1496/4988830_3.jpg[/img]
Tento to má ale jemu to vidno, lebo má modrú metalízu.
asthenic
Malo by to ostať čierne, predsa len najskôr sa lakuje, potom idú doplnky.
Sh1TeRkO
Citace
funnky_ napsal:

Malo by to ostať čierne, predsa len najskôr sa lakuje, potom idú doplnky.

Vieš aké mám Stilo. Z celého Slovenska vybudované. :D

No uvidím. ď.
asthenic
No to viem, ale načo by kto menil kapotu. Vlastne aj tak by to bolo jedno, zase by tam musel dať kapotu len zo Stila. :D
twistedTSD
Citace
funnky_ napsal:

No to viem, ale načo by kto menil kapotu. Vlastne aj tak by to bolo jedno, zase by tam musel dať kapotu len zo Stila. :D

A není to pak takové moc prázdné?

Citace
Joseph: Nevím no každej má jinej názor znám člověka kterej má golfa na zemi když jede na sraz někam dál tak si to prostě zvedne protože má štělovák a na místě to položi je to otázka 10 minut.

Tak jasně, každý máme nějaké priority. My, kteří toužíme po volnosti pohybu, neradi se omezujeme a neznáme žádných hranic při jízdě ani parkování, máme jasno. :D

To mi připomnělo, kamarád mi poradil jedno úžasné kouzelné tlačítko v autě. Hned je život jednodušší.:D (samozřejmě všeho s mírou)

[img]http://slaymyboredom.files.wordpress.com/2012/03/park-anywhere-button.jpg[/img]
Sh1TeRkO
Tiež ho využívam.

Proste treba zastaviť, tak treba. :D
Joseph_CZ

:D :D :D
asthenic
Ani nie že prázdne, podla mňa to je ešte lepšie bez tej značky.
Radik
Ono je snížený a snížený auto. Těm co to leží o 10 cm nezávidím tu jízdu, to musí být hrůza. Ale já mám sníženo o 35 mm a pohoda. Zatím bez jedinného problému. Smile Navíc se auto chová lépe, už se těším až přezuju na letňáky. Smile Teď sem letěl asi 150 km/h a cejtil sem jak začíná ujíždět prd.el, celkem nepříjemnej pocit. Smile
twistedTSD
Citace
Radik napsal:

Ono je snížený a snížený auto. Těm co to leží o 10 cm nezávidím tu jízdu, to musí být hrůza. Ale já mám sníženo o 35 mm a pohoda. Zatím bez jedinného problému. Smile Navíc se auto chová lépe, už se těším až přezuju na letňáky. Smile Teď sem letěl asi 150 km/h a cejtil sem jak začíná ujíždět prd.el, celkem nepříjemnej pocit. Smile

Jojo, aneb "všeho s mírou"...Ale jak říkám, já jsem takové hovado, že bych do toho nešel.:D

Jinak mě právě taky fábka překvapila, jak dobře se chová. Podvozek drží jak po kolejích, ani na zimácích nikdy neznejistěl (i když nějaký extrémní pirát-vrah já nejsem). Tedy pokud je ale silnice v dobrém stavu.
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
10 Hlasů
20%
Skyrace
12 Hlasů
24%
Deathmatche
3 Hlasů
6%