Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

_BOu[C]3k_
RockeR
dobrej admin, hráč i přítel, snad jse někdy vrátíš :|
PS: Co s tim psem děláš ? :D:D:D
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=8583

KLIK NA OBRÁZKY K VIZITKÁM *gp*

i.imgur.com/GN5zH7F.jpg
Bouc3K
Citácia
OldRocker napsal:

dobrej admin, hráč i přítel, snad jse někdy vrátíš :|
PS: Co s tim psem děláš ? :D:D:D

Hrám sa s ním :D
LuKe
Škoda, že odchádzaš si v pohode hráč/kamarát a bol si aj vynikajúci admin.Máš pravdu, že sa to tu zmenilo a pomaly aj mňa to tu prestáva baviť.
Snáď sa tu niekedy ukážeš.Peckaaaa
Shellby
Bouček no nieje to také ako predtým za lofa to bola výborne
Bouc3K
Citácia
_LuKe_ napsal:

Škoda, že odchádzaš si v pohode hráč/kamarát a bol si aj vynikajúci admin.Máš pravdu, že sa to tu zmenilo a pomaly aj mňa to tu prestáva baviť.
Snáď sa tu niekedy ukážeš.Peckaaaa

Tak určite že ukážem ;)

Citácia
@ngel napsal:

Boučí, je mi líto, že i Ty odcházíš, ale absolutně se Ti nedivím. SuperPařba už dávno ztratila své kouzlo ...
Přeji Ti mnoho úspěchů v reálném životě, se školou ... a ať se Ti splní vše, po čem toužíš. Smile Mám Tě ráda. Kytka pro tebe

@ngel,ďakujem hlavne tebe najviac vždy si mi pomohla keď som potreboval poradiť. Ešte raz ďakujem moc krát Smile Samozrejme aj já ťa mám rád Pusinka pro tebe
tomnet
Joo jsi super a tuhle vizitku jsem cetl a koukal tak pul hodiny :D nejdelsi co jsem vydel
jatkar
No myslel jsem že tu vydržíš jako jeden z mála až do konce. Je to velká škoda že odchází takový dlouhodobý hráč a doufám že se občas ukážeš a skontroluješ nás jak tu žijeme;) JInak přeju hodně štěstí v realném životě a doufám že se tu zas někdy setkámeSmile
HeWhoMustNotBeNamed
Já jsem ti to napsal na skype :D Dám ti perla pan a bude to.
No přeju ti hodně štěstí ale snad se nic nezmění na PYGZELOWO BOUDZEGOGO ZLOWNYGU :D
Měj seee admyyyyyn
Bouc3K
Tomnet najldhšia neviem či je :D

Jatkár to nemá cenu demencia väčšia a väčšia...

Pixel DZO LAZGA UDZYDE ZA NESMENYLO ZDAFE DA LUPYM
Bouc3K
Citácia
mikeey napsal:

Super admin bude tě škoda... A hlavně ty si úplně totalní nervák cholerik psychopat :D

To ma nepoznáš vôbec. Keď som rozjašený tak vtedy robím blbosti kričím a tak :D Ale nepoznáš ma. Keby voláš so mnou súkromne tak by si zistil.
Bouc3K
Citácia
mikeey napsal:

Radši ne dík :D

No vidíš tak ma nepoznáš.Keď ma budeš viac poznať tak to komentuj díky Peckaaaa
MaReK_
joj nechod :D
king

3.5.2011 Správně
3.5.2012 Správně
3.5.2013 Správně
3.5.2014 Správně
3.5.2015 Správně
3.5.2016 Správně
3.5.2017 Správně
3.5.2018 Správně
3.5.2019 Správně
3.5.2020 Správně
3.5.2021 Správně
3.5.2022 Správně
3.5.2023 Správně
3.5.2024 Správně
3.5.2025 Správně

king
Bouc3K
Citácia
MaReK SS napsal:

joj nechod :D

A za týždeň si nevedel kto bol Bouček :D
Luky_SVK
Velmi dobrý hráč a bývalí admin sám som raz mal tú česŤ od teba dostať ban :D
Patazz
Poznam tvoje nervy :D Si skvelej kamoš, nevim co říct, je mi lito že si skončil a takovy dalši keci :D Madmazel
Bouc3K
Citácia
Luky_SVK napsal:

Velmi dobrý hráč a bývalí admin sám som raz mal tú česŤ od teba dostať ban :D

Buď rád že bolo 50 :D
BTW:Díky za koment Jojo

Citácia
Patazz napsal:

Poznam tvoje nervy :D Si skvelej kamoš, nevim co říct, je mi lito že si skončil a takovy dalši keci :D Madmazel

To je nič zatedy :D:D:D Ale tak díky :D
Teczka83
Doufám že ten Tvůj konec je nesmysl. Jedn z mála, kterýho jsem považoval za kamaráda a jeden z mála kterýmu tu důvěřuju. A svět je malej, třeba se v reálu potkáme Smile
Bouc3K
Citácia
Iroc_Z napsal:

Doufám že ten Tvůj konec je nesmysl. Jedn z mála, kterýho jsem považoval za kamaráda a jeden z mála kterýmu tu důvěřuju. A svět je malej, třeba se v reálu potkáme Smile

Možno áno Peckaaaa . Som rád že som ťa spoznal. Úplný pohodový týpek . Možno sa raz stretnem . Bol by som rád keby hey Smile
Nico
Citácia
Bouc3K napsal:

Citácia
Iroc_Z napsal:

Možno áno Peckaaaa . Som rád že som ťa spoznal. Úplný pohodový týpek . Možno sa raz stretnem . Bol by som rád keby hey Smile

ale pouzivajte kondom chlapci
Bouc3K
Citácia
Nico napsal:

Citácia
Bouc3K napsal:

Citácia
Iroc_Z napsal:

ale pouzivajte kondom chlapci

Nico jasné Peckaaaa Ochrana predovšetkým YES
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
12 Hlasov
19%
Skyrace
16 Hlasov
26%
Deathmatche