Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

WOLIX-Tam a zase zpátky
cechyy
WOLIX pěkná vizitka , dobrý hráč, dobrý admin :D A ty si mi pomohl hodně s unbanem a se strátou majetku takže .ty si mi hodně pomohl za to ti děkajum Smile
img.tpx.cz/uploads/cechypodpisvww.png
WOLIX
Jo Matrix,Díky za pochvalu snažim se ;) nemáš zaco je to moje práce Smile
YancO
Moc sem si te neuzil co je skoda ...
Ale aj tak THX za vsechno co si udelal pro tenhle server ...
*Pláču* *Pláču* *Pláču* *Pláču* *Pláču* *Pláču* *Pláču* *Pláču* *Pláču* *Pláču* *Pláču*
WOLIX
YancO: my se jestě uvidime jestli na serveru budeš Smile to video by bylo dobre shlednout až do konce aby potom někoho netrefil šlak Smile budu se snažit dělat pro server i dal.. ;)
YancO
Sry to video som do konca nepozrel lebo je moc dlhe ... Ale dufam teda ze sa spozname lepsie :D
WOLIX
Yanco: už jsem tě 100x viděl na serveru a nic co to je :D a video no :D bylo by o 10 min delši měl jsem pořád co psat :D
Wellar
Wole si super chlap vždy pokecáme Smile
WOLIX
Wellar! no prostě napodobně,a jednou ti to vyjde ty víš co ;) Dík za to všechno ;)
Wellar
snad ano Smile je s tebou super zábava nejlepší jak mi díky tobě dala málem antireklama ban za toho tučnáka :D
WOLIX
:D :D :D No to bych se nepřestaval smát :D a Díky ! ;)
Tr1xmy
Vizitka pekná,moc ťa nepoznám ale si super ! :D
denyl98
Dobrý hráč a ještě lepší admin , s tebou sem nikdy neměl problém Smile a myslím si že ani nikdo jiný ......
WOLIX
Díky Vám!

to Deny: Velice si toho vážím! Ale i tak se najdou lidi co semnou problem mají nebo chcou mít,taky se jim to občas nevyplati ! Ale já jsem Rád za to že tu jsou lidi i jako si ty ! Díky !
Lojzo
Wolix daj si facku a neprovokuj ma(:D).Ale nie,si v pohode hráč/kamarát,je s tebou sranda SmileDúfam že tu ešte dlho vydržíš.Už mame niečo spolu odohráte Smile Snaď sa ešte uvidíme v AT. Vizitka *Dobrá práce*
WOLIX
to Lojzo-Dej si facku nebo pěsti! a pak si utři mliko z čela :D :D Dávam ti jestě jeden den! :D Dík-stebou není žádna slava taky :D :D ne dělam si srandu Si pohodař :D A jestli tu dlouho vydržím tak to je otázka kterou si kladu v poslední době :D Něco jsme zažili máš pravdu Smile a v AT jak říkaš snad někdy ! ;) Dík !
dusan_sk
wolix wolix :D pekná vizitka bol si dobrý admyn :D
MaReK_
Pekna Vizitka Smile
king

3.5.2011 Správně
3.5.2012 Správně
3.5.2013 Správně
3.5.2014 Správně
3.5.2015 Správně
3.5.2016 Správně
3.5.2017 Správně