Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

21.7. _RaPtOR_
_RotkiV
Super kámoš,hráč
hodně štěstí v životě tak i na SP .
Kolega z gangu :D *COOOOL*
aure
Citácia
TheRaP napsal:

Citácia
aure napsal:

jj uz sa vidim ale chcem vediet este dlzku tvojo ehm :D:DD

myslel som si ze ty to budes vediet Sad Sad :D fajku ?

ked uz sme pritej fajke toto si urcite pamatas : https://img.tpx.cz/uploads/raptorak.png
TheRaP
Citácia
aure napsal:

Citácia
TheRaP napsal:

Citácia
aure napsal:

jj uz sa vidim ale chcem vediet este dlzku tvojo ehm :D:DD

myslel som si ze ty to budes vediet Sad Sad :D fajku ?

ked uz sme pritej fajke toto si urcite pamatas : https://img.tpx.cz/uploads/raptorak.png

Kááámo kebyze mi to nepripomenies tak si ani nespomeniem :D :D
Stare dobre casy Smile ked som si precital ten screen som sa z chuti zasmial :D
TheRaP
Citácia
Strny napsal:

Pěkná vizitka RaPe ! Smile Hodně štěstí s gangem ! Dobrý kolega a závodník Smile

Diky moc Strnys Smile cenim si kazdu podporu od rozumnych hracov Smile Snad sa mi podari vychovat taku dobru partiu v gangu aka bola aspon z jednej polovice v IB a 1/4 v ACAB

Citácia
_RotkiV napsal:

Super kámoš,hráč
hodně štěstí v životě tak i na SP .
Kolega z gangu :D *COOOOL*

Diky moc Smile
Kolega z gangu neviem ci este, bohuzial si dostal ban za podvod a ja podvodnikov z duse nenavidim Smile
_RotkiV
Né za podvod :D za spoluúčast :D
Load
Známe se už dlouho,jsi v pohodě týpek,co víc dodat ? Prostě přepuk.. :D Popravdě se mi v GR s tebou jezdí asi nejlíp.. Doufám,že nám ten gang vydrží a dotáhnem to daleko.. Smile S podzravem Loadisko
Floatin
V pohode hráč,jeden z tích rozumních hráčov :D vizitóš fajn B)
rikardo
Sevas, fajná vizitka, hnedá. :D Hráč totálne v pohode, dobrý kamoš a top šéf gNagu. :-D Nech sa darí jak v živote tak na SP. Good job!
Pitras
Dobrý hráč, je fajn že se na SP semtam vrací hráči jako ty, škoda jen, že jich je tak málo.
Dush3yo
Dobrý hráč, trošku jsme se seznámili v P&G, snad ještě někdy budou hráči jako ty hrát.. Rád bych uvítal trošku starší hráče, líbí se mi ty typy jako ty.. Smile
TheRaP
Loading - diky moc, tiez pevne dufam ze s gangom to dotiahneme naozaj daleko, verim tomu. Ale radsej by som sa chcel s tebou stretnut osobne a poriadne sa odpalit :D

Riško - dakujem moc Smile

Pitras - velka vdaka, od teba si to moc cenim *gp*

Sapik - dikicko Smile Smile
Upravil TheRaP dňa 15.05.2015 18:25
MartiN
typek kamo si v pohode..keby si niečo potreboval som tu pre Teba drž sa nech Ti šlape gang
TheRaP
Citácia
WSTLMartiN napsal:

typek kamo si v pohode..keby si niečo potreboval som tu pre Teba drž sa nech Ti šlape gang

Diky moc Martine Smile Ked nad tym tak rozmyslam, ani neviem ako sme sa na SP spoznali :D Kazdopadne som ale rad ze su na servery este stary feláci ako ty Smile ešte s tým štýlom Boss
MartiN
jou to nevim ani ja kamo :D ale asi v Ib
PaTreS_
Citácia
★ Typ: V reále som kludný človek, ale dokážem sa poriadne vytočiť aj za maličkosti (všetko záleží na okolnostiach). A v hre som býval strašne velký cholerik, ale v poslednom čase mám všetko v paži. Snažím sa nebrať tú hru až tak vážne no.. Ale dokážem sa nasrať aj tu.

Si inak pekne vystihol! :D Len niekedy sa netreba nahnevať kvôli úplných blbostiam. Nestojí to za to.

Citácia
★ Sex: Nechceli by ste vedieť aj dlžku môjho

Každý vieme, akú máš bakulu. :D:D:D

Tak Riško, pohode týpek, ale ako som už písal, strašne ma vytáča, keď sa nervuješ kvôli úplným stupiditám. :D Ale ďalej makaj, posiluje, aby si si svoj sen splnil. Smile Raz príde nejaká tá žienka, ktorá Ťa urobí sťastným. Smile

A fotka, citujem Ray-a "iď sa odfoť v Bershke" je kde?! :D
TheRaP
Paťkooo :D dosť som sa pousmieval teraz keď som to čítal :D naozaj díky moc si ma potešil Smile myslím že my si toho ešte cez leto prežijeme vela :D
GetUp
Jsi dobrý! v poho človek,v poho vizitka,správanie jak sa čaká,len sa množ:D:Dheheheee
Ruda
Slovenská špína serveru. Smile
Ale ne, dělám si srandu, každej kdo patří do "starý gardy" je frajer. Je dobře že tam hraje ještě někdo jinej než kidíci.
RaTy_
Ty si zasloužíš můj respekt, fakt velký šéfis ať už se to týká skillu nebo schopnosti vést a komunikace. Díky za příležitost v IB, vizitka suprová Smile
TheRaP
Starí parťáci z IB, ktorých som tam oboch spoznal. Díky moc že máte na mňa takýto názor Smile
RaTy u tebe obzvlášť velká vďaka Smile Smile
Upravil TheRaP dňa 18.06.2015 22:48
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
12 Hlasov
19%
Skyrace
16 Hlasov
26%
Deathmatche