Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Anti-Design.
Sh1TeRkO
Napísal som to do googlu, podla môjho vyhladávanie je až ôsma.
Ty si tu nedávno písal, že Ti SmOke kopíruje podpis, to Ti vadilo. Ale teraz chceš ísť proti niekomu, komu to vadí tiež. Dáva to logiku?
Nexfo
Boze , nehadajte sa :D :D
Patazz
a jak tak koukam, smoke skopiroval uplne celou moji praci, to tam jako chce oriznout ten vrsek bez textu? nikdy bych neudelal nic co ma druhy
SmOke
Citace
Patazz napsal:

a jak tak koukam, smoke skopiroval uplne celou moji praci, to tam jako chce oriznout ten vrsek bez textu? nikdy bych neudelal nic co ma druhy

A čo ja kopírujem ? Sry za *OFFTOPIC*
_Crazy_
Mg, hádejte se v SZ
Anti- makej dělat avatary :D
a ostatní se nehádejte :D
Anti
Citace
Patazz napsal:

Však jsem napsal že mu to tam nedám. Vím že si to grkovi udělal. První chtěl jen nějkou korunku a tedkom chce celé tamto, napsal jsem že to dělat nebudu.

A eddo fakt jsem si nevšiml že jí máš i ty, a pokud sis všiml dal jsem mu tam jinou.
cdn.discordapp.com/attachments/970700125552922662/970718246305157130/WLA_-_Vizitka.png
img.tpx.cz/uploads/west_side_podpis.jpg
Logan_
Citace
Patazz napsal:

Patazz neboj, strážim to ako oko v hlave ;)
Anti
Citace
_Crazy_ napsal:

Nick: _[C]raz[y]_
Barva: Nějaké hezké, barevné pozadí, nick červeně, oranžově
Obrázek: [img]http://gtavision.com/images/content/sa_cars/402_Buffalo.jpg[/img] alebo [img]http://fc01.deviantart.net/fs70/i/2010/263/2/7/savanna_gta_sa_by_irenelamagra-d2z4qez.jpg[/img] alebo :D [img]http://gtavision.com/images/content/sa_cars/603_Phoenix.jpg[/img]
Font: Pokud máte nějaký speciální, jinak se pokusím vybrat já. Nějaký hezký :D
Rámeček: Ano / Ne NE

P.S.- prosím udělej ty avatary všechny 3, zaplatím za ně, ale chci se zeptat, zda by jsi taky nezkusil udělat ten avatar s buffalem a phoenixem dohromady... díky

Ty 2 jsem dal do jednoho, a ten prostřední už jsem jednomu hráči dělal a nechce aby ho měl i někdo jiný :D
img.tpx.cz/uploads/_[C]raz[y]_.png
Ukázka světel pro grka
img.tpx.cz/uploads/grkosvetla.png
Upravil/a Anti dne 12.03.2013 21:22
cdn.discordapp.com/attachments/970700125552922662/970718246305157130/WLA_-_Vizitka.png
Pixis_
Citace
Pixis_ napsal:

Nick: Pixis_
Barva: Vela farieb žltá biela zelená všetky svetlé :D ale daj iné ak sa budu viac hodiť.
Obrázek: Prepáč ale nenašiel som nromálny ale chcem tam sprejera a pri tom tie farby prosím skus to pohladať googl my normálneho nehnašiel a potom keď najdeš dolať z farbami :D
Font: vyber ty Smile
Rámeček: Ano aj Ne daj my dve že ktore bude krajšie prosím ak my dve nechceš tak daj bez Smile

ehm Naštvaný
ZoomiceQ

Děkuji to je luxus obrázek.
TheRaP
Dnes by už maly byť ne ?
Wanty
Hezký výtvory Smile Až budu vědět tématiku na avatar,tak ti sem napíšu Smile
Anti
Citace
TheRaP napsal:

Dnes by už maly byť ne ?

Jo včera jsem tě přehlídl Sad Promin.
TheRaP
Citace
Anti napsal:

Citace
TheRaP napsal:

Dnes by už maly byť ne ?

Tak šup vrhni sa nato :D
Pixis_
Citace
Anti napsal:

Citace
TheRaP napsal:

Dnes by už maly byť ne ?

Mam taký pocit že aj mňa Sad
Nexfo
Aj mňa Smile
Anti
:DDD Jsem slepý :D Díky že jste se připomenuli Smile
Gamb
xD aj mňa :D
SmOke
Omg Anti ešte si mi to neurobil ? Včera večer si písal že už ideeš nato a aj svetlá urobíš.
_Crazy_
Citace
SmOke napsal:

Omg Anti ešte si mi to neurobil ? Včera večer si písal že už ideeš nato a aj svetlá urobíš.

Buď rád, že zadara něco dostaneš... Sám akorát kopíruješ, tak zalez do boudy a počkej... Tu máš
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
14 Hlasů
21%
Skyrace
16 Hlasů
24%
Deathmatche
4 Hlasů
6%