Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

Vaše úspechy v League of Legends
Ruda
Dratek to fakt nevím, east má lepší podporu v rámci Cz/SK scény, na westu je zase víc akcí a v Go4LoL se potkáš s lepšíma gangama, takže já si asi vyberu West, jenomže než naexpím tak to taky zabere nějaký čas, ale West pro mě bude asi pravděpodobnější varianta.
DrateK
Co se týče těch CZ/SK akcí na eastu - není problém si od někoho půjčit účet, sám ti ho v budoucnu můžu půjčit, kdybys potřeboval. Smile
Ruda
Začnu teda(jestli vůbec) na tom westu, uvidíme jak se to vyvine.
Ruda
Dratku btw: Kdybych si sehnal účet tak to potáhnu do platiny, ale pak bych ocenil duo que, přecejen od platiny to jde pomalu a nechci se do toho Diamondu tahat měsíc.
DrateK
Okej, taky si vytáhnu ten acc do platiny a pak můžem hrát. Smile
Ruda
Ještě ten účet ani nemám, dám ti vědět. Do platiny počítám tak do týdne když tomu věnuju trošku času(Myslím P1) pak Diamond uvidíme jak půjde, každopádně prej jsou strašný návaly na challenger tak to se chci taky podívat, ale na to nebudu mít asi ani champy ani skill po takový době :D
DrateK
Hele sezóna končí za necelý 2 měsíce, to abys máknul. :D Už by mohli zveřejnit, jak bude probíhat sezóna 4, uvítal bych zpátky normální rating a ne tyhle divize :D
Ruda
Mě ty divize docela vyhovovali, sice se dost lidí nechalo boostnout a teď tam trčej i když tam nemaj co dělat, ale jako nápad mi to přijde slušný, každopádně nebude se určitě závadět zpět klasickej rating i když na něm respektive teď jede matchmatching.
Death
Jinej champ nehraju :D :D a ani nebudu :D

img.tpx.cz/uploads/Nidalee0.png

img.tpx.cz/uploads/Nidalee1.png

Bronze II !!!! :D jazyk
Mikull
Naučil bych se i jiné champy kromě nidale, ale já ti do toho kecat nebudu Smile

btw. nauč se farmit.
Death
:D :D Pravda Mikulle s farmením to je zlý :D jinak samozřejmě umím Vi,Riven,Varuse,Rengara,Lux,Pantha atd.... :D
Ruda
Jo 89 CS je malo, ale jak má farmit na druhou stranu, když nemaj jungle a support? :-D
Ruda
Scháním 30lvl accountu na eastu, na westu už mám, pokud máte nějakej co nehrajete tak mi ho půjčte/darujte - Za odměnu nabízím elo boosting na vašem hlavním účtu.
sK
Ruda ide na to.Help xd
Death
Njn spousty lidí nechce hrát supporty :D mají strach :D
Ruda
Já tahal hry aji za Tarica. :-D
Shichiro
Můj největší úspěch byl že jsem vyhrál s polákama Nemůžu
Ruda
Já hrál v teamu s polákem co měl 2000+ rating, tyhle předsudky táhnou českou scénu totálně do řiti a celkově to platí ještě víc. Si myslíte že poláci maj upravenou DNA nebo co? Ale chápu že je snazší napsat "OMG podělal mi hru team, prostě se nedostanu výš kvůli teamu"
Ruda
Všichni fandové LoLka -

http://superparba.eu/forum/viewthread...d_id=44208
Death
Já mám poláky rád ale strašně mě (sere) s prominutím :D že když jdeme team fight můj team uteče :D :D a prostě mě tam nechaj chcípnout.
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
7 Hlasov
18%
Skyrace
9 Hlasov
23%
Deathmatche
3 Hlasov
8%