Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Reformu ?
SmouKy_
Citace
_Steve-Man_ napsal:

Citace
Mejtes napsal:

Jak tu psal Domes, ti co si na tu nemovitost vydělávali tak dlouho, by o ní přišli, a kdyby o ní přišli tak je jasný že se na ní dá vydělat, ale třeba já, já si tu nemovitost koupil z důvodu že už na serveru nemůžu být tak aktivní, a chci, aby za mě ta nemovitost vydělávala ..

Přesně tak! proč by sme jako měli přijít o něco na co tu dřeme několik měsíců/let.

Gratuluji vám, máte ve virtuální hře věc na co jste šetřili celej svůj dlouhej život, bude vám dávat peníze, ale na co vám ty peníze budou ? na další nemku aby jsi měl ještě víc peněz ? A k čemu mít pak tolik peněz když to ani nevyužiješ, nemluvě o tom že domy/nemovitosti mají hráči co už vubec nehrajou a hráči ani nemají šanci to koupit..
Panther
Citace
Gummy_Shock napsal:

Ahoj, mám takový letmý dotaz.

Tato reforma, týkala by se i marihuany?
Vím, je to hloupý dotaz, ale celkem by mě mrzelo, že bych o ni přišel, nechal jsem u jejího pěstování pot, krev a mléko bohužel ne.

Díky za vstřícnou odpověď a krásný zbytek dne Smile
Gummy_Shock

Ak by reforma bola, týkala by sa len peňazí .. máš to napísane na začiatku ..
fIoW
Citace
SmouKy_ napsal:

Citace
_Steve-Man_ napsal:

Citace
Mejtes napsal:

Jak tu psal Domes, ti co si na tu nemovitost vydělávali tak dlouho, by o ní přišli, a kdyby o ní přišli tak je jasný že se na ní dá vydělat, ale třeba já, já si tu nemovitost koupil z důvodu že už na serveru nemůžu být tak aktivní, a chci, aby za mě ta nemovitost vydělávala ..

Přesně tak! proč by sme jako měli přijít o něco na co tu dřeme několik měsíců/let.

Gratuluji vám, máte ve virtuální hře věc na co jste šetřili celej svůj dlouhej život, bude vám dávat peníze, ale na co vám ty peníze budou ? na další nemku aby jsi měl ještě víc peněz ? A k čemu mít pak tolik peněz když to ani nevyužiješ, nemluvě o tom že domy/nemovitosti mají hráči co už vubec nehrajou a hráči ani nemají šanci to koupit..

Tak ať zrušej nemky těm co už nehrajou, mě ty peníze pak budou třeba k nakupování zbraní nebo čemukoliv, to bych už něco vymyslel ale jde o ten princip, 1k hodin sem na to šetřil, a nechci aby mi to někdo sebral.
img.tpx.cz/uploads/horsedickgang.png
img.tpx.cz/uploads/Discord%20Banner%20Mandy.gif
SmouKy_
Citace
Mejtes napsal:

Citace
SmouKy_ napsal:

Citace
_Steve-Man_ napsal:

Citace
Mejtes napsal:

Tak ať zrušej nemky těm co už nehrajou, mě ty peníze pak budou třeba k nakupování zbraní nebo čemukoliv, to bych už něco vymyslel ale jde o ten princip, 1k hodin sem na to šetřil, a nechci aby mi to někdo sebral.

Když jsi na to 1k hodin šetřil, tak by jsi dostal adekvátní náhradu 1000*100.000$ ne ?
gummy
Citace
Panther napsal:

Citace
Gummy_Shock napsal:

Ahoj, mám takový letmý dotaz.

Tato reforma, týkala by se i marihuany?
Vím, je to hloupý dotaz, ale celkem by mě mrzelo, že bych o ni přišel, nechal jsem u jejího pěstování pot, krev a mléko bohužel ne.

Díky za vstřícnou odpověď a krásný zbytek dne Smile
Gummy_Shock

Ak by reforma bola, týkala by sa len peňazí .. máš to napísane na začiatku ..

Ah, no jo, jsem to ale slepec.. díky moc kočko :**
MuniX
Zdravím všechny hráče SP

Pročítám si tu nějaké ty komentáře, většina je pro Ano (resetovat jenom $)
Někteří chtějí, aby se smazalo všechno, já si myslím, že kdyby se smazalo všechno, mělo by to dopad na hráče, co tu už hrají nějaký ten pátek. Strávili několik stovek hodin u SP a šetřili herní peníze, aby si mohli něco koupit... Takže většina z nich by skončila, protože jet od začátku s ničím by nemělo smysl a ani motivaci.

Mému názoru je nejblíže apero, taky si myslím, že po pár týdnech by to dopadlo stejně jako je to teď, prakticky by to nemělo žádný účinek a smysl, takže nevidím důvod, proč by měla reforma být. Každý má na to jiný názor, za mě to je NE
Johnny
S reformou NESOUHLASÁM, ceny se nesníží, naopak hráči budou ještě více chamtivější.
Ragnar
Určitě ANO, dá to novej impuls SP Správně
MaReK_
Sem snou, ale potom si to treba "hlídat" prisposobit odmeny atd aby bolo všetk ako má.
king

3.5.2011 Správně
3.5.2012 Správně
3.5.2013 Správně
3.5.2014 Správně
3.5.2015 Správně
3.5.2016 Správně
3.5.2017 Správně
3.5.2018 Správně
3.5.2019 Správně
3.5.2020 Správně
3.5.2021 Správně
3.5.2022 Správně
3.5.2023 Správně
3.5.2024 Správně
3.5.2025 Správně

king
_iGDuff_
Určitě souhlas konečně bych na té SP začal hrát to co se tam ted děje mi nestojí zato se tam přihlašovat Smile
hormoskunk
Promiň, ale pokud budeš přidávat peníze stylem 100 000$ * počet odehraných hodin, tak reforma nemá smysl. Navíc co je vlastně REFORMA? Reforma je je zredukovaní cen, ale [b]POMĚR [/b]zůstane stejný.
Dám příklad:
Ted maš v bance 100 mega koupíš infernus za 20 mega. Po reformě budeš mít v bance 10 mega a koupíš infernus za 2 mega.

Je to jen hra a neexistuje jiný svět/stát/server s kterým by sis měnil peníze, takže nevidím důvod, proč dělat reformu stylem jakým ty chceš reformu udělat.

Pokud reforma tak nečekaně bez náhlašení a bez přidavani peněz. Ti co jsou bohatí, zůstanou stejěn bohatí protože už i tak mají vělký majetek, takže by nepřišli na nulu. Tohle teda neni reforma co si tu rozepsal a to co si tu napsal, tak pro to teda nejsem. Tímto způsobem vlastně nic nezměníš a proč dělat něco pro nic? Na wécku
Sipoxx
Když si vzpomenu o rok až dva zpět, kdy bylo za misi u kamioňáka 12k a udělal jsi tak 4-6 za hodinu což je asi 48-72 tisíc/h.

Takže dnešní ceny a výdělky jsou až moc vysoký. Pamatuji si dobu, kde Sandking stál 100 000 000$ a jezdilo jich vážně jen pár. Dneska všichni mají všechno po pár hodinách a my jsme museli na ty sandkingy hodně dlouho dřít.

Na jednu stranu je to dobře pro server, že se sníží ceny, bude to míň problémů, míň podvodů, ztrát a všeho.

Ale z té druhé strany jsem získal spoustu peněz a nechci, aby přišli nazmar jen tak.

Napadlo mě to jinak, než všem všechno sebrat.
Prostě aktuální hodnoty peněz snížit o 3 desetinná místa a ceny všech ostatních věcí třeba o 2.

Příklad:
ATomas má v bance 2 000 000 000$
Infernus stojí cca 20 000 000$

ATomas má 100 Infernusů

Po mé verzi reformy:
ATomas 2 000 000$
Infernus 200 000

ATomas má 10 Infernusů.

Jen nápad, ale pokus to dopadne totálním restartem, tak taky souhlasím
fIoW
Citace
SmouKy_ napsal:

Citace
Mejtes napsal:

Citace
SmouKy_ napsal:

Citace
_Steve-Man_ napsal:

Citace
Mejtes napsal:

Když jsi na to 1k hodin šetřil, tak by jsi dostal adekvátní náhradu 1000*100.000$ ne ?

No 100 mega mi za ty nemky fakt stačit nebude, ani jedna z nemek nemá tak nízkou cenu.
img.tpx.cz/uploads/horsedickgang.png
img.tpx.cz/uploads/Discord%20Banner%20Mandy.gif
Zawy
Jsem toho názoru, že když se zresetují jen $, tak budou mít hráči sice méně $, ale takové nemovitosti se nebudou vůbec za takové menší částky prodávat. Resetnul bych vše kromě hodin nebo nic...
Nebýt toho trapného double bonusu, vyšším odměnám za nahraný čas, bugům a jiným sračkám, tak by ta reforma ani nemusela být...
HanyS
Zawy ty žádnou pořádnou nemku nemáš ty vole :D :D tak teď tu mindžuješ aby se restovalo vše noobe Nemůžu *DEVIL*
Nosferatu
Citace
Zawy_ napsal:

Jsem toho názoru, že když se zresetují jen $, tak budou mít hráči sice méně $, ale takové nemovitosti se nebudou vůbec za takové menší částky prodávat. Resetnul bych vše kromě hodin nebo nic...
Nebýt toho trapného double bonusu, vyšším odměnám za nahraný čas, bugům a jiným sračkám, tak by ta reforma ani nemusela být...

Ceny nemovitostí by se také upravili a věřím tomu, že by se i po tom obchodovalo. Smile Každý by chtěl navýšit ten svůj nový obnos, takže by se rozjelo obchodování Smile
I kill people and I like it
Zawy
Citace
HanyS napsal:

Zawy ty žádnou pořádnou nemku nemáš ty vole :D :D tak teď tu mindžuješ aby se restovalo vše noobe Nemůžu *DEVIL*

To same muzu rict o tobe, ze to nechces, protoze nemku mas
_Steve-Man_
Citace
Zawy_ napsal:

Tohle mi řekni ve škole do oči a dám ti ránu:D kdyby si měl pořádnou nemku, tak by si taky nechtěl reformu:D
Zawy
Ale chtěl, celé je to v ****i :D
MarTinSVK
takže títo dvaja _Steve-Man_ a Zawy_ vidno kto čo zastáva a dokonca su kamoši :D :D
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
8 Hlasů
19%
Skyrace
9 Hlasů
21%
Deathmatche
3 Hlasů
7%