Informácie o serveri
Čítať tému
Mordisova vizitoš - 22.7.2019
|
|
Mine |
Pridané 16.03.2018 20:41
|
![]() ![]() Príspevkov: 1427
Založený: 14.06.16
|
Smutný to koniec ![]() |
|
|
MaTy |
Pridané 17.03.2018 20:44
|
![]() ![]() Príspevkov: 1267
Založený: 30.08.14
|
Uz jsem ti sem jednou psal, takže ti vizitku hodnotit znovu nebudu, ale jediné co mě zaráží, je, že se nevidím ve friend listu.. Hmm.. ![]() K tvému odchodu, vše jsem ti napsal na fb, kde jsme kdykoliv v kontaktu, mrzí mě tento odchod, ale i tak, je to jen hra, život jde dál. Nebudu ten odchod dále rozebírat, poté tu vznikají podobné hádky jako u ostatních. Přeju ti hodně štěstí do života a ve vztahu držím palce, měj se pěkně. There's more to me than just this jersey I wear, and that's Christ living inside of me. -Stephen Curry ![]() |
|
|
DanyaS |
Pridané 17.03.2018 20:59
|
![]() ![]() Príspevkov: 430
Založený: 28.02.17
|
Buď rád že to tu stále máš aktivní.. Já na SP mám rád jak už jako kámoše jako fakt málo lidí.. Max 10.. Ty jsi mezi nima nezájem co jsi udělal v AT i tak jsi v klidu. Vole tohle si važ protože já se málo zastávám lidí ![]() Jinak vizitka naprosto perfektní abych nebyl offtopic jak tady pánové kabeláři |
|
|
Mordis |
Pridané 18.03.2018 21:51
|
![]() ![]() Príspevkov: 2009
Založený: 07.10.13
|
Fakt na vás nemám náladu hoši, takže na tebe Geroj s Krowkym totálně seru. Vaše lži vyvracím jednu za druhou, už mě to nebaví. Hráči ví jak to bylo a vy jediné co děláte, pláčete a vymýšlíte si další kraviny ![]() Nemám na vás žaludek. Stránku strašně refreshuji, to víš že ano ![]() Nemůžu si vyjet svůj log přihlašování, takže ti to nemůžu omlátit o hlavu jako zbytek ty koní mozku. Ale hoň si nad tím jako na svým autíčkem ![]() ![]() ![]() Tak si utíkej nahonit EGO někam jinam. A to, že jsi byl jen podle mě špína... ![]() ![]() Ty ani nevíš kolik lidí z AT tě v AT nechtělo ty pako vygumované ![]() ![]() ![]() KYS ![]() Jiry.... Chomutovské Ghetto promluvilo ![]() ![]() ![]() Tak plakej dál, jak ti je strašně ukřivděno ![]() PS: Opravdu máte problémy s mateřským jazykem a celkově s chápáním určitých věcí koukám ![]() ![]() A nepoužívej slova u kterých nevíš co znamenají. Jen si svoje IQ shazuješ ještě více. Dokud nic nenapíšeš nebo nepromluvíš... člověk by tě i považoval za někoho "s mozkem" ![]() MinecrafterSK - Veselý konec ![]() ![]() MaTy - Tak to musí být chyba tisku, určitě doplním ![]() Přesně tak, pravdu znáš, samozřejmě si popíšeme, jako vždycky ![]() ![]() ![]() DanyaS - To víš, musí být středem pozornosti, kluci ušatí ![]() ![]() Oni ať si tu pokládají offtopici jak chtějí, jen mě překvapuje že to dělá moderátor fóra ![]() ![]() |
|
|
PyroFire |
Pridané 18.03.2018 22:05
|
![]() ![]() Príspevkov: 262
Založený: 12.07.17
|
Mrzí mě tvůj odchod, já co jsem ti chtěl říct tak jsem ti napsal na FB . Jinak vizitka se mi líbí a a´t se daří v životě ![]() ![]() 2015 ![]() 2016 ![]() 2017 ![]() 2018 ![]() 2019 ![]() 2020 ![]() 2021 ![]() |
|
|
Mordis |
Pridané 30.07.2019 18:47
|
![]() ![]() Príspevkov: 2009
Založený: 07.10.13
|
Předělání vizitky do aktuálního stavu + znovu začínám hrát na SP
|
|
|