Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

_BOu[C]3k_
Teczka83
Přesně tak Smile
DoMiNo
Super hráč/bývalí administrátor.Doufám že mě jednou naučíš průlet tunelem s Hydrou ;) Smile.K vizitce *Dobrá práce*
MaoS
Ach jáj čo stebov BouceK, nemám čo povedať si dobrý hráč/ex admin a chcel by som, že by si sa vrátil speť na SP... Takých ako si ty trebá! Smile
DangerRMV
Boučku já tě na SP potřebuju!!!! Sad Sad Sad Vrať se ZLATO!!! DobrouPláču
Xkol
Ty hydra skilla :D:D:D:D Vela si ma naučil hlavne blbosti ale aj rady do života. Za všetko som Ti nesmierne vďačný a som rád že som človeka ako ty spoznal. Dúfam že sa raz vrátiš a ešte si zahráme. Ešte raz ďakujem Ti za všetko.
Geroid
sám si zhulená hlava :D však nwm cos čekall demence tady bude vždy.
THC_Lukas
boučku ty zase končíš?? :o Ty si šašo fakt :D tak snad někdy na serveru seva stary Smile
Bouc3K
Citácia
THC_Lukas napsal:

boučku ty zase končíš?? :o Ty si šašo fakt :D tak snad někdy na serveru seva stary Smile

Nekončím len nechce sa mi aktualizovať vizitku :D:D
stinG_
[img]http://oi41.tinypic.com/2jblama.jpg[/img]

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Respy
Super kamarát aj bývali administrátor!! ADMYN JE TU CYTER !
Kapo
Marek čau marek, moj stary dobry kamarat :D. Dooosť sa to zmenilo odvtedy čo si si písal tuto vizitku.
Už sa stretavame osobne, jednoducho SP nás spoznala a díky nej sa stretavame. :D Tak isto aj Lukáš /NISSAN_350_Z/ by sa už mohol ozvať aby sme za ním mohli íst. Dlho sme toto nehrali, môžme si to niekedy skúsiť zahrať len tak zo srandy znovu. Tak čauko, vidíme sa v Mer---- v pohostinstve vieš kde :D.
Prišiel som po dalšich rokoch, aby som si opäť zahral na SP jazyk
DangerRMV
Teď se dívám po dlouhé době na tvoji vizitku a jsem rád, že jsem zažil tu dobu v které si byl ty, žádní provokatéři, šmejdi a bezmozci. Byla to super doba, volání na skype apod. Takového frajera jako ty bych chtěl zase zpátky na SP, ale to už se asi bohužel nestane. Teď už je to na serveru úplně jiné, je to změněné k horšímu. Hodně si mi na serveru ze začátku pomohl. Jsi pán. A ozvi se někdy na skype *****.
S pozdravem Danger.
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
12 Hlasov
19%
Skyrace
16 Hlasov
26%
Deathmatche
4 Hlasov