Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

🐼Rosta🐼
taabooz
LUXUS vizitka
Rosta
Díky. Smile
Rosta
Tak to napíšu i sem. Končím v admin týmu, na SP se občas ukážu. Hi
Pandy
Rosto Sad Ty jo ted už tam nikdo z kvalitních adminů nebude skoro, tys to tam taky tak nějak držel a dotáhl jsi to na správce. Tak ať se ti daří v osobním životě, všechno jednou omrzí, to je jasný, přeci jen jsi tu byl celkem dlouho a hlavně i na pozici AT. Byl jsi v klidu člověk , hráč i Admin, mej se ;)
Rosta
Děkuju wery Smile
OndraS1
Rosťo hezká vizitka, pěkný nadpisy ( PS: Od koho je máš? Nebo sis je dělal sám? ).
A díky za označení Smile

img.tpx.cz/uploads/sa-mp-xd.png
_dr_dre_
Vizitka super, pekne prepracovana, ako admina Ta bude skoda, maj sa a nech sa dari v reale
Rosta
Ondras - díky, nadpisy jsem dělal já. Není zač. Smile
_dr_dre_ - Díky Smile
RuliiKkO
Rosťo, tebe jsem v týmu měl strašně rád spolu s dalšíma ex-kolegy ale je jich málo, ty jsi byl mezi nima no je to škoda ten odchod, další kvalita out.
Přeju ti best v realu, ať se daří no a snad zas někdy) btw. dej mi skype do sz, nějak jsem ho ztratil Smile Čusák a drž se chlape!
Upravil/a RuliiKkO dne 12.02.2016 13:59
Si te metes conmigo, nos metemos nosotros contigo. Boss

Just enjoying life. Casual cs pleer, hockey enjoyer, f1 lover and also old man.
LuKi_
Rosťo, nevím jak si adminoval teď, ale za dob když jsem adminoval ještě já si adminoval výborně, si skvělý kamoš a škoda tebe no. :/
Jinač vizitka pěkná Smile
img.tpx.cz/uploads/gpgifwcs.gif
Nosferatu
Skvělý kamarád a ještě lepší administrátor.
To že končíš v AT mě opravdu dostalo, protože ty jsi byl a vždy budeš jeden z nejrozumnějších lidí na sp. Člověk co své kroky vždy pevně zvážil než něco udělal.
Za tvůj přínos AT si tě opravdu vážím a ne jenom jako administrátora. Smile
Ať se ti daří Rosťo. Smile
Vizitka suprová. :D
I kill people and I like it
Rosta
Rulík - díky, pošlu Smile
Luki_ - díky Smile
Nosferatu - děkuju Smile

// Nahodil jsem nový design, dělal jsem ho já (pro ty, kteří by se na to chtěli ptát).

Pac a pusu :D :D Rosta Hi

img.tpx.cz/uploads/pacapusuROSTA.png
Upravil/a Rosta dne 18.02.2016 16:27
Pandy
Rostíku, skvělý design, čistá grafika, žádný přeplácaniny, líbí se mi to a moc a díky že jsem tě mohla poznat, byl jsi fajn. Vlastně pořád jsi Smile
Sotasek
Než přejdu k rozebírání samotného Rostíka, zhodnotím vizitooš, která se mi dost líbí, jak graficky tak i psanou formou, fakt se ti to povedlo!!

Rostík, super hráč, a ještě lepší kamarád, jsi rozumný, nikdy bych neřekl že si tak padneme do oka! Dost mě mrzí, že v týmu končíš, tebe jsem měl dost rád, už jen kvuli tvému chování, a tvé povaze. Ale hlavně kvůli tomu, že se na Sp našel někdo se stejnými zájmy jako mám já, a to jsou motorky. Každý plnou pusinku toho, že jsme dárci orgánu, to že jsme jednou nohou v hrobě atp. ale PRD! :D Doufám, že tuhle sezonu už konečně uskutečníme tu naší společnou vyjížďku, a pořádně protáhneme mašinky! Jinak Rosťo přeji ti hodně úspěchů do realného života, ať dosáhneš toho čeho chceš, a snad si někdy v budoucnu koupit nějakou pořádnou mašinu nad 130KW, a už budeš doslova létat zatáčkama, snad už i na loket! jazyk :D
Rosťo je to škoda, jediné co ti řeknu je: Drž se chlape, a jezdi opatrně ať toho ještě hodně najedeš! Smile B)
Rosta
Werymex děkuju,taky jsem te rad poznal.

Sotasek Díky jsem rád ze se líbí. Určitě se musíme na jaře někde sejit a pořádně provětrat ty naše stroje :D jo to bych jednou chtěl nějakou pořádnou,snad oba budem mít na to aby sme koupili Smile
Ty se hlavně drž v AT a jednou se tam zase potkáme ;)
Rosta
Menší edit
PatoMRZK
Ahoj , znám tě , dle mého názoru dlouho , byl jsem u toho když jsi založil Al-Kaidu :D. Teď jsem se tam přikakal znova :D jsi napohodu člověk. Rád tě provokuju :D
Citace
Kraj: Při obědě žereš brambory z mého kraje! Vysočina

To mně pobavilo :D :D :D.
Asi podruhé vidím svůj nick mezi ,,best people,, :D , Zahřeje při srdíčku :3
Ať se daří :D Smile
Rosta
Jo, ale už jí nějaký čas držím, je to srdcovka :D *LOVELINUX*
Citace
Rád tě provokuju :D

No tak aspoň že tě to baví :D
Díky za koment, taky hodně štěstí :D
JamesBonG
Rosto Rosto co dodat :D Nejvíc v pohodě typek hlavně naše lovi s Banditem :D :D Ať se ti daří Smile
Rosta
Díky kámo, tobě taky. S Banditem se užije sranda Smile :D
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
12 Hlasů
19%
Skyrace
16 Hlasů
26%
Deathmatche