Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

WOLIX-Tam a zase zpátky
MartiN
Dobrý hráč a pekná vizitka Smile
Jo_xker
Nemám slov ! Nejlepší Admin nejlepší kamarád a hráč! Prostě takové lidi mám rád... !!!

WOLIIXII Nemůžu
WOLIX
Heeej Díky chlapi, smišenče neboloi Chris Angeli nebo Cz/sk :D dobré skoré po tydnu a upozornění si zabil stary :D :D
Joxker :D :D Tak určitě :D Samozřejmě Díky jo a nápodobně stim hrobem :D do něho se dostanu brzo :D A si šašek,jeden s největšich co jsem poznal,a že jich bylo :D :D

Nico-Hřích tě zavede dál, než chceš jít, udrží tě déle, než chceš zůstat, a bude tě stát víc, než kolik chceš zaplatit. Dobrý bože pří nás stuj s Nicolasem ! :D :D

MArtine Díky ! Smile)
Logan_
Pekná vizitka a supe admin! *Dobrá práce*
THC_Lukas
Wolixu :D ty jeden rožnováku !! :D určitě někdy něco podniknem :D Jinak dobrej hráč a ještě lepší admin Nemůžu
Rado
V pohode chlapček :D pekná vizitka
WOLIX
GR-- Díky moc :D jo a snažim se :D

THC-- Valmezak :D určitě to podnikáni bude velké jako sauronova odplata :DD jinak diky !! :DD

Rado--vizitku uznám i když je vlastně dlouho neaktualizovana měl bych se do toho dat :D a stim chlapečkem pozor :D muže byt nebezpečny :DDD

Chtělo by to trochu poupravit zase po roce :D
Xena
WOLIXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX týpek jak neviem. :D Ten Zlín mi vybavíš ok? :D Počítam s tým :D.
Wanksta
Dobrý admin :D Ešte si mi mute ani jail nedal,pekná vizitka.
DangerRMV
Sbohem, ať se daří v životě, občas zavoláme ;)

PS. Na ty kabáty jedeš do Holomouce! :D
WOLIX
Přijemné nervy když mám vizitku po měsici neaktivity v admin vizitkách.. :D a já že je smazaná.. božinku!!

Xeniiiiiiiiiiiiiii,ale nezapomen na podmínky že na posteli nespim !!!!!!!!!!!!! :DDD A rovnou si tam za tebou balim kufry.. :DDDOoooh huuu :D

Wanksa.. :D jo a už ani nedam,každopádně díky !! Smile)

Danger.. Kabáti Fakt byli !! :DD Měj se ! ;))

PS: chystám poslední aktualizaci tak snad brzo !! :D
Tr1xmy
presuvam
WOLIX
Brzo :D :D Ale stane se ,stane se já to chápu.. :D :D
Sh1TeRkO
Do pár dní sa vrátiš. =D
WOLIX
Tak proč si mě tu měl možnost vidět za duben asi 3x ? :D a za květen 2x po nocích.. :D Věř mi jestli se vrátim tak to bude naposledy a na podzim.. :D a to jen možna.. :D Ještě se chystám asi 4 ěmsice na aktualizaci vizitky a nestihl jsem a to video na ukončení jsem taky zatim nestihl ale snad stihnu přiběh napsat,samozřejmě edduard tam bude ! :DD Ale otazka času kdy to stihnu :D

Zatim Eddo !! *COOOOL*
MaoS
Ach ty šikulo i já som to hovoril, že se vrátiš a ty si mi hovoril že to je už posledne!! Ach ty šikulant jeden! :D
Sh1TeRkO
Nebudem nikde...nevymýšlaj a neoje**vaj. :D
MouG19
Byl jsi dobrý admin, škoda že jsi toho nechal. :-) Jinak video dobrý jde vidět, že sis s ním dal práci *Dobrá práce*
WOLIX
Maos,dnes jsem na serveru byl naschval o něco dřiv jeslt itě tam zastihnu jinak tam nejsem šel jsem se tam podívat nebo dnes je blbec den.. :D NEvratil jsem se a bylo to naposledy.. :D neber max 15 min za týden jako návrat :D řika jsme pravdu Smile)

Eddo- ale já tim myslel moji postel tam budeš,ale leda tak po Xene,odk které neodejdu :D

Misa-to video je jako děkovne ještě s minulého roku Smile) musim vizitku aktualizovat Smile)
Fantasy
WOLIX to první video :O ty nekončíš nebo jak :D jinak pěkná vizitka super bejvalej admin.. :D
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
14 Hlasov
21%
Skyrace
16 Hlasov
24%
Deathmatche
4 Hlasov
6%