Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

Wlčáček vizitka
mazednik
Pěkné a i jako A Správně
wlcacek
Citácia
mazednik napsal:

Pěkné a i jako A Správně

Taky pěkný:D dík Smile
Tr1xmy
Wlcku niekedy mi ťa je fakt lúto pri .... však ty vieš čo.. :D Som rád že sa tu ešte tak držíš :D
wlcacek
Citácia
Tr1xmy napsal:

Wlcku niekedy mi ťa je fakt lúto pri .... však ty vieš čo.. :D Som rád že sa tu ešte tak držíš :D

Zatím anoSmile
A dokud tu bude opora na kterou se můžu kdykoliv spolehnout tak tu buduSmile

Však doufám že i Ty vydržíšSmile
Upravil wlcacek dňa 22.04.2013 23:03
DrateK
Dobrá vizitka a skvělý hl. admin. Divim se, že na to máš ještě nervy, já bych si už trhal vlasy. :D Každopádně doufám, že na tomhle postu budeš ještě dlouho, protože nevim, koho bych tam dal místo tebe. Palec nahoru
wlcacek
Diky dratku.
Doufam ze nase spoluprace potrva co nejdele
Czipisek
Je mi čest vykonávat práci s hlavním adminem jako jsi Ty. Smile Ke všem jsi rovnostranný a dokáže si s Tebou člověk fajn pokecat.

Doufám, že spolu tady vydržíme co nejdéle a budeš s mou prací spokojený stejně jako s B.TearsovouSmile
Mikull
Chudák Wlk, trojku si nikdy neužije :D:D:D
img.tpx.cz/uploads/takhletobude.png
wlcacek
diky panove.
Czipe verim ze nase spoluprace poslape jako hodinkySmile

Mikulle vsechno bude :D
MouG19
Jsi dobrej v tom co děláš, a respekt pro Tebe za to jak to všechno stíháš a že si na všechno a všechny dokážeš udělat čas. :-) Palec nahoru
HeWhoMustNotBeNamed
Jsem rád , že jsem s Tebou v hlavní funkci :D Neskutečná prd*l je s Tebou :D Doufám , že já ani Ty neskončíme , nebo nás Tomáš nevyhodí :D
GL bro :D
wlcacek
Diky Miso. Doufam ze s Tebou budem spokojeny a ze Te moc neutahame tady s Pixlem:D

Pixle No to ze jsem Te vyfasoval jako kokolegu to byla vylozene vyhra v loteriirofl Kdyby jsme mohli zverejnit ty nase konverzace tak nas snad zavrou do Kosmonos a sterilizujirofl
X-Man
Wlčak, nemal som ešte tu česť ťa spoznať Nasraný Ale budem rád ak si niekedy pokecáme.. heheheee
tuhy10
Pekná vizitka Hitlere :D No co , koukni se na Czipiskovo video :D ''Kamioňák Hitler :D
wlcacek
X-Man to nechtej rofl ale ne rad si rozsirim svuj obzor. A poklabosim i s Tebou Smile

Tuhy no jasne:D to video od Czipa me totalne rozsekalo:D Az jsem si z toho malem caknul do textilurofl
LeGacy
ďakujem Pánu Bohu, že tu máme hlavného admina ako je wlcacek. Smile Prepáč, že som Ťa niekedy spochybňoval, ale mal som dosť zlé obdobie, ale teraz to je už v pohode. Hocikedy keď potrebujem pomoc, tak mi pomôžeš a som rád, že aj ja Tebe. Beriem Ťa aj ako kamaráta, to môže dokázať aj dopisovanie na ICQ. rofl Dúfam, že vydržíš do najdlhšie. Smile
Czipisek
Wlku, ty jsi ten největší... no o tom snad radši jindy, víme svoje, puso.
:D:D:D:DMám tě rád
Panzer
Nejlepší hlavní ze všech hlavních co tu kdy vládli. Aktivní, rozumnej, smysl pro humor, nenamyšlenej a vstřícnej, škoda že takový nebyli tvoji předchůdci. rofl Zůstaň na tomhle postu co nejdýl.
No není tady asi úplně vše, ale je toho dost. Malá ukázka pbanůimg.tpx.cz/uploads/PanzerPDPS3.gif
wlcacek
LeGacy to ze si obcas vlezem do vlasu je v poradku. Bylo by spatne kdyby to tak nebylo. Nazory se maji vymenovat. I za cenu bourlive debaty.:D Ale musim rict ze jsi fajn clovek, bezvadny administrator a hrac. Co me u Tebe hodne tesi je Tva ochota. Kdyz ted nemuzu k LOGum tak nevahas a ochotne mi je natahas.
Jen tak dal. A doufam ze tu budem nakou dobu v tehle sestave valcitSmile

Czipe co K Tobe? snad ze jsi ten nevetsi orangutan ktereho tu mame:D
PS. mam rad orangutany. Jsou pritulne:D

Panzere diky ze Tva slova ke me. Ty nejsi zly clovek. Dokonce bych rekl ze jsi dobry, inteligentni a rozumny hrac. Jen je tu velke ALE. Rad se chytas hadek a rad hadky vyprovokujes. A pritom kdyby jsi se obcas zamyslel nez neco napises.Tak dokzes vyplodit neco cim tu onu hadku ukoncis ve svuj prospech. Jen staci obcas uvazovat.
Tak snad se dockame toho ze Tva myslenka bude obcas rychlejsi nez ruce na klavesniciSmile Byl bych radSmile
Nikolaftw
Zlatá vizitka Pohoda
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
12 Hlasov
20%
Skyrace
15 Hlasov
25%
Deathmatche