Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Rio - THE MOST LEGENDARY
Logan_
Citace
NiKo_ napsal:

Pekna vizitka pohode hrac velky westak Smile A dufam potesilo mega x) :D :D

Diky brasko Smile potesilo, samozrejme

//PRIDANA RUBRIKA KLINCE ZO SP - BAVTE SA
Upravil/a Logan_ dne 29.01.2017 18:21
JurkoSefko
Ty si vedel jazdit ešte za starých časov ak si to ty velky panko
Saph1R
Za starých dobrých časů když byl ještě Rio v pohodě. Ve Westu jsme si dobre rozuměli, škoda že ses začal chovat jak retard.
aure
hehe :D jak ten cas leti sefe pekne z teba uz stary borec :D a pamatam si jak si si daval prihlasku do 18th sme ta zj**ali za vek :D
a strasne sa mi pacia tie farby vizitky
Logan_
dík chaloši,

JurkoSefko, ano som to ja.

Saph1r neviem čo sa stalo, ale ty sa sa z ničoho nič nedavno začal chovať jak retard, tak aj ja k tebe

aure ty vandrak :D dik za farby, ja si tu prihlasku uz nepamatam :D
evry
Sws Rio. v pohodě týpek dobrá vizitká jsem rád,že jsem tě poznal ať se ti daříSmile
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=21351

i.imgur.com/WHTT459.gif
Ruda
Thats my little brother, thats my dog, thats my nigga.

Jeden z mála lidí na který jsem nebyl nasraný ani jednou za celou dobu na SP, doufám že se ti bude dařit při comebacku. :-D
matok007
Ahoj Rio
Vo vizitke ťa beriem ako normálneho hráča čo je príjemný väčšinu ludí beriem tak že pohoda ale u teba som sa splietol nepáči sa mi jak jazids gr pamätám si jak si sa mal prevariť na strechu a ty si sa otočil ako keby si dal príkaz /Flip čo na gr nejde a dakedy máš zázračnú ruchoslt že ťa nemám šancu predbehnúť aj keď jazdím každú sktratku čo poznám dúfam že ma milny dojem ale to je všetko prajem ti vela šťastia v gang systéme, SP a v realite

S pozdravom matok
Logan_
Citace
Sws Rio. v pohodě týpek dobrá vizitká jsem rád,že jsem tě poznal ať se ti daříSmile

Dakujem evry, cenim si aj ja teba. Nech sa darí. Hádam sa objavíš v gangu ešte. Díky

Citace
Thats my little brother, thats my dog, thats my nigga.

Jeden z mála lidí na který jsem nebyl nasraný ani jednou za celou dobu na SP, doufám že se ti bude dařit při comebacku. :-D

Bracho, najradšej by som to nehral. Ale nedá mi to. :D Diky Řeřicha, snáď sa ešte v živote niekedy stretneme haha :D GL

Citace
Ahoj Rio
Vo vizitke ťa beriem ako normálneho hráča čo je príjemný väčšinu ludí beriem tak že pohoda ale u teba som sa splietol nepáči sa mi jak jazids gr pamätám si jak si sa mal prevariť na strechu a ty si sa otočil ako keby si dal príkaz /Flip čo na gr nejde a dakedy máš zázračnú ruchoslt že ťa nemám šancu predbehnúť aj keď jazdím každú sktratku čo poznám dúfam že ma milny dojem ale to je všetko prajem ti vela šťastia v gang systéme, SP a v realite

S pozdravom matok

Ahoj matok. Asi nepoznas cleo módy. Inak díky.
Twixo38
Rioooo, topovka bloker :D rozbil si ma na konci :D
Logan_
Citace
Twixo napsal:

Rioooo, topovka bloker :D rozbil si ma na konci :D

Tomu ver bráško :D díky

//JEDITNUTA VIZITKA Smile))
Upravil/a Logan_ dne 28.03.2017 14:54
ReTry
Velký šéfko, pamätám si keď si ešte ako GrKo určoval zo spamom tempo LOOL
Drž sa a pozdravuj hasičov :D
Logan_
Citace
ReTry napsal:

Velký šéfko, pamätám si keď si ešte ako GrKo určoval zo spamom tempo LOOL
Drž sa a pozdravuj hasičov :D

ďaujem. To bola doba, nie teraz. :D
_Shine_
Úplně super vizitka, ta historie.. Wau. :D Znám tě protože jsi byl u mě ve firmě a nejseš žádnej turista a i to dělá super člověkem, konflikty jsme spolu nikdy neměli. Takže GL do života i na SP!

*gp*
Logan_
Citace
_Shine_ napsal:

Úplně super vizitka, ta historie.. Wau. :D Znám tě protože jsi byl u mě ve firmě a nejseš žádnej turista a i to dělá super člověkem, konflikty jsme spolu nikdy neměli. Takže GL do života i na SP!

*gp*

ďakujem Smile Ale škoda, že si predal firmu To jsem nechtěl
Nurburing007
Jeden z najlepšich GRkarov...škoda že už nehraš prežili sme vela srandy na TS a počuval si taky isty rap ako ja :D.Dufam že aspon občas dojdeš pozriet na server.
Logan_
Citace
Nurburing007 napsal:

Jeden z najlepšich GRkarov...škoda že už nehraš prežili sme vela srandy na TS a počuval si taky isty rap ako ja :D.Dufam že aspon občas dojdeš pozriet na server.

aj sme zajazdili, ale zajazdime aj ked mas v plane obchadzat haha, drz sa, dakujem
RaTy_
Teď se dívám, že máme stejnej styl vizitky, toho jsem si nevšiml, dělal jsem tu svojí aniž bych viděl tvoji, co už. Cením tě jako gengstra, díky, že jsi byl součástí gangů, někdy i společných. Skvělej gangster i hráč, vzpomínám na tebe jen v dobrým, i když vím, že bylo mezi náma pár sporů.
Sonas
Super člověk, díky za hádanky ve westu hh :D
Ať se daří dále v rappu a real lajfu
Děkuju za ty chvíle ve wstl :D
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
13 Hlasů
20%
Skyrace
16 Hlasů