Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

Vaše úspechy v League of Legends
Polaco
Gratuluji! Dráte
Mikull
Včera 8 výher v řadě, samozřejmě potom muselo přijít 7 proher v řadě.

Btw. CG Dráte.
Ruda
cg Dratek, já to budu mít na dýl jak to vypadá. :-D
DrateK
Hmm. :D
img.tpx.cz/uploads/zed.jpg
Upravil DrateK dňa 23.09.2013 18:37
Mikull
Když tu většina nadává na ty poláky:
Cait a Swain poláci a nevšiml jsem si, že by ruinovali hru Smile
img.tpx.cz/uploads/lilnasos.png
LaTeRkO
čaute, kto by mal zaujem si so mnou zahrat so mnou Lolko tak mi napište na SP alebo na webe. Smile
Respy
Citácia
Mikull napsal:

Teraz tu píšeš ako keby si neflamoval na poliakov :D Však jasné že sú aj dobrý.. to by bolo blbé keby to majú v génoch že nevedia hrať lolko :D.
Mikull
Citácia
Respy napsal:

Citácia
Mikull napsal:

Teraz tu píšeš ako keby si neflamoval na poliakov :D Však jasné že sú aj dobrý.. to by bolo blbé keby to majú v génoch že nevedia hrať lolko :D.

Tak jo flamoval jsem je, ale češi jsou fakt horší. Nebo spíše jsme úplně stejní :D
Ruda
Tak konečně jsem přišel na to co se v tom elo hellu vyplatí hrát, hrál jsem to moc komplikovaně přes různý poke champy apod. osvědčili se mi agresivní supporti jako např. Taric, něco s čím můžu slušně manipulovat se hrou a využívat šance k teamfightům, tak už se mi snad podaří aklimatizovat, protože je to fakt hnusnej nezvyk jak jinej playstyle ty hry maj.
Mikull
Citácia
Ruda napsal:

Tak konečně jsem přišel na to co se v tom elo hellu vyplatí hrát, hrál jsem to moc komplikovaně přes různý poke champy apod. osvědčili se mi agresivní supporti jako např. Taric, něco s čím můžu slušně manipulovat se hrou a využívat šance k teamfightům, tak už se mi snad podaří aklimatizovat, protože je to fakt hnusnej nezvyk jak jinej playstyle ty hry maj.

Já si dobře potahám hru s lil nášupem(nasus), na topu hraješ v early na def a nafamíš si Q, potom jen příjdeš a začneš jejich topaře mazat na pár hitů :D:D

Nejvíc otravný byl zatím teemo/vlad, ale s ult teema deletneš. Vlado je sviňa v tom, že nemá manu. Nejhorší je asi rumble, viz tohle video :D
Respy
Citácia
Mikull napsal:

Citácia
Ruda napsal:

Já si dobře potahám hru s lil nášupem(nasus), na topu hraješ v early na def a nafamíš si Q, potom jen příjdeš a začneš jejich topaře mazat na pár hitů :D:D

Nejvíc otravný byl zatím teemo/vlad, ale s ult teema deletneš. Vlado je sviňa v tom, že nemá manu. Nejhorší je asi rumble, viz tohle video :D

No o teemovi a rumblem by som nevravel :D Ja proti nasusovi beriem vždy riven a vždy to skončilo mojim feedom :D.
Ruda
Nasus je přímo závislej na svejch autoattacích a Qčku, takže teemo je celkem slušnej counter, i když nasuse imho conteruje skoro všecko s větším burstem na lince. Hlavně Nasus se moc nedá hrát na větším elu, protože potřebuješ fakt kempit ten top dost dlouho bez čeho jsi nepoužitelnej.
Mikull
Citácia
Ruda napsal:

Nasus je přímo závislej na svejch autoattacích a Qčku, takže teemo je celkem slušnej counter, i když nasuse imho conteruje skoro všecko s větším burstem na lince. Hlavně Nasus se moc nedá hrát na větším elu, protože potřebuješ fakt kempit ten top dost dlouho bez čeho jsi nepoužitelnej.

Vím, ale většinou nemám problém s farmou, ještě mě nikdo z lajny nevyhnal. 100 do Qčka a pak si jejich topař už nezafarmí a teemo už vůbec ne, ghost, ult a teemo dead :D
Mikull
Nový champ:
http://beta.eune.leagueoflegends.com/.../node/6211
Český překlad:
http://bronze5.eu/jinx-predstavenie-n...championa/

[img]http://scontent-a-vie.xx.fbcdn.net/hphotos-prn2/954899_10153325327940556_352741468_n.jpg[/img]

Ultinu má mít od lvlu 1 jako elise/jayce.
Upravil Mikull dňa 26.09.2013 14:46
DrateK
Citácia
Mikull napsal:

Ultinu má mít od lvlu 1 jako elise/jayce/ndia.

Kdyby Nidalee měla ult od lvl 1, tak bych nic jinýho nehrál. :D
Mikull
Citácia
XeruthPLZ napsal:

Citácia
Mikull napsal:

Ultinu má mít od lvlu 1 jako elise/jayce/ndia.

Kdyby Nidalee měla ult od lvl 1, tak bych nic jinýho nehrál. :D

Fail, ja to myslel tak, že má "stálou" proměnu :D
Respy
Ak sa môžem spýtať.. Bol som v promo do gold IV (gold 5) A vyhral som oba a malo ma dať do gold IV a dalo ma do gold III ako to je možné ? :D
DrateK
To je způsobený dobrym MMR, já si taky proskákal platinu - z 5 do 3, z 3 do 1 a v 1 jsem měl +20, takže pohodička. Smile

Každopádně jsem transfernul na west, dalo mi to diamond 3 a jsem nejvíc spokojenej. :D Zatim jsem nepotkal nikoho moc známýho, až na LouGiho z eSuby a Guardsmana Boba (známej streamer), ale tak hraju tam chvilku, nemůžu čekat víc. :D
Mikull
Takže nakonec to bude něco jako adcčko:
http://beta.eune.leagueoflegends.com/.../node/6627

Pasivka:
Po zabití championa/zničení věže dostává rychlost, která klesá.

Q: výběr mezi zbraněmi, kanon - AoE dmg, žere manu / minigun, dává atack speed, stakuje se 3x, ztratí jakmile přestane útočit.

W: skillshot, zasáhne první objekt, zpomaluje.

E: podobné ziggsovému tuším Ečku, hodí na zem granáty, které explodují po šlápnutí na ně, nebo za určitou časovou dobu.

R: Raketa(podobné ultině od Ashe) zasáhne prvního championa v dráze doletu, dělá dmg podle počtu chybějícího zdraví.

Čekal jsem, že to nebude ADC, takže nic pro mě.

Ale ten smích je cool :D
https://youtube.com/watch?v=uc2eWsrYses
Upravil Mikull dňa 27.09.2013 09:36
Spooky
Museli napraviť tú chybu ktorú spravili s lucianom. Konečne niečo poriadne!
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
7 Hlasov
18%
Skyrace
9 Hlasov
23%
Deathmatche
3 Hlasov
8%