Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Hráči + garda z SP
ViktoreK
Citace
TheRaP napsal:

kedy to bude to video ?

Určitě sis všimnul, že to nikdo neví :D
Panzer
mam se považovat za gardu když už hraju přes 3 roky? :D Jinak fotku zašlu jen si udělam někakou duckface.
No není tady asi úplně vše, ale je toho dost. Malá ukázka pbanůimg.tpx.cz/uploads/PanzerPDPS3.gif
Yamborghini
První video (všechny hráče z SP) má na starost Luky_SVK, do gardy se pustím někdy po novém roce.
Luky_SVK
Tu to máte
Teczka83
Super video!! Smile. Viktorek se tam tváří jak nakřáplý vajco :D :D:D:D:D
kodeks
Já tam chybím Sad
Yamborghini
Citace
kodeks napsal:

Já tam chybím Sad

No hádám, že ještě Martin, vy dva jste mi to posílali do SZ, já to Lukymu poslal, ale asi na to zapomněl, v gardě se objevíš. ;)
Jiry
Super video, musel sis s tím dát dost práce + super hudba. Změnilo se mi mínění u hodně lidí jak jsem si představoval jak vypadaly podle toho jak mluví na SP :D. Prostě *Dobrá práce*
img.tpx.cz/uploads/rchldkk.png
Bratek
Pokud video staré gardy vydrží až po vánocích/silvestru tak bych mohl nahodit svoji fotku :D
Panzer
Citace
Bratek napsal:

Pokud video staré gardy vydrží až po vánocích/silvestru tak bych mohl nahodit svoji fotku :D

Já to taky vidim že něco zašlu až po svátcích :D
No není tady asi úplně vše, ale je toho dost. Malá ukázka pbanůimg.tpx.cz/uploads/PanzerPDPS3.gif
Yamborghini
Jojo, dřív to určitě nebude.
Luky_SVK
No jo Martin, Kody sorry ale v skype som tie fotky prehliadol Promiň
ViktoreK
Citace
Teczka83 napsal:

Super video!! Smile. Viktorek se tam tváří jak nakřáplý vajco :D :D:D:D:D

Moh sem tam dát lepší fotku, to jo :D :D :D
Video je mimochodem super Smile
TheRaP
Citace
mAxiS napsal:

První video (všechny hráče z SP) má na starost Luky_SVK, do gardy se pustím někdy po novém roce.

Bude možné aby niektorí hráči z toho prveho videa budu aj v tej garde ? Kráva
Teczka83
Asi nebude, protože při posílání fotek jsi měl poslat, jestli se cítíš jako stará garda. Pak to měl ještě někdo rozhodnout, kdo tam bude a kdo ne. Ale tipuju, že tam bude i dost lidí, kteří si to myslí, ale nepatří tam Smile
TheRaP
Citace
Teczka83 napsal:

Asi nebude, protože při posílání fotek jsi měl poslat, jestli se cítíš jako stará garda. Pak to měl ještě někdo rozhodnout, kdo tam bude a kdo ne. Ale tipuju, že tam bude i dost lidí, kteří si to myslí, ale nepatří tam Smile

Je to zaujimave ze ty si tu jeden z hracov ktori tu hraju najdlhsie a si v tomto videu Kráva
A niekto kto tu hraje par mesiacov bude v garde .... :D mas pravdu no
Yamborghini
Citace
TheRaP napsal:

Citace
Teczka83 napsal:

Je to zaujimave ze ty si tu jeden z hracov ktori tu hraju najdlhsie a si v tomto videu Kráva
A niekto kto tu hraje par mesiacov bude v garde .... :D mas pravdu no

Toto je video dohromady, stačí číst, je tam garda i hráči. Smile
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
7 Hlasů
18%
Skyrace
9 Hlasů
23%
Deathmatche