Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

err0rk0^ Vizitka
Zrušený účet
Nejlepší Admin! a ještě lepší osoba! bude se my stejskat vratse!
Mikull
Neznal jsem tě moc dobře ale i tak jsi byl dobrý admin budeš nám tu chybět !*Pláču*
_RadicaL_
Jééé Škoda Er0ra Sad třeba se eště někdy někde potkáme Smile)
crymat
err0k0 ty jsi super admin. Pomůžeš, odpovídáš a snažíš se co nejvíc dát do SP. Přeji hodně štěstí a snad se ještě někdy uvidíme, čau. Smile *Pláču*
Lolerc
hodne mi chybis jako na SP nadherna vizitka ;)
Xena
Škoda ,že si skončil Sad.Moc sme sa nepoznali ,ale bol si dobrý admin.Škoda Sad. *Pláču* Ale vela šťastia v realnom živote Smile.Si zo žiliny že? :D sa tam možno niekedy raz stretneme :D
Flou
to je sila .. prvá PM : Prodáš dum ?

Každopádne ten topic čo si napísal ma fakt a teraz ťa neklamem dojal. Prajem ti vela šťastia v živote a dúfam že se raz vrátiš ! maj sa Smile
Zrušený účet
Zbohom err0rk0. Díky za vsetko
Zrušený účet
Škoda errorko byl dobrý admin pro mě nej admin a vpohodě kamoš. Hodně štestí do života errorko Smile
Bouc3K
Ako som už raz písal rozplakal som sa.. Odzačiatku som vedel že v AT budeš a bol si.. V reále prajem vela štastia..A všetko nej tvojím narodeninám Smile) Admin si bol super Smile Zbohom..

Bouc3K
err0rk0
Díky, díky, a ještě jednou děkuju moc. Smile
Nikys
Áá Norbertíku. :D Smile
Pamatuju na ty staré časy jak jsme hádali ty jména jak se jmenují naši kolegové z AT - neskutečná sranda. :D Smile
Byl si super admin snad se ještě vrátíš. Smile
Tak hodně štěstí v realném životě. Smile
enerG
Už to komentujem 3x ale prote na teba nejde zabudnúť Sad Hlavne, že si neskončil ako lofas a vybanoval celú sP :|
BraiziK
Budeš mě moct chýbat byl si jeden z nej admins a i můj soused měl sem tě rád a nikdy nezapomenu na tvoje akce i tvojí jízdu ani na tvoje bany vše nej v reál životě *Pláču*
Zrušený účet
Prajem ti vela stastia v zivote, aby sa ti darilo, vsetko najlepsie k narodeninám. Bol si super admin, neda sa na teba zabudnut. Maj sa Díky Palec nahoru YES
Kapo
Vizitku som ti presunul do adminských.
Prišiel som po dalšich rokoch, aby som si opäť zahral na SP jazyk
err0rk0
Citace
_Kapo_ napsal:

Vizitku som ti presunul do adminských.

Díky.
SmOOter
Very good admin. Hlavne poslocha EGA.
Respect +
err0rk0