Informácie o serveri
Čítať tému
ðŸ¼RostaðŸ¼
|
|
Szelby |
Pridané 27.09.2016 04:10
|
![]() ![]() Príspevkov: 1671
Založený: 11.04.15
|
Zdar, vizitka pěkná stručná. K tobě pohoda typek poznal jsem tě jak si byl v AT a rozhodoval o mém přijetí ![]() ![]() Szelbovsky
![]() |
|
|
Rosta |
Pridané 27.09.2016 15:00
|
![]() ![]() Príspevkov: 3128
Založený: 23.07.13
|
Citácia Szelby napsal: Čus, no nějaké výhrady jsem měl, ale postupem času si se zlepšil a tu šanci taky dostal, tak snad ji využiješ na maximum ![]() ![]() |
|
|
Baseball |
Pridané 09.12.2016 15:18
|
![]() ![]() ![]() Príspevkov: 7412
Založený: 28.01.14
|
Bohužel, opět jsi opustil naše řady. ![]() Přesun zpět mezi hráče |
|
|
Rosta |
Pridané 11.01.2017 21:15
|
|
Mrzí mě, že jsem v teamu působil už jen tak krátko, ale jak už jsem psal už od nástupu mě to nebavilo. Čekal jsem, že se vracím do stejného pohodového týmu z kterého jsem odešel, ale bohužel změnilo se to a pro mě už to nebylo ono. Hlavně špatná komunikace a nepochopení některých jedinců, kteří se chovali / chovají jako děti a dle mého názoru by v AT neměli co dělat. Ale to není moje věc, to ať si řeší vedení. Z tohoto důvodu jsem si podal žádost o odchod z AT a následně i ukončil mě hraní na serveru, jelikož mám před maturitou tak se musím více věnovat učení a i tak jsem strávil na SP až moc času a chci se nadále věnovat jiným aktivitám. ![]() ![]() |
|
|
Mordis |
Pridané 11.01.2017 22:03
|
![]() ![]() Príspevkov: 2009
Založený: 07.10.13
|
Citácia Mrzí mě, že jsem v teamu působil už jen tak krátko, ale jak už jsem psal už od nástupu mě to nebavilo. Čekal jsem, že se vracím do stejného pohodového týmu z kterého jsem odešel, ale bohužel změnilo se to a pro mě už to nebylo ono. Hlavně špatná komunikace a nepochopení některých jedinců, kteří se chovali / chovají jako děti a dle mého názoru by v AT neměli co dělat. Ale to není moje věc, to ať si řeší vedení. Z tohoto důvodu jsem si podal žádost o odchod z AT a následně i ukončil mě hraní na serveru, jelikož mám před maturitou tak se musím více věnovat učení a i tak jsem strávil na SP až moc času a chci se nadále věnovat jiným aktivitám. Smile Tímto děkuji všem s kterými jsem si na SP užil spoustu zábavy a i těm s kterými jsem vedl občasné hádky v chatu a dokázali mě tak zabavit zase na dost dlouhou dobu Smile Zároveň se omlouvám těm na které jsem neměl čas, nebo náladu, když něco potřebovali. Snažil jsem se poradit a komunikovat s vámi, ale občas toho bylo přes hlavu moc.. Kdo by se ptal na můj majetek tak s ním se ještě rozhoduji co udělám. Al-Kaidu jsem předal Vitmanovi a nemovitosti s domem buď vydražím, nebo taky někomu daruji. Zatím zdar Ahoj Rosťo, My už jsme spolu vedli nějakou tu debatu. Pro AT tě bude obrovská škoda a bude to pro nás opravdu velké - Co se dá dělat, život je realita a ačkoli si to někteří nechtějí připustit, každý takto odejdeme. Toho čase bude postupujícím věkem méně a méně. Do života ti přeji jen to nejlepší Rosťo, určitě se dobře chytíš a ať ti dopadne ta matura! Vše podstatné jsme si již napsali ![]() A majetek by jsi si mohl nechat, nikdy nevíš, třeba budeš mít chvilku času a rozhodneš se mezi nás zastavit ![]() Díky ti za skvěle odvedenou práci v AT, a měj se ![]() ![]() |
|
|
hormoskunk |
Pridané 11.01.2017 22:21
|
![]() ![]() Príspevkov: 1472
Založený: 28.10.12
|
Co se tyka at mam uplne stejny nazor ![]() ![]() ![]() Nijak extra jsme se nebavili na serveru ale musim rict ze si byl prave jeden z mala kteri v tom AT za neco stali... A za tu dobu co tu hraju uz sem potkal tak stovky adminu tak si toho vaz ![]() |
|
|
Pandy |
Pridané 12.01.2017 02:47
|
![]() ![]() Príspevkov: 8129
Založený: 14.12.14
|
Ahoj Rostíku, pamatuju si když jsi odcházel poprvé, jak jsi psal výše, odcházel jsi z pohodového teamu, dnes tomu tak není. Byl jsi nestranný, a vždycky jsi řešil věci bez toho aniž bys nadržoval kamarádům apod. Takže jsem čekala, že dříve nebo později se na to vykašleš, protože to tak nějak člověk vycítí. A o Tvém odchodu jsem věděla, jak jsme si psali na FB na stránce. Rozhodně jsi strávil na SP spousty času a škola je rozhodně důležitější. Takže ať tu maturitu zvládneš na výbornou ![]() p.s. Od Tebe jsem kdysi dostala svůj první ban, na který nezapomenu, protože ses mi za něj ještě omluvil po jeho vypršení. Jojo zlatý časy.. Měj se ![]() Upravil Pandy dňa 12.01.2017 12:20 |
|
|
Panther |
Pridané 12.01.2017 08:40
|
![]() ![]() Príspevkov: 1590
Založený: 07.07.15
|
Citácia Rosta napsal: Rosta nikdy som proti tebe nič nemal. Páčilo sa mi, že si nerozdeloval kamarát / nekamarát. To si na AT cením najviac, no bohužial ako píšeš teraz tomu tak rozhodne nie je. Páči sa mi tvoj postoj a ako si to napísal, pretože máš úplnú pravdu a na môj v kus si to napísal ešte moc pekne a slušne .. Nech to nikto neberie osobne, ale tie mená, ktoré sú momentálne v AT - no nestačím sa čudovať .. česť výnimkám ... Najviac ma na tom štve, že vďaka tomu odchádzajú tak skvelý admini ... Tak nech sa ti v súkromí darí a na maturitu sa vykašli. Ja som sa na ňu učil jeden deň dopredu a zmaturoval som bez problémov ![]() |
|
|
Ondrah98 |
Pridané 12.01.2017 19:15
|
![]() ![]() Príspevkov: 7501
Založený: 28.10.13
|
I když tě to podruhé očividně úplně nepochytilo, tak doufám, že nelituješ toho, že jsem tě tam znova dokopal a překecal. Docela bych si s tebou o něčem jen tak pokecal a zjistil si nějaký info, tak jestli budeš mít náladu, tak se ozvi, já tě s tím sám otravovat nechci. Každopádně tady ještě napíšu něco jakože důležitýho, abych si tak připadal. Ze začátku si pro mě byl takový nevýrazný admin, asi jako každý, než se mohly projevit tvoje schopnosti a charakter. Upřímně po tom, co jsem si hrál na strašně důležitýho v pokecu (i když pořád si myslím, že oprávněně), tak jsme se nějak nepohodli, přesto jsem tě respektoval, protože jsem věděl, že úplně blbej nejsi. Časem se to ve mě otočilo a pochopil jsem v čem jsou tvoje kvality a jako hlavní jsem tě považoval za jednu z opor "svýho" týmu a jsem rád, že jsi tam aspoň nějakou dobu "pode mnou"pobyl. Určitě víš, že si na přání štěstí v životě a podobný blbosti nepotrpím, ale udělám výjimku, ale ono to s tou maturitou nebude snad tak vyhrocený (vidím to sám). ![]() ![]() Pak tu mám vzkaz pro všechny s velice objektivním názorem na kvalitu nynějšího AT. Tyhle řeči tu byly naprosto vždy a vždy byl ten "předešlý AT" lepší než ten současný. Každej kdo tohle říká, by si mohl uvědomit od čeho se odvíjí kvalita AT a zapřemýšlet, zda-li k tomu, co se mu nelíbí též nepřispěl například svou sníženou inteligencí. Taky by se mohl zamyslet nad tím, co se mu vlastně nelíbí, konkrétně to pojmenovat a začít to napravovat nebo se o to aspoň snažit. Pokud neuděláte to, co jsem tu napsal, tak nemáte právo cokoliv kritizovat. Rosťa tu napsal, co se mu nelíbilo i když vůbec nemusel a je vám po tom velký nic a ceníte si ho za to, tak taky zkuste problém občas pojmenovat a ne jen držkovat, to umí každý 3 letý dítě. Tobě se Rosťo omlouvám za drobný OT. ![]() ![]() |
|
|
Rosta |
Pridané 12.01.2017 22:51
|
|
Mordis Citácia Ahoj Rosťo, Ahoj, jo s tebou jsem si o tom psal, tuším ještě před odchodem. Jestli je to -, nebo ne to já neposoudím. Naberou se jiní hráči a půjdete dál, já jsem odstoupil z důvodu, že pro mě to bylo nevyhovující. To, ale neznamená, že to nemůže vyhovovat vám, i když v tomto případě nevím.. To je už vaše věc a věc vedení, samozřejmě nechci házet všechny do jednoho pytle, takže určitě se tam najde i parta lidí která spolupracuje a dělá to co má. Hlavně jsem rád, za ty starší členy, kteří toho tam zažili opravdu dost a používají rozum a nejedou jak roboti jen podle harmonogramu. Díky za přání ![]() ![]() ![]() hormoskunk Citácia Co se tyka at mam uplne stejny nazor Pro me to je momentalne nejhorsi sestava za poslednich 5 roku... Doporucuju ti abys maturu tak nehrotil a s učenim pockej tak na 10 dni pred ja to tak udelal a uniklo mi vyznamenani jen o kousek a nenervoval sem se pul roku dopredu Ohledně AT, ve vedení jsou chytří lidé, takže věřím, že ta kvalita bude ještě jiná, bylo tam teď dost odchodů a změn, tak můžete jen doufat.. Díky za radu, no nevím jestli to tak udělám, neříkám, že se teď nějak šprtám, mám i jiné aktivity než maturitu ![]() ![]() WerymeX Citácia Ahoj Rostíku, pamatuju si když jsi odcházel poprvé, jak jsi psal výše, odcházel jsi z pohodového teamu, dnes tomu tak není. Byl jsi nestranný, a vždycky jsi řešil věci bez toho aniž bys nadržoval kamarádům apod. Takže jsem čekala, že dříve nebo později se na to vykašleš, protože to tak nějak člověk vycítí. A o Tvém odchodu jsem věděla, jak jsme si psali na FB na stránce. Ahoj, snažil jsem se trestat každého stejně a pokud možno tak trestat co nejméně. Ale tak každý to vidí jinak, někomu koho jsem zabanoval, tak jsem se pro něho stal automaticky nejhorším administrátorem i když chyba byla samozřejmě na jeho straně. Neříkám taky jsem udělal nějakou chybu a nebylo jich málo, ale vždy to šlo nějak rozumně vyřešit. Jak říkáš na SP jsem strávil opravdu hodně času až mě to opravdu štve ![]() Díky za koment. Panther Citácia Rosta nikdy som proti tebe nič nemal. Páčilo sa mi, že si nerozdeloval kamarát / nekamarát. To si na AT cením najviac, no bohužial ako píšeš teraz tomu tak rozhodne nie je. Ahoj, taky si myslím, že jsem s tebou problém neměl. Díky za koment i za názor, radu ohledně maturity no.. Stejně jako ty to neudělám, na to opravdu nemám nadání ![]() Ondro Citácia I když tě to podruhé očividně úplně nepochytilo, tak doufám, že nelituješ toho, že jsem tě tam znova dokopal a překecal. Docela bych si s tebou o něčem jen tak pokecal a zjistil si nějaký info, tak jestli budeš mít náladu, tak se ozvi, já tě s tím sám otravovat nechci. Určitě nelituju toho, že jsem dostal druhou šanci. Jsem za to rád, ale lituji toho, že jsem tam už nevydržel a toho jak to tam fungovalo. Ale tak každý to asi cítí jinak. Hele pokecat klidně můžeme, skype na tebe možná mám tak až budu mít chuť a čas tak se ti ozvu ![]() Ohledně toho jak jsme se nepohodli, tak myslím, že to bylo z počátku vzájemné, že jsme k sobě měli určitý "odpor" zkrátka jsme se nemuseli. Tvé názory jsem taky respektoval i když jsem mnohdy nesouhlasil, ale tak o tom to je. Co hlava to názor. Pak myslím, že jsme spolu občas i něco řešili nebo popsali tak jsem názor na tebe změnil úplně a po tom co jsi nastoupil na hlavního tak jsem si tam nikoho jiného ani nedokázal představit i když jsem ti z počátku moc nevěřil tak jsi to vedl dobře. Díky za koment a názor, maturuješ taky tak to nějak zandáme snad ![]() Za ten OT se neomlouvej. ![]() ![]() |
|
|
Zetk0 |
Pridané 13.01.2017 14:58
|
![]() ![]() Príspevkov: 202
Založený: 22.05.16
|
Ahoj rosťo, k vizitke len tolko že sa mi velmi páči dobre sa čítala. A k tebe.. ty si velký šéf, v pohode týpek poznám ta už pár rokov ty mna možno nie ale ked ti niečo hovorí Frostx, Letty_ moje nicky v minolosti. Škoda že končíš, vela som sa o tebe dozvedel z wah chingu. Vtedy sme volavali, vela srandy sme vo wahu prežili. Všetko jednou skončí ako sa hovorí. Držím palce v reale ![]() ![]() |
|
|
Rosta |
Pridané 14.01.2017 12:36
|
|
Citácia Zetk0 napsal: Ahoj, na nick Letty si pamatuji, ale nevěděl jsem že si to byl ty ![]() ![]() |
|
|
Pandy |
Pridané 14.01.2017 13:25
|
![]() ![]() Príspevkov: 8129
Založený: 14.12.14
|
Citácia Ahoj, snažil jsem se trestat každého stejně a pokud možno tak trestat co nejméně. Ale tak každý to vidí jinak, někomu koho jsem zabanoval, tak jsem se pro něho stal automaticky nejhorším administrátorem i když chyba byla samozřejmě na jeho straně. Neříkám taky jsem udělal nějakou chybu a nebylo jich málo, ale vždy to šlo nějak rozumně vyřešit. Jak říkáš na SP jsem strávil opravdu hodně času až mě to opravdu štve Jo jo přesně na ochranku na nemovitost, ale jako ten ban byl TOP zrovna kupuju auta do firmy, začnu nabírat lidi a bum ban od Rosti. Nemrzelo mě, že jsem dostala ban , ale že jsem nestačila nikomu dát práva na nábor ![]() Ale nebýt HrBečka, tak bych o tu firmu, přišla, takže pohoda. I tak to pro mě byl trest a já narozdíl od ostatních trest dokážu přijmou, ale jen v případě, že je oprávněný, jinak se hádám za pravdu, ale to u tebe naštěstí nebylo. Jo jo byla sranda. Nic, nebudu Ti tu dále spamovat, ale člověk, který za to stojí, si zaslouží být "obdivován" ![]() ![]() |
|
|
Rosta |
Pridané 14.01.2017 15:46
|
|
Ještě jednou děkuji ![]() |
|
|
apero |
Pridané 15.01.2017 09:39
|
![]() ![]() Príspevkov: 404
Založený: 25.03.15
|
Správný hráč i admin. Co se týče tvého odchodu, nevěděl jsem o něm ale plně Tě chápu, mám na Ateam a celkově na server stejný názor, proto už jsme se tam dlouho neviděli, chodím jen občas na skok, i když poslední dobou zase o trochu víc, tak třeba ještě uvidíme. ![]() ![]() ![]() |
|
|
Rosta |
Pridané 15.01.2017 12:40
|
|
Citácia apero napsal: Já si říkal, že jsem tě na serveru hodně dlouho nepotkal a to jsem ještě hrál. No hele vybral jsem si matiku, takže... ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
Szelby |
Pridané 15.01.2017 12:50
|
![]() ![]() Príspevkov: 1671
Založený: 11.04.15
|
Ahoj , moc se neznáme ale hráč i admin si byl na správném místě. Znám tě z dob kdy si mi zamítl žádost do AT ![]() Jen je škoda že po odchodu hodnotíš AT jak hodnotíš ačkoliv se mi zdá že to není nějak pravda. Vem si jsme tam samé nové tváře hráči byly zvyklé na jiné AT ted si zvyknou na dnešní AT a třeba za rok si budou muset zvyknout zase na jinační tváře v AT. Až na ty každodenní hádky , které probíhali v naších řadách vše bylo v pohodě. Dnes už to je vše v pohodě , takže bych až tak nějak AT neshazoval. Přeji ti mnoho úspěchu , ať se ti vše vydaří ![]() Szelbovsky
![]() |
|
|
Rosta |
Pridané 15.01.2017 16:33
|
|
Citácia Szelby napsal: Ahoj, mě nejde o "nové tváře" ,nebo prostě jiné nicky, ale o chování AT. Je jasné, že nikdo nebude v AT věčně a přijdou na tento post jiní a jiní na které si budou muset hráči zvyknout, ale když je to někdo kdo se neumí chovat tak tam nemá co dělat. Nechci AT shazovat, jen jsem napsal svůj důvod odchodu jak tomu bylo, když jsem tam byl. Neříkám, že to tak je stále. Prostě se mi nelíbila komunikace a jednání některých jedinců a vedení s tím nedělalo nic, zkrátka nehodlal jsem spolupracovat s někým kdo vše řeší v afektu a má IQ houpacího koně. Mohl bych toho napsat více, ale nechci mezi hráče vynášet to co se řešilo interně v AT. ![]() Děkuji za názor, vážím si toho. |
|
|
nemo |
Pridané 16.01.2017 21:27
|
![]() ![]() Príspevkov: 456
Založený: 28.09.14
|
Ahoj Rosťo, tentokrát jen krátce. Mrzí mě, že jsem se s Tebou teď v AT moc nebavil, nějak jsem to skrz neaktivitu a jiné věci nestihl a poté jsem Tě ani moc neregistroval. Když jsi do AT přišel, tiše jsem si zajásal, protože jsem měl v paměti, jak jsi na mě působil jako člověk i jako administrátor ještě dříve. Funkce, které jsi dříve měl (SZ, tuším i Moderátor fóra) si pro naše oči vykonával svědomitě a kvalitně, proto jsem byl rád, že se takový člověk vrátil. Tvůj odchod z AT (ten druhý, aktuální) jsem bohužel nestihl, a proto Ti chci napsat ještě něco pěkného sem, narozdíl od Ondry to celkem dokážu. ![]() [img]http://greenmine.cz/images/smiley/ackari%20(10).gif[/img] |
|
|
Rosta |
Pridané 17.01.2017 18:51
|
|
Citácia nemo napsal: Ahoj nemo, říkal jsem si co se děje, jestli ještě budeš hrát nebo ne, potkal jsem tě na serveru opravdu jen párkrát. Já ti děkuju za zhodnocení "mé práce" na serveru, cením si toho. Jsem rád, že to bereš takhle, ono pokud si tam už s většinou lidí nerozumíš tak se špatně pracuje, jde hlavně o kolektivní práci a vykonávat práci administrátora sám za sebe je k ničemu. Neříkám, že když jsem byl nespokojený já, musí být i ostatní, každému to vyhovuje jinak. Díky za přání, bylo by to super kdyby se vše vyvedlo ![]() |
|
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
12 HlasovSkyrace
16 HlasovDeathmatche
4 HlasovParkoury
4 HlasovAkce smrti
5 HlasovDerby
1 HlasTuning sraz
5 HlasovMám rád/a všechny druhy akcí