Informácie o serveri
Čítať tému
Zamyšlení pro AT
|
|
Ondrah98 |
Pridané 02.01.2015 23:47
|
![]() ![]() Príspevkov: 7501
Založený: 28.10.13
|
Citácia nitramm92 napsal: Opravdu inteligentní komentář, který problém nepochybně vyřeší ![]() ![]() ![]() |
|
|
thorous |
Pridané 03.01.2015 00:19
|
![]() ![]() Príspevkov: 515
Založený: 20.10.12
|
Chápu, že doba je jinde jak už u hráčů, tak adminů, ale mně osobně příjde, že admini si teď mohou dovolit hodně, protože ví, že je čeká maximálně suspendace na pár dnů. Ne že bych měl něco proti Wlkovi, je to borec co má můj respekt, ale je podle mě už na tohle starý, bere to všechno s nadhledem a (asi) nevědomky jako správný otec by to chtěl přizpůsobit dětem ten server, což rozhodně dobré není, alespoň z mého pohledu. Chápu, že se ti nechce dávat větší tresty, ale je to potřeba, oni si na tu volnou ruku už moc zvykli. Přijde stížnost na admina a ostatní z AT tam zakladatele vysmějí a že jestli to myslí vážně. Fakt proti Tobě nic nemám wlku a i přes to všechno, co si pro nás, adminy i server udělal, bych možná uvažoval o předání postu. A aby to nebylo, že vytahuji extra minulost, tak předchůdce Geroida si určitě pamatuješ. Ani za jeho dob by se nestalo, aby AT předváděl to, co předvádí. Mně tam Krowky nadává do špín, zasranů a pochybuji, že mu na to nějaký jiný admin co byl on-line něco řekl. Jinak ohledně hráčů, je fakt, že úroveň iteligence klesla, protože moc rozumných tu dlouho hrát nevydrží ať už kvůli ATomasovým downgradům, nebo právě kvůli inteligenčně podprůměrným hráčům, kteří tu převažují. To, že se chovají jak prasata na akcích, blokují, střílej, zavíraj, dělají kotrmelce a ja nevím co všechno, s tím se musí vzhledem k tomu či píši výše počítat a je na adminovi, jaké opatření proti tomu udělá. Já osobně jsem neměl šanci být plnohodnotným administrátorem, jenom jako dočasným, abych prý věděl jaké to je a neměl jsem problém, stačí používat hlavu, nebýt oslí úd a respekt mít budeš. Řeknu to asi takhle, AT nemá žádný respekt, maximálně u nějakých Baseballů, ale co tak sleduji, tak z nich má každy srandu a tím, že Ondrah bude dávat pbany typu "Neustále porušování pravidel - naposled porušování do /inzerat", nebo dal /oznacit = chtěl blokovat, zrovna moc respektu nedostanete. Taky to, že když někdo napíše "-hledám firmu" a hned mu někdo jebne mute 10 minut ješte seohání nějakým harmonogramem, tohle mě totálně irituje a začnu kvůli tomu i klidně rejpat. Snad máte svůj mozek a řeknete si "jo on se spletl, tak mu dám jenom var a když to napíše znova, tak mute". Taky to neustálé měnění pravidel jak se hodí - jednou se trestá jenom global chat -> dostanu ban za urážku AT v gang chatu, to sem ještě jakžtakž pobral, ale když pak vidím mute na 20 minut že "neustálé nadávky a urážky v team chatu", tak co to je. Když už se tak moc držíte toho svatého harmonogramu, tak se držte i pravidel. Upravil thorous dňa 03.01.2015 01:07 |
|
|
DoMiNo |
Pridané 03.01.2015 00:33
|
![]() ![]() Príspevkov: 3218
Založený: 25.04.12
|
Citácia nitramm92 napsal: Kdybys psal věci, tak jak opravdu jsou, tak víš, že v AT jsou lidi kteří PBAN měli ![]() |
|
|
Chotycansky |
Pridané 03.01.2015 00:48
|
![]() ![]() Príspevkov: 101
Založený: 08.05.14
|
Nechci zde vypadat jako že jsem na té nebo na té straně ale to co řekl thorous je pravda . Stala se mi podobná věc, avšak tu sem nechci tahat, aby z toho nevznikla nějaká potyčka ![]() ![]() |
|
|
pwepa |
Pridané 03.01.2015 01:31
|
![]() ![]() Príspevkov: 33
Založený: 20.12.14
|
[18:03:38] pwepa: Dobrý den! Přidejte si mne prosím do vašeho Seznamu kontaktů. [18:03:57] Ondřej Hladík: ? [18:04:57] Ondřej Hladík: jdu večeřet, aztím si rozmysli co napíšeš [18:06:27] pwepa: Doufám že jsi rád že ses mě konečně zbavil.. vytáhl si na mě něaké zákoutí banovacích pravidel takže končím. Bravo. Každopádně za mě vyřiď pozdravy Tumikovi, KrowkymuSVK a všem ostatním NORMÁLNÁM adminům. Jo a hráčům prosímtě vyřiď ať na tebe vypíšou odměnu a nenávidí tě do konce serveru. Já osboně ti přeju vše špatné a doufám že se ti nebude dařit, jak na serveru tak v reálném světě. pwepa [18:22:32] Ondřej Hladík: Dobře, děkuj za přání, žádost o UB považuji za vyřešenou [18:23:16] pwepa: tak sbohem a.. naser si [18:23:28] Ondřej Hladík: Pěkný zbytek dne Lidi vemte si to k srdíčku! |
|
|
Ghost_Hunter |
Pridané 03.01.2015 02:35
|
![]() ![]() Príspevkov: 295
Založený: 22.05.13
|
bože bože to jsou dneska lidi ![]() |
|
|
Tress |
Pridané 03.01.2015 05:51
|
![]() ![]() Príspevkov: 2751
Založený: 22.11.11
|
Citácia nitramm92 napsal: dekuji ale nemam zajem ![]() ![]() mimochodem mel sem tolik banu ze bys to ani nedokazal spocitat ![]() |
|
|
nitramm92 |
Pridané 03.01.2015 08:04
|
![]() ![]() Príspevkov: 8
Založený: 18.11.14
|
Pokud se vám nezdá moje inteligence, tak jste na omylu mé iq je 220 a začíná mi z toho praskat lebka ! |
|
|
Baseball |
Pridané 03.01.2015 08:35
|
![]() ![]() ![]() Príspevkov: 7412
Založený: 28.01.14
|
Citácia nitramm92 napsal: Co ty seš to za borce... Vůbec nic tady nehodláš řešit jen nahrabáváš příspěvky |
|
|
StLoius |
Pridané 03.01.2015 09:17
|
![]() ![]() Príspevkov: 2
Založený: 02.01.15
|
Citácia Baseball napsal: A hlavne Ty. |
|
Prejdite na fórum:
Anketa