Informace o serveru
Číst diskuzi
Pro Atomase
|
|
Ondrah98 |
Přidané 09.09.2019 07:29
|
![]() ![]() Příspěvků: 7501
Založený: 28.10.13
|
Citace CrazY98 napsal: A copak má společného s "real life" warpování, portování, respawn po smrti, přivolání vozidla, kopec smrti, skyrace, etc...? Nicméně jsi opět nijak neprokázal souvislost mezi radlicí a úbytkem hráčů, pořád tvoje domněnky, ale věcně akorát prd... ![]() ![]() |
|
|
apero |
Přidané 09.09.2019 14:09
|
![]() ![]() Příspěvků: 404
Založený: 25.03.15
|
Já se Vám tu všem musím vyjádřit taky. Jsem jeden z těch hráčů, který aktivnímu hraní už moc nedá, takřka hraji jen z důvodu udržení nemovitosti, kyby náhodou nastala nějaká bomba a já začal zase hodiny denně hrát. Důvody mého rádoby konce není VT ani nějaká radlice. Budete se divit, ale mě nikdy nikdo radlici ani VT nesestřelil a když, tak se mi omluvil, že nechtěl. A proč? Jeden z důvodů by mohlo být to, že jsem se ke všem vždycky choval slušně, neurážel jsem jim rodiny a choval se jako normální člověk, z toho důvodu asi nemají potřebu mi ničit mise a nebo mi nějakým způsobem ničit hru. Na SP nehraju ze dvou důvodů! První je ten, že většina z Vás se neumí chovat ani trochu, večně urážíte matky druhým lidem a chováte se jak hovada, když vám něco nejde, stahnete si cleo složky a myslíte si jací jste borci, ale přitom jste jen naprosto důté hlavy. Pak se nemůžete divit, že Vás někdo od rána do večera bombarduje hunterem, protože já bych to dělal taky. Na SP bylo spoustu skvělých lidí, který se uměli bavit a byli normální, ale vypatlanci jako vy jim tu hru odradí natolik, že se připojí na 10 minut týdně, vidí, jaký je to tam hnůj a raději zas jdou. Vis můj případ. Všichni si stěžujou na administrátory, přitom administrátoři, až na pár drobných vyjímek, ale nic hrozného, jsou jediný co tam ten rozum drží na nějaké úrovni. Admini mi vždy vyšli vstříct a pomohli a proč asi? Že bych se k nim choval vždy slušně a né jak prase? Neumíte se chovat a hledáte chyby furt u druhých a nebo ve VT a radlicích. Je mi z vás všech už opravdu zle. Ale abych neházel vechny do jednoho pytle. Furt tam jsou tací co se chovat umí. No a druhá věc, ta už putuje za ATomasem. Nezázlívám mu vůbec přidání a vymýšlení nových věcí na server. Ale měli by se nastavit nějaký priority sakra už. Přidávám jako příklad ochranky u nemovitostí. Co mě dokáže opravdu nasrat, když taková věc, která prostě musí být důkladně promyšlená a hlavně fungovat, tak furt je nějak zabugovaná. Neotravuje to jen hráče samotný, ale i administrátory, který samozřejmě musí zodpovídat stovky dotazů a vysvětlovat, proč opět už několikátý měsíc nějde naklikat ochrnaka, i když mám nahrano 24h a proč když už mám nahráno 24h mám najednou v pickupu, že musím nahrát dalších 25h. Jednoduchá rada, nejdřív do řitě udělám jednu věc a pořádně aby jsem se k tomu nemusel 20x vracet a pak přidávám milión nových věcí. Nové věci jsou fajn, ale pokud nefungujou ty staré a mnohem důležitější, je to akorát k vytočení ostatních. Mě osobně jsou nové věci úplně k ničemu, když pak musím otravovat každý měsíc administrátory, že mi nefunguje ochranka apod. Štěstí, že jsou opravdu ochotný a vždy jsme to spolu nějak udělali. Takže nechovejte se jak ****i k ostatním a nebudete šikanováni hunterem a Tome ty si prosím ujasni priority, jeslti 485045450x doplněk na auto, nebo funkční, ale velmi důležite věci na serveru. Mějte se hezky |
|
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
8 HlasůSkyrace
9 HlasůDeathmatche
3 HlasůParkoury
4 HlasůAkce smrti
2 HlasůDerby
0 HlasůTuning sraz
3 HlasůMám rád/a všechny druhy akcí